-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Üdv!
A PS3 cucchoz vett gyári távirányító jó a PS4/Pro konzolhoz? -
törölt tag
Until Dawn hogy menti a gyűjtögetni valókat? Ha egy kimaradt, elég visszamenni ahhoz a chapterhez ahol volt és megkeresni, vagy újra végig kell játszani a játékot?
-
rdt89
addikt
Akkor ebben egyetértünk.
Én se bántam volna ha akár fizetős DLC formájában bővült volna 4-5 karakterrel havonta, de így is eléggé hálás vagyok, hogy 1-2 régi nagy kedvencet a többi ellen engedhettem harcolni. Azért az erőviszonyokat jobban belőhették volna, mert Goku-t is elég hamar ki lehet ütni akármelyik karakterrel és azért ha valaki ő tud pusztítani.
-
Deck
titán
válasz
rdt89 #119185 üzenetére
Na ja csak vannak gagyi animációk benne. Kár, hogy nem bővül, kevés a karakter, stb. Fairy Tail is lehetne benne, sok más karakter, folyamatos frissitések. De bezzeg a biciklis karakter benne van..
Naruto, Dragon Ball Z, Bleach, Fairy Tail, YuYuHakusho. Ezeknek kéne benne lennie minden karakterrel együtt. Számomra elég lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekesség megint:
Ázsában plusz egy játékot kapnak PS Plus előfizetők júliusban:
Darksiders II: Deathinitive Edition
-
toompa
őstag
válasz
Vadernagyúr #119167 üzenetére
Nem tudom milyen géped van és hol néztél te 27ezerért tápot.
Ebay-en van bőven 5ezer körül.
Kicserélni meg tényleg 5 perc. -
törölt tag
válasz
Jackie_Chan #119148 üzenetére
Szia!
Az Emag böködte hirtelen a szemem. Nem tudom, jogos-e, csak nehogy ráfaragj. A notebook vásárlós topikból (Proharver): "Emag nem magyar bolt, ott nem veszünk olyan cuccot, amire fontos a garancia. Márpedig egy belépő szintű notebookra fontos." Amúgy Khelben (ármester) szózzászólásában volt.
-
-
Bogyi007
veterán
Túlságosan gyanúsan olcsónak tűnt ez az ár érte szerintem...
-
rdt89
addikt
Azért nincs annál jobb dolog mikor Yusuke és Son Goku egy arénába harcol egymás ellen. Nekem jobban adja mint a Xenoverse 2 és a UN4 még ha demo is.
A környezet interaktív része rengeteget dob rajta, plusz kiadhatnának már egy 2.-ik részt ami már ps4 grafikai színvonal.
-
-
Mister_X
nagyúr
Váltsatok már témát.
-
Jeges15
csendes újonc
válasz
fcb92 #119180 üzenetére
Senki nem tökéletes mindenki követ el hibákat ,másik ott a értékelése hogy kinek adta el a ps4 prot gondolom egy volt neki, de lehet az is tovább adta már, nehéz ezt kideríteni, nem is érdekel annyira, lehet kórházba unatkozót és mit tud csinálni a ember a kórházba piheni meg mobilozni )))
-
Jeges15
csendes újonc
válasz
Corsa1982HUN #119122 üzenetére
Szerintem kamu a egész nem egy két gépet adott már el ,csak lassan 50 éves és tisztába van vele hogy törölni kell minden személyes adatát a gépről ,mert már egy párszor már meg csinálhat, szerintem szimplán csak ki rakta a képet nem gondolta le bukik és érdekes akkor történt amikor kórházba volt mindegy én nem vagyok ennyire hiszékeny, nem jött be a dolog vissza nyalt a fagyi ,de ezért nem lehet senkit se meg kövezni senki nem tökéletes!!
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
White Wolf #119174 üzenetére
Sajna nincs a közelben konzol üzlet..
-
bbdzyx
senior tag
válasz
berbatov2 #119172 üzenetére
SPOILER
Pont tegnap este csináltam meg ezt a részt, ha Te is az óvóhelynek berendezett csatornában jársz, a városon kívül. Ott szedd ki a víz alatt beakadt fém rudat a mechanikából, majd a zsilipet felemeli az idősebbik néger bratyó, ússz át a túloldalra, fel a létrán és lökd be a vízbe a raklapot.
-
White Wolf
tag
válasz
Vadernagyúr #119167 üzenetére
Hát ez nem jó!Azért más is nézze meg.Hátha olcsóbban kijössz.
-
berbatov2
senior tag
Mar megoszulok: Last of us kinyitom az elso gatat utana mit kell csinalni? Szegeny fohosomet parszor megfullasztottam mar
Gondolom at kene vinni a kiscsajt a masik oldalra csak azt nem talalom h mivel. -
danee303
újonc
Sziasztok!
Nem igazán szoktam nézni a csoportot csak ritkán szóval hogy ha lett volna a kérdés akkor elnézést érte, tudni illik leszedtem a Ps4 remote play-t ugyan azon a wifi hálózaton vagyok a gépen mint a ps-en csatlakozik is megnyomom az options-t és be adja a bejelentkezést beírom nagy búzgóan az email címem jelszavam rendben rechapta lássuk és akár hogy próbálom megcsinálni a táblákat, az autókat egyszerűen nem enged tovább külföldi fórumokon is utána olvastam és sajnos ott sem igazán találtam a problémára használható megoldást ezért fordulnék hozzátok legjobb tudomásom szerint nem volt annó ilyen bonyolult ez a Rechapta de lehet tényleg én vagyok ilyen balfék.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
White Wolf #119161 üzenetére
Nem jött helyre sajnos.. Pont ma vettem 1-2 játékot,sietek haza,erre ez vár.. Hát örülök nagyon
Itt egy videó,nekem is ugyanezt csinálja,lehet ugyanez is lehet a baj.. Csak egy ilyen táp 27k
https://www.youtube.com/watch?v=Hhw85cT08jU
-
unrealnoise
senior tag
Tiszteletem Hölgyeim és Uraim!
(és akkor váltsunk most tegezésre...)
Remélem nem bánjátok, hogy megosztok veletek egy oldalt azon okból kifolyólag, hogy keresnék embereket (már most) szervezett Project Cars 2 versenyekre.
Egy elég komoly, de változatos kihívásokkal szolgáló kis közösséget szeretnék összehozni. Komolyan gondolom a dolgot, ezért regisztráltam egy doimaint is. Egy követésnek, like-nak (facebookos oldal is van), regisztrációnak nagyon örülnék, arról nem is beszélve, ha majd neveztek a special events-ekre vagy versenyekre.
Az oldalon több leírás is megtalálható, milyen tervekkel állunk neki a dolgoknak. Az oldal béta, de folyamatosan pofozgatva lesz, és amint összejön egy kritikusabb tömeg megindulhat (de akár már korábban is) egy komolyabb diskurzus. Akárhányan is leszünk azonban, az élvezetes versenyzés garantált lesz. Köszöntem mindenkinek!
Az oldalt egyébként hírekkel, gameplayekkel és információkkal is szolgál a játékkal kapcsolatban. Ezért akár csak-e célból is megéri felkeresni az oldalt, ma például kikerült több igazán csemege szinten mozgó jelenetsor is.
Itt a Facebook oldal és az igazi pcarsdriversclub.hu is.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Elims #119162 üzenetére
Köszi!
Hát végül mégsem a Ps3 porondra tértem vissza.
Aminek örülök, hogy végre az életben először úgy lett konzolom hogy nem a korábbi rovására. Most mindkét gép (a fenéket
- van még Psp Fat, Snes, Ps One, Gameboy Advance, Nintendo Ds, Nintendo Ds Lite is itthon) itt van a szobámban és ez így is marad.
-
Elims
veterán
Átolvastam az utolsó pár száz hsz-t..
Kamikaze hun: Ha tényleg így volt,kérlek add meg a takonynak a neki járó büntetést!!
Muszáj az ilyeneket megstoppolni!!Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Bogyi: Gratulálok a géphez!!! :-)
Remélem tudunk majd vmikor együtt játszani.
Ajánlom a következő játékokat: tom clancy's - division, the crew, assassin's creed - syndicate, uncharted 4, journey, sniper elite 3-4+ami még nem jut eszembe. :-)Jacki Chan: Ha meglesz a pro géped és meglesz mellé még a régi is szerintem ne rakd át utp kábelen a dolgokat.Tudom,hogy időben jóval gyorsabb,de sajnos van egy-két olyan játék amik nem nagyon kedvelik ezt.
Tapasztalatból írom.
Rosszabb lesz utána szembesülni azzal,hogy vmi gáz van xy játékkal és a sima gépen stabilabban futott majd letörölni és újratelepíteni a pro-ra (mert muszáj leszel ha továbbra is normálisan szeretnél játszani az adott játékkal).
Vmint van egy-két olyan mentés ami nem fog működni a pro-n (ubisoft játék mentéssel sajnos előfordulhat).
Ha ne adj'isten így lesz,írj és megkeresem a megoldásom -feltéva ha itt nem előznek meg :-) -. -
White Wolf
tag
válasz
Vadernagyúr #119156 üzenetére
Na rendbe jött a ps4? Ha nem,akkor tudók valakit aki segíthet neked.
-
White Wolf
tag
válasz
Vadernagyúr #119156 üzenetére
Azt hogy működik a ps4.
A viccet félre téve,milyen színen világít?És hogy egyből ki is kapcsol?Húzd ki az áram alól, és nézd meg úgy.
-
Nayrobi
őstag
válasz
Bogyi007 #119153 üzenetére
A storeba keddenként kerülnek fel az új cuccokra, az akciósak minden második szerdán, de ez szokott változni, néha egy hét után bővül az éppen futó akciós játékok listája, illetve párhuzamosan több akció is menni szokott. A hét akciója pedig minden héten, de ez általában csak egy játékot takar. Minden új hír felkerül a blog.eu.playstation.com címre, de az árak változásait láthatod a psprices oldalán is. Ha beírsz egy kódot és érvényes, akkor egy pipa lesz mellette ha jól rémlik, utána még kb 2x rákérdez, hogy biztos be akarod-e váltani.
-
Vadernagyúr
senior tag
Mi lehet a baj,ha bekapcsoláskor világít a PS4 és lekapcsol? Utána már csak áramtalanítás után csinálja megint..
-
Bogyi007
veterán
Lenne pár kérdésem:
Xbox One esetében tudom, hogy mindig keddenként van akcióváltás heti bontásban itt a Ps Storeban mikor szokott ez történni?
Microsoftnak akár ezen akciók ismertetésére ott van Major Nelson oldala, a Ps esetében van-e ilyen csatorna vagy oldal?
Valamint a különféle kódokat az Microsoftnál le lehet ellenőrizni az élesítés előtt. A Playstation 4 esetében pl a feltöltőkártyák vagy a Ps Plus kódokat lehet-e úgy ellenőrizni, hogy közben ne legyen elhasználva?
-
Becksman
őstag
Valakinek van kedve Dead island multira? Akár ma délután is benne lennék. Vagy dying ligtra? (the followingra)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Jackie_Chan #119150 üzenetére
Annyit bőven megér, hogy 2 év garit kapj rá.
-
negyedes
addikt
válasz
Jackie_Chan #119148 üzenetére
igen igy van.
vagy max megadjak hogy hova kell kuldeni - ha kulsos ceg gariztatja.
-
-
Def26
félisten
válasz
Jackie_Chan #119132 üzenetére
Asszem románok de ha gondolod kérdezz rá a sonyra, hogy ebben az esetben ki adjaa a garit.
-
törölt tag
Lat of Us, masodjara is vegigeltem ezt a remek kalandot Ellie and Joel tarsagaban. Tovabbra is 10/10. Ezert az egy cimert megeri kulon venni egy PS4-et
-
sting2
addikt
Én ma ezt a választ kaptam attól az oldaltól, ahol a játékot előrendeltem(06.18) és le is vonták a pénzt. :
" Megerősíthetjük, hogy június 13-án lemondtunk a BETA kóddal ellátott előrendelésről, ezért nem hirdetjük meg a BETA hozzáférést weboldalunkon a Destiny 2-re. "
Akinek lenne feleslegbe egy korai Béta elérése, annak felajánlok cserébe egy ilyet :
[link]Köszönöm
-
A`rpi
addikt
válasz
N.YCityBoy #119119 üzenetére
Amennyiben nem te írtad a hozzászólásokat, kérlek keresd fel a moderátorokat és az illetéktelenül írt hozzászólásokat töröltesd, hiszen azokat nem te írtad ugyebár.
-
válasz
Jobbulást Naked Snake, és a tagot CQC-zd le a ..szba.
-
wolf13
őstag
-
Sziasztok, kérdésem:
System Storage: 822,3 szabad a 866,9-ból, Extended Storage (ez az Application Install Location is): 809,4/918,4 GB - ez utóbbira szedném az Until Dawn-t 39GB körül, de csak azt kapom mindig, hogy cannot download. De az 5GB körüli That's You-ra is ugyanezt írja. Lehet valahogy ellenőrízni, hogy hibás-e a csatlakoztatott HDD (volt, hogy rest mode-ban áramszünet volt, utána futatott ellenőrzést, de nem írt hibát).
Előre is kösz a segítséget. -
jeni
félisten
válasz
Jackie_Chan #119115 üzenetére
az emag a másodikat saját szakállára adja meg
van olyan bolt ahol 1 év garival egy százas a PS4 Pro
-
raven24
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha nincs otthon internet kapcsolatom akkor tudok-e játszani a gépen valamiben hátrány-e, nem szeretném semmire sem használni csak játékra a gépet, és nem is digitálisan venném a játékokat.
-
tothl
addikt
Van köztetek, aki F1 2016 -ot játszik kormánnyal ?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ha igaz, ha nem, ez egyre izgalmasabb!
-
válasz
Mindenki úgy kezeli ahogy akarja én leírtam, hogy mi történt tisztánlátás végett , tovább ezzel itt foglalkozni nem óhajtok mivel kisebb gondom is nagyobb annál mint, hogy ilyen gyermeteg dolgokban részt vegyek a továbbiakban
Megtettem a lépéseket az ember felé mivel ez amit itt művelt az csak a jéghegy csúcsa mivel a kártyámmal vásárolt 80000ft értékben játékokat, elhiheted, hogy amit itt csinált ez érdekel a legkevésbé, én csak leírtam az esetet, hogy tanuljon belőle mindenki és senki SOHA semmilyen adatot ne osszon meg SENKIVEL!
Részemről téma lezárva, további szép napot és hétvégét mindenkinek -
White Wolf
tag
válasz
A 7 napos reg!Hát igen,nekem is lenne fenntartásom.
-
válasz
Jobbulást! Egy másik 48 éves... (a mai világban nagyon kemény dolog a user ID/PW titok, nagyon kell rá figyelni, én is tapasztaltam, szerencsére sokkal enyhébb formában)
(#119122) Corsa1982HUN: Magamból kiindulva ebben a korban nem dicsekszik fényképpel az ember a cuccaival, csak szigorúan barátoknak... igaz account-tal sen adok el semmit, mert fosok az ilyesmitől.
Tévedhetek persze másokkal kapcsolatban, de remélem nem. -
Corsa1982HUN
csendes újonc
válasz
Bocsi de egyelore en fenntartassal kezelem amit irsz/mondasz...
-
-
Becksman
őstag
válasz
Sajnálattal olvasom a történteket! Jobbulást kívánok neked!.
Valakinek van kedve Dead island multira? Akár ma délután is benne lennék. Vagy dying ligtra? (the followingra)
-
Def26
félisten
válasz
Jackie_Chan #119115 üzenetére
Megjelenés előtt a ps4 pro gépnek neo volt a kódneve. 24 hónap meg gondolom úgy, hogy a bolt vállal + egy évet (általában plusz pénzért) ami szerintem többnyire csak lehúzás.
-
Adam8199
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne ha csináltam egy uk profilt a playstation weboldalán aztal hogy tudok bejelentkezni a ps-n?Mert ps4-en csak profilt tudok létrehozni.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Jackie_Chan
senior tag
Hali!
Az egyik oldalon láttam kiírva,hogy "Sony Playstation 4 PRO ( NEO) Konzol, 1 TB". Az mit takar,hogy NEO? A Pro-ból is jött ki több változat? Nem is hallottam róla.....
Illetve az adott oldalon,hogyan lehet rá 24 hónap garancia??
-
rdt89
addikt
A jump-star vs+ játék volt első amit megvettem. Előfizetés nélkül is akcióba vehettem meg (3400 ft körül). Ps3on is nagy kedvenc és tegnap is ráfüggtem. Az egyik legjobb verekedős játék számomra még mindig. Jól sejtem, hogy nem jap folytatást?
-
Adam_Shepard
addikt
ez? [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érdekel már bárki számára elérhető a Mass Effect: Andromeda trial kiadása. 10 óra játékidő, teljes multiplayer hozzáférés, sztoriból az első bolygó érhető el.
-
A`rpi
addikt
-
Bogyi007
veterán
PH játékoslistába felvehettek. Bogyi007 a profilnevem.
-
csab2
veterán
A tanácsotokat szeretném kérni!
Ebben a mostani a PS Store akcióban van valami jó FPS ami megéri? Egyedül a Metal Gear Solid 5: The Phantom paint találom érdemlegesnek. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker #119083 üzenetére
Adott a profil, amin játszunk, ez az "A" profil, és kell egy másodlagos profil ez legyen "B". PC-n a Share Play progiban a B profillal jelentkezzünk be, a PS4-en szintén a B profillal, majd hozzuk létre a Share Play kapcsolatot. Majd mikor elindítod a Share Play-t a PC-n és csatlakozik, bejön a profil választó képernyő, amikor is a kontrolleren meg kell nyomni a PS gombot, majd válaszd az "A" profilt, és a PS4-et közvetlen irányítva játszhatsz a PC mondhatni monitornak haszálva. Nem tudom miért nem működik azzal a profillal, amivel játszunk, de elég nagy hülyeség. Az input lag nekem így szinte nulla, de én anno miután eladtam a PS3-amat végigtoltam már a 3 Batman részt is legnehezebb fokozaton PS Now-ban, ahol azért kellett kombózni szóval néha számított az a pici lag is, de az sem volt vészes.
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #119095 üzenetére
Eszméletlen ahogy rebootolták a Wolfenstein szériát pár éve. Ez a németek által leigázott világ zseniális
Ilyennek kellett volna lennie az Iron Sky című filmnek.
(#119096) Rathrol: A Slim verzió is tud zúgni, minden tud zúgni amit ventilátorral hűtenek. Ráadásul az Until Dawn elég rosszul is van megírva, sokszor szenved alatta a hardver.
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Aki próbálta már az e hónapi Until Dawn nevezetű játékot Ps4 slim konzolgépen, annak némelyik részen felkapcsol a fordulatszám a ventilátornak, nem az a csendes megszokott hang, hanem mint a régebbi modelleknek de annál csöndesebb.
Nálam majdhogynem max van megy a gép de csak 2-3 percig jár így a ventilátor fordulat, aztán vissza áll alap venti fordulatra, ez normális? Azt gondoltam a slim változat teljesen hangtalan.
Szellős helyen tartom, nincs zárt részen. -
Gery9112
őstag
Új Wolfenstein videó Ez a játék nagyon muss kaufen
-
paczy
csendes tag
válasz
Jackie_Chan #119086 üzenetére
ha meglesz a Pro akkor simán egy UTP (net) kábellel összekötöd a 2 gépet, és nyomsz egy átmásolást, asszem "transfer from another PS4", ilyen menüt keress, ez mindent átmásol a játékoktól kezdve a mentésekig mindent, neked csak hátra kell dőlni és várni hogy megcsinálja.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
unrealnoise #118932 üzenetére
Beeszereztem a pcars goty-t pcars2 ig elleszek vele
koszi a tippet. Hetvegen kiprobalom a setupot
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
paczy
csendes tag
válasz
Jackie_Chan #119082 üzenetére
nem értem mit akarsz, miért nem csak átmásolod egyik gépről a másikra a cuccokat. UTP-vel összekötöd és átmásolod a fat-ről a pro-ra a cuccokat.
-
Jackie_Chan
senior tag
Ebben valaki esetleg tudna segíteni??
-
Wellin9
tag
Valószínűleg csak egy kis tábornyi PS4 tulajt szomorít el a tudat,de eltolták a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom megjelenését Január 19.-ig.
[link] -
marilllyo
veterán
válasz
l.skywalker #119077 üzenetére
Te nem láttad a Sivatagi Show-t?
Ülj le fiam egyes!
-
Ntes
tag
válasz
Lackooo84 #119066 üzenetére
Eddig próbálkoztam. Köszi mindenkinek a segítséget.
Én is kipróbáltam kb mindent most, utána rámentem a Restore Default Settings-re. Annyiból jó, hogy a játékok megmaradtak, viszont az összes mentés törlődött. Ismét megy a PS, lesz mit újrakezdeni.. Igazából felfoghatom tanulópénznek is, legalább bevezetem a havi mentéseket az online tárhelybe. -
vonSux
őstag
válasz
neato3loco #119062 üzenetére
Mert ez egy korszerű vitrin.
-
marilllyo
veterán
Ez a Far Cry Primal ez valami haláli...
Én nem értem mi baja az Ubusoft-nak a mézevő borzzal. Már az Fc4-Ben is rakétavetővel kellett rá vadászni... itt meg ugye megszelidítheted és jön veled mindenhova és ráuszíthatod bármire. Egy kardfogú tigrist is szétkap... de konkrét falvakat mészárolhatsz le vele... 😀
-
oriic
HÁZIGAZDA
Citadel: Forged with Fire - Online sandbox RPG trailer
Megjelenési dátumot még nem tudunk, PC-n július 26-tól él az Early Access.
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
A PS4 kontrollerét lehetséges bluetooth-on csatlakoztatni a pc-hez?
Usb-vel ha összekötöm akkor működik rendesen csak így kicsit "kényelmetlen" csak a fifat próbáltam azzal jól működik! -
oriic
HÁZIGAZDA
Akinek van már béta kódja, az ma este 7-től töltheti Destiny 2 bétát:
Aki még nem kapott kódot vagy mailt, annak türelem, majd jön.
-
N@idia
őstag
Na, de hogy témánál legyünk ma megérkezett a számlámra a 20.990ft amit levontak az előrendelesre. Elég korrektek voltak par adategyeztetés után küldték is az összeget.
-
A`rpi
addikt
"Sziasztok.
Tegnap este bekapcsoltam a PS4-et, de bekapcsolás közben elment az áram. Később mikor próbáltam bekapcsolni, egy hibaüzenet jött fel a PS logó után, ami a következő: A serious error has occurred in the system software. The PS4 will restart.
Ha rámegyek az OK-gombra(más lehetőség nincs), akkor Safe Mode-ba dob be. Ott próbáltam a "Rebuild Database" opciót, de nem csinál semmit, csak beadja ezt az üzenetet.
Próbáltam az utolsó frissítést is feltelepíteni pendrive-ról, feltette, utána kiírta megint ezt a problémát.
A többi lehetőség pedig törli a merevlemez tartalmát.
Esetleg ha az egész rendszert teszem pendrive-ra és azt próbálom az Update System Software opcióval, akkor nem működik úgy, mint egy rendszer helyreállítás?
A legnagyobb problémám az egésszel az az, hogy 2TB-s merevlemezem van, ami tele van játékkal, de a mentések lennének lényegesebbek, mert osztott profilom van és a Cloud szolgáltatás így nem elérhető.
Le lehetne valahogy menteni PC-re a mentéseket róla?
Előre is köszi a választ."
Amíg a rendszert nem tudod feléleszteni, nem lehetséges a biztonsági mentés sem.
Próbálkozz még szerintem, aztán ha nem jutsz előrébb akkor formázd a merevlemezt. -
Ntes
tag
Sziasztok.
Tegnap este bekapcsoltam a PS4-et, de bekapcsolás közben elment az áram. Később mikor próbáltam bekapcsolni, egy hibaüzenet jött fel a PS logó után, ami a következő: A serious error has occurred in the system software. The PS4 will restart.
Ha rámegyek az OK-gombra(más lehetőség nincs), akkor Safe Mode-ba dob be. Ott próbáltam a "Rebuild Database" opciót, de nem csinál semmit, csak beadja ezt az üzenetet.
Próbáltam az utolsó frissítést is feltelepíteni pendrive-ról, feltette, utána kiírta megint ezt a problémát.
A többi lehetőség pedig törli a merevlemez tartalmát.
Esetleg ha az egész rendszert teszem pendrive-ra és azt próbálom az Update System Software opcióval, akkor nem működik úgy, mint egy rendszer helyreállítás?A legnagyobb problémám az egésszel az az, hogy 2TB-s merevlemezem van, ami tele van játékkal, de a mentések lennének lényegesebbek, mert osztott profilom van és a Cloud szolgáltatás így nem elérhető.
Le lehetne valahogy menteni PC-re a mentéseket róla?Előre is köszi a választ.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
l.skywalker #119060 üzenetére
Nem a barátom, csak ismerem psn-ről mert a listámon van, meg másik fórumról. Egyébként én is kíváncsi vagyok most már.
-
dollarZ18
tag
amúgy látszik a gyerek a képen, aki fényképezte, közelítsetek rá
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
N.YCityBoy #118998 üzenetére
De tenyleg azt hitted hogy nem ismerem fel azt a gyujtemenyt amihez en adtam a feher coveres ds1 kepregenyt?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
planbmokus #119014 üzenetére
HÍRES LETTEM!
-
-
BoC1ka
senior tag
válasz
WhiteWalker #119051 üzenetére
Miert? Biztos van jobb ph komment mint "vagizni" egy keppel. Tenyleg megkapta a magaet de viselkedjunk urasan es felnotten na
-
A`rpi
addikt
Lassan szerintem azért napirendre térhetnének az urak nemde?
Ki lett osztva, (jogosan) gyerekes volt, de azért ha nem muszáj ne süllyedjünk le erre a szinte hogy jól megmondjuk neki a "frankót", kellőképp megkapta a magáért én úgy gondolom, hibázott legközelebb remélhetőleg nem csinál ilyet...
-
EczkE
veterán
Valaki gyorsan a popcornos giffet!
-
l.skywalker
titán
válasz
N.YCityBoy #119001 üzenetére
-
arpi6k
addikt
válasz
N.YCityBoy #119001 üzenetére
Mekkora égés!
Szánalmas...
-
PandaMonium
őstag
válasz
N.YCityBoy #119006 üzenetére
Kösz, jót röhögtem ezen az egész sztorin. Tényleg mindig van lejjebb.
-
vonSux
őstag
válasz
LoL
-
Bogyi007
veterán
válasz
#20844032 #119017 üzenetére
És azt vállalom is. Szinte csak aludni járok haza és az sem sok idő naponta...
Oric és a többi olyan tag aki a One topicba is járatos a tanuim rá.
Sokszor csodálkoztak eleinte hogy pl hétfő este még 11-12 óra körül is postolok aztán meg kedden már öt óra előtt hozom a heti akciós listáját a játékoknak...Ez mellett viszont így sok időm nincs a rendrakásra sem.
Vitrin és DVD gyűjteményes polcok viszont vannak és garantáltan az enyémek.
Sőt anno a Ps3 idején kifejezetten szép gyűjteményem volt játékokból, majd kikeresem nektek.Ez a történet meg a lopott gyűjteményes képpel....
Kész vagyok rajta... -
A`rpi
addikt
válasz
bandi0000 #119025 üzenetére
"kár is forszírozni, mert nagy kérdő jel az egész, nálam nem volt IPV6, natolva volt, fix ip megoldotta, ugyan akkor, valamikor meghülyül a net, és vissza dob natolt címre, akkor is néha beenged néha nem, szóval katyvasz"
Fix IP nek semmi köze ehhez, de ezt már korábban megbeszéltük, ha neked véletlenszerűen elmegy a PSN akkor vagy a szolgáltatód vacak, vagy a routered, esetleg mindkettő.
-
törölt tag
válasz
Az én gyűjteményemhez képest ez semmi. Még egy életnagyságú Nerd szobrom is van a szoba közepén.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Ajjaj, ez bizony baromi, baromi nagy gáz.
Sose értettem ezt, miért jó felvágni valamivel, pláne emiatt hazudni is. Amiért becsületesen megdolgoztam, arra büszke vagyok, de nem csinálom a nagyarcút, hogy "bíbí, nekem ez meg az van." Pláne nem hazudok olyannal amim nincs is - és szégyenkeznem se kell miatta, hogy nincs. Óvoda.
-
Jovanny2
őstag
válasz
WhiteWalker #119028 üzenetére
Mert egy troll. Még a profilképe is az.
-
vg
addikt
válasz
WhiteWalker #119028 üzenetére
Tele van a ph (nem csak a ph, az élet minden területén is) olyanokkal akik hazugságokkal akarnak elismertséget szerezni. Bizonyára jól esett volna a lelkének ha valaki megdicséri végre. Mondjuk nem tudom milyen lelki állapota lesz, ha ezt meglátja. Lehet elküldi anyukáját a picsába mérgében. Ezen mi az újdonság?
-
mcwolf79
veterán
Szánalmas
Biztos azért is adta el a PS4-et,mert már megvan neki az összes elérhető gyüjtői kollekció
Úgy látom nem csak a pofája nagy (PScommunity-n úgy nekem esett,mikor megjegyeztem, hogy martin "cseppet" elfogult a PS4 irányába), de hazudozni is nagyon tud -
Darth_Revan
veterán
válasz
SH4D0W2011 #119008 üzenetére
Hát én olyan messze még nem jutottam el, ahol igazán szembetűnően beakadt az a Mother's Heart volt (már DF szerint ott a nagy tömeg miatt beakad még Performance módban is).
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
AG Sheppard #119027 üzenetére
Én azt nem értem , más dolgaival miért kell kérkedni?
"Ennek nincs semmi értelme" -
AG Sheppard
csendes tag
válasz
Szanalmas es szegyenletes vagy. Nem emberhez melto materiabol raktak ossze, az mar egyszer biztos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mi a fene? o.O
-
A`rpi
addikt
válasz
tylerddd #119019 üzenetére
"Közben nézegettem itt az IPv6-os címem és még mindig van, ugyanakkor be tudok lépni a store-ba. Rákérdeztem a szolgáltatós srácnál, azt mondta, h nem az IPv6-ot tiltotta, hanem az IPv4-em volt NAT-olt és azt állította át. Csak ha később előfordulna másnál is."
Lentebbi hozzászólásomban kifejtettem bővebben: [link]
Ettől függetlenül köszönöm a visszajelzésed. Sokan nem szoktak vissza írni, miután megoldódott a probléma, vagy ha vissza is ír, a "műszaki" hátteret nem osztja meg.
-
birorichard
őstag
válasz
Szánalom... Mire jó ez, nem értem, komolyan.
Mindenesetre az igazi tulajnak grat.
-
tylerddd
veterán
-
Viper26
nagyúr
válasz
Ez mekkora gáz...
-
planbmokus
senior tag
válasz
-
paczy
csendes tag
válasz
ugye tudsz róla, hogy eljutott a "gyűjteményed" igazi tulajdonosához is ez a poszt?
-
birorichard
őstag
válasz
Nagyon szép!
-
sting2
addikt
válasz
Fújj de gusztustalanul komoly vitrinek!
Tematizált "pénzszórás".. -
törölt tag
válasz
Darth_Revan #119004 üzenetére
Nem, én nem fullhd-ben látok akkora különbséget, hanem 4K-n látom a különbséget. És hát van. Ja.
KAMIKAZE_HUN: na emmán döfi!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Darth_Revan #119004 üzenetére
Szintén Pro-val nyomtam bele FHD monitoron vagy 80+ órát, Favor Resolution módban, egyedül Olin házában vettem észre alacsonyabb framerate-et. ( Szerintem a mi Pro-nk erősebb, mint a tiéd.
) Azokkal az összehasonlító képekkel meg szerintem valami nem stimmel. Horizon Zero Dawn Graphics Comparison: PS4 vs. PS4 Pro
Hú, nézem ezt a videót, és mennék vissza játszani, jöhetne már az a DLC...(#118998) KAMIKAZE_HUN: Gratula, nagyon szép gyűjtemény!
Ugyan a DS játékok nekem nem fekszenek, inkább csak a dizájn jön be, ezt így én is elfogadnám.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Muti már azt a The Last Of Us sarkot, ugyan.
-
Def26
félisten
válasz
Le a kalappal.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
#20844032 #118997 üzenetére
Hát nekem sokkal folyamatosabbnak tűnik, mint 4K mód és még nem találtam helyet ahol 30 alá ment volna láthatóan a framerate, ellenben a 4K móddal, ott csak kínlódott a PS4 Pro meg zúgott, mint a porszívó. Először azt hittem kevesebb grafikai effekt lesz (hóesés, eső, stb.) de nem, minden a helyén van.
Itt egy összehasonlítás: [link]
Ha te FullHD-ban látsz akkora különbséget, hogy 30-50 FPS helyett 25-30 FPS-el megérje kínlódani, akkor ne tartsd magadba
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Hmmm...
-
válasz
Looking glass knight meg mindenek...
Én amúgy most döbbentem rá hogy utállak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest