- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Célegyenesben a Yettel TV
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Sajnos csak a teljes előfizetésédet tudod átváltani, szóval ameddig él még az előfizetésed, mindből extra lesz. Érdemes lesz megvárni, hogy csak annyi idő maradjon belőle hátra, amennyi extrát szeretnél. Legalábbis én így fogom csinálni. Ha netán nem elég, akkor meg így is - úgy is ki kell fizetni a teljes árat a következő hónapért.
-
F-ECT$
titán
válasz
BBUN52 #109496 üzenetére
2-ik google találat:
Can you only invite someone to play It Takes Two on the same platform or is there cross-platform play?
Friend’s Pass offers cross-gen but not cross-platform play. For example, Player 1 can be playing on PlayStation 5 and invite Player 2 on Playstation 4. But Player 1 playing on Playstation 5 cannot invite Player 2 on Xbox Series X or PC. The save system also works cross-gen.
-
Mike
veterán
az extrára elő lehet majd fizetni csak nyárra mondjuk? vagy csak addig amíg a sima ps+ tart? esetemben novemberig a 3 hónap helyett.
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Gyors keresés nem hozott eredményt, de itt biztos meg tudjátok mondani:
It takes two esetén PS5-PS4 közötti "cross platform" létezik? Vagy ha nekem PS5 van otthon akkor nem tudok PS4 Pros baráttal játszani vele?
Köszi!
ÜDv, -
Gubu0101
veterán
válasz
tothjozsi96 #109490 üzenetére
Van en nekem taviranyitos,ilyen mint amit linkeltel,csak mar el is felejtettem
Koszi,hogy eszembe jutattad
-
Ps Plusz Extra: "Játékkatalógus amely több száz letölthető PS4 és PS5 játékot tartalmaz."
Ez akkor most is él magyar felhasználóknak is? Illetve ezen játéklisták csak konzolról nézhetőek vagy van netes lista valahol? -
Moby
veterán
válasz
Farkassacred #109479 üzenetére
Abba is hagyták inkább, és megint witcher készül.
-
mettek
addikt
válasz
Farkassacred #109482 üzenetére
A felhypolt játékokat megveszi boldog boldogtalan. Én is megvettem aztán jó ha 15-20 orát játszottam vele, beleuntam és nem is kezdeném el újra.
-
mettek
addikt
válasz
Farkassacred #109479 üzenetére
Nem mindenkinek fekszik a középkori varázsló fíling.
-
cyberkind
félisten
válasz
Elderath #109477 üzenetére
Jobban jártak volna ha csinálnak egy lineáris akció fpst ebből
Valszeg annak is készült, csak a mai gamer világban az open world hívószó és kötelező, egyébként ha érdekel valakit a játék sztorija, és ez nem spoiler, mert legalább 25 éve (amúgy 27 éves a film) létezik, az nézze meg a Johhny Mnemonic-ot, kb minden benne van abban a kevesebb, mint 2 órában.
-
Elderath
addikt
válasz
tboy93 #109476 üzenetére
én toltam pár órát a ps5 verziót, de nincs energiám ezt letolni. Percenként van valami bug, animációs vagy grafikai glitch, ami kizökkent az egészből. Irányítás elég tré még mindig, loot rendszer vicc. Sose fogom végigvinni. Jobban jártak volna ha csinálnak egy lineáris akció fpst ebből
-
Nemregiben megvettem a Cyberpunk 2077-et ugy nagyjabol otodjere, de most mar fel is telepítettem a jatekot
Nagy volt a hype bennem megjelenes elott, de vegul szerencsere nem rendeltem elo. Viszont a hozza tartozo albumot / konyvet azt megkaptam tavaly (elott?) karacsonyra.
Idaig egy 4 orat jatszottam vele PS5-ön, kozben olvasom mellett a konyvet is.
A könyv az bazi jo amugy, nagyon igényes, minőségi az anyaghasznalat, baromi jol neznek ki benne a fotok, jo a forditas, egyszoval patent
A jatek is elkezdett beszivni, kettős erzesem van eddig. Nyilvan meg a 4 ora nem sok, de ez ido alatt az mar latszik hogy roppant igenyes az art design es eszmeletlen időt rakhattak ennek a komplett vilagnak a kitalalasaba, megalkotasaba. Most kezd kinyilni a dolog, rengeteg mindent lehet csinálni ahogy látom, a magyar felirat nagyon sokat hozzatesz, igy mindent szivesen olvasgatok es jobban bele tudom magam elni. Masreszrol viszont az animaciok 10 evvel le vannak maradva kb, az AI kretén, amit egy 20 eves gta tudott azt ez nem tudja (pl nem kerüli ki a leparkolt automat, azt ott áll mögötte 50m-es sor meg ilyenek). Texturak nehol egybecsusznak, a ragdoll fizika esetenkent siralmas es ezek ki tudnak zokkenteni. Framerate problemaim nincsenek egyáltalán.
Szoval meglassuk , egyenlore visz a kíváncsiság előre
-
válasz
RangerFox #109469 üzenetére
Nem értem a nemértést. Elsőre úgy tűnik ha x időnként (havonta?) kapunk egy ilyen “drága” játékékot az nagylelkű ajánlatnak tűnik, mert akkor ki fizet elő a másik előfizura amiben a játék hozzáférés van. Bár mondjuk ez a dillemma aktualitasát veszti mert összevonják. Meg úgy írja az oldal, hogy: “ebben a hónapban” szóval azt hittem egy havi hozzáférés kövi hónapban máshoz lehet hozzáférni.
-
balázs1991
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #109467 üzenetére
Ezt viszont nem tudom.
1éve van PS-em szóval ezt a beállítást soha nem néztem.
Hol tudom lecsekkolni? Illetve ha nincs felhőbe szinkronizálva akkor mi történik?
Remélem nem szivattam meg magam. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
Kaci84 #109464 üzenetére
Nem értem a kérdést. Az adott hónapban aktív előfizetéssel beteszed a könyvtárba a játékot. Azután akkor játszhatsz vele, ha van aktív Plus előfizetésed. De a játék már nem fog kikerülni a könyvtáradból, az mindig ott fog maradni, csak épp élő előfizetés kell majd ahhoz, hogy elinduljon.
-
Acheron
őstag
Sziasztok,
Pár hete tűnt fel, hogy a PS5 az éjszaka közepén magától beindul.
Használat után mindig ki van kapcsolva (teljes kikapcsolás: Turn Off PS5).
Ennek ellenére szinte minden reggel bekapcsolva, pihenő (rest) módban találom (sárgán világít).
Volt, amikor éjszaka 2 körül épp az orrom előtt kapcsolt be: fehér fény, felpörgő DVD (épp van benne lemez) majd kb fél - egy perc után átvált sárgába - megy "pihenni". A TV -t bekapcsolva semmi, tehát képe jelet nem ad ilyenkor.
Van ötlet, mi okozhatja ezt?
Köszi előre is! -
válasz
balázs1991 #109466 üzenetére
Felhőben van az összes mentésed, persze ha úgy volt beállítva,hogy automatikusan szinkronizálja a mentéseidet! Ebben az esetben, ha lesz újra előfizetésed Ps+ akkor természetesen minden működni fog
-
balázs1991
csendes tag
Sziasztok.
Épp a napokban akart frissülni a PS Plus előfizetésem viszont Revolutra van állítva amin éppen nincs elegendő pénz.
Ilyenkor ha mondjuk kivárok az új rendszerig és utána fizetek elő a közepes csomagra, akkor a Collectionból letöltött játékaim ugyanúgy fognak menni a mentésekkel trófeákkal?
Köszi. -
mrThomi
addikt
Köszönöm a válaszokat
-
vm93hun
aktív tag
válasz
mrThomi #109461 üzenetére
Az első kép az nem PEGI, hanem USK. Németországi korhatárbesoroló szervezet, ott nem a PEGI osztályoz ezért a PEGI-től eltérő korhatárkategóriába sorolhatnak játékokat nem ritkán cenzúrát elrendelve kiadótól az ottani jogszabályoknak való megfeleléshez. A HFW-nél nincs ilyen probléma, mert a német lokalizációval is ugyanazt a lemezt kapod, mint bárhol máshol európában, azaz nincs kivágott tartalom és magyar felirat is lesz benne.
-
-
válasz
Gorgonka #109437 üzenetére
Értem és köszi! Az ajándék játékok megmaradnak amit plus mellé kapok. OK. Ha megszakítok az előfizetést de visszatérek akkor mi a helyzet?
1 éves plust vehetek azt engedni fogja? Boltból venném nem a storeból.
Még nincs beüzemelge a gép és előfizu sincs. Valaki megnézné a collectionba benne van-e a Last of Us sorozat és a God of War?
Köszi mindenkinek! -
Moby
veterán
válasz
N.YCityBoy #109454 üzenetére
Ügyintéző?? Milyen ügyintéző? Nincs ügyintéző. Én ilyennel nem is találkozom soha. Egyetlen helyen találkozom emberrel, az árukiadóban. Ott meg leszarnak, ami nekem teljesen oké.
-
Ügyintézőtől függ éppen ki van ott, én is napi szinten vásárolok úgy mint te, és 10-ből minimum 3x kérték a személyit, pedig már gyakorlatilag az összes ügyintéző ismer...persze attól is függ, hogy mit vettem éppen 👍
Minden esetre érdekes az ott dolgozók hozzáállása az már biztos, van amelyik semmivel sem foglalkozik, és van a "lelkiismeretesebb" (túlbuzgó) fajta, de az ilyenek mindenhol ott vannak😂 -
bbuffy
senior tag
Én pont ma mentem alzába, Feleségem fiókjából rendeltem, semmit nem vacakoltak.
BTW beugrott gyereknapra a Kao, meg felnőtt gyereknapra egy Sniper Elite 5. Itt hozzáadják a Hitleres kódot. -
vm93hun
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #109448 üzenetére
Az, hogy mert 1x-2x kiadták valakinek bemondásra a másik rendelését, az nem jelenti azt, hogy onnantól ez az eljárás válik standard-é. Feltételezem az eladók be vannak tanítva, hogy a nem a rendelést leadó személynek történő átadást csak bizonyos feltételek esetén teljesítsék. Az meg, hogy mennyire van betartva a gyakorlatban az eladója válogatja, de attól, hogy pár alkalommal elmaradt, attól még számítani kell rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Eladó PS5 Streaming bundle
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest