Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
ha emelt infót csináltál akkor az a tudás elég...
nem tom hol hogy van, de Kecsón első félévbe csak 1 progis tárgy volt, és később egyre több lesz, persze ez mérnök képzés, programtervezőn eleve sok vanigazából ha nem vagy lusta és érdekel, amit leadtak első félévbe sztem követhető és érthető volt, nem is kell sztem utánanézni csak elég megjegyezni
viszont hogy dolgozni tudj vele arra nem lesz elég, hanem tovább kell magad képezni
ha csak nem akarsz titkárnő lenni akkor sokat nem ér sztem az ecdl, én se váltottam ki
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő