- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Ma akartam volna tolni és ha már úgyis megyek oda akkor letudtam volna. Budapesti elég kevés hirdet, meg akkor azért külön le kéne menni (idő meg kevés).
Bétaville: néztem ott is de ebből 3 keres, egy angol, egy Zemplén megye, egy meg 8. kerület de árban majdnem ugyanott vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Skynet258 #158154 üzenetére
Ha meg úgy is mész oda, akkor kérdezd meg. Mond meg neki, hogy ha kamuznak, akkor visszaviszed.
Én is gondolkodom, hogy eladjam e, de még nem. Végig akarom még egyszer majd játszani.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Skynet258 #158156 üzenetére
Nekem nagyon tetszik. Teljesen beszippantott a világa. És annyi féle történetszál van benne...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
david_97
senior tag
Sziasztok. Tegnap lettem gazdája egy ps4 jat black 500-nak. 4.73 softver van rajta amit szeretnék updatelni usb-ról(net most nem játszik sajnos) és olyan 70%-nál megakad az update ce-30022-7 hibakóddal. Van erre valami megoldás? Vagy rám sóztak valami szart?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Készül egy új Comandos játék. [link]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz winery #158165 üzenetére
Mostanában is jelent meg hasonló játék, a Shadow Tactics. Bár azt én nem próbáltam.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz oriic #158167 üzenetére
De van, mert annak a szériának az az egyetlen része. Viszont a Commandos-hoz valóban nincs.
[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
A videóban is hdd formázás van ha jól látom?! Hirtelen csak belenézni volt időm.
-
gianni85
veterán
válasz oriic #158167 üzenetére
te nem erre gondoltál, mint jó cucc?
(#158168) .LnB
van desperados 2:cooper's revenge
sőt, még a helldorado-t is folytatásának tekintik[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz gianni85 #158172 üzenetére
Jó, a piszkálódás lényege nem ez volt, de már szerkesztette.
(#158174) oriic Ne fogyasszál alkoholt! Így is mindent elírsz!
-
Tatyla
őstag
válasz WhiteWalker #158146 üzenetére
US storeban egyik játékon sincs magyar felirat, és soha nem is lesz a jövőben sem, ezt akár az összefoglalóba is be lehet vésni
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
péjé
őstag
Sziasztok,
1tb hdd-t próbálok upgradelni a ps4-be de nem akarja felismerni a 3. usb-t sem...fat32, exfat, ilyenekre formázok. van vki aki végigcsinálta ezt? köszi -
dinersgala
tag
helo,
szerintetek érdemes venni régebbi fifát (16,17)? vannak csapatfrissítések ?
-
Bogyi007
veterán
válasz Gigicuci #158120 üzenetére
A konzolon menj rá a játékok mentéseire és válaszd ki azt hogy a Ps Plussal szeretnéd menteni felhőbe. Ilyenkor ha nincs Plus előfizetésed s kb fél éve nem is volt akkor a konzolod felkínál egy 2 napos előfizetést. Miután ezt elfogadod már tudsz is olcsón Ps Plus userként vásárolni az akciós címekből...
Működik biztosan, én tavaly óta a profilommal már kétszer játszottam el így a dolgot...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Anaren91
senior tag
válasz gianni85 #158176 üzenetére
Hogy írjam. Igen a hzd tényleg egyedi köntösben adja elő a sztorit, de az alapja kb ugyan az a séma, hogy az ember egy önző gci faj, elpusztitja a földet, pár ember marad, de kiderül, hogy még mindig közeleg a vég,jön valaki, és csak ő tudja megmenteni a földet , mert ő a mittom én ki lánya /fia teljesen mindegy, aztán lesz még egy haverja akiről végül kiderül, hogy ő is gci.
Szóval maga ahogy ki van találva a robot dinos dolog, a törzsek, meg minden tényleg nagyon egyedi, de kb a felénél már sejtettem mi lesz a vége. De mindezek ellenére engem is beszippantott és szerintem egy hónapig más játékhoz nem is nyúltam annak idején.[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
RangerFox
veterán
válasz dinersgala #158180 üzenetére
Nincsenek csapatfrissítések.
Én amikor váltottam Ps4-re Ps3-ról, nem vettem meg újra a 17-et, azon a nyáron a Fifa 15-tel ütöttem el az időt a 18 megjelenéséig. Ha csak unaloműzésnek kell, meg nem érdekel a foci, akkor vegyél régebbit, de ha fontos a friss játékos base, a FUT meg az igazolások, akkor mindig az újjal játssz. -
Gery9112
őstag
válasz Anaren91 #158183 üzenetére
Miért érzem úgy, hogy neked a játék hátteréről semmi se jött le?
Ennyi erővel kb az "egyedi" történeketek 99% séma, hiszen egy idő után nagyon újat nem tudsz kitalálni. Az emberi gyarlóság meg örök téma....mert talán igaz?
Abszolút hiteles, hogy adott egy cég, amely kapzsiságában túl messzire merészkedik és nem csak önmagát de a bolygón lévő összes élőlényt elpusztítja.
Ehhez mérten a játék kidolgozottsága asszisztál a háttérhez. Pl.: arra is magyarázatot ad, hogy miért csak ennyi állat van a világban.A HZD nagyszerű alapja lehet a folytatásoknak sőt...én még ha nem is játékban de egy filmben/animációs filmben egy előzményt szívesen megnéznék. Nagyszerű drámát lehetne belőle csinálni.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Polllen
nagyúr
válasz gianni85 #158129 üzenetére
Sajnos nem túlzás. A story nagyon jó, de a harcrendszer pl. nem túl acélos. Csak kicsit kellett volna jobban figyelni, úgy mint minden másra.
Pl. az, hogy nincs focus se ellenségre, se arra amerre ütsz elég bosszantó. A legtöbb "élőlény" ugrik, neked rohan és mögéd kerül. Ráfordulsz és a karaktered látja csak, hogy hova ütsz.
Az pedig, hogy a dárdát nem tudja a lány maga elé tartani valami minimális védekezés gyanánt és hogy az oldalra gurulást külön skill ponttal kell tanulni meg egyenesen wtf.
Évekig készül, hogy a legjobb vadász legyen, de nem tanul meg elugrani egy állat elől sem."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
OgreImre
senior tag
válasz Mr. Erikszon #158147 üzenetére
Nekem Panasonic EX780 van, 50" 4K HDR. Én ajánlom. De a TV-s topikokban lehet többen tudnak segíteni.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Badlof2k
senior tag
válasz penge111 #158079 üzenetére
Alapbol nem volt soha kulombseg ha azt nezzuk max drop rate volt valamivel jobb a konzolos verzion legalabbis en ezt lattam mivel anno day one vetel volt nekem a pcs es konzolos is es oltem bele nem keves orat ezt vettem eszre ja meg van gurulas es egy Nemesis nevu monsta ami csak konzolon van de eleg ritka, plusz eltudsz kuldeni szinte minden itemet friendnek , ha esetleg valaki most kezdene konzolon Diablozni es akar multizni szoljon benne lennek
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
sp8787
addikt
válasz Polllen #158189 üzenetére
"Évekig készül, hogy a legjobb vadász legyen, de nem tanul meg elugrani egy állat elől sem. "
LOL trueEgyebkent ezeknek az ilyen jellegu jatekoknak sztem jellemzoen a rakfeneje a bena/suta harcrendszer. Nem minden csapat tud jo harcrendszeru jatekot csinalni meg valojaban minek. Nem az a cel ,hogy "szenvedj" hanem ,hogy ledermedj/elolvadj a latvanytol. Es valojaban nem is annyira a combat-on van a hangsuly.
-
Bogyi007
veterán
válasz Anaren91 #158188 üzenetére
Használni kellene
?néha ezt a kib***tt SPOILER gombot NEM Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Callisto
őstag
válasz Anaren91 #158170 üzenetére
Még egyetlen sem dolgozta fel. Olyan brutálisan egyedi és jó high concept sci-fi sztori és háttér, amilyent lb. 10 évenként egyszer látni valahol.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest