Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fudi2002 #93217 üzenetére
Én mindig azt mondom, hogy az a legfontosabb, amit iszik az ember, azt tetszen neki és élményt nyújtson, különben felesleges. Korábban én is mindenféle drága gépeken főztem, drága kávét, aztán meguntam, sokalltam rá a pénzt és az időt, meg sajnáltam, hogy mindig ugyanazt kell inni, míg el nem fogy. Most elégedett vagyok, egy napon belül is tudok több fajtát inni és nem kell vele szórakozni. Lehet nem olyan jó minőség, de azért közelít.
Szóval ha megfelelő, akkor szerintem tökéletes az, amin.a kávéd készíted. Ha úgy érzel egyszer, hogy valami másra vágynál, akkor menj el oda és igyál egy pod-ost.
Mellesleg akkor is érdemes elmenni, ha kávét vennél a jelenlegibe, mert vannak jók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest