- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
bandi0000 vg: és többiek:
Miért is dobjanak ki CSAK VR-re egy új ps-t? Mi kell a VR-hez? Erősebb HW. Miért olyan hihetetlen, hogy erősebb HW-al a VR is megoldáható és az új játékok amik nem VR képesek 4K/30Fps-el jöjjenek?
vg: hát igen, a sony és az ms és a hasonló nagy kaliberű cégek biztosan olvassák a ph-t, hogy ebből igy mi lesz, fogják a fejüket
Ha tudnál szöveget értelmezni, talán te is valóságban élnél, tisztán és érthetően leirtam, nem egyszer.
bandi0000: kérdőiv? MO-n mennyi ps4 lehet? Max ha van 100k, de lehet akkor is sokat mondtam? Mire mennénk vele?
#79948) bandi0000 : ezt irtam, h aki VR-el tolja 1080p/120FPS, a sima játékok pedig 4K/30fps-el is jöhetnének! 2 problémát oldanak meg egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest