Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ogre66
kezdő
Ez a Crew 2 milyen?
ne kövezzetek meg érte de a stimulátora sokat nem szeretem főleg nem kontrolerrel. Igen NFS “fan” vagyok szóval ehhez mérten?
-
Steve1207
veterán
Elég nyugodt természetű vagyok, de örülök, hogy nem költöttem lemezes Heat-re pénzt, mert tuti előbb tört volna ketté, minthogy gazdára találjon. Engem ennyire játék még nem készített ki. De az tuti, hogy a World of Warships-nek több köze van autókhoz meg fizikához, mint ennek...
-
-
penge111
addikt
Ebben az EA Acessben kérnék egy kis fejtágítást. Szóval ez a 380 ft egy hónapra, utána normál díj. Hol tudom beállítani, hogy ne vonja le majd a kövietkező havit? Lehet-e walletből fizetni, úgy hogy nincs bankkártya az acchoz regisztrálva? 3 játék érdekel: Unravel 1-2, Way Out erre 1 hónap vígan elég nekem.
-
Steve1207
veterán
válasz
gamegod #250288 üzenetére
+1, utána írja is a leírásban, hogy a normál havi díj. Kipróbálni amúgy tökéletes, most nyomom a Heat-et, hát mit ne mondjak. A szolgáltatás oké, a játék...
hogy lehet úgy kanyarodni, hogy ne törjön ki a háta és rongyoljak a falba? Egy normális íves fordulást nem tudok fél óra után, a kezdő Nissannal.Megvan, úgy ahogy. -
felixo
őstag
Ghost of Tsushima vajon már aranylemezre került ?
Elég nagy a csend. Last Of Us 2 már 1.5 hónappal előbb aranylemezen volt. -
gamegod
senior tag
válasz
Steven King #250286 üzenetére
szerintem ez csak egyszeri alkalommal lesz 300 ft boxon is volt ilyen
-
Feherfy
tag
válasz
Steven King #250286 üzenetére
Szerintem tudod te a választ.
-
Steven King
csendes tag
-
S e t h
nagyúr
válasz
Málnabeach #250282 üzenetére
Nájsz, köszi!
-
Peace
nagyúr
válasz
Málnabeach #250282 üzenetére
Szuper, köszi! 80-90%-ban megvolt még a játék, de pár részlet azért már homályba veszett. Jól esett ez az összefoglaló! Nem lehet szavakba önteni, hogy mennyire várom a folytatást! Az elő rész miatt vágytam iszonyatosan annó PS-re és nem is kérdés, hogy ez volt a legelső játék, amit végigjátszottam, mikor végre rászántam magam a a PS4-re 2 éve!
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #250281 üzenetére
&(#250279) Rage47 úgy értettem akár régebbi játék is lehet
akkor köszi
-
Málnabeach
csendes tag
Sziasztok, összedobtam egy 30 perces összefoglalót a Last of Us első részéről.
Bár nem hiszem, hogy itt sokaknak szüksége lenne rá, de hátha valakinek jól jön a part II előtt egy kis gyorstalpaló.*önpromó off*
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #250278 üzenetére
Sok map van, de írtad azt, hogy multi akár, ezért azt feltételeztem, hogy inkább single érdekelne, az meg valóban rövid. A multi meg AAA legend kategória.
-
NyMRooD
őstag
A GoG galaxy 2.0-t sikerült valakinek összekötnie a PSN-el? Elvileg mivel utóbbin megvan a Witcher 3, megkapnám PC-re is, de folyamatosan connection timedout-ot dob, pedig epic-steam-uplay-origin-xboxlive ment hiba nélkül.
-
válasz
hombre[EU] #250278 üzenetére
Van campaign, erre értette.
A multi is szuper, nyomasd. -
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #250277 üzenetére
az mit jelent egy multinál,hogy egy délután alatt kijátszható?
Kevés map?
Nem baj,ha "kevés" mert csak pár napra kellene -
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #250276 üzenetére
Igen. A probléma csak az, hogy egy délután kijátszható. De se építés, se loot, se semmi. A-ból B-be és ennyi.
-
hombre[EU]
veterán
Valami könnyed no-brainer akciójáték multi akár a generáció eleje-közepérōl is? Olyan kellene,ahol minimum a grind és nem túl komplikált(dlc-k beszerzése,buildek építése stb). Titanfall 2-re gondoltam, ez belefér a kritériumokba?
-
nemorino
tag
válasz
#42308056 #250265 üzenetére
A Red Dead játékoktól csak az tart vissza, hogy a western zsánert nem szeretem, és félek, hogy emiatt nem szeretném egyébként a nyílt világú sztori központú játékokat élvezni szoktam. Ha PS5-re megjelenne egyben a két RDR játék PS5-re optimalizált grafikával, akkor adnék egy esélyt neki.
-
Steve1207
veterán
Eddig is létezett már EA Access promo 3xx Ft-ért? Tegnap hozták létre, már jön is a Heat.
-
-
fausto
addikt
válasz
markknight #250267 üzenetére
Pedig anno tweetelt is valamit a Franklint alakító színész, hogy vesznek fel pluszban valamit a GTA V-höz, ott sokan sztori DLC-re tippeltek. Nem tudom abból mi lett. Tudtommal a GTA Online-ban nem szerepel Franklin
-
-
Gery9112
őstag
válasz
markknight #250262 üzenetére
Hát pedig jó lett volna. A GTA IV és a Red Dead 1 kiegészítő(i) zseniálisak voltak. A Red Dead 2 motorjával egy Undead Nightmare 2 hatalmas királyság lenne. A GTA V esetében nem is kéne új karakter, a meglévő karakterek történetét is bővíthették volna.
(#250265) erahurka: Hát ha így jönne PS5-re, akkor azonnal megvenném a játékot újra. Sajnálom, hogy csak a GTA V kapott eddig figyelmet....remélem a Red Dead 2 is kap valamit és későbbre tartogatják ezt a hírt. -
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #250259 üzenetére
fb
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #250255 üzenetére
Nem értem, ez miért fontos. Csak nem te írtad neki azt az email-t?
-
Scholes9
nagyúr
Lehet már letölteni a storeban a LoU 2-t? Ma akarom megvenni, lemondtam a dobozos előrendelést
-
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #250228 üzenetére
Csak mivel már kint vannak jó ideje a tesztpéldányok, gondoltam van már erről pontos infó is. (?)
Ezt találtam:
"The (day1) update weighs in at 4.0 GB adding to the game’s already hefty 78 GB install size."
és ezt:
1. Patch is 4 GB
2. Game is 93 GB before compression
3. Game is 78 GB after decompression. -
.LnB
titán
Arról van már infó, hogy a lemezes TLoU2 telepít e? Tölt e le valamit indulás előtt? És ha igen mit/mennyit?
-
-
.LnB
titán
válasz
Carvus #250216 üzenetére
Igazából ha sportjátékok: Az EA fasorban sincs az NBA2K20-hoz képest. A PES se. Az MLB The Show az gameplay-ben felveszi a versenyt. A tekintetben, hogy mennyire adja vissza a valóságot. De körítésben, és minden másban az se éri el azt a szintet.
Az a durva, hogy elsőre nem is tudod, hogy mi van ebben a játékban. Ott van az alap menü, pár alap játékmóddal, és azt hinnéd, hogy tök átlagos... De amikor belelátsz... Elképesztő. -
S e t h
nagyúr
Na most ez nem direkt visszavágás a másik topik maitt.Csak szimplán annak beismerése, ennyire ne menjünk le.
Wesdert osztod a másikban, most meg hirtelen megvilágosodsz.
Itt már ki lett beszélve múltkor amit most ott is elsütöttél, most vagy nem volt akkor tanulsága, vagy még benned maradt a tüske, pedig senki sem baxtatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Horgász topik
- általános iskolai rendszergazda
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!