- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
fabri07 #13543 üzenetére
Pedig meglepően kevés matek van a debreceni proginfón. Összesen 3-4 matekos tárgy van, amit meg lehet csinálni gond nélkül, hogy ha esetleg jártál emelt matekra közép suliban, de anélkül is egy kis szorgalommal. Ha érdekel az informatika, akkor proginfóra érdemes menni, mert a gazdinfón elég kemény gazdasági tárgyak vannak, ott is van programozás, de kevés szerepet kap.
Az első évben egyébként én is úgy gondoltam hogy ennek semmi értelme, többet érek ha magamtól tanulok, de vannak olyan tárgyak és mellé olyan igazán jó szakemberek, amik/akik miatt érdemes egyetemre járni, mert olyan finom kis részleteket lehet megtanulni, amit az udemy-ről nem lehet összeszedni és itt van értelme az egyetemnek, nem feltétlen arról szól, hogy profi szinten segít egy programnyelvet elsajátítani. Voltak olyan témák amiket már önszorgalomból elkezdtem tanulni és utána rá jött egy olyan tárgy ami ezzel foglalkozott és rengeteg kis részletet tanultam pluszba amivel még inkább sikerült tisztábban látni az adott technológiákat. Tehát az a pár plusz az, amit ad az egyetem, ami nem feltétlen szükséges a való életben és lehet soha többet nem jön elő, de precízebb tudásod lesz.
További részleteket privátban tudok mondani, ha ide jösz tanulni, akkor akár segíthetek is a beilleszkedésben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- További aktív témák...
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Ricoh Theta X Professzionális 360 kamera 5.7K felbontással
- Eladó Konfig I5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB Ver 2.0!
- FLEX XFE 15 18.0-EC polírozógép szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest