Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
Nem tudom, lehet az én ingerküszöböm a magas, de lassúnak azt nevezném, amikor másodperceket kell várni, hogy történjen valami, menüben ilyet nem tapasztaltam. Továbbra is tartom, a smart része nekem megfelelő sebességű, a telefon képernyő tükrözése szintén. Netezni nem ezen netezek, ha gyorsan kell valami, én a telefont részesítem előnyben. Bluray lejátszómon szintén van smart az is philips, na az lassú. Ehhez képest nagyon is. Viszont mindenki aki kipróbálja, elfogja dönteni neki ez lassú vagy nem, csak általánosságba ne kezdjünk el írni, inkább kössük típushoz. Aki idejön, azt fogja látni, többen ezt írták hogy ezek a tv-k ezen a téren gyengék, és kész tényként kezeli, anélkül hogy látta volna működés közben. Erre gondoltam, mikor elöször kérdeztem tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest