-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
válasz psycroptic #194700 üzenetére
Régóta töprengek rajta, de LoL mellett szerintem nem jutna rá elég időm/energiám.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
BoneDragon
veterán
Hát ez lol
-
l.skywalker
félisten
Nem vágom, hogy pontosan miben, de változott a Refund policy, talán abban, hogy most már a wallter-ra tölti vissza? [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sutyesz96
őstag
válasz l.skywalker #194704 üzenetére
Eddig is csak walletra tudtak refundolni, sohasem utaltak.
-
Deck
titán
Na srácok nekem ennyi volt váltok xbox-ra inkább. Már be is rendeltem
Április 1.. PS5
-
nagyúr
-
nyityu
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
"Ha játék után vissza megyek a főmenübe és a játékot is rendesen bezárom akkor az internetes dolgok teljesen belassulnak. Pl a a storet meg se nyitja a játékok alatt se tölti be a dolgokat (trófeák stb). Ha a beállításokban tesztelem az internet kapcsolatot utána újra minden rendben és minden betölt ahogy kellene. "
Olvadtam,hogy ez a probléma másnál is jelentkezett,de a megoldást nem találtam. Te..om a szolgáltatóm. -
sutyesz96
őstag
válasz FollowTheORI #194713 üzenetére
Ezzel nem volt tapasztalatom.
-
hombre[EU]
veterán
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #194712 üzenetére
Szerintem mindenképp a Royal.
Szerk. : lehet félreértettem valamit.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Carlos Padre
veterán
Néztem ahogy V
RPistiék játszanak a Sekiroval és esküszöm kedvet kaptam hozzá.é Tudom milyen nap van :p Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #194720 üzenetére
Igen, később gyanús lett. Elsőre azt hittem, hogy te kérdezed, hogy melyik változatot érdemes.
Érdekes egyébként, hogy ajánlod, lassan azt hittem, hogy rajtam kívül tényleg senkinek sem tetszett. Én megvettem PC-re is, beletettem 101 órát, aztán megvettem most PS4-re is a RE-t.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #194723 üzenetére
Neked?
Nem.
Ez nem Sunset Overdrive.Ebben a trailerben van fight: [link] Nem körökre osztott, teljesen szabad, és nem is túl nehéz. Nem a harcrendszer adja el amúgy, inkább a sztori és az "Epic" momentumok.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
-
BoneDragon
veterán
Na úgy néz ki EA észhez tér és gatyába rázzák az Anthemet. Hatalmas patch lesz hozzá, benne:
- Rengeteg új fegyver skin, eventek alatt megszerezhetőek
- Új dungeonok
- Változatosabb bossok
- Fedezék rendszert is újradolgozzákVégre észhez térnek... bővebb leirás: [link]
-
mttssz
senior tag
válasz Carlos Padre #194721 üzenetére
Pedig ahogy Pisti jatssza ezeket
az kulon tortura neha.vagy barmit [ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Carlos Padre #194721 üzenetére
Itt volt egy jelenet, amin röhögtem. Egyébként alapvetően az a baj a stream-jükkel, hogy többet néznek a chat-re, mint azzal, amivel éppen játszanak. Értem én, hogy a chat-et is kell nézni, de azért na..
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
RangerFox
veterán
válasz BoneDragon #194728 üzenetére
Szörnyeteg vagy
-
sp8787
addikt
válasz BoneDragon #194728 üzenetére
Milyen nap is van ma?
En meg azt hallottam ,hogy a From Software enged a nyavajgasnak!
'Sekiro: Shadows Dies Twice' Needs To Respect Its Players And Add An Easy Mode -
malystryx
senior tag
Nemrég végeztem a HZD alapjátékkal, minden side quest, errands, hunting grounds, a gépek a térképen (site-ok), campfire, banuk figura, vessel, metal flower stb. Kb. 70 óra de megérte, ja és az egészet gyalogszerrel, nem jött be a lovaglás. De megvan az első platinám
Lementek a creditek, ami vagy 20 perc volt, és a kukája újra nyomta az utolsó küldit. Én pedig csak el akartam menni a DLC részre, na mindegy is. New game+-ot tuti nem kezdek. Úgyhogy a következő pihenőmben belevágok a fagyos pályarésznek, remélem hamar végzek vele, mert rengeteg más cím is van. Már ideje lenne[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Bedobom ide is:
Április 2. - től egészen április 30. -ig mindenki számára ingyenesen játszható a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout játékmódja. Érkezik egy új map is a módhoz (nem a már létező pályát egészítik ki) szóval szerintem érdemes tenni egy újabb próbát azoknak is, akik már próbálták.
PS+ megléte szükséges a játékhoz!
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
Cranium
tag
sziasztok, az infamous second son c. jatekhoz kell tudni az elozo reszek tortenetet, vagy megallja a helyet onmagaban is? Vagy remenykedjem hatha kijon egy remaster?
-
.LnB
titán
-
Deck
titán
DMC V: Az új patch eltávolítja a cenzúrát
PS5
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #194743 üzenetére
Egy jó nagy őrültség az egész. És pont ez tetszik benne. Viszont ha csak single player kampány lesz benne, úgy azért eléggé kérdéses a szavatossága. Lehet nem éri meg első nap megvenni. Ezt még eldöntöm.
De ez is milyen beteg, hogy lesz ilyen "bemondó" benne?! Folyamatosan fog így pofázni mint a trailerben. Lehet, hogy a Deluxe Wasteland Wizard Cheat Codes is hasonló poén lesz.
(#194742) RetroJack
Nem tudom. Ezt mindenki döntse el maga, hogy neki elég e a 30pfs. Pro-n 1080p @ 60fps lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Astro C40 Unboxing. Nekem nagyon tetszik, de biztos nem adnék érte ennyit.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Nekem is ez a bajom. Annyira "pro" nem vagyok, hogy a funkciói nagy részét ki tudnám haszálni. A DS4-gyel is el vagyok, a fiókban ott egy teljesen új tartalékba.
A DS4 tuningon csak gondolkodtam, még nem jutottam odáig, hogy megrendeljem az alkatrészeket. Leginkább ott is az árral van bajom. Ha normális cuccokat akarsz bele pakolni akkor egy fél DS4 majdnem.
tboy93 évente mindig van akció rá amikor 12-13k mindenhol.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- OLED TV topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Ford topik
- Háztartási gépek