Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
Oh én csak játszok a játékkal nem azt nézegetem mások mit használnak. Jó ez nem igaz néha megnézek ezt-azt de iszonyat keveset az end game óta kb semmit sem néztem ...
Amúgy egyiket sem használom.
Valószínűleg sok PoE szakértő felsírna ha látná a buildem. De amíg elvagyok a sajáttal nem fogok senkit sem másolni
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
+ te amúgy is sokat olvasol ilyenekről (én nem) így ha van infód az alábbiról akkor is jöhet

Szóval abban sem vagyok biztos, hogy a golden charm ér e valamit amikor a minionok ölik meg a a mobot
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nagyon sajnálom de a EDS után amikor a VPK -hoz értem elvesztettem, hogy a FDH rövidítése mit jelent

Ha leírod, hogy mik a rövidítések rákeresek a passzívon de így komolyan semmit sem mondanak nekem. Lehet azért mert más kaszttal játszok
Kicsit komolyabban. Ez nem valami mage opció?
Nekem Witch -> Infernalist karim van csak. (Tényleg nem tudom mit jelentenek a rövidítések így nem tudom a helyes választ). De érdekel így ha leírod megköszönöm. -
Har_melin
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
Egy Chober Chaberem van, ha ez segít.
-
savior
őstag
Eléggé leálltak a készítők. Már 1-2 hete semmi új hír, se patch.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Ha beepitetted a buildedbe az EB+MoM kombot sanszos hogy a MoM hitreg bugja miatt kicsit rozsaszinebbnek latod a helyzetedet, sanctumba konkretan no hit runt lehet menni vele, probald ki hogy ki szeded nehany run erejeig es megnezed ugy. Ha nincs MoM a buildbe akkor targytalan, akkor tenyleg te vagy imba
-
Win-T
őstag
Greater vagy Perfect Jeweller's Orb az tényeg ennyire ritka? Basszus lvl80 vagyok T9-10 körül, Divine már esett kettő is, de lyukasztó cuccot még csak képen láttam.
Hogy a perfect ritka az oké... six linket az elődben is nem kis mák volt összerakni, de a középső azért mutathatná magát néha. -
Bencus88
nagyúr
Srácok esetleg wari fegyveretek nincs lev48ig?(two handed mace) Talán ezzel tudnám menteni még a dolgokat mert nem sok hiányzik, vagy valami jó itemetek?
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Nekem most ezt dobta fel a max 5 exás keresésre, phys dmg szerint sorba rendezve. Én a másodikat választanám, a corrupted, de plusz fire dmg-es, plusz crites darabot
-
Har_melin
addikt
válasz
gyugyo79
üzenetére
mit értesz az alatt, hogy "jobb"? Attól függ, milyen skilleket használ.
én csak a saját buildemről tudok véleményt mondani, abban az Ice Strike - Tempest Bell kombónál a minél nagyobb fizikai sebzés a kulcs. Abból lesz cold, abból lesz freeze. Ha a pdmg a béka hátsója alatt van, akkor teljesen mindegy mekkora egyéb ele dmg-e van, a build nem fog működni. Más skillekkel nyilván mások lehetnek a preferenciák, de ha cold invokert csinál, akkor sanszos, hogy ez lesz a meghatározó.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
Nekem pld az a tapasztalatom Infernalist-tal, hogy mivel a + slot 1 sor nem éri meg leváltanom, 1 resistet adó sort vagy 100+ HP -t rá (nekem még csak ilyen opciókban esett + slotos).
Mióta lenerfelték az elemtál sebzést (ezzel a poison-t is) nincs rá szükségem pedig 50% HP -m van beáldozva spiritért meg ES -ért tehát jelenleg 1143 HP -m van. A poison -ra nincs hatással az ES tehát ott rögtön a HP fogy és még az sem kell. Bossokra kell csak 4-5 könyv után 1-1 speckó charm ami előtte berakható. Amúgy elvagyok 1 db golden charm -al, és kb itt mindenkinél több 15+ területet mentem. -
Har_melin
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Én ezt vettem, amikor átértem mapozásra. ez is 10ex volt, a qualityt már én raktam rá. A tied nem rossz, de -20 szint valóban érezhető.
érdemes lenne venni egy jobbat, olyan 5ex-ért már bő 20-30%-kal nagyobb sebzésűt kapni és a tiédet is el tudod adni.PS: közben futottam egy T7 mapon Ritualt, no problem. Nagyon élvezem, hogy a chaos pukkantyúkon csak röhögök.

-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Az miaz?
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Ha majd lesz ide is path of building - januar 6-ra igerik. Hatha.
-
Hokunda
senior tag
Mást is állandóan kidob? Régiválasztásig betölt és azonnal kidob, háromszor gymás után? Valami karbantartás van?
-
Lmh
őstag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Megnézem, mert nem emlekszem kardra, annyira az arcában vagyok. Ilyen kerek platformon vagyok, a colossus meg ilyen kessel csapdos meg a karjával seper, meg néha ilyen piros szarokat kopkod, meg lézer szerű vmit. De szinte semmi nem érint ha kozel maradok hozzá. Warriorként kell is a kozelség...Mondjuk a nagy halálos csapás előjelét nem véltem felfedezni még.
-
Lmh
őstag
Colossus full easy boss (lenne), baromi sok hp-val, arcába állok és ütöm 10 percig... lassan megy le az élete minden ok, DE fél hp-tól kb van valami baromi nagy területi skillje ami kb nullba tolja a hp-mat. Ezt valaki meg tudja mondani hogy milyen sebzes, mert akkor arra a resistre rágyúrnék. Vagy ha védhetetlen, akkor hp, kell vagy valami....
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Nézd meg, amit pohx belinkelt videókat. Ha már lvl70 körül jársz, akkor ezt érdemes, itt lvl73 volt. Én eddig ezt követtem, de most (hála annak, hogy esett egy Polcirkeln gyűrű) az ő tippjénél hamarabb váltottam CI-re. (Nekem most több órája fent lévő cuccokat is mutat, úgy látom, hogy olyan 15-20 exa körül mozognak jellemzően az árak - NAGYON megéri.)
Fontos, hogy az első 4 asc pont a felső, defenzív kvartett legyen! Sebzésed lesz bőven.Ritualt még nem csináltam, most hogy a chaos dmg már nem hat rá, azt is be fogom próbálni. Breachek csont nélkül mentek.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
0karmacoma0
üzenetére

Vissza fogok még térni én is, de úgy érzem most kifulladt nálam. Aztán lehet hogy nem bÍrom sokáig, szeretem a szenvedést
Har_melin: Vége felé azért sok mindennek utána néztem, variáltam, de nekem kezdett túl sok időt felemészteni ez az egész. Inkább mással foglalkoztam

-
Bencus88
nagyúr
Wariorral saját buildel mentem el act3 végéig, az a boss fogott ki rajtam akit katonák vesznek körül. Húztam rá még 2-3 szintet lecseréltem pár itemet, de úgy se ment lejebb 40%nál. Úgy Ítéltem meg, hogy még legalább egy 10 órát kéne farmolnom vele, hogy tovább jussak. De addig simán mentem semmi problémám nem volt, és hirtelen durr, estem keltem a mobokon.
-
boogie84
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
0karmacoma0
Igazatok lehet! Minden tippet elfogadok, mert tetszik a monk. Valszeg ugy csaptam be magam eddig h tul OP volt a fegyver, es eddig ugye minden ment. Ritualnal ahogy omlenek ram vagy barmi eventen azokat nem tudtam lekezelni. Egyebkent 52% evasion volt a karin ha jol emlekszem.
Ajanlanatok vmi jo buildet? Nem emlekszem, 70 korul vagyok ugy remlik. -
Har_melin
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
"Még annyit leÍrok, hogy a legjobban az veszi a kedvem, hogy mások által kreállt buildek alapján kell haladnom, és nem úgy ahogy én szeretnék."
Mindenkit a maga hite üdvözít, de azzal azért gondolom tisztában vagy, hogy három opció van:
- kötött fejlődési rendszer, minimális elágazásokkal
- szabad fejlődési rendszer "bármivel bármit" szinten és
- szabad fejlődési rendszer, erősen optimalizált irányokkal.Az elsőnél a játék készítője eleve megszabja, hogy mit csinálhatsz.
A második a félálomban hentelős kategória, ahol tulajdonképpen mindegy, mit indítasz, milyen skilleket használsz, úgy is pusztul körülötted minden.
A harmadiknál próbálkozhatsz, de ez vagy a játék nagyon alapos ismeretét tételezi fel, vagy nagyon sok zsákutcát, közel nullára visszatérést és persze ezzel együtt kudarcot. Erre viszont ezek szerint nem vagy vevő. Márpedig a kísérletezés az élet minden területén együtt jár a kudarccal, azt nem lehet megúszni. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Utóbbi csak a tanulási folyamathoz kell. Én a POE1 tapasztalatok alapján a saját fejem után mentem, és sikerült eljutni T16-ig. POE1-ben amikor az elején nagyon benne voltam, a harmadik ligámat már saját karakterrel mentem, és amíg sok időm volt a játékra mindig saját league startert csináltam, sokszor új skillkre építve. Persze voltak hatalmas melléfogások, de szép sikerek is. Ha majd lesz ide is path of building, sokkal könnyebb lesz személyre szabni a karaktered. Persze van egy kemény tanulási folyamat, amit át kell élni, de nagyon hálás a játék amikor nagyon benne vagy és próbálsz rájönni, hogy tudnál eljutni egy fontos részhez a fán, hogy generálj chargeokat, stb. Volt barátnőm határozottan állította, hogy álmomban azt motyogtam, hogy frenzy charge.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Jaja el is engedtem a játékot, ha már a simán nem tudok végig menni
Be kell ismerni, hogy nem megy minden, legalábbis nem teszek bele annyit amennyit kellene. azért lekötött majdnem 50 órára ennyit simán megért, mert szuper a játék, csak már nem szórakoztat ez a része.boogie84: Jah hát köszi, szerencsére van még pár játék amivel el vagyok maradva, talán majd később.
Druid majd csak a free to plybe jön?
Még annyit leÍrok, hogy a legjobban az veszi a kedvem, hogy mások által kreállt buildek alapján kell haladnom, és nem úgy ahogy én szeretnék.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Köszi, felveszlek barátnak és akkor látom majd, ha fent vagy.
-
Har_melin
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Eddig elég volt amit dobtak, de T6-on nem esett, az alsóbb szinteket meg már beolvasztottam. Most már túl vagyok T6-on, de bossos node-okat pont nem kínált amerre jártam, és elfogyott T5 fölött mindenem.
Szerintem ez a build nem igazán jó levelinghez, túlságosan crit centrikus, aminél viszont nagyon sokat számít, hogy legyen crit a cuccodon és főleg a staffon is. A másik, hogy a védelemnél nem rakta ki a Protect Me from Harm-ot az ascendancynél, ami rohadt nagy veszteség. Így van egy life+kevés ES buildje, ami miközben b*ott sokat áldoz az Evasionre, nem használja ki a legerősebb védelmét, azt, hogy az Eva egyben Armorként is használható a monknál. A sebzést sokkal könnyebb növelni, mint a védelmet és egy melee karinál tisztán az Evára építeni szerintem öngyilkosság. Egyszerűen a játék mechanikája és sebzés számítása olyan, hogy fix, hogy be fogsz kapni előbb-utóbb valami nagy pofont. Nem is beszélve a chaos robbanásokról.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Úgy nézem ez teljesen evasionra épít, és csak egy kevés Es-t szed össze a spectral wardal. Valószínűleg egy bizonyos evasion breakpointot el kell érni, hogy nem essen kelljen, főleg ha acrobatics is be van nyomva. Én más típusú Monkot csináltam, de ez lenne az első számú tippem. Az evasion 80% evade chanse alatt nagyon rossz érzés, főleg ha nincs magas ehp. Az alatt nagyon sok lesz a 1hites halál.
-
Har_melin
addikt
Apropó: T7-T8 mapja van valakinek átadó? a traden egyáltalán nem hoz fel eladót, Doriyani csak trasht árul, Alvánál meg mapot nem lehet bizniszelni.
-
boogie84
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Cruel act 3 boss 20-30mp volt. Stoval sebzes van, de valamiert atlason kevesnek erzem. Tisztaban vagyok vele h gear fuggo. Este belinkelem a staffot. Ezen a levelingen vagyok egyelore. [link]
Lattam ennek az endgame valtozatat. Giga brutal volt, szoval folytatom, csak kezd caokkenni a lelkesedes.Waystone: atlas passzivokbol tobb olyan nodeot valassz ami tobbet dob waystonebol.
@Bencus:
Elhiszem h rossz ha nincs sikerelmenye az embernek.
Am pathofexile.comon van trade. Van kereso. Sajnos ez a jatek ugy mukodik h farmolsz orbokat, felmesz tradere es veszel geart, aztan farmolsz tovabb jobb gearert. -
Har_melin
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Azt hogy csináljátok, hogy elhullik a monk? Én most speceltem át lvl 77-en CI-re, de csak kényelmi okból, mert elegem volt a pukkanó chaos on-death effektek kerülgetéséből. Különben megy át mindenen, mint kés a vajon.
10 exes warstaff Cruel 2-ben meg már überbrutál kellene legyen, nem olyan, ami elfogy C3 végére. Hányas szinten vagy, belinkelnéd a staffot?
Nem tudom, milyen buildeket követtek, de nézzétek meg Pohx SSF monk sorozatát, annak alapján minimális szerencsével és minimális ráfordítással csont nélkül el lehet jutni mapozásig. Én most T7-nél tartok, de talán öt-hat halálom volt vele eddig.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Én is kezdem feladni, a monkom sima act2be esik hullik a build alapján. cucc nem esik semmi ennél még a wari is jobb volt. Most igazán megmutatja a játék a foga fehérjét, kezd engem ez már nem szórakoztatni. Talán még a druidra rápróbálok majd, de egy időre megy pihenőre. De besimerem, hogy én vagyok kevés a játékhoz.
-
boogie84
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Tegnap Ice strike monkkal en is igy jartam. Cruel act 2-ben (ha jol emlekszem) vettem egy warstaffot (10 ex). Story vegen mar kezdtem erezni h elfogy a power.
Jon a mapozas, T1-en meghaltam 2x is. Nyomtam is egy altf4-et.
Jatekban eso hasznos lootrol nem is almodom.
Innentol meg mar 1 div a staff ami jo lenne. 1 div esett 180+ ora jatekidoben. (Lvl 46 sorci, lvl84 witch, lvl 66 azt hiszem)
Kezdi elvenni a jatek a kedvem.@gyugyo:
Az bizony luck! -
gyugyo79
addikt
Az utolsó kettő egyszerre.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
freddirty
üzenetére
Amúgy egyetértek, örülnék ha így történne. Inkább a lifeot kéne szintbe hozni, nem a többit elpusztítani. Ha ezeket halálra nerfelik akkor a T15+ mapozás egy kínszenvedés lesz. A szintezés lassulása nekem is feltűnt. POE1-ben kb level 92 volt ahol kezdett lassulni a dolog. Itt már level 80 után se érdemes T14 alatt futni semmit. Rarytivel nekem sincs nagy gondom. A mapek normális rollolása, és jó atlas passzív használata látványosabban többet ér, mint telerakni a karaktert rarityvel. Általában egy-két 40-50 raity cuccom van fent stabilan, a többit fölöslegesnek éreztem. A nehezítő modok felpakolása és a tablet boostolás ezerszer többet jelentett, ami meg egy jó rendszer, mert sokkal több kockázatot vállal így az ember.
-
-FreaK-
veterán
Végre eljutottam a mapozásig, erre az első mapon meghalok.. ez most kicsit elvette a kedvem.
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
reforge-ra szerintem nem érdemes időt pazarolni, az max alacsonyabb tier-es mapok eggyel magasabbra húzásánál jön jól.
Minden egyebet be kell törni shardért ami jó pénzért elmegy Alvánál exchangeen.Nem is tudom hány száz exa jött már az armourer scrap, blacksmith whetstone, arcanists etcher hármasból (persze kell a lootfilter hozzá).Vagy el kell adni és szintén a pénzből gyűrűt amuletet gamblingelni Alvánál.
A craft szerintem jól működik, - persze basic szinten a POE1-hez képest. Pl. ezt tegnap exaltoztam egy pottyant 35 movement speedes cipő alapból:
Kisebb a pool amiből jöhetnek az affixek a POE1-hez képest. És nekem az a tapasztalatom, hogy mintha a magasabb ilvl itemeknél a magasabb tierek is gyakrabban jönnének.
Mivel esik pár exalt minden mapon (rarity ugye...), ezért érdemes a jobb tier-es legalább két jó affixes itemekre rádobni próbából 1-2-3 exaltot mapozás után.
Ha az exalt nem volna olyan gyakori mint POE1-ben a chaos orb, akkor a craft is kuka, mert senki nem tolná el 90%+ valószínűséggel kukázandó cuccokra. -
Har_melin
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
most se nagyon craftolnak az emberek, mert annyira szűk a lehetőségek köre. Én egy fél quad tabnyi staffot reforge-oltam, mind rare volt és egyetlen használható sem lett belőle, amire érdemes lett volna akár egy exát elpazarolni.
Plusz ott van még az egyes fórumában tárgyalt reduced attribute requirement bug, ami egy jobb cuccnál masszív gutaütés. -
freddirty
senior tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
+1
Kivéve az ES/freeze nerfet. Szerintem a tankosság igénye 10x erősebb most a POE2-ben két igény miatt. Az egyik a max 1 halál per map, a másik pedig az extrém XP igény a fejlődéshez illetve, hogy nem tudsz folyamatosan lvl82 mapokat futni mert nincs meg rá a lehetőséged (nincs T16 map, ritka +2 node).
Ez így együtt szerintem teljesen jogossá, sőt mi több kötelezővé teszi a nagyon magas ES használatát. Én csak level 93-on vagyok de a fentiek miatt kb. lvl 99-nek érződik. Egy halál és több óra down the drain. Milyen lehet a tényleges lvl 99? Ez így nagyjából értelmetlen. Lehet az ES-t nerfelni de akkor a fentiekből is lejjebb kell adni szignifikánsan.
Más:
Hasonlóan látom a szitut a rarity-vel is. Mindenki streamer sír, hogy jajaj kötelező a használata, mert egyébként nincs loot, lemaradsz a trade ligában mert nincs currency-d/ geared, milyen rossz az új playereknek/diverzitásnak. Ja persze csak azt felejtsjük el, hogy nem véletlen hogy a rarity a currency-re is érvényes. A GGG gyakorlatilag ruthlesst indított a POE2-vel, annyira alacsony a drop rate hogy ihaj. Ha a currency-re nem lenne érvényes a rarity akkor mivel fog a nép craftolni? Nincs elég alchemy/regal akkor nincs mapozás sem? Vagy endgameben majd magic mapokat futnak?
Szóval le lehet a rarity-t nerfelni pl. hogy csak gearre legyen érvényes, (álá POE1) de, akkor tessék feltolni a currency dropját (like POE1) mindekinek egyenértékűen, mintha mondjuk lenne mindenkin +100 rarity. Vagy act 5-6-7-ben legyen egy választás hogy +100% rarity vagy +30 all res. ha már a ggg játékát játszuk és adunk is valamit de el is veszünk. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Csak a Mercenaryt hagyják békén egy darabig. Hétvégén jutok el vele endgameig.
-
boeing
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Én is kezdetek otta Sorc sparkal nyomom szuper nagyon.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Alkaizer 40% ES nerfet gondol, Kripp szerint minden tizenx% ES node-ot at kell cserelni 3%ra. Vicces modon egymastol fuggetlenul ugyanazt okoskodtak ki, a warrior az a sebesseg/tempo ami megfelel a GGG viziojanak es ahoz kepest minden mas karakter/build tul gyors, bossok meg nem eleg nehezek. Ja es hogy a placeholder endgame az unalmas es erdektelen igy.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Én úgy tippelem lesz pár gyors numerikus nerf, ami elsősorban az energy shieldet, attribute stackelést és a freeze treasholdot fogja érinteni. Meglepne, ha nem lett volna pár designer brainstorm a szünet során, de nyilván át kell beszélni meg konkrétan meg kell valósítani egy csomó mindent és ez jó sok idő lesz. A felmerült biztonsági gondoknak is utána kell járni. Februárra teszek egy nagyobb patchet, ami megpróbálja orvosolni a nagyobb gondokat. Komoly content patchre nem is számítok március előtt. Amúgy én a helyükben ott nyomnék egy wipeot is, de jó eséllyel nem fognak. Egy kis habi liga nem lenne hülyeség. El lehetne adni egy kvázi wipeot komolyabb népharag nélkül. EA standard úgy is elveszett kb, de valójában nem is nagyon számít. Én pl beraknám Harbingert. Nem olyan nehéz poe 2-re variálni, a shardoknak most még sokan örülnek, és legalább lenne valami random is a mapokon. Nekem pl utóbbi kicsit hiányzik. Jó volt találni egy wild zanát, vagy természetes legiont néha-néha.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
"a maradék 3-8 napra a nerf előtt"
Alkaizer szerint az februar kozepe lesz addig csak mikro patchek jonnek, meg ja minek most boritani mindent amikor a huntress es a druida majd ujra megzavarja az egeszet? Egyszerubb utana.A masik elmelet hogy a skilleket egyik team tervezte az itemeket meg masik, szoval valoszinu az altalad emlitett kolcsonhatas nem szandekolt
-
0karmacoma0
senior tag
Ja a végére nagyon szépek a boss droppok. Mondjuk így, hogy van már vagy 6 passzív a boss fán +2 rare unique módosító az atlas passzívon néha nehezebbé teszi, mint egy uber eldert. Főleg a lila bogyót dobáló növényes brutál egy zajosabb boss fighton. Cserébe nekem is fossa a mapokat, meg az exeket.
Amúgy ha már esett egy max rollos Everlasting Gaze, felszinteztem egy sparkos lányt, a maradék 3-8 napra a nerf előtt. Elég beteg szimfónia ez a mana scalel dmg-t és energy shieldet, max ex scalel manát, és inc es scalael újra es-t. Nem vagyok biztos benne, hogy szándékos volt a Gaze kölcsönhatása a batteryvel. Kár, hogy anno eladtam a +5-ös fegyót ami esett hozzá, de így is 120 exből kijött egy build, ami tarolja T11-et level 75-ön. -
Remiel
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Amikor kezdesz kicsit beszorulni mapokkal, akkor érdemes egyenes vonalon előre szaladni, és bedobni egy szint emelőset. A boss mapok nagyon értékesek, mert dobnak vagy 3 mapot. Nekem talán Tier 5 környékén volt ilyen meg egyszer amikor kitaláltam, hogy essence-t farmolok és nem map dropra volt optimalizálva az atlas passzív fa. De amúgy valóban igaz, hogy akkor érdemes foglalkozni velük, amikor a passzív fa is rá van nyomva és van is időd megállni és több hatást kombinálni.
-
Har_melin
addikt
Köszi, ez némileg leegyszerűsíti, de lagalább is meggyorsítja a dolgot.
A másik kérdésem, a tornyok: ugye jól látom, hogy a már megcsinált waypointokra nem enged vissza még egyszer? Érdemes akkor egyáltalán bepakolni alacsony szinten a tornyokba a tableteket, ha utána egy csomó waypoint már eleve ki van lőve?
Vagy célszerűbb tartalékolni őket és magasabb szinten (amikor magasabb ilvl cuccok eshetnek) elhasználni őket, célirányosan a legrövidebb utat megkeresve a következő toronyhoz? -
Har_melin
addikt
Az atlasz pontok megszerzéséhez itt is van valami map rarity követelmény, mint az 1-ben volt? T6-ra most jutottam át, és egy sima magic mapra is megadta a teljesítést, ez marad így végig? (Tudom, egy felpimpelt map többet hoz, de amíg csak az atlasz pontokat akarom megszerezni, addig gyorsabb egy kevésbé "igényes" mapot futni érte.)
-
savior
őstag
Hand of Wisdom and Action kesztyűt nem ad el valaki véletlenül? Valami gagyi is megteszi. 1 divinem lenne rá.
-
kerepesig
csendes tag
Segítsetek kérlek Titán buildben.
LVL70 vagyok, kezdő POE játékos. Nem érzem a Titánt, mapozásnál hüllők annak rendje módja szerint, most "lett vége" a leveling buildben.
Tudnátok ajánlani endgame Titán builder, ami akár picit szájbarágósabb? -
Har_melin
addikt
lement a harmadik trial is (sekhma). Beadott rögtön az elején két rohadt szemét modot (40%-kal kisebb sebzés és nem mutatja a minimapot), ami miatt kicsit féltem, hogy mi lesz, de végül is simán megvolt. Csak arra kellett figyeljek, hogy a minimap letiltása után ne válasszak se Escape, se lámpaoltogató szobát.
-
Hrigh_77
tag
Na, hogy én többet be se teszem a lábam egyik trialba se, az tuti. Megbízható carry, 40ex, és megvan mind a 8

-
Har_melin
addikt
erre nem gondoltam, micsoda baromság. Van az 1-ben egy működő trade rutinjuk, mi a tökömért nem képesek azt egy az egyben alkalmazni a 2-ben? Na EZ pl. olyasmi, amire ugyan rá lehet húzni, hogy "ez még csak EA", de akkor sem magyarázza, miért nem működnek már bevált dolgok.
-
Anti-Hero
aktív tag
Lenne pár kérdésem a witchhunteres játékosokhoz.
Lvl 81es witchunternek mennyi az elfogadható sebzés a végjátékban? T10-en vagyok egyenlőre. Gas gránátos build.
Elvagyok haladok..de gondoltam gatyába rázom a karimat mielőtt falakba ütköznék.
Igen a fegyver valószínűleg cserés..sok az a +6 projectile skills. Nyomkodom a mana potit erősen.
Bár lehet az amuletre kiteszem a Prince of Freedom-ot. Akkor nem lesz ennyi a manna költség.Statok:

-
tibee77
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az inflalodas azert van, mert vannak emberek akik örült modon farmoljak a currencyt.feldobjak a piacra a tömerdek exaltot igy az erteke lecsökken.igazabol nincs ok arra ,hogy miert a divine megint az ugymond legjobban keresett currency mint az elsö reszben.ott sokkal több felhasznalasi modja volt a divine-nak, itt meg kb. csak 1.divineozzak a draga cuccokat, hogy jobbegyen rajtuk a roll.(Ingenuity öv, temporalis chest, stb.)ggg csinalt mar olyat, hogy lecsökkentette liga közben a drop rate-t valaminek igy egy bizonyos idö utan megint lett erteke a currencynek.ja meg persze kibannoltak azokat, akiknel tonna szamban allt a currency a stashben, mert eppen bot account volt vagy egy exploitot kihasznalo group.egesz guildeket is bannoltak pont exploit kihasznalas miatt, szoval ggg odafigyel az ilyesmire
. -
-FreaK-
veterán
Én is erre fogok átállni, de egyelőre a Gas Arrrow Deadeye is olyan rohadt erős, hogy még nem éreztem szükségét.
A passiv tree majdnem ua. mint a gas arrow-al, így a valtast olcsón megúszom legalább
Kell azért hozzá még egy jó crossbow is, loads additional arrow-al, és sok phys dmg-vel.
Viszont a market nagyon gyors inflálódása miatt lehet, hogy abból az 1ex-ből hamarosan 1div lesz..
-
Argh!
senior tag
B.U.É.K.
Ha valaki buildot keres itt egy jó. [Explosive Shot Deadeye]
Ezzel a builddal 3 karakterrel toltam le a storyt. Alapbol deadeye a build. De müködik Witchunterrel is és megcsináltam Titannal.
Egy unique kell hozzá, 1 exaért már van és müködik a [build] . [The Three Dragons]
-
Anti-Hero
aktív tag
-
-FreaK-
veterán
-
mor
tag
Ugyanez van nekem is, teljes megoldást nem tudok, viszont nekem az vált be, hogy egy cpu magot leválasztok a folyamatról így ha fagy a kliens, akkor nem döglik bele az egész gép és kibírom lőni a tm-ben.
(task manager>poe2.exe>jobb klikk>go to details>set affinity>cpu 0 pipa ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez vicc a tiédhez képest, de még csak közelit sem találok mitn a tiéd.

Amit egy iszonyat nagy mák.

.