Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #185776 üzenetére
Egyetlen egy dolog maradt meg bennem, ez: [link] Hiába voltam jóval gyengébb, le akartam őket verni.
Meg ezt is írtam a GoW-ról:
"Aztán kicsit kezdtem is unni a játékot. A felénél viszont beindult a sztori. Egy hétvégi napon leültem, és végigtoltam a második felét. Semmit nem farmoltam benne soha. Fejlesztettem azokat a páncélokat amiket használtam, meg a képességeket. De csak abból az alapanyagból amit a sztori alatt összeszedtem. Természetesen ahogy haladtam a sztoriban, ott minden ládát kinyitottam mindig. De se mellékküldetést nem csináltam, se nem fedeztem fel a térképet. Kérdeztem is az ismerősöket, hogy van egyáltalán értelme farmolni? De beláttam, hogy nincs. Erő, Életerő, Védelem, én ezekre mentem rá." -itt
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest