-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Nézd, két dolgot tudok:
1. K..vára hanyagoltam a matekot és abból is rengeteget felejtettem
2. Nagyon sokszor adtam már fel, hogy hobbiprogramozó legyek és szinte mindig a hiányzó matek ismeretek miatt.
3 (). Azért van halvány emlékem arról, hogy mennyi helyen lenne szükség matekra ott, ahol az ember nem is gondolná elsőre (logisztikai rendszerek, adatbázisok, kriptográfia stb stb stb)
Persze, sokan elvannak a maguk szűk területén ezek nélkül, csak ha valamiért váltani akar később, mondjuk php+web-ről c/c++ játékprogramok témára, akkor kb semmi esélye nem lesz. Mert ugye a játékok motorja is matematikai alapokon nyugszik.Hogy ehhez képest milyen szintű matek oktatás vaj főiskolán, egyetemen manapság, azt nem tudom. De úgy hozzáálni, hogy az egyetem csak egy papír, ami a kutyának se kell, az súlyos felelőtlenség. És nem elsősorban a papír, hanem az ott megszerezhető tudás hiánya miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest