Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Ez egy ingyenes kepzes
Egyebkent ezzel egy kicsit vitatkoznek: alap algoritmusokat nem.fog tudni anelkul megerteni, hogy tudna mik azok a ciklusok, a valtozok stb. Nem veletlenul mukodik az egyetem is ugy, hogy adnak egy nagyon alap programozoi tudast, majd ha ez megvan, utana kezdenek algoritmusozni. Az OOP-re meginkabb igaz ez. + az szerintem mocskosul el tudja venni egy kezdo minden kedvet az egesztol, ha nekiallsz rendezesi algoritmusokat meg hasonlokat magoltatni vele (foleg, hogy magara az algoritmusra nagy valoszinuseggel az eleteben nem lesz szuksege)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mikrotik routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Egyebkent ezzel egy kicsit vitatkoznek: alap algoritmusokat nem.fog tudni anelkul megerteni, hogy tudna mik azok a ciklusok, a valtozok stb. Nem veletlenul mukodik az egyetem is ugy, hogy adnak egy nagyon alap programozoi tudast, majd ha ez megvan, utana kezdenek algoritmusozni. Az OOP-re meginkabb igaz ez. + az szerintem mocskosul el tudja venni egy kezdo minden kedvet az egesztol, ha nekiallsz rendezesi algoritmusokat meg hasonlokat magoltatni vele (foleg, hogy magara az algoritmusra nagy valoszinuseggel az eleteben nem lesz szuksege)