Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek!
Szeretnék érdeklődni , hogy ki mit tud , illetve mit olvasot a w32.Stunxnet vírusról . Annyit tudok , hogy Wincc Scada-ás rendszerekre van kihegyezve és az OB51 illeszt be egy DB890, FC1865,1874, vagy valami ilyesmi . Most olyat is lehet olvasni , hogy pendrive-on keresztül ferőz és ha telepítve van a WinCC akor támad , na de ha nekem van egy Symantec Antivirus állandóan frissített programom a laptopon akkor az megvéd jelzi ha fertőzött pendrive-ot dugog be a laptopba? Ha tudtok fórumokat ahol ezzel foglalkoznak akkor az is érdekel , többet már találtam külföldi oldalakon , de nem tudom hogy magyar forumokon van-e már valahol erről szó. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A Pokémon fejlesztője nyáron hozza a Beast of Reincarnationt
- SSD kibeszélő
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hálózati / IP kamera
- Drón topik
- Linux haladóknak
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest