Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  PROHARDVER!  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ezekiell veterán Én igazából még a Green Fox és társaira lennék kíváncsi, hogy onnan milyen arcok jönnek ki. Nem vagyok pesti (ahol ezek vannak többségében), így nem dolgoztam még ilyen code academyből kikerült emberrel (a jelenlegi munkahelyemen tutibiztos nem is fogok, mert senior szint alatt senkit se veszünk fel, de ez más téma), de marha kíváncsi lennék, hogy milyen szintű a képzésük. Persze tudom, ez is emberfüggő: lehet a képzésük nagyon jó, szarból akkor se lehet várat építeni, és lehet szar is a képzés, ha egy isteni tálentumot tanítanak, abból akkor is Bill Gates #2 lesz  
Új hozzászólás Aktív témák
		Téma tudnivalók

● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest