- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Tdizsolt #278671 üzenetére
Értem, punk vagyok, renegát vagyok, nincs szükségem angolra, de valaki fordítsa le nekem hogy mitmond mitmond a szájával az ember a gépben, mert játszani azért szeretnék amikor nem vagy annyira punk.
Szerintem ez ellentmondás, jogodban áll azt gondolni az angol szükségességéről, ami jólesik, nem leszel ezzel kevesebb, de a fórum az már csak egy ilyen sport, ha ezt hangoztatod, sőt, sérelmezed, akkor arra más a saját álláspontja szerint reagál.
Az objektív tények pedig azt mutatják, hogy a másik csoportnak van igaza, mert meg lehet lenni angol nélkül, csak annak ilyen ára van, hogy minőségi dolgokról maradsz le, mert nincs tömeges fizetőképes igény a lokalizációra, viszont az angoltudás egyre inkább elterjedtebb (a Te korosztályodban is) ami ezt szükségtelenné is teszi.
Ez van, lehet ezt nem szeretni, tényleg nincs ezzel bajom, csak ha reklámozod (ezzel erkölcsi alapot adva másoknak ugyanerre) akkor bizony a másik tábor is meg fog szólalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest