Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvervadászat november elején
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Domonkos
üzenetére
... és természetesen bambano és emvy: köszi a válaszokat.
A gond ott kezdődik, hogy évek óta nem programoztam érdemben, ez a feladat meg elég alacsony prioritású jelenleg (jó volna, ha meglenne, de minden más feladatom megelőzi). Lehet, hogy valakinek ez 5 perces ujjgyakorlat, mert benne van, nekem jópár nap szenvedés lenne, attól tartok.Emiatt kérdeztem itt.
Tehát a listák ezen az oldalon vannak, egész az oldal tetején, például A-Anat, Anc-Az, stb. Értelemszerűen az ezen betűkkel kezdődő fajokat és szinonimákat sorolja fel.
Amelyik sor <P><LI> kezdetű, ott van link és név, ez az egyszerűbb lista alapja.
Amelyik <P>~ kezdetű, az szinonimát tartalmaz, tehát csak 2 név szerepel benne, link nem. A második névhez az előző listából kellene kikeresni a linket és az első névhez társítani. Ezeket akár 1-1 greppel ki lehet gyűjteni, aztán a sallangot leszedni róluk bármivel és összefűzni. A bevezető, betűtől eltérő karakternek szerepe lehet, úgyhogy a *, !, ', ~ karaktereknek maradnia kellene, ez nehezítheti a dolgot.A felépítés részletét bemásoltam, végig ilyen.
Maga az androidos keresőprogi Sianis munkája, kb. 2 éve hozta össze, azóta az adatbázis a neten bővült. Próbáltam elérni, de nem sikerült, zaklatni meg nem akarom
Illetve az eredeti adatbázisban csak az élő nevek vannak benne, sok régebbi növénycímkén meg korábban használt, mára leváltott név szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OTP Bank topic
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Illetve az eredeti adatbázisban csak az élő nevek vannak benne, sok régebbi növénycímkén meg korábban használt, mára leváltott név szerepel.