Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
wiggen123
üzenetére
De van, te meg en mindenki akik az Easrly Accesben jatszanak. Eszre is vesszuk az ordas nagy hibakat csak Jonathan duzzog hogy hat mi hulyek vagyunk o jobban tudja. Az egy ket ugyes emberke raadasul elegge kisarkitja a feedbacket mert attol hogy atlag jatekosnak kinlodas top streamernek indulastol szamitott 24 oran belul mar ott volt az endgame. Itt kellene tudni hogy igazabol kinek szanjak a jatekot? a pokujju mindent ki mikromenedzselo uber killer jatekosoknak vagy nemcsak nekik... Ez a patch azert jott letre mert a live interjuban a Zizzaran nevu kevesbe ugyes streamer(Alkaizerhez vagy Ben_-hez esetleg Palsteron vagy Raiz-hoz kepest) csunyan belejuk szallt hogy mi ez az emeszthetetlen akarmi amit uj ligakent tallalnak. De meg mindig van a fazekban, akik valamilyen modon nem a karakterrukkel kuzdenek azoknak elobb utobb kiszurja a szemet hogy mennyire szar a loot es ugye van indoklas is hat megkaptuk a sok ingyen runat, artificier orbot es a recombinatort( hogy legyen miert tolni az expeditiont). Nos amint mondtam a csucs jatekosok ezuttal is boldogulnak, 24+ oraval indulastol szamitva tobbseguk mar t15 korul farmolt. Ezt allitsd szembe a sajat jatektempoddal/elmenyeddel es akkor mond meg hol a hiba....
Az early accesrol meg volt egy olyan nyilatkozata Jonathannak hogy a GGG hiaba szeretne ezt egy tesztfaziskent hasznalni a kzonseg maris live servicenek tekinti innen a ligas marhasag ahelyett hogy tenyleg tesztfazisok lennenek es a jatekosokkal is ugy bannanak. Ugye az elozo ligaban eloszor a passiv tree respecc is problema volt most megengedik mar az ascendancy respec-et is de nem ingyen am, hogyne, hiszen tesztidoszakban is hadd huzzak mar az idot ezzel az okorseggel is.
Es a legszebb az egeszben egy 5 eves fejlesztesi idoszak vegere az amit kiadnak annyira instabil performance alapjan hogy elozo ligaban is oda vissza varialt a szelesebb kozonseg hogy directx vgy vulkan alatt megy elfogadhatobban, na most nincs ilyen gond mert most a disconect miatt nem jutsz oda hogy ezen problemazzal. Allitolag a fejleszto duo masik vezere a Mark nevu szemelyesen vizsgalja a szerver problemakat csak gyozzed kivarni. Szemelyes tapasztalatom szerint a vulkan most hihetetlenul rosz, ahoz kepest a directx 12 merfoldekkel simabb es meg igy is szaggat rendesen.
Amikor Jonathan a poe1 uj ligajanak az elfogadhatatlanul hosszu kesese miatt magyarazkodott azt mondta hogy a poe2-nel "eg a haz", akkor nem teljesen ertettem mire gondol mostmar egyre jobban ertem. Itt alpha concept-eket adnak ki amik rohadtul nem mukodnek a jatekosok tobbsegenel, performance problemak vannak, es a visszajelzeseknel a lead developer duzzog. A korabbi szilard mag, a poe 1 veteranok azok nem azt kapjak amit remeltek( feljavitott poe1 merthat ugye a poe2 az sequel) a poe1 sem kapja rendes megszokott utemben az uj tartalmakat, itt valami nem kicsit felrement nem csoda hogy egyre tobb penzes tamogato vonja meg toluk a bizalmat. Kerdes hogy akkor mi lesz? tul sok idot oltek bele hogy egyszeruen felredobjak, a koznseg egy resze nem akarja hogy felujitott grafikaju poe1 legyen belole, a poe1 jo ugy ahogy van, ezt a soulslike marhasagot se akarjak viszont egy arpg-t akarnak ez meg nagyon nem az. Jonathan huzza a szajat es nem latszik mi fele haladunk de sokan mar inkabb felre allnak megvarni, hatha javul vagy ha nem akkor ennyi volt. Amikor elozo liganal azt mondtam hogy ennek a jateknak a stabil magja a poe1 jatekosbazis lesz most mar nem igy gondolom szerintem a veteranok egy resze is kiszall mert mikozben megy a kinlodas a poe2 fejlesztesevel addig a poe1re mar nem jut ido, ha sikerulne valahogy majusra(?) osszehozni a kovetkezo poe1 ligat akkor az utolso eppen 1 evet tartott szemben az atlag 3 honapos hosszal.
Lehetne ezt meg ragozni tuti kihagytam dolgokat es en nem a redditen toltom az idomet hanem hivatalos forumon (meg altalam hitelesnek tartott streamereknel)
Lehet velem vitatkozni hogy tulzas/huhogas es meg lehet nezni hogy mi is tortent az ominozus interju ota, kivagtk act 3 jo reszet mert a fejlesztes miatt bentmaradtak olyan reszek amikhez a csatlakozo uj act reszek (egyelore) nem jonnek. Ujragyurtak a mobok viselkedeset mert a parry megmutatta hogy nem lehet eroltetni olyan mehanikat ami egy mob ellen jo mikozben a jatekost folyamat zergeli 4-5 mob egyidejuleg. itt lehet latni hogy oruletes kepzavar van. A nagy elkepzeles ( vagy ahogy csufolodnak vele The Vision) a slow meaningful combat az rosz vicc mert a slow az csak a jatekos, a mobok ezzel szemben turbosebeseggel mozognak es tamadnak es szerintem a legutolso patch ota se valtozott ez erezhetoen. Aki ellen szeretne mondani annak javaslom vaal factoryt( Jiquani sanctum) act3 akarmelyik verziojaban es majd a mapozas elejen a corrupted verziojat, ennel tobbet nem spoilerezek.
Jelenleg az egyetlen mukodo jatekmod a hit and run hat nem tudom en meg mindig az arpg-met keresem...
Bocs ha egykicsit hosszu volt de a problema amire rakerdeztel ilyen kiterjedt.
Ja es nem kotelezo egyet erteni. En igy latom, lassan egy hete nincs kedvem belogolni, felhuztam a huntrsst endgame-be es ott hagytam. Gondoltam probalok egy Lichet hu na az volt a masik feketeleves. Ja azota javitottak sokmindent de nem a normal act2 a merce...
Vicces lenne parhuzamba allitani mennyi fogyott a mistery boxokbol most es mennyi maskor/korabbi ligaknal. Csak ugy. -
savior
őstag
Sziasztok.
Amazonnal endgamere mik a lehetosegek? Melyik buildek azok, amikkel fluid ott a játék?
Egyelőre lightning spearrel szintezek, és lassan eljutok a mapokig. -
wiggen123
senior tag
Nem értem, nincs ennek a GGGnek normális tesztelő csapata? Szerintem ha adnának hozzáférést egy-két ügyes emberkének, pikk-pakk észrevennék ezeket az ordas nagy hibákat, amik tönkreteszik/tették a játékélményt így az elején. Ha ezzel a path-el kezdtünk volna, senki se panaszkodna. Tudom, early access de akkor is. Úgy rákészültem a kezdésre és egy katasztrófa volt eddig. Most javulgat...
-
Kasya
nagyúr
Kezdtem egy Witch Lich-et kovetve ezt a buildet és ugy megy mint kes a vajban. Se item problema, se semmi. Most vagy a jatek lett konnyebb, vagy az uj kaszt tul eros. Jelenleg Normal Act3-at fejeztem be.
Nekem olyan bug jott elo, hogy a legujabb Nvidia driver szeret osszeomlani boss alatt és utana 16 pixeles, 3 fps-es jatek fogad. Jatek ujrainditas segit csak...
-
Har_melin
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
nem tudom, engem is folyamatosan kidobál, kis szüntetet tartok, re mélem megoldják.
Mivel korábban le lettem oltva, hogy könnyű standardan haladni az amazonnal, bezzeg a ligában, elkezdtem egyet ott is.
- A1 végéig 21 halál, ennek legalább a fele viszont megspórolható lett volna, ha nem erőltetem az Grelwoodban, meg a Grim Tangle-ben a nem kötelező unique bossokat.
- A két kriptában még meghaltam egyszer-egyszer, utána már csak az executioner lezuhanó guillotinjától, igaz, attól háromszor is. A többi boss lement halál nélkül (A2 Rathbreaker is, pont bejutottam a karavánba, mimkor elkezdődött a disconnectelés)
- semmi brutál, hűdejó cucc nem esett, a fegyverem is inkább átlag alatti, de így is megoldható volt.
- ha valaki teljesen nulláról akarná kezdeni, akkor először is ki kell hagyni a nem kötelező bossokat, másodszor érdemes egy kicsit farmolni a Grelwood - Red Vale pályákat, hogy picit több XP és skillpont legyen, meg hátha beesik valami jobb fegyver.
- kezdésnek szerintem érdemes nem erőltetni a Huntress ágat. Én felvettem a Honed Instinctet (lvl1-5), utána viszont átmentem a monk felé a Step Like Mist-hez (lvl6-11). Én itt értem át a Hunting Groundra, de valószínűleg jobban jártam volna, ha felszedek még 1-2 szintet a legeslegelején. Utána Life from Death, Flow like Water és Essence of the Storm újabb hat pontért, de ebből négyet Crowbell és Una ad. Amikor megvolt Una küldetése is, akkor mentem a Freythorn-ba a spirit gemért és onnan kezdve csak az Executioner oneshotos boss mechanikája jelentett gondot.
- skillekből az eleje nekem nyögvenyelős, egyik se igazán jött be. A whirlinggel és a normál stabbal mentem végül, és az első adandó alkalommal átálltam a Lightning Strike-ra. Az új Culling skill ha inkább range kari vagy, akkor nem sokat használ, arra viszont nagyon jó, hogy a hosszabb bossfightok végén az utolsó pár %-ot egyből leviszi.
- ha valaki nem teljesen nulláról kezdi (elég, ha már legalább a salvation bench, pár whetstone és pár ezer arany van), akkor ennél is sokkal könnyebb, mert egy kicsit jobb fegyver, vagy két iron ring az első pár pályán hatalmas segítség. -
wiggen123
senior tag
Frankfurt disconnectel. Melyik szerver stabil most? Alig volt eddig DCm. Felkur nagyon...
-
Edge
veterán
hm act2 közepén már potyog a lesser jeweller a patch óta, nem rossz

-
Har_melin
addikt
Úgy néz ki, előrehozták a patch aktiválását, már élnek a változások
-
Edge
veterán
Jelentem ez a minion lich faceroll egyelőre kampány alatt. A linken van vidi t17 delis mapról, szóval jó lesz ez endgameben is.
-
pomk
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Hogy / hol kell disenchantolni?
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Na, az azért így jobb, mert nem kell egy csomó gemet elpazarolni, hogy kipróbáljunk pár szörnyet.
Köszi az infót! -
scyllafren
senior tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
A permanens tame pont ma valtozik/valtozott: disenchant-olni lehet a gemet, ujra ures lesz, es befoghato egy masik szorny.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
boogie84
üzenetére
Csak rare beastet lehet tame-lni. A skill gem socketelve kell legyen es onnantol kezdve latod az enemy catalogusat, undead, beast stb. A skillt csak rare beastre lehet elnyomni megpedig ugy hogy amikor aktivalod akkor 10 masodperced van megolni ha nem akkor bukta. Ha megolted a skillgem atvaltozik companion skillre ami fixen 42% spiritbe kerul d e van a passiv fan reservation reduce node osszesen 30%ig ha jol szamoltam. Olyan companion node is van hogy +1 companion de cserebe kapsz 10% defense penaltyt.
A companion tobb dolog miatt is erdekes, van egy node amitol az osszes companion dmg modositot a karakter is megkapja. Aztan olyan is van hogy defense modositokat kapsz a companion jelenleteben. Itt jon a kepbe hogy a presence nerfelve lett es ott kell legyel melette ha akarod a bonuszokat. Illetve ha megdoglik akkor amig ujraspawnol par masodperc mulva addig nincs bonusz. A companion skill szintezheto de a gem nem irta ki hogy ez pontosan mit is takar, remehetoleg legalabb hp bonuszt a companionnak.... Elsodlegesen arra hasznaljak hogy vadasznak 4 affixes companiont aminek van lassito auraja meg elemi skillje pl lightning trail es akkor a twisterek minden elemi ground effectet felszednek. De lehet kreativkodni hogy mi mindenre jo meg. -
Nuada herceg
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Hát van az a gem, a tame beast talán.
Annyi, hogy ha beteszed akkor lesz egy aktív képességed. Meg tudsz jelölni egy ellenséget, mobot. Bármit jelölhetsz mielőtt megölöd. És akkor a "szelleme" bezáródik abba a gembe. Oda másikat már nem zárhatsz be, mondhatni az a gem kész lett. És utána jobb kikkel tudod bekapcsolni, spiritbe kerül. És lesz egy minionod. Az akit bezártál. Attól függ milyen erős mob volt, százalékosan annyi spiritbe kerül az összes spiritedhez képest. Ha más szörnyet akarsz befogni, kipróbálni, akkor ahhoz egy új tame gem kell. Megint jelölni, megölni valakit és úgy. Nem tudom hogy használhatsz e kettőt egyszerre. Azt nem néztem, de ha lehet is, másra biztosan nem marad spirit. -
boogie84
veterán
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Hogy mukodik az a befogos skill? Megolod es megidezed?
-
Nuada herceg
őstag
Én kipróbáltam a monkkal. Én is valami Quadrilla-t fogtam be. Nem tudom milyen aurával. Fehér volt...
De sok hasznát nem láttam annyira. 42%-át vitte a spiritnek. Elég költséges. De a pofonokat jól bírta. Szóval egy távoli karakter mellé van értelme. Bár csak ha jön harcolni. Általában mögöttem állt, és a földet csapkodta. Úgy csinált, mint aki nagyon buzgón akar harcolni, de azért hagyott engem is hozzáférni a mobokhoz.
Végülis lehet ezért bírta jól a harcokat.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
valószínűleg az újakon.
Más: másnak is játszhatatlanul beszaggat a játék ma? vagy én szedtem be valami grafikai bugot, ami miatt sohanapján képes összrakni, hogy mit kellene mutatnia? A ládában jó fél percig nem látszik semmi (se ami benne van, se a grid), a pálya tök üresnek néz ki, aztán látom, hogy valami láthatatlan püföl, de ha megpróbálom megütni, akkor állókép lesz másodpercekig.
-
pomk
őstag
Tame Beast-et használ valaki?

Tegnap volt egy Quadrilla, ami "Heal allies" + "Volatile plants" modifier-e volt. Kb. tökéletes párosítás...lett volna, ha nem lett volna mellette egy másik rare és sajnos a kettővel együtt (főleg a heal miatt) nem bírtam, így buktam a Quadrillat (is). De aztán találtam egy másikat aminek wither auraája van, ami így hogy úgy néz ki átváltok spear thow-ra még jól is jön...
Azért a heal+volatile plantset nagyon sajnálom.
-
Har_melin
addikt
Holnap délben jön egy nagyobb patch, A1 és A3 mob módosításokkal, új stash affinitykkel a könnyebb pakoláshoz meg egy csomó egyéb dologgal.
-
boogie84
veterán
-
pomk
őstag
válasz
Jacktor
üzenetére
Én bleed-el mentem neki, de mint kiderült (ahogy az előzőeknél is) sajnos a bleed - vagy legalábbis az én buildem - boss damagera édes kevés. Így Jamanra esetén is váltottam a Rapid Assaultot alap Spear Throw-ra. Így Rake-el rátettem a bleedet, majd messziről lecsipegettem a HPját. Nem néztem mennyi idő volt de hosszúúúúú
Vagy én vagyok béna, vagy a buildem gyenge / alacsony szintű, vagy a bleed gyenge, vagy nem tudom, de a fenti scenario ment szinte az összes act és middle bossra is Jamanra-ig. Most váltottam Glacial Lancere a Rapid Assault helyett. Ez egyelőre tetszik, bár még van mit finomítani rajta hogy sokkal több Frenzy Charge-om legyen mivel a bleed mellé nem igazán használtam így azokat a skilleket sem amelyek ilyet adnak. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Most is lehet. Egy normális itemfilter eleve nem fog mutatni low level base cuccot, kivéve, ha te direkt beállítod, vagy ha valami chase unique kraftolható belőle.
-
Argh!
senior tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Profilodban : View Profile - Path of Exile
jobb oldalon van egy item filter menu. Ott amit follow-ra raksz filtereket mindig automatikusan frissit.
PC-re legalábbis. Konzolokon passz. -
wiggen123
senior tag
Van egy sisak
The Vile KnightShielded Helm
200% dmg unique bossok ellen. Akinek nem mennek le act bossok. Én 1ex ért vettem.
Drop javult már valamit? Addig nem folytatom amig zéró drop van. 42 szinten nyomtam egy stop gombot pár napja. -
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
farmoljál némi xp-t, pénzt, meg cuccot előtte a két Dreadnaught pályán. a boss előtt portál, vissza a szekérre, első Dreadnaught waypoint és új instance nyitása. Ezeken eshet Jewelled Gloves, amiből lehet Kitoko kesztyűt csinálni chance orbbal. A felszedett plusz goldból meg megpróbálhatsz jobb cuccokat gamble-özni.
-
Hokunda
senior tag
Hali
Valakinek volt ilzen gondja a Neversinkkel?
Vagy tudna adni valami működőt? Egyszerűen nem tudom működésre bírni. -
Jacktor
aktív tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Amasonnal létezik olyan build hogy ne 5+ perces legyen az Act2-es boss? Mert ha nem akkor hagyom a picsbe

-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
De a lepontozást azért nyomjad nekik, had szokják!
Hátha a Monk újra használható lesz.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Áh, köszönöm a tanácsot!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én is jártam már így. Mindig esc-et kell nyomni, azzal pauseolja a játékot, és nem dobja el az instance-okat. Legalábbis nekem így rémlik.
-
CptAdamica
veterán
Kitakarítottam a black chambers-et, a boss előtt elmentem kajálni, addig afk-oltam és mire visszaértem a portált bezárta és kezdhettem előről az egész pályát... most megyek és lepontozom gyorsan steam-en!
Utolsó boss-nál már azért eléggé recsegett, ropogott a karakterem, főleg védelemben, de pár próba után lement, azt hiszem most van itt az ideje, hogy rendbe tegyem.
-
-
boogie84
veterán
Jatszik vki 34" 3440x1440-es felbontason kozuletek?
Lebeszeltek a 34es wide monitorrol igy 4K lett, de kivancsi lennek h nektek tetszik e szeles monitoron. -
Edge
veterán
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Sztem se túl jó... Indítok egy lich miniont.
-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Én a 0.2.0-t egy Huntressel kezdtem. Szerintem elég jól lehet vele haladni, és nekem személy szerint bejön a parry mechanika és a combo pontok gyüjtögetése.
Nyilván melósabb, mert így kb. 4 skillt kell végig kattingatni (a korábbi 1click Herald of Thunder + Herald of Ice teljes képernyő delete helyett) és mint tudjuk, no offense és tisztelet a kivételnek, de az emberek lusták...
És valahogy nekem a fantasyba be is illik ez a parry + spear technika. Sőőőt, valahogy nekem kézen fekvőbb volt a parry -> disengage -> explosive spear kombó (+ ha kellett még mehetett a spear után a burning groundon a whirling slash). Ez az elején teljesen jó és lehet vele aprítani, haladni. Bár bossok ellen ahogy haladtam előre egyre kevésbé volt elég (vagy a szintem volt kevés...).
Most már át tértem bleedre, így ott most explosive shot + rake + rapid assault kombó megy és néha-néha blood hunt. A cull of the weak-el most kezdtem el kisérletezni, de egyelőre nem érzem szükségét, mivel a bleed vonalon jelenleg nincs olyan skill ami frenzy chargeot használna. És mivel culling strike az input hozzá, így számomra az is fura, hogy jön egy pack darálom őket, cull of the weak, majd csak a következő packre tudom elhasználni a frenzy chargeot. A parry technikával ezt már ugyan arra a packre fel tudtam használni. Ill. most ami még szerintem jó lesz, és bár lopott ötlet, de a spearfield lesz még jó skill a rake mellé.
Kicsit próbálom még ezt a bleed vonalat, de elég körülményes. Még...De még adok neki egy esélyt ha a passive treen eljutok addig, amivel lehet növelni a bleed magnitudeot. Szerintem az még nagy pluszt ad majd, főleg bossok ellen, mert ahogy írtam is bossok ellen vagy a szintem kevés, vagy a bleed gyenge...
Apropó, több videóban is láttam bleed buildek esetén, hogy a boss HP barján vannak piros téglalapok pluszban az eredeti HP baron, az micsoda?

-
Nuada herceg
őstag
Nekem is invoker, monk volt az ami bejött. Előtte próbáltam varázslót, meg boszorkányt minionokkal. Haltam sűrűn, act 2 főboss meg meg is állított.
Aztán olvasgattam, hogy a monk egész jó, elkezdtem vele, és beszippantott. Mentem át mindenen, ahogy kellett.
Nem szigorúan követtem 1 buildet, hanem youtube videókat nézegettem, innen-onnan szerzett tudással alakítottam a karaktert.
Imádtam, de most a patch óta semmi. Már neten néztem buildet, meg hogy mit kell változtatni, többször is újraosztottam a pontokat, elment vagy 200k gold, tesztelgettem, de nagyon gyenge. Az endgame elején vagyok, de egy pályát nem birok megcsinálni.
Halok folyamatosan. Másik karaktert, új ligát annyira nincs kedvem tolni. Kipróbáltam a huntresst, de annyira nem jött be. Szóval most kicsit parkolópályára kerül a játék, pedig nyomnám még. -
Har_melin
addikt
de, arra. a legtöbb Huntress skillhez kell frenzy charge, hogy működjön, viszont a Combat Frenzy gemet csak jó sokára tudod craftolni. Elvileg a parry generál(t volna) frenzyt, de az a mechanika láthatóan nagyon nem jön be a játékosoknak, nehézkes, nagyon szituáció- és időzítésfüggő, egy csomó dolog ellen nem jó, szóval a 99,9% charge-ok nélkül játszott és az szopás.
Tegnap direkt elkezdtem ligában egy huntresst, hogy lássam, mire lehet vele menni, de csak nagyon keveset tudtam vele játszani, lvl5 vagyok, majd most megyek a Red Vale-be. Visszaemlékezve a decemberi indulásra, annál simábban ment, de egyértelmű, hogy a játék eleje nulláról indulva negyon nehéz. Ott egy sorcival kezdtem és már a Clearfell banyánál elhulltam vagy tízszer. Indulásnak nekem a whirling spear jött be a legjobban sima stabbal, nem erős, de kiszámítható, tudok vele mozogni.
Egyértelműen sokat számít, hogy tudom, nagyjából mikor mire lehet számítani. A cuccom egy rakás fing, egy mini plusz sebzést adó dárdát találtam összesen, nem találtam tekercseket, hogy eladhassam a magic cuccokat, de a minibossok kivételével így is elég sima a játék. Kíváncsi leszek erre az új skillre, mennyire fog működni, de még nem tartok ott.Közben ma is bejelentettek egy módosítás csomagot, érdemes lesz átnézni, kit mi érint belőle.
-
pomk
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Melyik support gemre gondolsz?
Bár elég pro vagy ahogy itt olvasom a hozzászólásidat, de nem az új Cull the Weak skillre gondoltál? -
Remiel
őstag
Azért látszik a piacon, hogy Empi és csapata nem játszik, nem lőnek ki az árak 1 hét alatt.
-
Na tegnap a bleed buildről átálltam a tornádó-ra, fura ez az előkészítéses dolog de bele lehet jönni. A fegyvert veszem csak kB mindig egy jobbat meg van egy +20 movement speed cipő. Többi amit találtam, de eddig semmivel nem volt gond. Lvl 42 vagyok most.
És egy nagyobb öröm is. Tegnap esett egy unique spear amit kB azonnal eladtam 1div-ért, az most kB 55 exalted, ezzel azért elleszek egy darabig mapozasnal is, aztán jöhet a kereskedés.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Én Act2 bosson nem tudok túllépni. 470 körül sebez az xbow-m (explo) + gránátok, tehát gyakorlatilag pöcögtetem (lvl30 vagyok). Alsó hangon 6-7 perces a fight, de már begörcsöl a kezem a vége felé, amikor is elfogy a healem, a boss meg ugye az összes létező stage-ét és szopatós speckóját képes kijátszani mivel van rá ideje.
Most nem tudom hogy álljak át Lightning Spear-re vagy mi legyen, mert szerintem annak se sokkal nagyobb a sebzése (a kombókat nem ismerem rajta), de legalább nem olcsó rá átállni se. -
Edge
veterán
Én egy invokert terelgetek, pillaros lvling, hát már ez sem olyan mint régen az biztos. Már nem annyira sétagalopp, pedig kb minden lvling uniq megvan(thrillsteelért nem adok 1 divet), norm a3ban tartok mégcsak, közelsem annyira faceroll, mint volt, de nem is vészes, de azért haladós.
-
Hokunda
senior tag
Rudján valamit buffoltak ezek a félkegyelműek? Ez a szerencsétlen huntress gyenge single target ellen, de ez nevetséges!
-
Hokunda
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
A poe2 reddit posztok 80 %a ugyanez. Bár ott két csapásirány van, az egyik ahhoz is lusta, hogy elolvasson/megnézzen 1-2 videót meg néhány oldalt, minden egy klikkből kell, minden pusztuljon minél hamarabb. A másik a poe 1 veterán, ez sokkal lassabb, mind pálya pucolàs, mind story, mind movement speed szempontjából az előzőhöz képest. A gyerek posztolta, hogy poe 1 óta elköltött 2500 dollárt a két játékra, de ez után soha többé! Aki hülye az hülye.
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
a 0.2 patch egyrészt nerfelt szinte minden, addig simaliba bossfarmer buildet, másrészt a behozott Huntress class (amit kb. mindenki ki akart próbálni a patch után) pont a kezdő szinteken (úgy lvl30-31-ig) egy nagyon rosszul működő kényszerpályát tartalmazott. Emiatt volt egy csomó jogos kritika, a GGG meg mondjuk úgy, hogy gyorsabban is reagálhatott volna. Bár tegyük hozzá, péntek este jött ki a patch, azóta a nerfek egy részét visszacsinálták, az amazonra most jött ki egy alap működését befolyásoló patch, szóval azért nem aludtak el teljesen, de ettől még lehetett volna jobban csinálni.
A korábbi buildek mostani állapotához nem tudok szólni, mert a patch óta csak két próbát tettem az egyikkel, de az még a nerfelt változat volt. Az valóban sokat veszített a játszhatóságából.
A Huntress (pontosabban az Amazon ascendancy, amivel játszom) szerintem komolyabb finomításra szorul majd koncepcionálisan, mert ha egy ranged, de azért meleé-ben is jó játékstílust akarnak, ahhoz az elejétől kezdve erősebb védelmet kellene adni. Vagy az induló buildeknek kb. A3 közepéig, az első két spec pont megszerzéséig inkább a monk ágára kell átmenniük a passzív fán és utána átspecelni az amazonhoz passzoló ágra. Ja, és nem biztos, hogy ligakezdő karakternek ez lenne a nyerő, jobb, ha van pár lesser jeweler orb, meg némi plusz gold, hogy az indulásnál meg lehessen támogatni plusz support gemekkel és a vendoroktól vett cuccokkal.
De ha túljutott az ember az első pár pályán (ez a most behozott support gemmel valószínűleg egyszerűbb lesz), akkor szerintem egy teljesen jól játszható, szórakoztató build, ami ráadásul később irgalmatlan sebzéseket tud produkálni a megfelelő fegyverrel.
Ráadásul most (talán már a héten) végre hozzányúlnak az A3/A6 nagyon szar pálya layoutjaihoz is, szóval szerintem bár ez egy csalódást keltő patch volt, a szarcunami igen jelentős része a mostanra mindenhol elterjedt kritikátlan epehányás. (Nem, sajnos nem kapok pénzt a GGG-től azért, hogy nem okádok rájuk. Lehet, hogy majd fogok, de én most szívesen játszom ezzel a karival.) -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Har_melin
üzenetére
Most futottam bele googlen.
Tényleg ekkora a baj? [link]
Mondjuk én megvárom a "teljes" kiadást, addigra minden ok lesz....gondolom én.
Ha meg nem, akkor azt a 10ezret sem sajnálom, mert 250 óra így is belement.
Bocsi, nem válasz akart lenni.
Közben megnéztem steamen. Tényleg mennek a negatív értékelések... -
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Mukodhet pontosan ugyan ugy, meg talan jobban is. Csak gear kerdese. (Nem akarom megint elohozni h ez a jatek csak a traderol szol, akinek van matija tud venni cuccot es haladhat...)
Elso ket Acton vagyok tul, eddig mukodik a fejlodes. Tudtam craftolni fegyvert. Vettem vendortol cuccokat. Megprobalom kihozni a jatekbol a maximumot a legkevesebb trade hasznalataval. Valszeg nehez lesz, de nekem addig fog tartani a jatek, ahogy elozoleg is.
Amikor a trade oldalt hosszabb ideig nezi az ember mint hogy jatszon, na az nekem nem elmeny. Streamertol is hallottam ugyan ezt. O SSF-ben inditotta emiatt a karaktert. -
Har_melin
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
ez nem így van. Attól függ, mennyi phys dmg-et viszel be és milyen időközönként, ráadásul a bleed erőssége a bevitt sebzéstől függetlenül növelhető. (Az indító bleed sebzés természetesen a bevitt phys dmg függvénye) Egy átlagos phys dmg felpumpált bleeddel valószínűleg sokkal nagyobb sebzést tud okozni, mint egy nagy phys dmg bleed nélkül.
Plusz bónusz, hogy amíg rajta van a bleed, addig nem tud regenerálódni az ES és mivel a bleed 5 másodpercig "él", te közben nyugodtan kiteolhatsz. -
Sunrider987
aktív tag
-
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nem csak levelingre lesz az jo. Tegnap neztem egy streamer csajt. Vaj sima volt nala a gameplay.
[link] -
Sunrider987
aktív tag
Moxsy critnado amazon ezzel vegig tudsz menni a kampanyon aztan majd kiderul, Fubgun lightning spear amazon ezzel meg ha mar keves a haj a fejeden a twister build miatt, mig 5 percenkent hotfixelnek meg valtoztatnak addig kb ertelmetlen megprobalni kitalalni hogy mi lesz ezekbol viszont lehet jo otleteket lopni.
Mar a 3ik mapot bukom dc miatt, igy kell ezt...
-
pomk
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én bleed buildet viszek jelenleg: Explosive spear -> Rake -> Rapid assault -> Blood hunt (ezzel még ismerkedek egyelőre) + Herald of Blood.
Trash, unique, group esetén egész jó de bossoknál nagyon úgy érzem hogy kevés a sebzés. Tegnap este eljutottam a Colossus bossig. 3-4x próbáltam, de olyan kicsit a sebzésem (vagy a magas armour miatt), de csak alig csipkedtem le a HPját.
Tipp?
Valahogy azt érzem, hogy ez a bleed vonal nem lesz elég...a froston gondolkodom még, Fangs of Frost, Glacial lance kombó pontokkal. Csak ehhez meg jó lett volna a Herald of Ice...

-
Har_melin
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Most fogják átalakítani, meg szinte az összes A3 pályát, levágni róluk a k*va hosszú zsákutcákat (amelyek még el nem készült, későbbi fejezetekhez vezetnének) és áttekinthetőbbé tenni az egészet.
Végre, a feleslegesen hosszú, zsákutcás pályák a megjelenés pillanatától az egyik fő panaszforrások voltak. Az első felderítés még érdekes volt, de ötödször-tizedszer végigbóklászni rajtuk és elszúrni az időt, ha véletlenül rossz irányba fordultál egy helyen, ez nagyon sokat rontott a játékélményen.
-
Sunrider987
aktív tag
lvl 66 lett a vege. -
Ribi
nagyúr
Konzolon lehet nézni terhelést? Mert neten nincs olyan ember akinek ne nézne be 30 fps alá nagy fight esetén. Az a szar, hogy állandóan megy a séder amint valami új jön be. Mondhatni ótvarfosul van megírva a játék. Map töltéskor sédereljen le minden szart és ne harc közben.
Belibeg valami új boss, látom hogy SSD 4-600MB/sec, shader maxon, hallom hogy cpu venti felpörög, fps 100-ról 30-ra le.
Szerintem konzolon sem fut jól, csak megszoktad hogy szar mindenhol
-
boogie84
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Act2 végéig nekem is tetszik.
-
Edge
veterán
ps5pro-n 2-3 sec, komolyan. i7-9750H-n ugyanaz mint nálad 30sec minimum... jó hát nem véletlen, van pár év a két vas között. De amúgy ps5-ön nagyon stabil a game, le a kalappal, sztem érezni, hogy lassan a konzolok felé kacsintgatnak már ggg-ék(tudom poe1 is volt/van konzolokon, de ez a poe2 vmi nagyon durván néz ki és smooth 4k-n, nem is tudom milyen vas kéne ehhez pc fronton).
-
CptAdamica
veterán
Nekem kezd tetszeni ez a tornádó build, némi attack és skill speed-el kezd beindulni és ami a legjobb, hogy a sok kis tornádó eddig nem zabálta le az fps-t.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
Úgy látom, hogy ennél a mostani hibasorozatnál az utolsó aktív checkpoint szerinti állapotot őrzi meg. Nálam is elveszett XP, kiosztott skillpont, lehet, hogy apróbb loot is (nem emlékszem, hogy valami értékes esett volna az alatt a pár perc alatt), de a checkpont előtt megszerzett exa pl. megmaradt.
-
Har_melin
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
úgy tűnik, nem sikerült meggyógyítani ezt a disconnect dolgot. Most Jungle Ruinsban vágott ki, amikor át akartam menni a következő pályára. Az utolsó checkpoint után még megtaláltam a waypointot, szintet léptem, ki is osztottam a skillpontot - huss, eltűnt.
Mára azt hiszem ennyi, megvárom, amíg ezt helyrekalapálják.
-
Ribi
nagyúr
Meg lehet valahogy oldani, hogy ne séderezzen minden map váltásnál? Régebbi 6 magos intel procival minden map váltás vagy 20-30 sec. minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Update 01.08. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végülis lehet ezért bírta jól a harcokat.
PC-re legalábbis. Konzolokon passz.

lvl 66 lett a vege.