- Dell notebook topic
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz lorinho #10701 üzenetére
Legújabb fw.van rajta?
Automata fényérzékelő ki van kapcsolva akkor nem ugrál a fényerő(a környezethez igazítja)
Nekem upc mediacard van de az lassítja be a tv-t főleg bekapcskor meg írja ki a hülyeségeit(kódolt csat.nincs hozzáférés stb.)nélküle gyorsabb volt,szerencsére 2 hét és ott hagyom azt a mocsok bandát. -
süti5
őstag
válasz lorinho #10692 üzenetére
-gyenge képminőség (SD adás szinte nézhetetlen). A HD-től sem vagyok nagyon elájulva. - az sd adás képe is szép, szebb ezen sokkal, mint a régebbi fhd philipsemen
-rettentő lassú - ezt csatornaváltáskor érzékelni igazán, ott valóban idegesítő
-DLNA-ből sokszor kidob - néha használom, eddig nem dobált ki
-állandóan csatlakozhatok újra hálózatra - ilyen még sosem volt nekem, pedig nézek youtube-ról elég sok klipet, filmeket, de soha nem volt gond vele
-beltéri egységet is lassan kezeli. csatornaváltáskor ha HD adás akkor 3-4 mp-re meg áll a kép - hd kártyával használom upc-nél, a csaornaváltás 2-3mp, ez tény
-ha hálóról nézek filmet és megállítom a filmet, akkor ha újra elindítom előröl kezdi, majd visszaugrik ahonnan folytatni kell, de ilyenkor elcsúszik a hang. - nem igazán használom hálóról, inkább netről vagy pendrive
-Mindig tv adásnál mikor csatornát váltatnék, van hogy több csatornát ugrik. - csatornaváltás lassú, ezen kívül nincs nálam egyéb hiba a váltásnál -
Mrqz
csendes tag
válasz lorinho #10692 üzenetére
Szia! Köszi az észerevételeket... Elég kijózanítóak - nem tudom nem valami kezdetleges FW-vel volt ez? Persze nyilván azzal is szuperül kellene működnie, de ez nem egy ideális világ. Mind1. Lehet megvárom az utódját a 6809-nek, talán erősebb procit, kiforrottabb sw-t hoz... De lassú bugos tv-t biztosan nem akarok venni másfél havi minimálbérért. Az is érdekes, hogy rossznak mondod a képminőséget, eddig inkább dícséretet hallottam róla, azzal a kikötéssel hogy maceráskodva be kell állítgatni, és a betekintési szögre is érzékeny.
-
lorinser
senior tag
-
tkonya
aktív tag
válasz lorinho #9771 üzenetére
Szia,
Hálon keresztül nézek én is filmeket. Első körben twonky szervert használtam, ez volt a pc-re telepítve, NAS-om még nincs. Itt az 1080p-s tartalmakat több megakadással vitte, 720p-nél ilyen problémám nem volt. Amennyiben a mezzmo szerver "elérhető" áron lesz azt fogom megvenni. Nagyon jól konfigurálható, és az 1080p-s tartalmaknál sem volt a lejátszáskor akadás, volt hogy megdöccent, de semmiképpen sem akadt látványosan. Serviiot is próbáltam de az is akadt rendesen 1080p-nél. Nekem a mezzmo jött be eddig a leginkább. Hozzá tenném, wifin keresztül használtam mindkét programot, lanon nem, úgy hogy kábeles tapasztalatom nincs. Gondolom a lejátszás minőségét, akadását befolyásolja a router milyensége, mekkora net van..stb..
Nekem ez az újbóli hálózati csatlakozás akkor volt, amikor fix IP-t adtam a tévének, azt valamiért vagy a tv, vagy a router nem szerette. Végig kellett zongoráznom ilyenkor a csatlakozás lépéseit, igaz a wifi jelszót már nem kellett beírnom, de akkor is zavaró volt. Amióta nem fix IP-t használok, nem kellett újra csatlakozni a hálózatomhoz.
Motorola Edge 30 Fusion
-
süti5
őstag
válasz lorinho #9715 üzenetére
Nálam jók az sd adások is (UPC), sokat javított rajta egyébként magának a tv-nek a beállítása. Nyilván sosem lesz olyan mint a hd adások, de szép lett. Nekem pl. akkor javult sokat, mikor elhagytam az élénk beállításokat.
Ambinak természetesen köze sincs az sd képminőséghez
[ Szerkesztve ]
-
válasz lorinho #9707 üzenetére
A választ inkább a Digi fórumában kellene megkérdezned ahol hamarabb találsz választ a kérdéseidre.
Digi kábel TV - digitális adás fórum
Digi TV műholdas televízióA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
sebgutkopf
őstag
válasz lorinho #9620 üzenetére
Ha jól beállítod a fekete szintet (fényerő néven fut jó megtévesztő módon), akkor nem lesz gond. Sőt egy kimondottan széles dinamikai spektrum érhető el.
Észrevehető akkor lehet, hogy egy jelforrás csökkentett dinamikájú forrásanyagot küld a tv-re (fényerő skála alsó/felső 10%-át lecsapják). Ez ma már kevésbé jellemző. Erre viszont megoldás, hogy egy másik profilt meg úgy állítasz be, hogy ott vagy bekapcsolva van a kontraszt mód (legjobb kép-re), vagy a fekete még lejjebb van véve.
Nem érdemes az egényi móddal szórakozni nyugodtan módosítsd a gyári kép profilokat ízlésed szerint. Az egyéni beállításai külön kerülnek tárolásra minden egyes jelforráshoz (tehát a tv egyéni más lesz mint a hdmi1 stb...), míg a meglévő profilok módosításai minden jelforrás esetén az általad beállítottak lesznek. -
sebgutkopf
őstag
válasz lorinho #9159 üzenetére
Sima tv módban állíts be egy módot (pl: normal, vagy természetes ezeket szabd testre) olyanra, ami neked tetszik (kapcsold ki a natural motion-t). Majd usb és youtube esetén ne menj be a nagy beállítás menübe csak a gyors képmód választó menüből válaszd ki azt a módot, amelyiken tv nézés közben beállítottál (és ki van rajta a kép interpolálás kapcsolva) és át fog kapcsolni.
Egy fontos, NE AZ EGYÉNI beállítást használd és ne próbáld meg usb és youtube esetén a beállításokat testre szabni, mert akkor ki fog lépni. -
-
Mikisys
őstag
válasz lorinho #9121 üzenetére
Beállítási hiba lehet, ha nem hibás a készülék. Végig kell nézni, hogy milyen beállítások lehetségesek és a feleslegeseket ki kell kapcsolni.
A menüben ki kell kapcsolni minden képjavító, mozgás-követő, zajcsökkentő funkciót és utána élő adással megnézni.
Akciófilm nézésekor is tökéletes képnek kell lennie, ezért TV a TV.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest