Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Na lehet mégsem veszek Philipset (58/8535).
Ma mennék ugyanis Euronicsba megnézni élőben, erre neten látom, hogy feljebb kúszott az ára. 230K-ért annyira viszont már nem jó üzlet.
Ez valahogy felb.szott. Nem a TV hibája, de valahogy mégis.
Bár emagon még mindig 210 alatt van a 8505, de a távirányítót utólag egyszerűen nem lehet megvenni a philipstől. -
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Android rendszeren miért lehet az, hogy bizonyos appok telepítése sikeresen megtörténik, majd ezek nem jelennek meg az alkalmazások között? Ha újra telepítem őket, érzékeli, hogy már fent vannak, el is tudom indítani őket (közvetlenül a telepítést követően), de utána eltűnnek, az alkalmazáslistából nem tudom őket kiválasztani? -
NoMagix
addikt
7304-hez is érkezett frissítés
-
Baggio04
aktív tag
Sziasztok!
Jött tegnap egy frissítés a pus7805 tv-re, azóta sajnos ambilightot nem tudok használni miközben a tv kivan kapcsolva. Egyébként tartalom lejátszásánál működik az ambi.
Valakinél hasonló, vagy esetleg megoldás rá?? -
Gyurike
tag
Sziasztok!
Beszereztünk egy 65PUS8505 TV-t, amihez szeretnék soundbart illeszteni.
Tetszik a Philips kínálatában a TAPB603 típusú modell, de a ~100k-s árat nem tudom, hogy megéri-e egy ötvenezres "átlag" 2.1-es soundbarhoz képest. Oké hogy Dolby Atmos képes, de a dizájnon kívül tud olyat (főleg hangminőségben), amiért érdemes többet áldozni rá?Elsősorban olyan vélemény érdekelne, aki valóban használta már a TAPB603 típust és úgy van véleménye róla.
Előre is köszönöm! -
süti5
őstag
Sziasztok,
philips TV-t vettem évekkel ezelőtt már a szüleimnek is, jómagam pedig öt éve boldogan használom a 8109-es 4 oldalas ambis tv-met.
Haverom szeretne venni most 200ezer körül ambilightos philipset és a tanácsomat kérte, de hogy őszinte legyek, körbenéztem a kínálatban és elakadtam...
Milyet ajánlanátok ami viszonylag nagy, 140-150 centis, ambilightos és jó minőségű a képe, mi most úgymond a legjobb vétel ilyen paraméterekkell? Lehet kifutó modell is, nem kell legújabb.Köszi
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Szerintetek melyik: 58PUS8505 vs 58PUS8535
Szín nem érdekel.
8505 12K-val olcsóbb emagon. 8535 Viszont lenne helybe az Euronicsnál.
Van ami indokolja a 12K-s árkülönbséget?Esetleg van bármi ami miatt ezek a modellek nem ajánlottak?
-
bok92
addikt
Tegnap elvitte a futár a 58pus8505 tv-t, remélem karácsonyra megjön az új.
-
nagyzsolt23
csendes tag
Sziasztok,
Philips 8545-höz (58-as) keresek Bluetooth fejhallgatót. Tudnátok ajánlani olyat, ami már bevállt, stabilan kapcsolódik, jól szól?
Köszi! -
oris
aktív tag
válasz
markenjhoh #26594 üzenetére
-
dino_m
senior tag
Azt hol lehetne megtudni, hogy az 58PUS8505 HDMI portjai között van-e érdemi különbség?Vagy mind a négy port ugyanazt tudja nyújtani?
-
blakey
titán
válasz
rainman72 #26623 üzenetére
A TCL-t, Hisense-t hagyjuk, úgy néhány év múlva talán olyan szinten lesz a forgalmazás, a szerviz és a minőség, hogy érdemes legyen belük komolyabban foglalkozni. Sokmindennel küzdenek, folyamatosan figyelem a topikokat, néha megnézem a készülékeiket. Részemről passz, nem kéne, egyelőre. De jó úton járnak, hogy jók legyenek minden szempontból.
-
Digitalis
senior tag
válasz
migabi24 #26612 üzenetére
IPS 65pus85x5 szériára egy szakértői és nagyon tisztességes, beállítás már létezik! Masterpice : [link]
( VA-ra, teljesen más a rajz. Nekem különösebben nem is volt gondom vele, kicsit szkeptikusan álltam hozzá, de a mostani egyelőre csak "nagyolt" kalibrációval is klasszissal jobb lett minden. Nem gondoltam volna. Mintha kicserélték volna a TV-t)
-
rainman72
nagyúr
válasz
alaves #26622 üzenetére
Nem is volt róla szó,hogy venni akarunk
Viszont 600ezer egy 65s lcd tv-ért,ami nem is igazán csúcs,hanem a középmezőny teteje esetleg,rajta egy hangprojektorral,elég nonszensz!
Se 120hz-s panel,se nagy fényerő,se FALD,ilyen se tv lett,egy drága SB-al
Tudom nem kötelező
De akkor meg kinek gyártják?
Aki picit is konyít hozzá,kiröhögi ennyiért.
Azt a képminőséget a TCL 220ezerért hozza
És az idei modelek között sincs akkora szakadék amit az ára tükröz. -
dino_m
senior tag
Egy Sony Bravia KDL-32W705b FHD TV-t használok, közel hat éve monitornak. Azon keresztül tényleg jól néz ki.
Egyébiránt VA paneles, jó betekintési szöggel és a képét etalonnak tartom, főleg filmes tartalomnál. Tényleg, mennyi értelme van az ilyen videóknak, ha nem ugyan olyan TV-n nézem? -
codox
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok,külön felkeresem a különböző gyártók fórumait vélemények miatt.A következő TV érdekelne: https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/philips/55pus7805-p578919204/#
Az ár: 230e alatt szeretnék maradni,szivesen várok más tv (philipsen belül) ajánlásokat.
Köszönöm!(Amik számomra fontosak (lehetnek):
-A tv nappaliban lesz fényviszonyok oldalról ablak természetes fénnyel, nappali közepén mesterséges meleg fehér fény(mennyezeti lámpa)
-Betekintés (tv nézése) legtöbb esetben szemből történne 3-4m (kb 55"-58")
-Filmezés:na most pont ezért is keresek, hogy 4K-ban nagyon jó kép,szín,hang minőségben is találjak ilyet.(filmezés a legfontosabb)
-PC-ről történő filmek betallózása(DLNA) legszéleskörűbb videó és hangformátumok támogatása.
-Alkalmazások nem baj ha nincs HBO,inkább Netflix)) -
dropi
senior tag
válasz
migabi24 #26611 üzenetére
Tudom, hogy ez elég messze áll a te elképzelésedtől, de nekem ez tetszik a legjobban:
-
migabi24
nagyúr
Hát azért érdekelne mások tapasztalata, de 1-2 beállítós youtube videó is alátámasztja a tapasztalataimat.
-
dropi
senior tag
Figyi, szted a külső lejátszó lehet egy Xbox One X is? A másik, hogy ugye a tévére formázott vinyón vannak a filmek, szóval külső eszközzel (Xbox One X) a tévére kötött Emby szerverrel is jó lesz az eredmény?
-
migabi24
nagyúr
65PUS8505 szoktam állítgatni, de nekem úgy a legjobb a kép, ha a legtöbb extra képjavító kontrasztoló funkciót kikapcsolom, velem van a baj?
Szerintetek mit érdemes bekapcsolni ezekből, ami tényleg segít?
-
anrab
addikt
[link]
Philips: Neue Firmware für 2019/2020er TVs mit Android TV 9 Pie (TPM191E: 101.1.123.9) -
dropi
senior tag
válasz
blakey #26596 üzenetére
Világos, tudom, én, hogy ízlések és pofonok, csak én ezt a szín fényesség 20 dolgot még nem láttam sehol, és nekem így a fekete tényleg olyan lett, mint az elejétől terveztem. Meg persze, tudom, hogy maxra vannak allítva a képjavítók. De azért van ilyen tévénk, hogy használjuk
-
allein
addikt
Sziasztok, egy kicsit OFF, elnézést kérek.
Jól tudom, hogy PS5-ön a 120fp-hez kell a 2.1 hdmi? Tehát egy Philips Oled esetében ez nem fog működni, a 2.1 hdmi hiánya miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest