-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
Nézd, én nem voltam ott. Sőt, mi nem Pestiek vagyunk, Győrből ment fel a kollégám. Szerintem teljesen mindegy hogy mi történt, ez az eset jó bizonyíték arra, hogy nem elegendő átadni egy rendelésszámot. Itt az élő példa, felmész Győrből, ott vagy a boltban, ki van fizetve a gép és közlik hogy nem adják ki. Teljesen mindegy hogy hol fizettél, szerintem egyébként a kollégám is úgy csinálta ahogy te mondod, mert előbb kifizették és utána nem adták ki neki, mert nem az ő nevére szólt. Egy férfiról van szó, a rendelés pedig egy hölgy nevén volt.
#109447 vm93hun
Miért volt akkora meglepetés? Pár rendelést átadtak már itt úgy, hogy adtak egy csomagszámot, az illetőnek nem kell, és mehetsz érte. Akinek nem kell nem fizeti ki előre és nem hozza el neked, hanem majd Te elmész érte.Leírnám még egyszer, NEM a boltnak kell írni, hanem a megrendelő ír egy emailt annak, akinek átadja a csomagját. Nem a boltnak kell írogatnod!
Egyébként mentségemre szóljon, mielőtt elmentek volna Pestre a konzolért, én bekérdeztem az Alza topikba, csak úgy, a biztonság kedvéért, #6193 Nézd meg hány válasz érkezett a kérdésemre, egy sem. Ha annyira bicskanyitogató dolog lenne ez az "átveszem más rendelését" akkor gondolom reagáltak volna a kérdésemre.
És tudod miért volt akkora meglepetés? Azért mert ez a kollégám már vett át az Alzában egy Xbox Series X-et korábban, úgy, hogy nem az ő nevén volt. És ezt ő jelezti is, és csak legyintettek rá, hogy nincs ezzel semmi probléma. Ezek után szerinted nem volt meglepetés?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest