Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
ProEvoFan #170846 üzenetére
Nem az a lènyeg hogy mi a pletyka, hanem hogy ki mondja. De ezt már említettem múltkor is. Felőlem mindent is kiadhatnának PS5-re, pont nem érdekelne.
A szokásos Halo/Gears/Forza trió mellett egyedül a Starfield az ami jelenleg nagynak számít, és mivel most jön hozzá DLC, ezért egy PS5 bejelentés nem lenne teljesen ördögtől való.
A Forza most kiesett ebből a kosárból, a legvadabb pletykák szerint Halo 1 remaster lesz, de szerintem ez sem valószínű, a Fenyx Collection a Gearsből meg már 10+ éves pletyka kb minden évben. Meglepne ha most jelentenék be, ráadásul multiplatként.
-
Frod
addikt
válasz
Elderath #170844 üzenetére
Ezt nem vitatom, de az új UI olyan lett, hogy 500+ óra után is csak lestem, hogy, mi hol/merre.
Elsőre nagyon nem jön át, remélem megszokom.
Azt jól látom, hogy pl FOV csúszka továbbra sincs?
Rég játszottam ez tény, de egyszerűen annyira "közel" van amit látok, hogy rendesen zavart. -
-
Elims
veterán
KKaresz,Kendek:
WhiteWalker: Köszi!Az már megvolt pár héttel ezelőtt.Alapos voltam,de nem változott. :-/
-
Elderath
addikt
Pár órája megjelent
-
Moby
veterán
válasz
Elims #170834 üzenetére
Szép dolog, hogy jót akarsz, de ha nem csináltál még ilyet, szerintem ne egy PS5-ön kezdd el, főleg ne másén
Nem olyan könnyű azzal dolgozni, és az elektromosan vezet elég jól, egy nagyon pici észrevétlenül rossz helyre kerül, és el is füstöl a gép. Vigye be a haver a szervizbe, ott megcsinálják biztos kezek.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy barátom ps5-öse kb.20perc játék után kikapcsol.Minden játéknál ezt csinálja.
Gondoltam csinálok egy teljes törlést+usb-ről rendszerfrissítést (jelenleg a legújabb van rajta)+egy "pasztázást".Utóbbival vagyok kis gondvan,mert még nem csináltam.
Van esetleg vmi ajánlott folyékony fém (ha jól tudom ezeken már az van) vagy mindegy milyet veszek rá? -
Sliderxy
senior tag
HyperX Cloud Core Wireless-hez emlékszem, hogy volt aki már vett innen új fülpárnát.
Nem találom a hsz-t.
Valakinek esetleg van forrása honnan érdemes rendelni? -
Bad Pritt
félisten
válasz
cyberkind #170829 üzenetére
CryEngine, lásd Kingdom Come Deliverance. Az a játék gyakorlatilag mindent tud és sokkal jobban ráadásul, amit egy Bethesda rpg-nek tudnia kéne egy modern konzolon. Házon belül nincs semmi, az Arkane is azért használt a Preyhez CryEngine-t, mert a Void nem volt alkalmas egy olyan komplex, fizika alapú sandbox játékmenethez, amit megálmodtak hozzá és ez egy Bethesda játéknál is elég fontos lenne (tízezer krumpli a raktárban ugye).
Azért tartják meg, mert ismerik, könnyen fejlesztik és ami még fontosabb, hogy a modderek is ismerik, rájuk lehet bízni a szaros játékuk kikupálását.
-
BossBoss
őstag
válasz
BossBoss #170726 üzenetére
Hátha valakinek segít a későbbiekben:
SU-101217-2 hibára a megoldás:USB-ről újratelepítés volt a megoldás. Minden helyrejött!
-
Wesder
titán
The Plucky Squire launches September 17 as a day one PlayStation Plus Game Catalog title
-
Triathlete
senior tag
válasz
nincsnév007 #170794 üzenetére
Jó lesz az! Most javítottak a fizikán ami sokaknak nem tetszik, viszont élethűbb lett. A rázókő nem csak egy valami a pálya szélén végre, a terhelésváltásokra is sokkal jobban reagál az autó. Pályautózáskor lehet elsőre idegesítő lehet agyig nyomod a gázt és úgy fordulsz mint a forzában, mert akkor indul a piruett. Rally része sokkal jobb most mint pár hónappal ezelőtt.
A játék online kompetitív részénél ha nem akarsz idegbajt kapni akkor mindig a C-kategóriást válaszd. Ott kevesebb a retard.
Feladat, kihívás bőven van a játékban. Sose leszel kész. -
Mezcal
addikt
válasz
nincsnév007 #170782 üzenetére
A GT tök jól játszható kontival. Vannak olyanok, akik A+ rankban vannak kontival.
-
Moby
veterán
válasz
miami #170799 üzenetére
Nekem sem, de sokaknak igen, és vannak ilyen megoldások, hogy ha külső ssd-n van, akkor tedd a belsőre, ha belső van akkor tedd a külsőre, ha nincs is külsőd, akkor rakd újra, de a tapasztalat az, hogy sokaknál semmi sem segít rajta. Nem ez az első ilyen játék PS5-ön, és xboxon sem ismeretlen a jelenség, szóval nem kizárt, hogy az AMD kefélt el valamit. Ilyennek egy konzolon nem szabadna történnie(többszörösen virtualizált környezetben futnak), és mégis megtörténik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox one X konzol 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest