- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
bambano #12000 üzenetére
oksa, keresek neki valami topicot
azért köszi
:-)no persze, igazatok van, én is úgy gondolom, hogy ez meló, spéci pénzért, tanultaknak
de azért az adatvédelem nem tegnap kezdődött, és azt hittem, hogy esetleg itt is van valaki, aki vágja fejből, hogy ki mikor kezelője egy adatnak
én ugyanis nem vagyok programozó, de tényleg azt hittem, hogy bizonyos szakokon ez is része a tematikának
belátom, ez határterület, kopogtatok jogászoknál(ott viszont, már előre látom, azt fogják hajtogatni, hogy ők meg nem programozók, és hogy ők meg olyan szimpla kérdésekhez vannak szokva, hogy xy webshop gyűjti az email címeket a marketingkampányaihoz, és ahhoz képest egy ilyen sztori már nagyon bonyi, mikor ugyanaz a webshop mondjuk már nem kizárólag magának, hanem a velünk kapcsolattartáshoz és ráadásul a mi programunkban gyűjti az adatokat)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest