Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Telóra leszedtem a ps applikációt règebben használtam is,de mióta eladtam a pst nem voltam bejelentkezve.
Most póbáltam belèpni,de nem jo a jelszó!!
Elfelejtett jelszora rányomtam megadtam az email cimem is,de nem jott semmi.
Ötlet?? -
gunszt
tag
F1 2015-ről tud valaki véleményt nyilvánítani ? Most 50% akció van rá a storeban, így "csak" 9k.
Kritikák nem túl rózsásak, néztem hogy azóta már felpachelték 1.05-re. Szóval ha vkinek megvan vagy volt stb mesélhetne róla, én mondjuk ős F1 fan vagyok szóval eléggé érdekelne, anno PC-n nyomtam még 2013-al.
Ami érdekelne,
- Kontrollerrel nagyon gáz az irányítás úgy hogy nem kapcsolok be minden gagyi segítséget ?
- Multi azért már használható vmire vagy gagyi nagyon ?
- Megér ennyi pénzt ? -
BO3-hoz be lehet majd szerezni utólag is a nyúktán pályát? Mert oké hogy előrendelői bónusz, de haver később venné meg, és kétségbe van esve hogy nem tud majd rajta játszani.
-
Tuomas
addikt
válasz
hakos1987 #66291 üzenetére
Hát ez az, nem tudom hogy jön még egy nehézségi (jelen esetben könnyedségi) fokozat, ha egyre nehezedik. Hiszen a kupáknak is, ami a versenyek végén van, egy meghatározott nehézségi szinten játszódnak (pro trophy, semi pro trophy, stb), de ott azon belül már nem lehet állítani a nehézséget
-
hakos1987
őstag
válasz
Tuomas #66290 üzenetére
miért, nem egyre nehezedik?
még relatíve az elején vagyok, de mikor egy böhöm bentley-vel kell menni sportautók ellen, 10. helyről indulva egy szűk, végig szalagkorlátos pályán, ami kanyargós, ez a dömper meg azt nem szereti, hát anyáztam egy keveset, mire 3 csillag meglett
neato3loco: feljavulni látszik a magyar FPS multi társadalom!
-
Dinasti
senior tag
válasz
rfjanika #66279 üzenetére
Szia. Évek óta melóban mobilnetről játszom. Csak 1 olyan teló kell ami képes megosztani a netet és kész. Arra figyelj oda ha véges az adatforgalmad a frissitéseket kapcsold ki. Ha csak multiba tolod az nem vészes adatforgalom terén viszont a party chat sokat zabál. Lehetőleg azt ne vidd túlzásba bár napi 1-2 óra beszélgetésekkel is belefér.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok!
DMC4 Special Edition vagy inkabb DMC Definitive Edition?
Utoljara a DMC2-vel jatszottam meg PS2-n amit nagyon szerettem es nosztalgiazni szeretnek ^^ Udv
-
marilllyo
veterán
DriveClub-hoz megjött 1.24-gyel az easy difficulty a Tour-hoz.Ja nem...jön majd karira megkapjuk.
[link] -
Mrdevil
addikt
válasz
ForRedGlory #66278 üzenetére
Valami volt......
-
-
danih
veterán
-
rfjanika
tag
Nem tudja vki mobil internettel meg lehet oldani a ps4en való multyplayer játékot?
haverom költözik, és az internetet már felmondta, de csúszik a költözés 1-2 hónappal így szeretne ps4en multizni.
most kapott kölcsön egy simkártyát amihez vett ezt az átalakitós dolgot amivel usb--be be lehet dugni.
ps4en így megoldható a játék? pár órás játék sok GB-ba kerülhet? -
Bencus88
nagyúr
Engem megijesztettetek ezzel a sok negatív kritikával le is mondtam az előrendelést. Van egy witcherem ezzel még elbohóckodom aztán míg kikerül pár videó eldöntöm mi legyen vele. 5 ezret spórolok.
-
marilllyo
veterán
válasz
Flashenzer #66275 üzenetére
De ha meg az lesz...na bumm. Megy fel jatekaim vagy apróra.
-
Bencus88
nagyúr
itt még több videó anyag van a Falloutról.
-
marilllyo
veterán
válasz
Scholes9 #66263 üzenetére
Én is így voltam...de aztán leültem és egymás után kipörgettem a 2-3-mat. Maga mint játék nem volt rossz. A Killzone-hoz tudom hasonlítani a rendszert. Adott egy terep ahol sok sok enemy...és valahogy keresztül kell vergődnöd közöttük mert biza könnyen leszednek. Érdemes picit nehezebb szinten játszani. Én az ilyet jobban csípem mint a COD féle 0 AI-val rendelkező enemyket..unalmas fedezékharccal.
De a story az bizony nagyon karcsú volt.
-
Scholes9
nagyúr
Sztem jó lesz ez. Fallout 3-nak pl okádék volt a grafikája már a megjelenés idejében is, de a hangulat az ütött bármit.
Nagyon jó példa a grafikára pl a Crysisok. Sem a 2-t sem a 3-at nem bírtam végigvinni, pedig mind2-t többször is elkezdtem, mert maga a játékmenet nagyon gyenge (számomra)...hiába volt kiemelkedő a képi világuk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
marilllyo
veterán
válasz
gyuribácsi88 #66241 üzenetére
Én pont arra a kettőre neveztem be.
-
boost
veterán
na, még 3 EGTTR trófea. Hát, kezd egyre jobban összeállni a játék. Szép, jó zene, de a sztori még nem teljesen tiszta. A jövő héten még dolgozok rajt, még egyszer újratolom.
-
fityere
senior tag
válasz
Persze vegül is kinek mi. Nekem inkább a Fallout fogja megérni. A CoD meg majd feláron, egy hónap után valaki úgy is megszabadul tőle
-
N@idia
őstag
válasz
RunnyJuggler #66248 üzenetére
A COD-nak én is örülök ez a 4 fős kampány Co-op dolog nagyon tetszik ígéretes, már mint a videók alapján aztán majd meglátjuk milyen lesz a gyakorlat.
-
kenny123
addikt
COD itt is előrendelve, most egy darabig azt fogom tolni, Black Ops 1 / MW2 után béta alapján ez az első amihez jobban le fogok ülni.
Ha esetleg valaki multira felvenne hogy ne egyedül legyek mint a kisujjam, szivesen fogadnám. PSN : kenytheone22 -
A`rpi
addikt
válasz
gyuribácsi88 #66243 üzenetére
Persze.
Haveri körömben sokat szoktunk derülni focis játékokon.
Mi azon röhögünk hogy kb az új mezekért veszik meg a játékokat.
Focis tábor meg rajtunk, hogy az új pályákért, és a fegyverekért...Lényeg, mindenki megveszi szorgalmasan minden évben preferált játékát,
a kiadók meg kaszálnak. -
Az előző COD egy borzalom, az exo-s ugrálás elrontotta az egészet, meg az hogy emiatt idétlenül gyors a játékmenet. Az új COD-ban az exo (vagy minek hívják itt) csak ad egy kisebb könnyed lökést. Az AW-ban úgy lőttél ki mint egy rakéta. De nem ragozom az egyik sledgehammer games, a másik treyarch.
Amúgy meg persze kinek mi, én azokat nem értem akik megveszik a baktatószimulátort, de ha nekik az tetszik és jól szórakoznak vele, akkor hajrá.
Amúgy meg a COD-ban legalább a pályák és a fegyverek másak az új részekben, a FIFA meg ugyan az 10 éve
-
A`rpi
addikt
válasz
Na jó, de ha azt vesszük akkor erre az előző COD is tökéletesen megfelel.
(Ja hogy az nem trendi.) -
-
Elims
veterán
válasz
perge666 #66227 üzenetére
Ma végére értem a black flag-nek,igaz még nem teljesen,abban az abstergo challange-ben elmaradt 2-3dolog,azokért még visszamegyek.A végén -talán- a feliratoknál (hogy ki készítette az adott ország feliratát) találtam egy magyar nevet. :-) Peter Perge :-)
Szóval benne voltál?? :-))))Egyébként hihetetlen összarakott játék.Bárkinek bátran ajánlanám.Tényleg nagyon jó.Tökéletes sztori,jó megvalósítás. /persze elismerem,hogy az irányítás ritkán nem teljesen egyértelmű,de ettől függetlenül igen ajánlott/
Most jön az order.. -
Tatyla
őstag
Csak be húztam ezt az Evil Withint mindennel együtt még csütörtökön de nem bántam meg, letterbox off, film noar zéró és még így nem is olyan rossz a grafika, 11.chapterben járok volt pár anyázós rész mert az ilyen menekülős részeket nem nagyon szeretem de összeségében tetszik, így már kíváncsi vagyok nagyon a három kiegre is.
-
A`rpi
addikt
válasz
DM-Fan #66232 üzenetére
UK fiókhoz nekem valós címem van beírva, irányító szám, megye, utca házszám.
Egyedül ugye az ország nem stimmel, mert az fixen UK.OTP-s webkártya az enyém is.
Vásárlás után akár törölhetsz is minden adatod, beleértve a címed is.
Ha feltöltőkártya mellett döntenél, régiónként működik csak,
tehát, magyar fiókhoz forint, UK account-hoz font-os feltöltő dukál. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
DM-Fan
nagyúr
Köszi és neked is Tuomas!
Az oké, hogy az OTP-s kártya megy UK-fiókkal, gondolom a MasterCard mivolta miatt. De azt erősnek érezném, ha a magyar PSN Network Card feltöltőkártya működne UK Store-ban.
Ugye egyébként magyar store-on sem vagyok köteles bankkártya-számot megadni? OTP Webkártyával esetleg próbálkozott már valaki?
Valós adatokkal vagytok fenn magyar store-on, címmel, mindennel? Nem akarok kéretlen küldeményeket, stb.
-
A`rpi
addikt
válasz
DM-Fan #66219 üzenetére
Első körben UK fiókhoz megpróbálnám hozzáadni magyar kártyát,
nekem pl megy a fizetés OTP-s kártyám van.Előttem megválaszolták, ha regisztrálsz egy magyar fiókot,
és azt elsődlegesre állítod, másik fiók is eléri a licenszeket.(Egy időben lehet több elsődleges fiók játékkonzolodon.)
Bővebben egy megosztásos példa: [link]
-
marilllyo
veterán
Driveclub-ban nincs duda? Mi az a KERS, DRS?
-
zzola
titán
Karbantartás van, hogy weben nem tudok belépni a profilomba, vagy a helyi szolgáltatónál van a gond?
-
PandaMonium
őstag
Rendeltem egy analóg kart eBay-ről, hogy a régi meghibásodott joystickemet megjavítsam. Ha megérkezik lehet csinálok belőle egy rövidke leírást, feltéve, hogy mást is érdekel a folyamat.
-
DM-Fan
nagyúr
Uhh, ez nagyon jó ár, köszi! Nincs magyar profilom, de ennek kedvéért lehet csinálok egyet a UK-reg mellé és veszek egy 6 eFt-os feltöltőkártyát.
Hülye kérdés jön: ugye jól rémlik, hogy hiába veszem meg magyar store-ból, azt nem tudom migrálni a UK-regem alá, hogy oda bejelentkezve látszódjon és legyen játszaható a játék és a trophy-k is oda gyűljenek? UK-store-ban nem néztem fenn van-e ugyanígy akcióban, de oda baromi drága a feltöltőkártya is.
-
Flashenzer
csendes tag
Srácok! A gyártó oldaláról rendelve 25$ felett ingyenes a szállítás.
[link] -
N@idia
őstag
válasz
neato3loco #66180 üzenetére
A Phantom-ot nem ajánlom, nekem ilyenem van és nagyon rossz túl magas. Ha már venni akarsz inkább a vortex-et vedd az jó [link]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Engem is érdekelne meg szerintem Bandi000 kollegát is.
-
hakos1987
őstag
válasz
Engem is érdekelne!!
Hogy ügyezzük? -
-
stickles
tag
Én az emagon vettem 2 év garival, de nem látom a hivatalos listán. Gondot okozhat?
-
A`rpi
addikt
Keresd fel az üzletet.
Hivatalos viszonteladók. [link]
Hivatalos SONY garancia jegyek: [link]
(#66208) szgergely
Én nem feltétlen, generáció elején vagyok, az ilyen játékok ára nagyon meg fog zuhanni lemezesen is. Aprón ment el ehhez közeli áron lemezesen, szóval én kivárok. PS3-ra ingyenes volt Metro Last Light, meg is van, még bele sem néztem. -
-
zzola
titán
Sziasztok!
1TB-os modellt hol erdemes venni? Jo ar es garancia fontos lenne! Uberkonzolnal 110k, de nem tudom, hogy bolti vagy Sony garancia van ott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max