Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Sziasztok,
Újabb problémám merült fel, szerencsére a pár HSZ-el régebbit meg tudtam oldani, dehát mindig van valami hiba...
múlt héten extrán volt valami kiesés, és miután visszaállt elromlott a login rendszer. Ezt írja ki :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/x0201/b/be/bercsenyi-ijasz/wwwroot/index.php:6) in /nfs/x0201/b/be/bercsenyi-ijasz/wwwroot/loginsys/login.php on line 65
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/x0201/b/be/bercsenyi-ijasz/wwwroot/index.php:6) in /nfs/x0201/b/be/bercsenyi-ijasz/wwwroot/loginsys/login.php on line 66
és nem tud belépni, nem hozza létre a cookie-t...
olvastam máshol erről a hibaüzenetről, azt írták, hogy nem lehet szóköz, vagy enter meg ilyenek, meg output buffer : on ra kell állítani, ezt viszont nem tudom hogyan volt javítások előtt.lényeg : index.pph-ben a 6. sorban ennyi van : <style type="text/css"> és ez a headen belül
a login.php-t pedig includeolom az index-be, a 65 és 66 sorban :
setcookie($cookie_name, $cookie_value, $cookie_expire, "/", $cookie_domain, 0);
header ("Location: http://" . $domain . $_SERVER["REQUEST_URI"]);ezek vannak.
A login.php-ban persze ob_start(); és ob_end_flush();exit; között
és mégis gond van vele.
Extra support erre azt válaszolta, hogy A hibát a rosszul kitöltött konfigurációs fájl okozza.
ezt kétlem, mert regisztrálni tudok, csak belépni nem.légyszi segítsetek. THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest