Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
válasz
Bogyi007 #146693 üzenetére
Rosszul írtam, az Anniversary nem reboot, hanem remake. Az első részt dolgozza fel, de technikailag akkor is egy teljesen más szint, csak a történetet és a pályák alapszerkezetét vették át, minden más játékelem teljesen újra lett alkotva modern szintre. Kb mint Resident Evil 2 remake az eredetihez képest.
Ezek a remasterek pedig inkább csak a nosztalgiára mennek, mert mert a javított textúrákon és az irányítás korrigáláson kívül az egész játek egy az egyben az eredetivel egyezik meg. -
-
Yodafon
őstag
Nem vagom miert kerul meg mindig a PS4 kontroller 20k-ba mikor PS5-st mar 21k-ert lehet venni es azert nagyon nem egy kategoria a ketto...
-
TrishtanAG
senior tag
Megérkezett a Stat Ocean 2 remake-nek a demója:
[link] -
madkiller
őstag
válasz
ldave #146694 üzenetére
Demoval játszottam csak. Ott ért véget a demo, hogy karaktert generáltam. Mehetett volna még fél órát. Pl a Final, resi 4, wo lang demoja nagyon jó, de itt még a demoval is fukaron voltak, megértem a demojuk után bukta lett, mert ez a demo csak elriasztásra volt jó. Lehet akkor is jobban jártak volna, ha nincs próba verzió.
-
ldave
félisten
válasz
ProEvoFan #146684 üzenetére
Amúgy ez valahol azért szomorú, hogy itt van egy játék, ami egy népszerű műfajban van (MH klón), jó értékeléseket kap, ráadásul az EA, az egyik legkevésbé kockáztató kiadó adja ki és mégsem hozza az elvártakat. És akkor csodálkozunk, hogy szinte mindenki (nagy kiadók, nem indiere gondolok) csak bevált neveket és formulákat hozza.
-
Peat76
őstag
Ebben a Final Fantasy XVI-ban.. real-rime a motorral megy minden,? Mert valami elképesztő ez a látvány!
-
windlord
őstag
Használtok plexet PS5 -n?
Nekem egy Synology nas a server, de folyamat szarakodik a plex.
Kezd erzekenyen erinteni, foleg, hogy most vettem wgy uj erositot. Fontos lenne a lancba a ps. -
Bogyi007
veterán
Nekem ez a Remastered 1 rész nem tűnik így látszatra szebbnek az Anniversarynál...
-
Scale
őstag
válasz
Beegabor81 #146685 üzenetére
Az elsőről sokaktol hallottam hogy nagyon unalmas volt a kettőhöz képest, plusz januárban fog lejarni a ps plus extra és addig minél több játékot ki akarok pörgetni a katalógusból, az első rész még utána is meglesz hogy utólag kijatszam ha elfogynak a játékok.
-
Jakesz
addikt
válasz
negyven2 #146677 üzenetére
Nem rossz ez, hogy ilyen klasszikusok kapnak remasteredet, mert főleg az első Tomb Raiderek piszkosul rosszul öregedtek. A grafika mellett az irányítás is akkora borzalom, hogy nosztalgiázás gyanánt is csak a haját tépné tőle az ember. Mivel a remasteredekben ezeket mind javítják, így semmi probléma nincs ezzel. Ha meg túl vastagon fog a megjelenéskori árazás, akkor fél év múlva jó lesz akciósan.
-
F-ECT$
titán
válasz
Scale #146682 üzenetére
Én elkezdtem az elsőt, pár óra után se húzott be, így abbahagytam. A második előtt megnéztem egy összefoglalót, és így vágtam neki a második résznek. Bőven elég volt ez az élvezhetőséghez, és a második rész szerintem jobban is sikerült gameplay szempontjából, mint az első.
-
Scale
őstag
Horizon forbidden westet van értelme úgy játszani hogy az első résszel nem játszottam és nem is tudom miről szól a játék? Mennyire függetlenek egymástól?
-
válasz
chungee #146676 üzenetére
Sosem próbáltam, de nem tűnik ennél bonyolultabbnak a folyamat. Ha nem érzékeli, akkor előfordulhat, hogy nem jó hozzá a használt USB kábel. Vannak olyan vezetékek, amik csak töltésre alkalmasak, de az ilyen az nem jó, csak az ami adatot is átvisz.
-
negyven2
veterán
Tomb Raider I-III Remastered launches Feb 14 on PS4 & PS5
Included Game Titles:
Tomb Raider I + The Unfinished Business Expansion
Tomb Raider II + The Gold Mask Expansion
Tomb Raider III + The Lost Artifact Expansion -
chungee
addikt
Napot!
Ps5 controllerem van PC-hez. Szeretnék firmware-t frissíteni, rá is dugtam usb-re de nem érzékeli a softwarePedig a controlleren villog a led. Mi a teendő
-
Beegabor81
tag
Cyberpunk Patch 2.0
szeptember 21Nekiállok 3. alkalommal is, hátha eljutok most már a végére is
-
polonic
félisten
Ez a dolby atmos mit csinál tulajdonképpen? Fura a hang tőle. Nem ugyanaz, mint a tempest? Mert pl mindkettőt nem lehet egyszerre bekapcsolni.
-
mcwolf79
veterán
Ez a Crew MF elég brutálisan copy-paste-eli a FH-t . És emiatt nagyot mehet PS -en , mert nincs konkurencia ebbe a stílusban a kék fronton .
-
madkiller
őstag
válasz
semetka #146664 üzenetére
Papírforma szerint igen, viszont a Sonos app folyamatosan azt mutatja, hogy atmosban van és a tvn megjelenő logó is. Egyébként Sea of Starostam legutoljára ott is írja úgy, hogy ott a hátsó hangfalakból semmi hang nem jött. Az első játék egyébként, ahol csak elölről jön a hang amivel játszom, de hát ennél a címnél ezen nem kell csodálkozni. Egyébként nem rossz game.
-
dan83
tag
válasz
Rigormortiis #146648 üzenetére
Remélem jön majd opció arra is, hogy a kontrolleren teljesen ki lehessen kapcsolni a fényt. Még legkisebbre állítva is elég zavaró tud lenni, ha korom sötétben játszok.
-
tl-x
addikt
Még a PS4-en aktiváltam az Apple TV app-ot amiért kaptam 3 hónapot ingyen ami októberben fog lejárni. A PS5-ért már nem fogok kapni 6 hónapot? Beléptem rajta de semmi változást nem láttam az előfizetésben.
-
proly01
őstag
Valaki leírja nekem mire jó az új frissítésben a dolby atmos támogatás?
Nekem össze van kötve a tv a soundbarral illetve a ps 5 el tud atmost a soundbar de kb semmi sem az. -
válasz
Ronaldohun #146647 üzenetére
Igen, de ha beállítod neki a korhatárt, akkor nem fogja tudni futtatni. Viszont kifejezetten elrejteni azt nem lehet.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Ugye? Frankón hozzá szoktam
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Legalább meghagyták a lehetőséget.
Remélem hangosítani is lehet még rajta. -
GalaHU
addikt
válasz
Miiii??? Végre kikapcsolható?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
ez melyik menüben is található?
-
Rigormortiis
veterán
Esküszöm, hiányzik a csippanás. Vissza is tettem halk-ra.
-
válasz
Ronaldohun #146643 üzenetére
A Plus előfizetés addig a szintig osztódik, hogy a konzol többi bejelentkezett fiókja is tud online multizni, meg futtatni a letöltött játékokat. Más egyéb szolgáltatás az nem érhető el, csak azon a profilon, amelyik elő van fizetve.
-
Ronaldohun
tag
Sziasztok. Néztem az összefoglalót, de nem egyértelmű. Az is lehet, hogy alap dolgot kérdezek, de nem értek hozzá, még csak mostanában készülök PS5-öt venni. Szóval, ha előfizetek egy PS+ extrára, akkor több fiókot is tudok kezelni EGY előfizetéssel? Tehát mint egy streaming csatorán, ahol ugye szintén több felhasználó van egy előfizetésben, és mindenki a saját profiljában lévő filmeket nézi.
Az lenne a cél, hogy nekem is és a kisfiamnak is tudjak profilt beállítani egy előfizetés alá, de az utóbbi le lenne korlátozva családbarát játékokra. -
Frod
addikt
válasz
madkiller #146639 üzenetére
Mondjuk pont egy Spiderman-nél nincs mit bizonyítani, amikor úgy fogják vinni, mintha nem lenne holnap, függetlenül attól, hogy valójában milyen lesz (nyilván rossz semmiképp sem, de pl nekem már csömöröm van 90 órányi pókság után).
Ha az SM2 eladásaitól függne most bármi is, akkor már nyugodtan be lehet hűteni a pezsgőt, meg beállítani az év végi bónuszokat a fejeseknél. -
madkiller
őstag
válasz
krx21 #146634 üzenetére
Igen, eArcos.
Frod: Ebben a sériában eddig az ex eladások nem úgy alakulnak, mint ps4 érában + az MS eltökélt, hogy sorba felvásárolja az összes független AAA játék gyártót. Ezért rá kell erősíteniük. Múlkor a Sony is valami hasonlót nyilakozott, hogy dobnak pár milliárd dollár pluszt ex játék fejlesztésre. A hírre erősődött is a részvényük.
-
Frod
addikt
‘Star Wars’ Video-Game Director Stig Asmussen Leaves Electronic Arts
(a Bloomberg cikk paywall mögé van téve, azért nem azt linkeltem)#146615 madkiller
Miért lenne muszáj nekik?
(úgy írod, mintha valami hatalmas válságban lenne a Sony vagy a PS) -
madkiller
őstag
válasz
krx21 #146624 üzenetére
Nekem C2ön-eArc-PS5 kombó egyenlőre működik, nem pattog 15-20 másodpercenként. Soundbart használok, de AVR mód van kiválasztva, 5.1 csatorna + Dolby Atmos beállítással Sonos Arc + 2db One Sl + Sub Gen 3 a rendszer, így rendben van. Atmos logót a jobb felső sarokban sűrűn bedobja. Ps5 bekapcsoláskor , játék inditáskor, mikor teljesen betölt a játék meg konzol kikapcsoláskor is.
-
toxicjew
addikt
Psn feltöltőkártyánál létezik olyan, hogy külön Ps4 meg Ps5 platformra?
-
Wesder
titán
New State of Play Announced for Tomorrow at 2PM PT
Focused on Indies, PSVR2, and "major upcoming titles" from 3rd party partners.
-
NyMRooD
őstag
Tune in tomorrow at 2pm Pacific / 10pm BST for a new State of Play, focused on indie and third-party titles from around the world: play.st/46cfark
-
krx21
nagyúr
válasz
balazs8907 #146591 üzenetére
Tv-n az eARC be van kapcsolva?
Sajnos az a tapasztalat, hogy a C2 eARC-PS5 nem a legjobb.
PCM néha pattog egyet.
Ez a ATMOS firmware lett volna a remény. Működik is és kiírja az AVR az Atmos-t, de kb. 15-20 másodpercenként megszakad a hang. -
Rigormortiis
veterán
válasz
nincsnév007 #146614 üzenetére
Más csajok vannak a hirdetőtáblákon.
-
-
mufflika
tag
Sziasztok. Milyen mikrofonos fülest ajánlatok?
és belehet állitani, hogy csak gombnyomásra hallatszódjon a hangom? Push to talk. -
markknight
veterán
válasz
Élesebb egy hangyaf@sznyit az alsó, meg kicserélték a világítást 100-as izzóra
Mint GRAFIKA, full ugyanaz.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hááát öööö.....szemészet!
-
Wesder
titán
válasz
Több autó, több gyalogos, jobb fènyek.
5 percig fasza lesz, utána meg már a kutyát se fogja èrdekelni.
-
RudY
addikt
válasz
balazs8907 #146609 üzenetére
Azért is írtam az előző tippet, mert a mai rendszerfrissítés - elvileg - hozott valami változást ezzel kapcsolatban (is). [link]
-
madkiller
őstag
válasz
keIdor #146597 üzenetére
Én nem rég fejeztem be meg a dlct. Végre elkopott és odaszegezett és úristen mennyivel komolyabb a látványvilág, mint az idei bármelyik game, ami megjelent. Starfieldet pl szerintem 3x körbe pisálja. Meg 5.1el toltam, a hang ami abban van. Közben fülesen is ment mindig be tudtam azonosítani ki honnan támad, mennyire van messze. Kár, hogy csak most jött az atmos frissítés , Sonos rendszerrel az előbb toltam 5 percet. Brutál. Technikailag eddig veri az idei évet a tavalyi Horizon.
-
nincsnév007
addikt
válasz
markknight #146584 üzenetére
pont a napokban próbáltam ki, fuuu attól "elborultabb" játékkal még nem játszottam
-
syler123
veterán
válasz
markknight #146584 üzenetére
Amúgy simán lehetne jó konzol az Iphone 15 pro-ból, azért ilyen Resi 4 remake stb, nem egy rossz címek, csak valami patent rácsarolható controller kellene.
Nagyobbat ütött volna a bemutató, ha valami nagyon patent controllert is bemutattak volna a játékokhoz, elvitte volna a showt.
-
ρσгτσ
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
Crew Motorfestet
Aki jatszik vele már, érdeklődnék, hogy milyen grafikai opciók vannak?
1440p/60fps?...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest