Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
isvarga
üzenetére
Hali!
"Az én fejemmel ennek semmi köze nincs a programozáshoz (fölkészülni minden eshetőségre)"
Ilyen hibakezelésekből szokott állni nem kevés program jelentős része! Amelyikben ilyen egyáltalán nincs, az régen rossz.
Sok-sok óra fejlesztés megy rá ilyesmire.
Ha egy berendezés hibás működési állapotainak program által történő felismerésének megvalósítása nem programozás, akkor nem tudom mi. (Bár itt mi is inkább favágásnak hívjuk).
De ha szigorúan vesszük a programozás az én értelmezésem szerint valamilyen programnyelven program írása (utasítások egymásután helyezése, ami egy adott algoritmus megvalósítását célozza).
A hibás állapotok észlelése, kezelése, üzenetek megjelenítése is ezen a "programozás"-nak nevezett tevékenység által valósul meg.A paraméter állításokat programozásnak nevező megrendelő esete nem tudom hogy kapcsolódik a témához (így nem tudom példaként vagy ellenpéldaként értelmezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Eredeti játékok OFF topik
- Foxpost
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Vengeance RGB RS - 120 hó garancia
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Trident Z RGB - 99 hó garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest