-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
bagyulajuve #209684 üzenetére
Egy kis Madden 20 infó megint.
Lejátszottam Pro (mert Veteran nehézség nincs is, nem tudom mit néztem) szinten egy Eagles - Pats SB dontőt. 20-17-re nyertem. Jó szoros meccs volt. Utolsó masodperces FG-vel nyertem. Viszont itt már előjönnek érdekességek. Például Pass play-nél. Látom, hogy üresen van az elkapóm, dobom neki a labdát. Pontos, melkasra menne. Aztán hirtelen kb 7-8m távolról oda "teleportál" a Safety és leüti előle a labdát. Ráadásul még vissza is játssza a játék lassításban, ahogy a föld fölött siklik a védő 3x-os sebességel, és ott terem.. Baromi gáz szerintem. Van olyan, hogy a játékos belesétál egy másik jatékos testébe.
Meg volt egy olyan play egy Bears elleni meccsen, hogy a gép támad, screen passz balra. A futó elkapja a labdát nagy üres terület előtte. A két védő távol állt a first down vonalon. Elkezd futni az RB, a két védő meg csak nézi, földbe gyökeredzett lábakkal. Egyszerűen nem értem az ilyeneket..Érdekes még, hogy Bill Belichick nincs lemodellezve a játékba. Eddig minden más vezető edző le volt akiket láttam, és élethűek is. De ő nem. Helyette egy kb 30 körüli cingár pali a Pats vezetőedzője. Gondolom Bill nem engedte.
Szerk.: Ja itt az oka, és nem csak ő nincs:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest