Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
sziasztok,
nagyobb hdd-t tennék a ps4-be, melyik a bevált formátum az usb-hez? exfat vagy fat32?
1-2 éve volt egy próbálkozásom de akkor egy usb-t sem akart elfogadni aztán hagytam az egészet.
köszi előre is. -
péjé
őstag
válasz Shamat #236954 üzenetére
Nem megy semmi hangfal, fülessel játszok a gyerkőceim miatt. Amit a ps4-hez kaptam az gond nélkül működött csak elkezdett gyengülni az akksija ezért lecseréltem (én hülye eladtam használtként). Ma megnézek egy másik kart amit szintén a géphez adtak eredetileg sztem annak sem lesz baja.
A gáz majd ezt megreklamálni lesz megint, tuti hülyének néznek majd.
Urak, köszi a segítő hozzászólásokat, ha rájövök esetleg hogy mi okozza megírom. -
péjé
őstag
sziasztok,
elkezdett elgyengülni a ps4 kontrollerem gondoltam veszek újat. rendeltem is eredeti sony-t az alzától, vissza kellett küldeni mert a bal kar össze-vissza működött, pént visszaadták. Rendeltem a konzolstúdiótól egyet, ugyan az a hiba, csere...megjött a másik, kb 2 óra játék után meghülyült a jobb oldali kar...reseteltem a kontroller beállítást de semmi haszna.
lehetséges hogy 3 sony kar egymás után rossz legyen? van egy vezetékes noname, az megy...most én csinálok vmit rosszul? koszos lehet belül egy érintkező? ha van vinek ötlete kérem írjon.. na meg hogy hol lehet tuti sony kart venni. köszi -
péjé
őstag
sziasztok,
játszik vki esetleg a Battlefield 1-el? jó ideje alig látni emberkéket online az alap pályákon is, létezik hogy 1-200 ember játszik ezzel csak? üres szerverekre dobál be sokszor, nem is értem miért....vagy esetleg a magyar accountom miatt látok ilyen béna felhozatalt? köszi -
péjé
őstag
Sziasztok,
1tb hdd-t próbálok upgradelni a ps4-be de nem akarja felismerni a 3. usb-t sem...fat32, exfat, ilyenekre formázok. van vki aki végigcsinálta ezt? köszi -
péjé
őstag
sziasztok,
ps4 proban vagy a hdd vagy a szoftver lehalt, nem bootol be.
Kerestem az összefoglalóban de nem találom honnan tudok az új hdd-re szoftvert tölteni?
előre is köszi. -
péjé
őstag
sziasztok,
azt olvastam h 4K-s tv-nél bekapcsolt hdr növeli a laggot. Erről mi a tapasztalat?
előre is köszi -
péjé
őstag
sziasztok,
4K-s tv vásárlása előtt vagyok, elképzelhető h váltanék ps4 pro-ra is.
Aki ilyet használ azt kérdezem h megéri-e a plusz kiadást, macerát? Valóban működik a 60fps?
A ps4 pro gépeket online játéknál külön csoportba teszik?
Elnézést a lámaságért de ezekre nem nagyon látok leírást. előre is köszi. -
péjé
őstag
sziasztok,
olyan lehetséges hogy német nyelvű játék reedem kódját magyar accountra nem lehet érvényesíteni?
van átjárás angol, magyar német regisztrációk között?
köszi -
péjé
őstag
sziasztok,
kaptam egy reedem codot a call of duty modern warfare-hez. számít a kis-nagybetű ezeknél a kódoknál? esetleg telepíteni kell amit akar a játék és utána nézzem? nem elég a lemez a gépben? elsőre nem fogadta el a kódot...előre is köszi. -
péjé
őstag
válasz Adam_Shepard #115598 üzenetére
Azt tudni h mikor jelenhet meg? Csak a legacy kiadáshoz működik a külön kód? sima IW mellé venném....köszi
-
péjé
őstag
sziasztok,
a Call of Duty Infinite Warfare mellé szerzek egy MW kódot akkor tudok vele játszani? Nem csak a legacy kiadás tudja ezt? előre is köszi -
péjé
őstag
sziasztok,
a COD infinity warfare legacy-t ha használtan megveszem és a Modern Warfare kód nem él, ezt esetleg meg lehet venni a store-ban? igazából csak az MW érdekel....előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
péjé
őstag
sziasztok,
tervezem megvenni az új Call of dutyt de szigorúan csak az mw1 miatt...az is teljes értékű játék? Játszák egyáltalán?
köszi -
péjé
őstag
sziasztok,
esetleg lesz PSN-en black friday akció? tele van minden ezzel, volt már ilyesmi?
usa-ban 20-30$-ért lesz BF1, stb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest