-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fudi2002 #93217 üzenetére
Én mindig azt mondom, hogy az a legfontosabb, amit iszik az ember, azt tetszen neki és élményt nyújtson, különben felesleges. Korábban én is mindenféle drága gépeken főztem, drága kávét, aztán meguntam, sokalltam rá a pénzt és az időt, meg sajnáltam, hogy mindig ugyanazt kell inni, míg el nem fogy. Most elégedett vagyok, egy napon belül is tudok több fajtát inni és nem kell vele szórakozni. Lehet nem olyan jó minőség, de azért közelít.
Szóval ha megfelelő, akkor szerintem tökéletes az, amin.a kávéd készíted. Ha úgy érzel egyszer, hogy valami másra vágynál, akkor menj el oda és igyál egy pod-ost.
Mellesleg akkor is érdemes elmenni, ha kávét vennél a jelenlegibe, mert vannak jók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android felhasználók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest