Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazioforever
tag
válasz ProEvoFan #148035 üzenetére
Ne is mondd. Nekem az előző generáció kimaradt az életemből, így még mindenképp pótolni akarom az Uncharted, Last of Us, Heavy Rain, Beyond sort, érdekelne a Batman Arkham Knight, a Metal Gear Solid V, az Order 1886, csak hogy a listámon kiemelteket írjam. Az egyik Assassins Creed-et is ki kellene már próbálni.
Aztán jönni fog majd a Red Dead Redemption 2, ami nálam a legjobban várt játék a Gun óta. Western mániás vagyok, az első része kimaradt, Ps2-n a Gun és a Red Dead Revolver volt rommá játszva anno.
Néha nem is értem, hogy tudnak sokan ennyi játékkal megbirkózni, és sorra végigjátszani a legújabb címeket is. PS2-n tavaly év végén jött csak el a pillanat, hogy végigértem mindenen, amivel mindenképp szerettem volna játszani. Karácsonykor jött tehát a PS4-em, de még csak a Witcher-t nyúzom, pedig már április közepe van.
Lehet, hogy csak én vagyok béna.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest