Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HTPC (házimozi PC) topik
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PandaMonium
üzenetére
Hatalmas grat!
Én úgy voltam h9gy nem kezdek bele a következő részbe míg az első nem lesz platina és így esett hogy nyár óta vár rám még két time trial ami kell a platinához.
S akkor itt meg is kérdezwm hogy a hifh roadot hogy azaz hogy? -
marilllyo
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Kapsz tőlem egy 1/3 tisztelet pontot. Várjuk a maradék kettőt!

Gratulálok! Ügyes vagy!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Egyébként ha nem lesz meg ennyiért , akkor mi történik?

Pont semmi
- nem neked szántam , csak mint hozzászólás a témához -
sp8787
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
El van halastzva es kesz. Most jon a 7 ev kaosz. Az igazi szanalom ,hogy ez egy hir a Google News Science szekciojaban. Kb. mintha Deepak Chopra quantummechanikai attoreseirol kellene olvasni.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Gondolom gratuláltál neki.

-
negyedes
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
megy kulso DAC-al is ps4 hangja?
-
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Paladins, Plants vs zombies 2
-
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
A film minősége alatt nem az SW filmek minőségére gondoltam. Egyáltalán a filmekére.
/bár nekem az is új, hogy minőségileg azok sem jók.
-
válasz
PandaMonium
üzenetére
Titanfall 2? Ott meg lehet tanulni a célzást... amúgy én is a Battlefrontra szavaznék, teljesen jó játék, bagóért beszerezhető, és remek az irányítása.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Az SW az egyik legigényesebb multilövölde a piacon. Lassan túlmutat a film minőségén. Sajnos az első rész próbált túlságosan populáris lenni, ami leginkább a mélység rovására ment, nade hogy igénytelen...marhaság.
-
saelin
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Esetleg Paladins. Jó kis gyakorlás ha ingyen szeretnéd fejleszteni a célzásod.
-
marilllyo
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Battlefront.....
A kezdők multis fps játéka. -
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
A vodeóban engem egy zavar: az iszonyatos fosfrém. De gondolom ez az xboxos verzából van, és a JC fejlesztőitől, szal kb érthető is
/szerk: visszavonva. Nálam van valami szar a videólejátszással.
-
válasz
PandaMonium
üzenetére
Elsô lörben sokat tölt.
Javították de még mindig elég sokat tölt.
Töltőképernyőn nem is az hofy frametate, hanem kb diavetités van. ~5fps. Játék közben is esik néha, de ott nem okyqn zavaró mert körökre osztott harcnál ez nem nagyon tud bekavarni.
Én most ott hagytam abba hogy egy adott ellenfélnél fekete képet dob. A játék megy, hud látszik de a játéktér fekete. És ezt az adott ellenfélnél mindig bedobja.
Ebben a játékban meg olyat nem lehet hogy adott ellenfelet nem ölsz meg, vagy kihagysz küldetést.A 3platform közül ps4en a legroszabb a játék.
Míg pc-n a srácok már modokkal tolják, én megjelenés óta a játék első harmadáig jutottam és nrm a nehézség miatt.
Kár érte mert kategóriájában nagykedvenc a játék de többet nem szenvedek vele ps4en az tuti.
Alapjáték+dlc-k 60£ tanulópénz.Egyébként olvastam olyat hogy valakinek nem dobta a black screen-t, de szerintem még úgy sem egy ps4 szinvonal ahogy fut.
Az biztos hogy én nem ajánlom senkineka ps4 verziót, aztán olvadsatok utána máshol is, de ne feledjétek, én szóltam! -
vg
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Tekintve, hogy kapott a játék pc-n is teljes kontroller támogatást egy patch keretében, így nehezen elképzelhető, hogy annyira más lenne az irányítás konzolon.

-
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Én nem mondtam, hogy pörögnek itthon a 20K-s játékok. Fogalmam sincs mennyire mennek itthon. Nem is igazán érdekel. Miért írsz nekem ilyeneket? Mit szeretnél közölni?
Rathrol: igen, eléggé jellemző a prora. Az enyém alig hallhatóan coilwhineol, de ebből van kevesebb.
-
válasz
PandaMonium
üzenetére
De ha egyszer annyiba kerül egy új játék, akkor nem lehet az akciós 3 ezer forint a sztenderd. Vagy ha így nézzük, akkor a PS3 még mindig 70 játék árába kerül használtan, feltéve ha az 500 forintos Fifa 08-at vesszük alapul.
A játék, azon belül pedig a konzolok, luxushobbi. Teljesen más az arány, mint a PC esetében, itt a szoftver a drága, a hardver viszonylag olcsó. Használtan a Hardveraprón vannak 40 ezerért gépek, újonnan a pedig akcióban szokott 60, normál áron 80 ezer forintért. Ami valóban 2-3-4 új játék ára... vagy 40-60-80, ha az 1000 forintos használt árakat nézzük.
-
b.kov
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Szerintem, ha csak nem egy nagyon régóta várt cím, vagy "must have" játék első nap, akkor felesleges pénzkidobás.
2-3 hónap múlva, mikor lecseng a hype, közel feleannyiért bezsebeli az ember.
Én egyedül a Crash Bandicoottal voltam úgy, hogy nem érdekel mennyi lesz, első nap megveszem.
Aztán 10k-ért megszereztem előrendelve, nagyon megérte.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
A nagyplatformok 90-95%-ban ugyanazt kínálják. A maradékért vannak konzoljaim, a többit meg pécén jobb minőségben, kevesebb korlátozás mellett tolhatom. Ha bármitől megválnék, az ehhez képest mindenképp visszalépés lenne. Nekem ez vált be. Másnak más.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Átlagos az jó, mint átlagos a ritkasága. De az általános....
pff nem is értem (meg ez a "játszma is"). Na mindegy, a lényeg, nincs BC, nincs ID változtatás, és nincs demo törlés. Akkor miért is vártuk mi ezt?! Egyedüli jó dolog (már akinek) a magyar nyelv, a fekete értesítések lehetősége, és így enyi kész ki is fújt a hasznos funkció. 
-
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Én semmit nem hasonlítottam semmivel. Leírtam a mai helyzetet. Ma hatvanezer egy ps4. Annyiért vettem mostanában jópár darabot. Valaki itt a minap írta. hogy 45-ért vette használtan. Az új játék meg 18-20e. Ez egyszerű matematika. 3 játék ára. Ennyibe kerül. Nem azt mondtam, hogy mindenki fog hozzá venni 3 új játékot, de attól a tény még tény marad. Olcsók a hardverek, drágák a szoftverek. A konzol mindig ilyen volt, nincs ebben semmi meglepő. Ráadásul one-ra is van egy halom fasza ex, és ott van BC is akinek kimaradt az előző gen, annak az is opció lehet. Akinek van pécéje az mamár nem fog xboxot venni, meg felesleges is, de nem a gépár fog ebben dönteni. De legalábbis ökörség, ha az dönt. Tájékozatlanság. Alibi.
Egyébként meg igen. Akinek nincs pénze rá, az ne játsszon. Ez ilyen. Nem jár alanyi jogon. Luxus, ha úgy tetszik.Oric: késő. A nepperhordák a madmax kamionokkal most húztak el az irodám előtt. Szerintem oda mennek most...

-
Scholes9
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Az összes Bioshockot vegigvittem az összes DLC-vel, de egyszerűen nem tudom/lehet megunni, néha jó végigtolni

szabo111: na akkor azzal kivárok és sztem a Bioshock lesz a nyerő most
Fallout meg a szezon bérlet, jövő héten UC, meg mellé a Bio is, eleget költekeztem 
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Köszönöm , ez korrekt válasz volt.
Jobban huzok a Bloodborne felé . -
Diego46
csendes tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Én PS4 Prohoz keresek TV-t, ezzel kapcsolatban kértem tanácsot.
Ez offtopic? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Hát, azért majd ha lesz időd olvass bele az itteni LCD tv meghibásodás topikba, és nézd meg a márka arányokat...

Igazából a kritérium talán annyi, ha már 4K tv, akkor mindenképpen VALÓS 10 bites panel legyen benne. A többi nem ér egy forinttal sem többet a full HD-s tv-knél.
-
Thorkos
tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Győr is kapufa. Csak Bf4 van

-
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
A kártyáról 500Ft-onként lehet pontot levonni, így azt a 360Ft-ot nem tudtad volna levásárolni
De jó áron volt így is. -
Gery9112
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
akkor most már ilyen stabil?

-
Xaels
félisten
válasz
PandaMonium
üzenetére
Mint írták a Digital Deluxe Edition, abban benne van az összes DLC amik eddig elég pozitív viszhangot kaptak.
-
sp8787
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Digital Deluxe?
-
Gery9112
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
So ist das Leben, hogy stílszerű legyek
, bár ha minőségi tartalmat kapunk a pénzünkért akkor nem lehet okunk panaszra. -
Bencus88
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nekem az volt a terv, de az első rész után nem mertem megnézni a trófeákat....
-
válasz
PandaMonium
üzenetére
Az utolsó 2óra a little nightmares.

-
Bdanyy
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nekem PS3 fat van, de már nem lehet megmaradni mellette annyira hangos. Ezért gondolkozom a slimen inkább, mint a pron. Meg mondjuk most fele annyiért is van, bár a 2. kontroller és a plus mindkettőhöz ugyanannyi.
-
LeventeV
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Köszi a választ

-
Mankó
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PandaMonium
üzenetére
Kb mindenhol Scifi-s Dark Souls-nak mondják.

-
Bencus88
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem mondanám rossznak, Nekem már kezdett kicsit monotonná válni, hogy ölj ölj ölj minden pálya erről szól, de aki ilyen pörgősebbet szereti érdemes kipróbálni. én azt hiszem, hogy 2-3 ezer ft-ért vettem ennyit megért, többet ki nem adnék érte

krx21: Én is csak muszájból vittem végig, megvettem mikor akció volt, van pár játékom végre egyel kevesebb

Most megpróbálom Alient befejezni, aztán bele vágok a SoM-ba. Igaz végig vittem korábban, de bezsákoltuk mikor akciós volt. Aztán witcher horizon

-
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Túl volt húzva. Pedig jó is lehetett volna.
Csak nem kellett volna Drake-et csinálni a kislányból, és egyből nem lett volna annyira erőltetett. -
Shepherdke
tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ha nem indítottad el a letöltését, akkor vissza adják a vétel árat.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ez a külső vinyó support korában nem akkora probléma szerintem.
-
echterion
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Én is ebből az okból adódóan vettem meg a játékaimat. Egyedül a Tomb Raider és a Monopoly Plus van meg digitálisan, mert pofátlanul olcsó volt Kanadában. Aztán rájöttem, hogy úgyse adom el őket, de ha már megvannak, akkor néha jóleső érzéssel rájuk pillantok.
(#110617) erahurka: Használtan veszed, használtan adod el. Elég egyértelmű, hogy nem újakról van szó.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Hát én meg nem vennék használt játékot 500 forinttal az új ára alatt

-
miklos0308
tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Koszonom a valaszt, erre tudok mar csak gondolni en is, bar ez is fura mert a lemez makulatlan, de ez van akkor nincs mit tenni. :/
-
Elims
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
"...a felezés hivatalosan is elfogadott, semmi illegális nincs benne. ...nem csak idehaza szokás felezni..."
Ez bizony így van.Nem véletlenül van kettőre korlàtoza.
Madwe: "Nem azért hozták létre hogy okosba féláron vegyetek játékokat."
Pedig de.
"Szívesen fogadok hivatalos választ sonytól ahol leírják, hogy az account SHARING ilyen formában teljesen rendben van..."
Ilyen "hiatalos" vàlasz nem lesz.
Nescafé: Gratulàlok a platinàhoz!!! :-)
"Nem nehéz meg lehet csinálni, gyűjtögetni kell."
Persze-persze,pikk-pakk megvan tudjuk. ;-))) Az ilyesmit én mindig majdnem elhiszem.. :-)))
((Árpi-James tud még ilyeneket írni vért izzadòs platinàra...meg persze Fausto és Wlac(!!) is engedett màr el hasonlòt. :-)))) ))MrGyergyo: Melyik az a bolt??
Màr làtom... Igen,sajnos egy pàr éve nagyon elszaladt velük a lò -most veled tényleg nagyon-.
Majd visszavesznek a lendületből csak lehet későn. -
Madwe
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
A felezés nem hiszem hogy teljesen legális, tudtommal sony sehol sem mondta, hogy ez így teljesen rendben van...
A primary account azért van, hogy a saját gépeden használhasd, az az elsődleges géped.
A "secondary" account azért van, hogy ha átmész haverhoz, másik ps4en is elérd a tartalmaidat, mentéseidet, játékaidat, ps+odat.Sőt, tudtommal a szövegezésben is benne van, hogy az accountodat csak te használhatod. Itt meg egy idegen accját használod ugye...
Nem azért hozták létre hogy okosba féláron vegyetek játékokat.
Szívesen fogadok hivatalos választ sonytól ahol leírják, hogy az account SHARING ilyen formában teljesen rendben van - csak olyat láttam, ahol arról írnak, hogy ha ott vagy másik gépnél ott használhatod a tiedet. Persze lehet erre azt mondani hogy te mindig másik gépnél vagy, de akkor meg arról is szívesen várnék infot, ahol hivatalosan kimondják, hogy az is teljesen rendben van, hogy az accountod primary gépe az nem is a te géped.
Szóval nagyon mondjátok, hogy ez full legal meg minden, miközben szerintem ez továbbra is csak egy kiskapu...
(#67364) Jhonny06 Lehet benne majd részeken kvázi szabadon autókázni, már az elég open worldish

-
boost
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
"vagy azért mert nem egy accon van az alapjáték és a DLC?
Ha nem fogom tudni használni akkor mehetek "asztalt csapkodni" a supporthoz gondolom..."Elképzelem azt a beszélgetést

Felesbe vettük, igen, de rosszul, játékot itt, DLC-t ott... Igen, igen, magyarok vagyunk, honnan tudta?

-
bandi0000
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Egy régióba van az alapjáték és a dlc ugye?
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Mi is osztott fiókra vettük, de biztos, ami biztos alapon a játék és a dlc is ugyanazon a fiókon van.
A legutóbbi patchben benne vannak a mocik is, tehát a dlc tulajdonképpen csak feloldja a tartalmat..
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
És miben érzed a különbséget? Mondjuk én alapból rakok rá kopásgátlót, tehát nem fogdosom.
Egy full fehér szettet rendeltem (igen, még a gombok is fehérek
), de minden marad a régi, csak az L2-t cserélem le, mert az tört el. Remélhetőleg nem lesz illesztési problémája, anyagminősége meg lesz, amilyen lesz ennyi pénzért. 
-
Elims
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Azért nem teljesen így van..volt példàul ps3-ra a beyond - two souls,abbòl volt olyan kelet euròpai kiadàs amiben volt magyar nyelv viszont volt olyan euròpai(!) kiadàs amiben nem volt csak angol és a többi. (Utòbbiban persze cseh sem volt.)
Ugyanígy a black flag+volt még amit akkor nagyon megjegyeztem -mostanra màr elfelejtettem-,mert egy-két ember bizony ràszaladt erre...
Úgyhogy olyan nagyon nyugodtan nem lehet rendelni. :-) Inkàbb kérdezek előtte.
Vagy nem kellene ezzel szòrakozni és meg kellene tanulni normàlisan angolul. ((A szòtàrazàs ma màr sajnos nem működik. :-/ Nagyon gyorsan eltünik az angol felirat+van olyan jàték amiben az àtvezető videòknàl nem is lehet megàllítani.))"...az adott régióban..."
Ezért kérdeztem meg.Big Ben edition-t itthon senki nem forgalmazza,ezt két konzolbolt mondta.
James: Ha kipròbàltad írj légyszives a bloodborne-ről.Kívàncsi vagyok a te véleményedre is. (Neked biztos(!!!) nem lesz nehéz.. :-)))
-
sting2
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Én a Destinyhez úgy álltam mint bármelyik történet központú címhez.
Egyszerűen csak végig lövöldöztem nyugodt tempóban magam a stáblistáig.
Bejött. -
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem feltétlenül. Éppen az is előfordulhatott volna, hogy a BB Editiont csak Angliába szánják, ezért nem került bele más nyelv, ellenben a hazai kereskedő megoldja, hogy legyen itthon is pár darab (saját szakállára szerez). Most nem ez volt a helyzet, de korábban is számtalanszor megesett az ilyen.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Végre valaki, aki hozzám hasonlóan vélekedik a destinyről. Én is wowoztam két évet progress klánban (még a bc-s, licskinges időkben), és mint mmo, teljesen bukás a desteny. Egész egyszerűen nincs benne tartalom. Összesen 3 raid van (amiből csak az utolsót érdemes nyomni), pár strike, és négy bolygó. De a bolygók is olyan nevetségesen picik, hogy tíz perc alatt körbefutod bármelyiket. És a küldetések. Ennyire időrabló érdektelen szarok mék a wowos napik sem voltak, pedig azokat sem szerettem. De az, hogy vég nélkül bountyzzak és kb cél nélkül irtsam a takeneket. Komolyan egyedul a gunplay, ami elviszi a játékot a hátán.
-
marilllyo
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Én is pont így voltam vele. Szép meg minden de engem se kötött le hosszabb távon.
-
Elims
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Szerintem te értesz félre.
Big ben edition-t szerettem volna venni,de hezitàltam,mert nem tudtam biztosan,hogy van-e benne magyar felirat.Akkor megkérdeztem az ügyfélszolalatot és mivel nem vàlaszoltak 48òràn belül (ennyi volt maximumnak megadva) megrendeltem a charing cross edition-t amiről biztos tudtam,hogy magyar,mert minden bolt mellé írta.
Eltelt pàr nap,megérkezett a charing cross -magyarul- +megérkezett a vàlasz a big ben-ről.
Ezt tudvàn rendelhettem volna a big ben-t is.
(De nem akartam lutrizni,mivan ha megrendelem,megjön és nincs benne magyar nyelv,volt màr így nem jàtéknàl.A sima kelet euròpai verziòban volt magyar nyelv,az euròpai special edition-ben meg nem..) -
szasanyi
félisten
válasz
PandaMonium
üzenetére
Értem, és köszi! Felveszem a listára, de valszeg nem az elsők között mivel nem akkora újdonság számomra, mint esetleg más. A Batman új része - sokat köpködött PC verzióhoz képeszt - milyen?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
majd ha jobban teljesítünk mint 4 év múlva lesz idő mindenre, itthon mindenki dolgozik mint a dög éhbérért aztán se nyaralás se semmi, ha van szabad 1 órám ami főleg dél előtt van én is inkább beülök játszani mert az kikapcsol, lenyugtat
-
F.B.I.
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Sportoltam eleget, társas életbe nem tudok belemenni, mert a barátok külföldön, kollégák 200 km-el arrébb, ez a hobbim, ez az egy, ez sem olcsó...munka miatt megszoktam a kevés alvást (5 óra elég). Már öreg vagyok...csak a lelkem fiatal.

-
F.B.I.
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Először is választani kell egy jó munkahelyet, egy rendes és megértő barátnőt, feleséget (aki örül, hogy látja, ott vagy mellette, nem a kocsmában fetrengsz vagy egy másik nőn) esetleg ha gyerek is van, akkor őt is át kell téríteni (ami könnyen megy). Én 24/72-ben dolgozok, általában minden pihenőnapon reggel 8-tól délután 16-ig simán, aztán a gyerekkel tanulunk egy kicsit, főzök vagy valami, 17, 18 órától este 20-ig megint jó vagyok, amíg az asszony nem ér haza, beszélgetés vele, vagy egy film (esetleg más) aztán este 22-től hajnal 1-2-ig, megint mehet. Tehát van olyan, hogy 60 óra is simán megvan. Ha nagyon kell nyáron meglocsolom a muskátlit az erkélyen (ezért jó egy panel).

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem látok extrát heti 15-20 órában. Este 9-ig melózom, éjszaka játszom. Tegnap fél11-től nyomtam fél 3-ig. Ha rákattanok valamire, akkor simán meg van a 20 óra hetente. És ezt úgy, hogy egy percet sem "veszek el" a családtól, mert amikor szabad vagyok, akkor általában éjszaka játszom, amikor a család már alszik...persze ehhez az kell, hogy az embernek elég legyen 5-6 óra alvás.
(#66822) Elims
Ez esetben itt mit jelent a Preowned? -
Tuomas
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ha belegondolsz heti 20 óra simán meglehet.
Én is játszok 20 órát hetente (igaz nem egy játékkal), hétköznapokon munka után kb 2 órát, hétvégén nyilván többet, de már az 5 munkanap alatt megvan a 10 hétvégén meg simán összejöhet a két délután a másik 10. -
Madwe
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Tudom hogy tud róla a sony, sajnálom h nem jött át az irónia, azon viccelődtem h ez így ellentmondásos kicsit amit mond, mert akkor vegye meg teljesen... Nem írtam komolyan, ne is vedd már úgy

Ugyanakkor rossz a példád rám, mert én inkább megveszem usa storeba 16.5k-ért, mint magyarban 20-22kért... Egyébként ált. 30 dolláros vagy olcsóbb áron veszek csak dolgokat. Nomeg főleg eleinte vettem címeket 12k-s időben, azóta se vittem ki a nagyját, egyre ritkábban veszek bármit is :S
-
boost
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Képzeld, nem mindenki. Tanusítom.

-
neato3loco
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Akkor mégis mit zavar az üzemidő?

-
neato3loco
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Szerintem kibírható ameddig feltölt. Őszintén.. Játszol 5 órát. Egyhuzamban. Véletlen sem kéne felállnod, mozognod legalább egy kicsit? Ember 5 óra.. szépen benyomod restmode-ba a ps-t, hisz arra is ráfér a pihenés, te pedig elfoglalod magad mással.

-
Elims
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem vagyok egy hantaboy..de akkor az én joystick-jaim vmi különleges joy-ok,mert ilyen 4-5òràkat ùgy megy el,hogy talàn egy(!) csík esik le a jelzésből.
Én nagyon fujjongnék ha tényleg így lenne nàlam is.Ez így gàz lenne nem kicsit...
Én azt javaslom,hogy töltve ne hasznàljàtok.Szerezzetek be egy plusz joy-t és csak cserélgetve.Bàr ha màr folyamatosan így nyomtàtok akkor annak az akksinak ùgyis mindegy viszont ha véletlenül vennétek egy ùj joy-t semmiképp ne hasznàljàtok töltés közben.
Igen,tudom,lithium meg köze nincs hozzà,de pròbàljàtok ki. ;-) -
neato3loco
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ez azért van, hogy a lusta gamer felkeljen az ágyból/kanapéból és legalább annyit mozogjon egy nap amíg rádugja az USB töltőt a kontrollerére.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A`rpi
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Félre értettél.
Ennyi körülbelül a referencia,
így átlagosnak mondható 4-5 óra működés.Korrektnek, 20 órát mondanám,
ezt némi leleményességgel meg is lehet közelíteni garanciavesztéssel.Gumi bevonat mállása, széria, és egyén függő is.
Garanciában cserélik, ha lejárt a garancia,
magunk is cserélhetük, vagy vehetünk rá kupakot.Akkuidőt illetőleg SONY "kiáll" meglévő paraméterek mellett, 20. évfordulós joy is lényegében ugyan az, attól a szériától akár rakhattak volna nagyobb akkumulátort is a kontrollerekbe.
Abban egyetértünk, gagyi hatást kelt szerény üzemidő, engem ez különös kép nem hergel, mert alternatíva van bőven, némi kompromisszummal persze.
-
marilllyo
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Hát...mondjuk youtube-on láttam vidiket. Mennek mint a gép. Nehéz játék nagyon. Bár múltkor én is... akkor már 2 napja szívtam egy mappal...képtelen voltam megcsinálni...majd egyszer félszemmel...telefonnal a fülemen megcsináltam.

-
N@idia
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem bánnám, ha azt a szőke cicát is mellé adnák a játék mellé

-
neato3loco
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Én is már rendesen számolom a másodperceket. Nagyon várom!

-
nesh20
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem tűnt fel. Sőt most cseréltem benne HDD-t. 1TB-os Toshiba-ra.
A gyári vinyóval is nagyon lassú volt, gondoltam ez majd megoldja mert HDD csere meg új rendszer de ugyan olyan lassú...Nem rég csinálja ezt és valamikor egy pillanat alatt kész

-
Robi86
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Remélem nem vagy Hitman rajongó

-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Egyébként az összes cod közül egyedül a treyarch játékok season pass-a ér valamit, mert ahhoz legalább jön egy zombi.
Csak a multiplayer pályák miatt én tuti, nem venném meg. Szerintem az első dlc-t a zombi miatt meg lehet venni felesbe, utána meg már úgyis megunjuk a játékot.
-
neato3loco
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Luxus cikk, de nagyon durván..

-
marilllyo
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
A story-val úgy érzem nincs..vagy nem lesz gond. Érdekes így első blikkre. Meg azért nem egy user 1.0 játék. Kutatni keresgetni kell benne. A játékmenettel sincs igazán gondom. Annyi, hogy azt hittem jobban fogok f*scsizni rajta.

-
Tegla80
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
A kérdés az ingyen van.....a többi meg kiderül.

szgergely
Gratula
nekem is illene már 1
-
Tegla80
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
info@playstation.hu En ezen kommunikalok veluk
gyuribacsi88
Az apron volt a napokban 4e be....
Kozben megtalaltam...atdobtam pm -
krx21
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Hát az sz*r ügy. Meg kéne javítani, ha lehet...
-
krx21
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Szerintem nem.. Biztos a port a rossz?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére

-
N@idia
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert havi 5k utalnak a "szép" kártyámra, ha ezt játékra is lehet költeni inkább arra költöm, mintsem az asszonyt vigyem szaunáztatni

-
MerLinh
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
hát x360non létezett olyan funkció, (bár én nem probáltam) ha a játék támogatta, persze kellett hozzá 2 konzol + 2 megjelenítő, de valóban nem egy elterjedt cucc.
-
marilllyo
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Velenben lehet a legjobban látni. Tisztán emlékszem, hogy ott ha vihar volt durván akadt. Most semmi. Furcsállanám, ha nem egyforma lenne mindenkinél... Lehetséges?
-
N@idia
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
39.990ft a Star Wars Battlefront Ultimate Edition ez nevetségesen drága ....Pár hónap és ez is a Hardline sorsára jut és 7k lesz az alapverzió 20k az ultimate edition

-
fityere
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Amikor elkezdtem vele játszani nagyon oda voltam kb 70-90 óra játék idő között a lelkesedésem abbamaradt, amikor mar a chapter 2-ben is ugyanazok a küldik mint az chapter 1-ben csak nehezebb fokozatom. Unalmassá váltak a mellék küldik is. Nem bántam meg hogy elcseréltem a Mad Max-re, bar tudom ez is ismétlődővé válik, de ennek a világa valami iszonyat hangulatos legalább is nekem nagyon bejött.
Majd beszerzem a Metal Geart meg egyszer ha mar nagyon hiányzik
-
poweradi
csendes tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Hiába vártam vele, semmi sem történik! Ha újratelepítem, akkor hogy folytatnám ahol abbahagytam?
-
Madwe
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ez az egy lehetőség a tökéletes indok arra, hogy aki kicsit komolyabban veszi az fps stílust, miért kerülje a norecoil codosodott swbfet
túl casual nekem, az sw theme annyit nem dob rajta h lenyeljem... A levegőben folytatott ocsmanysagrol meg véleményt se akarok írni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PandaMonium
üzenetére
Boxon csak folyamatosan kell nyomni a lefele nyilat és áttesz TPS nézetbe, PS4-en is így kell lennie elvileg. Nem kell menüben kutatni.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ésssssssssssss nyert a REBELS!Sikerült végre leverni a 2 AT-At-t.Kezdenek ráérezni az emberek a játék lényegére!

-
válasz
PandaMonium
üzenetére
Igen, igen
ugyan ezt mondtam havernak, úgy volt hogy 5-6 jó játék jön, erre a bétatesztek után csak a COD-ot vesszük meg, a többi kukázva lett. Mondjuk nem csak mi vagyunk így vele, Az új Call of Dutyt várjuk a legjobban.RunnyJuggler; kinek nem inge ...

Amúgy amikor kiírja hogy hatodszorra is ugyan az ölt meg, ugyan úgy a lépegetőből, akkor már kicsit pipa voltam, és nem tudtam mit kezdeni vele, mivel nincs squad, így nem tudtam akkor éppen olyan helyre respawn-olni hogy ne tudjon leszedni. A másik kis pálya jópofa, ott lehet darálni, de hamar megunja az ember.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
A Battlefront is egy agyonhypolt játék. Szerintem. Én ebben az évben már csak a Fallout 4-et fogom megvenni
Mondjuk a következő év eleje igen erős lesz 
-
Madwe
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ha mégegyszer elolvasod amit írtam akkor rájössz h ugyanezt mondtam
200k körüli gép, med-high grafon (ps közeli) nem folyamatos 60. Ugyanezt írtam
-
Rathrol
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
1680x1050-ben?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Syz
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Én csak telefonszámot találok..
-
Syz
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Oké,köszi.
-
Syz
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
De igen,most nézem.Automatikusan be volt állítva de egészen biztos hogy nem én állítottam be.Milyen utolsó c..gány módszer ez?Nem akarom és nem is akartam megújítani az előfizetést mert marhára nincs rá szükségem de hát ha nem foglalkozok ilyesmivel akkor honnan szívjam ki?Vissza lehet kapni a zsét?
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Energiaital topic
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, bár ha minőségi tartalmat kapunk a pénzünkért akkor nem lehet okunk panaszra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ugyan ezt mondtam havernak, úgy volt hogy 5-6 jó játék jön, erre a bétatesztek után csak a COD-ot vesszük meg, a többi kukázva lett. Mondjuk nem csak mi vagyunk így vele,
Kendek