-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fudi2002 #93217 üzenetére
Én mindig azt mondom, hogy az a legfontosabb, amit iszik az ember, azt tetszen neki és élményt nyújtson, különben felesleges. Korábban én is mindenféle drága gépeken főztem, drága kávét, aztán meguntam, sokalltam rá a pénzt és az időt, meg sajnáltam, hogy mindig ugyanazt kell inni, míg el nem fogy. Most elégedett vagyok, egy napon belül is tudok több fajtát inni és nem kell vele szórakozni. Lehet nem olyan jó minőség, de azért közelít.
Szóval ha megfelelő, akkor szerintem tökéletes az, amin.a kávéd készíted. Ha úgy érzel egyszer, hogy valami másra vágynál, akkor menj el oda és igyál egy pod-ost.
Mellesleg akkor is érdemes elmenni, ha kávét vennél a jelenlegibe, mert vannak jók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged