Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Na jó, segítség kell. Nem bírok a KODI-val digionline ügyben.
Szóval.
Továbbra is 58pus8505.Eljutok addig, hogy telepítem a ZIP fájlt. felh + jelszó beírva, minden fasza.
De az utolsó lépés nem megy. Elvileg online stream-et kéne telepítenem a helyi tárból, de ilyen nincs. A video addonok között van 296 választható opció, de mind valami külföldi tv csatornának tűnnek. Keresést használva se találok ilyent.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz NoMagix #27355 üzenetére
Aha, köszi. Kicsit utána néztem, de az ami rendesen működik (és nem SD), nem olcsó.
Vajon olyan létezik, hogy koax -> Cat6 -> koax? mert a falban van cat6-s kábel, arra rá tudnám dugni, a tv mellett meg ott a fali port.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Tudom off topic, de szerintetek meg lehet oldani azt, hogy a TV adás ami ugye Koax kábelen jön, az wireless legyen?
A lakás felújítása során a falba csak az ethernet kábelt húzattam be és most, hogy van TV-m lehet nem ártana, hogy legyen tv adás is (bár egyelőre nincs rá szükségem). Digi online sajnos elég macerás szolgáltatás.
Szóval átvinni a lakás bejáratától a TV-ig a koax jelet kábel nélkül? Lehetséges? Mindezt úgy, hogy a felhasználói élmény pont olyan legyen, mintha be lenne kábelezve.Egy kis ON: Másnak csinált már olyant a 8505, hogy a billentyűzet arab nyelvre váltott?
Megnéztem a beállításokat és ha be van kapcsolva, hogy használja a TV beállítását, akkor arabra vált. Pedig a TV magyar nyelven van.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Összekészítettem a TV-t, hogy elvigyék, de mikor a talpat szedtem szét feltűnt, hogy van ott 2 kis műanyag pöcök. Letörve. Összerakásnál fel se tűnt, hogy ott van.
A Talpat csavarok tartják, így ötletem sincs mire szolgálhatott. Főleg, hogy ezek szerint úgy tört el, hogy észre se vettem. Szóval elég gyengén lehetett ott eredetileg is.
Van aki 8505 talpat tett össze/szedett szét mostanában? volt annak a két kis pöcöknek értelme?
Most kicsit aggódok, hogy ez miatt megtagadják a visszafizetést.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Fel lehet a TV-re tenni Mobil androidra elérhető appot?
Konkrétan a Digi online-ra gondolok. Meg lehet valahogy oldani, hogy működjön?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Meghozták a 58Pus8505-t.
Hát nem pici.Alapbeállításon a képe szép.
Viszont biztos VA panellel rendelkeznek ezek? Mert oldalról szinte 0 torzulás és a fekete inkább IPS fekete.HA esetleg van itt valakinek Prime Video előfizuja: Hogy a rákba lehet a feliratra ránavigálni, hogy ne az alap legyen, hanem nyelvet is tudjak választani? Mert a nyíllal nem ugrik rá. Csak bekapcsolni tudom, meg kikapcsolni. Felirat méretet/stílust állítani. Mást nem.
-
Lokids
addikt
válasz herkulesminusz #26674 üzenetére
Ugye te most szórakozol velem?
Pár perce rendeltem meg emagról.Mondjuk, te nem hozod házhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Na lehet mégsem veszek Philipset (58/8535).
Ma mennék ugyanis Euronicsba megnézni élőben, erre neten látom, hogy feljebb kúszott az ára. 230K-ért annyira viszont már nem jó üzlet.
Ez valahogy felb.szott. Nem a TV hibája, de valahogy mégis.
Bár emagon még mindig 210 alatt van a 8505, de a távirányítót utólag egyszerűen nem lehet megvenni a philipstől.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Szerintetek melyik: 58PUS8505 vs 58PUS8535
Szín nem érdekel.
8505 12K-val olcsóbb emagon. 8535 Viszont lenne helybe az Euronicsnál.
Van ami indokolja a 12K-s árkülönbséget?Esetleg van bármi ami miatt ezek a modellek nem ajánlottak?
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Sziasztok. Egy 32PFL5405 tulaja vagyok pár hónapja. De most kapcsoltam, hogy a TV-ben van DVB-T. Namost ehhez kell valami különlegesség, hogy működésre lehessen bírni? megpróbáltam azt, hogy beállításokban csatornákat telepíteni DVB-Tn keresztül, de semmit nem talált. Székesfehérváron pedig elvileg van lefedettség rendesen.
Másik, hogy tapasztalt valaki olyant, hogy a tv bekapcsolás után random időben 1x (de csakis egyszer) kikapcsol 2 secre majd vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest