Hirdetés
- Akciókamerák
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
samujózsi
üzenetére
Melyik matektétel ismeretének hiánya miatt nem lettél hobbiprogramozó?
Nekem hobbiprogramozó=php+mysql nem 3D engine fejlesztő. Az matek nélkül tényleg nem megy.Ezt nem állítottam én sem, hogy a kutyának sem kell a diploma.
Azt írtam, hogy kezdőként jó belépő a munka világába, de nem attól lesz jó programozó valaki, hogy papírja van. -
Silεncε
őstag
-
Ispy
nagyúr
válasz
samujózsi
üzenetére
Pedig szerintem ritka az a kivétel, ahol az egyetem a papíron kívül add némi pluszt és ez sajnos az egyetemek módszereit minősíti. Lehet ez jól is csinálni, van rá sok példa szerte a világban, nálunk egy frissen végzett egyetemistára a kutyámat sem bíznám rá, nemhogy egy komoly felelőséggel járó feladatot. Mondjuk lehet rossz egyetemistákkal találkoztam, nem reprezentatív a mintám.
Mondjuk egy játék motorján nem tudom hányan dolgozhatnak érdemben, de nem hiszem, hogy túl sok embernek van joga ott kódokat írni/módosítani és azok sem most jöttek az egyetemről. Ha meg az ember végigmássza a ranglétrát, akkor az a tudás megerősődik, amire tényleg szükség van, amire meg nincs az elvész, persze előre nehéz megmondani kinek mi fog kelleni. De nem is az a baj, hogy mit tanítanak meg, hanem az, hogy mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi