- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Kendek #207779 üzenetére
(#207779) Kendek, (#207782) hombre[EU]: Szóval a(z eddigi) konszenzus a vinyó felé mutat (amennyit reggel utánaolvasgattam, ott is talán ezt hozták fel leginkább, mint lehetséges fő kiváltó ok).
Szimplán csak kiveszem, rákötöm PC-re és ránézek HD Sentinellel?
Arra gondoltam, hogy kedden kicserélném egy 500 GB-os Crucial MX500-as SSD-vel a vinyót (addig meg minden este csinálnék egy mentést az FF XV save file-okról). Ez megoldaná a dolgot? Mármint, hogy ez nem melegedne-e ugyanúgy és nem produkálná ugyanezt? Vagy azért melegszik ennyire a mostani HDD, mert baja van (és ne adj Isten ezért volt csak ilyen rövid ideig az eredeti vásárló tulajdonában, az üzletben meg nem vették észre eladás előtt, mert idő kell neki, hogy előjöjjön)?
---------------------------------------------------------------------------------
(#207780) ProEvoFan, (#207774) erahurka: Akkor megnyugodtam, hogy nem egyedi, kirívó eset ez a forrófejűség. Thx.
---------------------------------------------------------------------------------
(#207786) RangerFox: Hú, akkor nem mondtam nagy hülyeséget. Legalább megvan a forrása annak a hangnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Keresek ROG Ally X-et.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest