Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dictator^
üzenetére
Pár napja vannak érdekes dolgok, nálam például teljesen felfedezett térkép (most sztoriról van szó) lementem egy barlangba, utána vissza mentem és teljesen restelődött az egész, tehát újra fel kellett fedezni😳 Most meg ez a Tier1, hogy 70-es szinten fullosan, halok egy sima mob támadástól vicc kategória, el is engedtem most egy időre szerintem, mert nagyon felbaszott
Plusz olyan szinten lagolt mostanában, hogy sokszor azért is haltam meg, mert megtorpant a karakter, utána meg mint a gyorsított felvétel elkezdett táncolni bele a halálba...vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Plusz olyan szinten lagolt mostanában, hogy sokszor azért is haltam meg, mert megtorpant a karakter, utána meg mint a gyorsított felvétel elkezdett táncolni bele a halálba...vicc...