Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
"Sziasztok.
Tegnap este bekapcsoltam a PS4-et, de bekapcsolás közben elment az áram. Később mikor próbáltam bekapcsolni, egy hibaüzenet jött fel a PS logó után, ami a következő: A serious error has occurred in the system software. The PS4 will restart.
Ha rámegyek az OK-gombra(más lehetőség nincs), akkor Safe Mode-ba dob be. Ott próbáltam a "Rebuild Database" opciót, de nem csinál semmit, csak beadja ezt az üzenetet.
Próbáltam az utolsó frissítést is feltelepíteni pendrive-ról, feltette, utána kiírta megint ezt a problémát.
A többi lehetőség pedig törli a merevlemez tartalmát.
Esetleg ha az egész rendszert teszem pendrive-ra és azt próbálom az Update System Software opcióval, akkor nem működik úgy, mint egy rendszer helyreállítás?
A legnagyobb problémám az egésszel az az, hogy 2TB-s merevlemezem van, ami tele van játékkal, de a mentések lennének lényegesebbek, mert osztott profilom van és a Cloud szolgáltatás így nem elérhető.
Le lehetne valahogy menteni PC-re a mentéseket róla?
Előre is köszi a választ. "Amíg a rendszert nem tudod feléleszteni, nem lehetséges a biztonsági mentés sem.
Próbálkozz még szerintem, aztán ha nem jutsz előrébb akkor formázd a merevlemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest