Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
Minnel tobbet jatszok az infernalist-al annal tobb bug/glitch jon elo.
Az elso akkor volt amikor patcheltek az arsonist spirit koltseget hogy passzoljon a storm mage spirit koltsegevel. Hogy emiatt a hulye kapcsolat miatt vagy sem de nekem a lvl 16 arsonist ugyanannyi spiritbe kerult mint a lvl 14 storm mage pedig a gemnel latszik hogy novekdne a spirit koltseg de ez megsem tortenik meg.
A masik az ma jott elo,
hideoutba valahogy X-et nyomtam valamiert, fogalmam sincs miert es lattam hogy kikapcsolt azonnal rakat miniont, neztem utana a billentyukiosztasnal hogy ez a weapon swap, nagy megkonnyebbules, visszavaltok es ezt latom ami a kepen, kaptam ajandekba rakas miniont, mi a fene. Bementem mapra hogy nem vlami hideout specifikus bug, de mint lathato mapon is weaponswap utan ugyanez van. Hirtelen beparaztam hogy ban gyanus glitch es nekialltam megszamolni es akkor meg az derult ki hogy nem kaptam semmit, a kijelzo a bugos, a kepen csak egy storm mage van annak kek szinben vilagit a botja es az ijjaszokbol is csak kettot lattam.
Hat na vannak itt meg furcsasagok... -
tibee77
őstag
válasz
shotika #1091 üzenetére
Ha az ember nem hardcore minion player akkor az elejen tenyleg nem olyan könnyü velük menni, de amint megszerzed a raging spirit gemet az hardcarry-zni fog teged.Igen nagyon sokat halnak, ezert kell olyan dolgokra ramenni az elejen mint a last gasp nevü support gem, ez sokat segit nagyon ,hogy folyamatosabb legyen a dps, fontos hogy az arsonist nevü minionokkal menj mert azok a legerösebbek es mint mondtam, amint megvan a raging spirit, mar lesz egy kis vedelmük a minionjaidnak, mert azok a kis koponyak majd felfogjak a nagy üteseket amig a csontik hatulrol dobaljak a "molotov koktelokat". Amugy azzal a chest-tel nagyon nagy szerencsed volt igy az elejen, mert ad 100 spiritet ami alapbol 3 extra csontit tud adni, vagy magat a raging spiritet tudod epp emiatt hasznalni majd.
-
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987 #1087 üzenetére
Na várjál már... akkor mégcsak nem is három floor kell hanem négy?
Megyek felborítok egy asztalt valahol... -
shotika
őstag
PoE szűz vagyok, minionos build, szenvedek is mint a picsa. Egyelőre ott tartok, hogy átértem a 2. nagy területre kb 19-es szinten, de elképesztően macerásan irányíthatók a petek. Nincs valami beállítás, amivel automatán lövik el a kis támadó skilljeiket? Mert általában egy fight végére már össze vissza nyomkodom a qwasre-t...
A másik kérdésem pedig, hogy bár én becsülettel rámentem a minionok +hp-jára is, ennek ellenére az egész játék másból sem áll, minthogy arra várok, hogy ezek a szerencsétlenek újraéledjenek, mert folyamatosan minden egyes harcban meghalnak. (build terén ahogy láttam, én önállóan is a maxrollos minion levelinget csináltam, mint utólag kiderült - pedig nem követtem semmit)8.5 órám van benne, és őszintén szólva, eddig nem volt sok élvezetem benne, pedig esett még 2 narancs cucc is hozzá.
Tudom, hogy itt sokan utáljátok a Diablot (főleg a 4-et), de az legalább kezdőként egy jó ideig fogja a kezünket, itt meg volt pár segítő quest az elején, aztán szevasz.
-
fgo
tag
Indítottam egy új karaktert.The Hooded One megmentettem vele.Vissza is tért a táborba,de csak a földön van. Nem tudok vele beszélni így a tárgyakat sem tudom azonosítani.MI lehet a gond?
-
_drk
addikt
Warrior-ral csapatja valaki?
ACT2 felénél már most kezd körvonalazódni, hogy ez a kaszt kezdésnek nem jó
Nem igazán úgy működnek a spellek meg hát maga a játék se, hogy ez a közelharcos dolog működjön.
Rolling slam és leap-pel tolom, de mind a 2 alatt annyi sebzest bekapok, hogy ez nagyobb ellenfeleknél nem működik.
Kicsit enlékeztett a helyzet a children of morta-ra, ott is nagyon hátrányban voltak a közel harcosok.
Ez a támadnak 100an, pár ütés és halott vagy, közelről nem lehet kivédeni. -
Sunrider987
tag
Annyit tudok mondani ha mar nagyon idegallapotba vagy mint en voltam ugyanebben a szituban inkabb nezd meg elore mi var rad a 3ik bossnal es ha azt akarod hogy elmenjen a kedved a melee-tol teljesen akkor nezd meg a negyedik bosst is. Nekem ugy tunt hogy a Sanctum 4ik boss helyett legtobben inkabb Ultimatumot probaljak mert az talan megis konyebb( haha, Trialmaster pinnacle boss, konyebb, haha), a Sanctum bossnal van egy kulcsfontossagu mozzanat es ha azt nem jol csinalod akkor game over. Ja igen a 4ik Snactum boss Zarokh is pinnacle boss.
-
Khaosz55
addikt
válasz
0karmacoma0 #1079 üzenetére
Nekem konkrétan a benne áll végig 3 alkalommal kirohan kicsit keménykedni. Eddig mentek a bossok it az időhiány az a tényező ami miatt majd 4-5 szintel később visszatérek. Illeteve kipróbálom a másik buildet.
-
Win-T
őstag
Na ne szopassatok már, hogy harmadik ascendancyhoz nem is kétszer kell végigmenni ezen a szaron, de háromszor.
Kettő meglett nagy nehezen, aztán gyorsan lefagyott a vigyor az arcomról mikor még mindig nem volt ott az oltár ami a pontokat adja, csak egy ajtó tovább... -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Khaosz55 #1077 üzenetére
Nekem a kampányban az volt az egyetlen boss ami gondot okozott. Állandóan elfogyott a mana/idő. Ott kellett egyedül felszerelést váltanom, hogy meglegyen. Még Curelen is necces volt, ami amúgy kés a vajban volt, és a legtöbb boss összes fázisa kimaradt. Utólag olvastam, hogy van valami olyan mechanika, hogy annál ellenállóbb minél közelebb van a lávához.
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
boogie84 #1071 üzenetére
Nekem van egy olyan 20-30 közti spirit + 3 minion + valami egyéb statok amit oda tudok adni.
Csak nem vagyok a játszós gép közelébe. De írd meg privátba a neved és felveszlek ha hazaértem és oda adom ha vagy.Sapim is van +2 -es csak azon nincs e. shield + kicsit több dex kell hozá de viheted meg majd mutatom a levetett dolgaimat és ami kell az a tied ...
-
válasz
Har_melin #1072 üzenetére
- opcióknál hogyan tudok a felső tabok között váltani? Mindig az első, grafikai fülre megy, azon tudok csak le-föl mozogni.
hátsó felső két gombbal, tudsz a tabok között váltani, LB-RBMivel célzok?
kontrollerrel nem tudsz kijelölni egy célpontot, mint egérrel, legalábbis én nem tudok róla, hogy lehetne, amelyik felé fordulsz és közelebb van és nyomod a skill gombot, azt támadja -
Har_melin
addikt
válasz
Anti-Hero #1073 üzenetére
- köszi, a pause-t már megtaláltam (ezen valamiért a View nevű kis gombon van, de legalább tudtam, merre keressem.)
- nem a skill váltásra gondoltam, hanem az Option ablakban a különböző fülek közti váltásra (Input, Game, Video, stb.)
- a célzás kicsit fura, viszont az ebben a buildben használt skillek sokkal jobban működnek, mint az egérrel. Most tényleg odapattan a kijelölt célponthoz a monk, elég messziről is, az egérrel ez nem igazán működött.
Egyelőre visszamentem A1 elejére egy kicsit edzeni és szoktatni magam az újhoz. -
Har_melin
addikt
Kontrolleres segítségkérés, mert a sok f*kalap "oktatóvideó" csak éppen az alapokat nem mutatja meg. Tehát:
- game pause. Mivel hívom elő? (Ahogy elnézem, a Gamesir controllert X-boxként azonosítja) Azt már megtaláltam, hogy elvileg a Pause alatt van egy Binding lehetőség, ahol a skilleket a gombokhoz rendelhetem.
- opcióknál hogyan tudok a felső tabok között váltani? Mindig az első, grafikai fülre megy, azon tudok csak le-föl mozogni.
- Mivel célzok? a bal joystickkel mozgok, valamelyik gombbal majd aktiválom a skillt (ha már rá tudtam rakni), de mivel célzok, mivel választom ki, hogy melyik célpontot támadjam?
(Majd szerintem lesz még egy pár hasonlóan noob kérdésem...) -
boogie84
veterán
válasz
ProEvoFan #1066 üzenetére
#1067malacka87
Legközelebb rápróbálok picit jobban odafigyelve. Sajnos nincs egyik itemen sem + rank Minion skillekre. Nincs véletlen leharcolt régi fegyvered?
Nem esett, és most csak 3 exam van. Vennem kell fegyvert minimum +2 és sisakot +1 minion skillel.
T1-2-ket megyek az atlason.#1058gyugyo79
Megnézem az Overcharge-ot.#1070zsirfecske
Nemrég kezdtem az endgame-be, rájöttem h minden elköltött exalted ord a story alatt olyan felesleges volt ahogy inkább visszakérném. -
zsirfecske
addikt
dolgok, amiket imádok a játékban:
- art design és humor, mikor végre van időm kicsit játszani és beérek act2-be, látom, hogy a falu egy mozgó karaván. ha már karaván, mozogjon, de az egész konkrétan óriási kerekeken?
pont ezen gondolkodom, meg hogy mennyire állat már, mikor megnézem az elejét. ott titanic-ozás közben ez fogad (ráírtam a képre hogy látsszon):
asszem máris megvan a kedvenc POE2 idézetem. tudom, hogy a POE-ben is legendás dumák voltak, de most már tutira megéri még jobban figyelnem
- cuccolás maga mint a fejlődés záloga és trade cap. egyrészt sosem tudhatom, mikor miből lesz a következő jó item. első act végéig hajtottam valami jó crossbow-t (rare mob/mini bossok/vendor), amin van dmg is nem csak +2 skill, hogy le tudjam csukni azt a nyomorult kutya főbösszt. persze az istennek sem ment (5 halál, a végére mindig kifogytam a heal-ből). ok, megráztam magam, optimalizáltam a cuccokat és összehangoltam kicsit a support gemeket meg átálltam full grenade skillekre és végül meglett elsőre főleg explosi granade-el és a körbe-körbe futás taktikával. mondjuk a gránátokhoz ez a legjobb, főleg ha olyan butus a boss hogy egy kicsit megchillezve szinte végig középen áll. szóval elég tanulságos volt saját bőrömön tapasztalni, hogy tudok előrébb jutni magamtól.
aztán act 2-be átérve level 19-en ez volt az első kék xbow ami fogadott a boltban:
1500 gold-ért +10% quality-vel (21-es item level). bakker, az semmi. egyből felorboztam, és mivel csak +11 dex-et adott, rászántam egy exa-t. tudom, hülyeség, annyiért bármikor vesz az ember +6 skilles high level itemet is, de nekem level 25-ig most tuti ezt kell nyomni, ugyanis addig ha akarnék sem tudnék trade-elni
elsőre anno ez meglepett (party-ban nem tudtunk ugye egymásnak se átadni unique vagy currency itemet). de aztán hamar rájöttem, hogy bakker így van biztosítva számomra, hogy ne essek kísértésbe és ne öljem meg a játék elejét azzal, hogy veszek valami op fegyvert olcsón, amivel egy teljes act-ot átugrok.
na de a lényeg a lényeg, hogy így végül a dps rögtön megduplázódott az előző számszeríjamhoz képest (ráadásul a +13 avg fire dmg a 30 avg base dmg-hez képest nem annyira rossz. nyilván egy +% physical dmg jobb lett volna a grenade skillek miatt, de nem leszek telhetetlen). ezzel talán legalább az act elején tudok majd simábban haladni.
szóval az van, hogy sajnálom, de nekem ez az egész módi, hogy így tudok előre jutni, nagyon bejön!
-
Har_melin
addikt
Ott már lehet, hogy jobb az Arc, de amikor felveheted, normál A3-ban, ott nulla, teljesen felejtős. Az LC meg cast on freeze vagy shock automata. A Ball Lightningra rácastolod a Lightning Warpot, az mindent sokkol (vagy fagyaszt, ha a Three Dragont használod) és arra automatikusan leesik egy rakás LC, ami a shock effectivenessel skálázódik.
-
malacka87
őstag
válasz
boogie84 #1048 üzenetére
Oh bakker sajnálom! Nekem a petek tankolnak mint állat! Meg újra archer a menő armor penetrationnel! 15-ös mapokot tolok de 5. socketelő még nem esett azzal kicsit könnyebb lenne! 18-as skill gemek már megvannak! Meg kellene a lvl 90 akkor kap az infernalist pet 5. socketet! Az is nagy boost lenne!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha már erről beszéltek. Maxroll.
Archmage Spark Lightning Conduit Stormweaver Endgame Build [link] -
Har_melin
addikt
Az Arc szerintem a mostani felállásban teljesen felejtős. Vagy Spark, vagy Lightning Conduit, de ha még csak most vagy A3 elején, akkor az még messze van. A Spark hatalmas előnye, hogy nem kell vele céloznod, de bossok ellen nagyon lassan épül fel a sebzése.
Egyébként én is a majmócánál hagytam félbe a sorcimat, mert még colddal sem volt igazán működőképes. -
Ellia
addikt
Tegnap hülyét kaptam este - 3 act eleje, 4 karu gorilla boss vs az én kis Stromweaverem, arc-ra építve, saját kútfőbü' (ebből még baj lesz).
A dmg csak-csak megvolt de már inkább nem (de miután még mindig az act 1-es staffomvan, mert nem eset semmi értelmes és az árusnál se sikerült venni/jó alapból craftolni jobbat), de ez a majom csak rám nézett aztán már haltam is.
Aztán a checkpoint olyan közel volt a majomhoz, hogy ahogy mozdultam már ugrott is rám aztán gyakorlatilag bekerültem egy ilyen endless loop-ba. Probáltam a town portalt, de persze bossnál az nem működik (shit happens).
Vége az lett, hogy bevetettem a bátor a ször robin taktikát és elkezdtem rohanni a pályán míg találtam egy átjárót egy másik map-ra. Azért ez se volt olyan egyszerű.
Szóval az arc itt fogyott el, atválltottam coldsnapra, szokni kell, hogy a frostbolt baromi lassú, de jaj de "szíp" mikor robban mindenki a jégtől
-
Kasya
nagyúr
Ezt a Checkpoint teleportot jol elrontottak. Boss-hoz sose rak vissza a jatek, ha meghalok. Csereébe 2 Checkpointtal visszabb, és onnan is csak egyet tudok elore portolni. Ketzuli, High Priest of the Sun.
-
Tibe
aktív tag
Olvasgatom itt a grafikai összehasonlításokat, és szerintem az ördög a részletekben rejlik, a D4 mapokon sokkal jobban "él" a környezet és nagyon sok apróságot beletettek amitől élvezetesebb és részletgazdagabb lett. Szemben a Poe-vel ahol szinte statikus a környezet és sok ötletet a D2, D3-ből vettek át. Amúgy a D4 playerek és a POE playerek között csak egy kis metszet van, szal tök más a két játék célközönsége. Ragozhatnám tovább a POE egy rétegjáték a D4 pedig a széles közönséghez szól, mert a tömegek általában könnyed szórakozásra vágynak és csak kevesen keresik a kihívást....
-
Har_melin
addikt
Még egy kérdés: van arra mód, hogy a charge-okkal működő skillek (mint pl. a Temple Bell a monknál) töltöttségét jelző ikon felkerüljön a képernyő tetejére, ahol az egyébb buffok is megjelennek? A jobb alsó sarokban nagyon nincs a látómezőben. (PC-n)
-
Har_melin
addikt
A Sanctumban a reliceket tároló láda, meg az aktuálisan használt relicek ugyanazok minden karakteremnél? Vagy csak a láda, és ha másik karakterrel megyek neki, akkor az előzővel előbb ki kell szednem az aktív reliceket, hogy a másik is hozzáférjen?
-
Har_melin
addikt
válasz
Khaosz55 #1044 üzenetére
Hányas szintű skillgemet tudsz csinálni? Ha már tudsz lvl13-at, akkor állj át Lightning Conduitra. Ez egy egészen használható buildnek tűnik, szerintem a kesztyű csak dobni fog rajta. Arra figyelj, hogy az első videókban még Call of Brotherhood gyűrűt használ, de az tévedés volt, a Three Dragons sisakra van szükség hozzá, de már pont fel is veheted.
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem is elég jó reliceket sikerült már craftolnom, nem eszement nehéz csak hosszú és unalmas. Igazából engem az zavar, hogy egy olyan tartalmat kell farmolnom, amit ki nem állhatok, és a karakterem se erre találták ki. A POE 1 endgame-ének filozófiája ennek a teljes ellentéte volt. Nem akarom túlpörögni a dolgot, igazából nem a világ vége, csak rettenetes ötlet kötelezővé tenni ezeket, és nem balanceolni rendesen. Szerintem jobb ötlet lett volna ha:
2 pont: 1. szint/3kör+boss
4 pont: 1. szint/3kör+boss
6 pont: 2. szint/7kör+boss
8 pont: 3. szint/10 kör+boss
A Trialmaster meg a 4. szint megmarad annak, aki élvezi ezeket és tényleg farmolni akarja. Kb az eredeti lab nehézsége is így haladt. -
Remiel
őstag
válasz
0karmacoma0 #1047 üzenetére
A 4. trialt próbálgatom. Nem vagyok hajlandó kifizetni 40-45 ex hogy más lehozza. Már csak azért sem, nem azért játszom, hogy a nehéz dolgokat más oldja meg.
Kezdek ráérezni a sanctumra. A sok try alatt összejött annyi relic, hogy 9600 honorral indulok, ez ha mákom van felmegy kb 12.5k-ra menet közben, szóval a honor nem probléma. Már 2x voltam az utolsó bossnál, de mindig a homokórák csesztek ki velem, egyébként simán lement volna, de mindkétszer az utolsóhoz nem értem oda, így a boss kivégez. De meglesz, már közel sem olyan nehéz, mint amikor nekifogtam. -
tibee77
őstag
válasz
Sunrider987 #1043 üzenetére
Pontosan erröl van szo, muszaj macolni a watchstone droppos dolgokat ha azt akarod ,hogy essen valami.azt pl. nem tudom a breach es egyeb liga mechanikas dolgokat hogy lehet mert olyan plussz pontot ado könyvem meg nem esett.gondolom azt is csak tolni kell ezerrel.en is azt csinalom, hogy +1 szintet adok a területeknek ugy hogy olyan tabletet teszek a tower-ba es probalok bossosakat tolni, mert a azoknak jobb a lootja.
-
gyugyo79
addikt
válasz
boogie84 #1048 üzenetére
Én kb miután ki lehetett venni fixen van 1 Skeletal Storm Mage a csapatomba a képességét csak rare és Boss -ra használom olyan 30% HP alatt insta kivégzik az addok ha benyomod a Shock -ot előtte Flammability -> Pain Offering -> Shock -> vége
Ráadásul ugye ilyenkor fent van kb 100% az ignite így a Stormfire suportal a Shocks is fentmarad nálam a haláláig így sok rare mob ugye el sem tolja ilyenkor a képességét ... -
-
0karmacoma0
senior tag
Ja. Ugyan ez. Ami honor resistem van mind fent van, merchant meg is duplázza. Nem lehet baj, erre nem sokkal a vége előtt kaptok egy trap szobát, ahol valami levette 500-ra 2500ról. Fura mert addig meg se éreztem a csapdákat. Következő random nehezítés: can't get honor until killing the next boss. Újabb 40 perc kuka. Nagyon utálom a trialokat. Nem csak a nehézség miatt, hanem hogy hosszúak és rossz rng vagy totál szétcseszi őket vagy nagyon megkönnyíti. 3 óra az életemből. Volt már GGG-nek pár fura húzása, de ez a Trial páros talán a legalja mióta játszom. El nem tudom képzelni egy Titannak ez mi szenvedés lehet. Bár lehet ő jobban bírja az ultimatum fostengerét.
-
-
-
Khaosz55
addikt
LVL45 vagyok lightning bnuildel, de úgy érzem megragadtam act3-ban. Nem tudom, vagy build rossz vagy én vagyok béna. Pedig megvan a Kitoko's CurrentJewelled Gloves is.
Átállni frost buildre körülményes? Illetve jobban járok vele? -
Sunrider987
tag
válasz
gyugyo79 #1042 üzenetére
Gondolom erosen szamit hogy az atlaszba merre pakolgattad a pontokat mennyi ment quant vagy rarity-re, boss lootra stb. Amikor Kripp ertekelte a poe2 EA-t akkor azt mondta hogy ha nem maxolsz ki egy iranyt legyen az mondjuk a mapok akkor nem igazan lesz erezheto hatasa, szerinte mindet vagy semmit a szitu. En meg nem tartok ott de allatira szeretnem, en loot goblin vagyok nekem az a minden, a fel oras Maven fightot nem nekem talaltak ki ha a poe2 is abba az iranyba fog elcsuszni akkor ez nem az en jatekom lesz, karit gearezni/erositeni ujabb jobb geart farmolni/craftolni nekem ez kell.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1041 üzenetére
Nem tudom ez mennyire spoiler szóval aki nem néz előre semmit az hagyja ki.
Esnek könyvek (nekem csak T15 -ön esett de lehet nem csak azon) amikkel lehet az Atlas -on a szélső részeken lévő dolgokat kirakni. Nekem Boss -dobta eddig csak azt amivel a Boss -oshoz tudtam pakolni. Így 2 pontot kaptam / könyv és az egy 1 nehezítés és utána 1 jutalom választható. Szóval valószínűleg további szívásért lehet javítani a looton, esélyen stb.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987 #1027 üzenetére
"Latam hogy t15on azert esik szepen" -> Nekem a tapasztalatom más
Mentem olyan pályán ahol konkrétan nem esett semmi, se sárga se orb se map.
Ugye a frissítéssel "vissza" kaptam 20 all rest így letudtam vissza cserélni sok mindent. Meg nagyon jelentősen vissza is vették a sebzést. 1x nem haltam azóta. De olyan mintha a loot is rosszabb lenne de ez ugye lehet szerencse is.
Meg egy nyaklánc kivételével igazi nagy up már amúgy sem eshet amire szükségem lenne.
A speckó tornyokból még egyet sem találtam meg így oda nem tudom kell e majd még +.
De amit nem láttam arról videót sem nézek -
Win-T
őstag
Na most van ki a f@s..m ezzel a triallal. Maximális 4720 honorral eljutok a boss előtti szobáig, ahol három rare megölése a feladat. Úgy lenyomtak 2000-ig, azt se tudom mivel és mikor találtak el. Azt hittem sírva fakadok... a bossok meg persze már megoldották a maradékot.
-
Haart
addikt
válasz
Sunrider987 #1037 üzenetére
Nincs speciális esetem mert ugyanaz van mint amit írnak, loading közben megfagy a gépem, teljesen úgy hogy resetelnem kell.
7600, 4070ti super, 32g ram...
Vulcan-on vagyok én is de tökmindegy próbáltam dx12-n is, cserébe ott kevesebb az fps, de ugyanugy fagy.
Wint ezért biztos nem fogok ujratelepiteni vagy rollbackolni az kizárt, minden más hibátlanul megy.
Olvastam én is a defender szitut, az szintén OFF nekem mert kivan lőve a teljes defenderem -
Sunrider987
tag
Debugolasnal ezer lepesen kell vegigmenni mig megtalalod a te specialis esetedet. Nagyon sok AMD user panaszkodik hogy a W11 24h2 update ota cseszodott el a jatek es aki tud rollbackelni azok kozul sem mindenkinek segit vannak akiknek igen.
Sokan probaljak atrakni directx12rol vulcanra a renderert van akinek ez segit, minel tobb oldalt olvasok az ezzel foglalkozo steam forumon annal zavarosabb az oszkep, egy dolog ami stabil AMD procisok meg vannak love.
Masik illetonek ajanlottam hogy rakja at a networking type-ot a default auto-rol lockstep vagy predictive-re, valaki aki nekem tech problemak alkalmaval szokott sugni megnezte a jatek konfig file-t es azt mondta suru adatlekerdezes van, sok kicsi adatcsomag, stabil internet kell es akar vpn. Nem tudom hogy ez pontosan hogy fugg ossze az AMD procikkal, nekem az networking type csere visszaadott 20 fps-t, mar 45-60 kozott ugral amig nem megyek breach vagy ritualba ott meghal az egesz 20 fps/death/ctd...
Amit neked ajanlottam probakeppen azt oigerte hogy legalabb nem fogsz kifagyni es jobb esetben tuljutsz a login screen/karaktervalaszton.
En valoszinuleg azert nem fagyok a ryzen7-esemmel mert en w10 alol nyomom, eleve huztam a szamat a mikrofos eroltetett update kampanyon es azota se gyoztek meg en amig lehet maradok w10 bar most olyat talaltam, hogy majd leestem a szekrol, legyen itt zaraskent, en a fejemet fogtam mas lehet a hasat a rohogestol:following worked (for me) and game stopped freezing completly, nothing else worked (tried everything with cpu/fps lock, nothing worked) :
make a exception in the Windows defender for follwing folder: "C:///User/User/appdata/roaming/Path of exile 2" --> restart computer one time --> no freezes and much smoother loading without any lag -->
windows defender was checking the shader cache everythime while it was created during the loading
Ez azert mar komoly szakertelem, le a kalappal a redmondi banda elott...
-
Haart
addikt
válasz
Sunrider987 #1033 üzenetére
Igen én is ezt csinálgattam de ez nagyon gáz hogy minden inditásnál meg kell csinálni, az a durva hogy mikor elkezdtem gamelni 1-1 fagyás volt max, most hogy jóval többet szátszottam gyakorlatilag óránként fagyott.
A másik amitől nem véd meg a task manager-es sem az hogy eleve a töltőképernyőig bejutás is fogaskerekes és ott is megfagyhat.
Szóval van hogy el se tudok jutni a taskmgr-ig. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987 #1032 üzenetére
ezek mechanikák, nem tényleges endgame kihívások. Persze, az ember az atlasz kinyitásával gyakoribbá, sőt jövedelmezőbbé is teheti ezeket. Mivel nem teljesen egy kaptafára mennek, ízléshez is igazítható, kinek melyik extra tartalom fekszik jobban. De amennyire én látom a pinnacle bossok sokszor még a sokat játszó streamereknek sem kerülnek elő, az atlaszon meg ugyanaz az extra tartalom lesz domináns a századik map után is, amit beállítottál.
Engem annyira nem zavar, pontosabban tisztában vagyok a saját monotónia tűrési korlátaimmal és nem feszegetem azokat. Ha nincs kedvem jétszani pár napig, akkor nem játszom. Ha idegesít, vagy untat a grind, akkor nem játszom. Ha kedvet kapok hozzá és újra nekiülök, de X óra után elegem lesz, akkor kilépek. Hála az égnek, ez nem versenysport vagy normadíjas meló, hogy lemaradjak valamiről. -
Win-T
őstag
Most vettem észre, hogy gyakorlatilag normal act 2 óta cipő nélkül rohangálok, mert nem volt meg hozzá a kellő strenght.
Usain Bolttá vált a kari a működőképessé varázsolt movement speed hatására. -
Sunrider987
tag
Ez igeretesnek tunik, egy probat meger, raadasul semmi visszafordithatatlan dolgot nem jelent, ezt kb minden inditasnal meg kell csinalni kezileg
I have the same problem. As far as I understand it is a conflict between the game and the latest Windows 11 24h update. You need to wait for the update.
I solved this problem myself.
What I did step by step: Launched POE2 main menu. Started the Task Manager, on the left side I selected "Details" and there I found the process "PathOfExileSteam.exe", right clicked on it and there I selected "Set affinity" and disabled one item "CPU 4". After that there was no problem at all.A tobbi otleteles mindenfele 3rd party appokat jelent es szerintem azok foleg lehuzos faszsagok valodi garancia nelkul arra hogy megoldjak a problemat, ilyen cpu limiter meg tarsai...
-
Haart
addikt
Tud valaki valami megoldát arra hogy lefagy a játék AMD procikon? Teljes fagyás.
Meg lehet kerülni ha kikapcsolod a multithreadinget de akkor 30fps-em van köszi nem -
Har_melin
addikt
válasz
Anti-Hero #1028 üzenetére
Egyelőre nincs túl sok endgame tartalom a játékban, csak a pár pinnacle boss. De alapból a PoE1 is arról szólt az alapjáték után (meg a Grim Dawn is arról szól az alapjáték után), hogy végeérhetetlen grindben próbálsz jobb cuccot vagy a jobb cucc megvásárlásához szükséges currencyt szerezni.
-
Argh!
aktív tag
Sziasztok. Van valami poe 2 guild ? Valami magyar gyüjtőhely?
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Sunrider987 #1027 üzenetére
Ezt a részét értem. Jobb loot. Meg fejlődsz is.
Csak olyan monoton egy idő után nekem.Bár lehet picit pihentetni kellene a játékot..aztán később elővenni.
-
Sunrider987
tag
válasz
Anti-Hero #1026 üzenetére
Mondok cifrat, jobb a loot is, csak kar hogy kozbe vegig amig ott vagy ugy erzed magad mint a fogorvosnal.
Amikor a 3ik ascendancy trialt nyomtam Sanctumba, mire befejeztem megtoltottem egy quad tabot aminek a fele rare drop volt. En most a T4es map questet tolom de annyira nem ad szinte semmit hogy hihetetlen, hiaba nyomom legalab magicre a quality-t, tolnam en feljebb is csak nincs cumo hozza, poe-ba nem tunt ez olyan neheznek itt sajnos ugyanazt hasznalod a geargamblingcraftinghoz es hat ize, egyelore nem vagyok elarasztva.Latam hogy t15on azert esik szepen de az most egyelore nagyon tavolinak tunik meg ugy is hogy a tornyokba nyomom az irradiated(+1 monster lvl) precursor tableteket...
Szerintem az atlas epites a cel es hogy eljuss a pinnacle bossokig, egyelore aztan az elso liga majd megmutatja hogyan tovabb... -
Anti-Hero
aktív tag
Hát nem tudom..nekem ez a mapozás annyira jó endgamenek nem tünik.
Oké megcsináltam az első körös t1 X10 küldit..fain fejlődgettem..de igazábol ugyan azt csinálom mindig.
Leölöm a sárga mobokat aztán ezt csináljam meg 10x..néha egy boss, néha egy ritual. Hát nem tudom..ezt t15ig kellene csinálnom? Meg, ha meghalok..bukom az adott mappot..ez miért jó?Eskü ettől még a trials is szórakoztatóbb nekem. Ott legalább nagyobb a változatosság.
Szerk.: a kérdések nem neked szólnak, hanem kb mindenkinek a topikban. Vagyis olyanoknak akik jobban benne vannak az endgame-ben.
-
Hogy lehet bekapcsolni, h mindig mutassa azt a gpu/cpu/ram/network akarmit amit ha belepek az optionsbe akkor latok?
-
Lmh
őstag
Ez azért szopó mert kb annyi időm lenne naponta játszani, amíg ezt letölti
2026-ra tervezem az act 3 elérését xD
-
Har_melin
addikt
válasz
rumkola #1017 üzenetére
Azt láttam videókban, hogy a harang a bosskiller, csak a működése nem volt világos, amikor megszereztem.
Kicsit hullámvasutas volt ma a monk, de nagyon jó. Először találtam egy +2-es staffot indulásnak, aztán használható rare cuccokat a gearhez (MS cipőt, sisakot, úgy lvl11-12 környékén +1 szintes kesztyűt is) és mentem velük előre gond nélkül. Aztán a King of the Mist jól megszívatott a dot és chaos sebzésével, de amikor végre túljutottam rajta, akkor Renlynél volt egy újabb +2-es staff, fizikai és ele bónuszokkal és fel tudtam venni végre az Ice Strike-ot meg a Herald of Ice-ot is. Most megyek majd az A1 bosshoz, de összességében ez egy nagyon kellemes karakter és build. (meg persze marha mázlim volt a droppal.) -
Lmh
őstag
minden este elindítom a játékot: 1,3 gb-os "shader előtöltési frissítés" van.
ez van másnak is, vagy csak a steam deck miatt lehet hogy valamit folyton újra meg újra letölt? -
Sunrider987
tag
Nekem ugy volt 76 ora az elso vegijatszas hogy minden ko ala beneztem minden actbol minden koponyat amit jelolt a terkep kikerestem, azota tudom hogy csak a plusszos koponya szamit igazan, igy akkor jelentosen felgyorsul a haladas ha megsporolod a felesleges kiteroket.
Neztem tegnap egy faszit nullarol 1 ora alatt futotta act1-et, utana 2 ora 20 percnel mar az elso ascendancy is megvolt, ha majd elkokerul megnezem hol jar idoben es progressben de meglepne ha nem jutott volna el a story vegeig a fennmarado 4 oraban. Szoval szerintem egy optimizalt speedrun most olyan 6 ora +( lehet hulyezni hogy mi a faszt kepzelek) a legtobb boss elso alkalommal nehez utana mar tudod mire figyelj es ha szorit a cipo akkor mit cserelj be az adott bossfigtra tobb resiert vagy dps-ert.
Ha majd berakjak a kovetkezo 3 act-ot az akkor megint erdekes lesz elsore.
Ja igen akire hivatkozok deadeye-t valasztott(micsoda meglepetes) es amikor leesett neki hogy milyen gyorsan mozog(plusz az atack speed stackeles) akkor onkentelenul is kitort belole hogy mi a fasz ez egy masik jatek...
-
Win-T
őstag
No kérem... 78 óra és máris mehetek mapo... izé waystoneozni? (Ezt sose fogom megszokni.) Persze ez még első végigjátszás volt, mindennel ismerkedtem, felfedeztem, legközelebb már gondolom fele idő is elég lesz.
Nem én vagyok a legideálisabb jelölt a játékidő mérésére mert az első részben is általában az utolsók után napokkal szoktam befejezni a 10 fejezetet, de ez akkor is szerintem kurva sok. Így elsőre elment, de minden liga előtt végigtolni azért már fájni fog. Szerintem ezen mindenképpen kell kicsit rövidíteniük.Szerk.: Oké... bementem az első mapra, leölt a vérbe mindjárt az első szembejövő pakk. Aucs..
-
Har_melin
addikt
Volt szó korábban valami poe2 guildról, az létrejött végül? Ha igen, lehet hozzá csatlakozni?
-
Sunrider987
tag
A helyedben kiprobalnek egy dolgot, a poe 2 config fajlban a networking type auto-ra van allitva by default, ha atirod predictive vagy lockstep-re(ami a poe egynel is megjavitotta a dolgot) akkor ki tudja, a networking spikeok mindenesetre sok embernel javultak ezzel.
[Igy] -
Peace
nagyúr
válasz
BoneDragon #1004 üzenetére
Soha semmi játékkal nem volt ilyen gondom.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok van egy régi felhasználói fiók playstation és steam fiókban hozzáadva szeretném leválasztani ezeket viszont a support nem nagyon ír vissza van valami módja hogy töröljék az accountot?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1006 üzenetére
Sorcival megpróbálok eljutni mapozásig. Megnézem mi ott a helyzet, max ezután indítok új karit.
Cruel act1 közepes gearrel eddig nem para. -
válasz
ProEvoFan #994 üzenetére
Az még hagyján, de olyan szinten lagolt egy ideig folyamatos game paused villogott közben és kb 5fps, hogy ez egy vicc volt! Aztán estére nagyjából jó lett...
Közben a kis nyilas csajszival és a witchel meglett az act 3😁 Amúgy nálam eddig a mercenary mindent visz, most indítottam vele egy hardot is, első act végénél vagyok vele, hát ez már már túl könnyű is ezzel a karival 😅
-
Peace
nagyúr
válasz
BoneDragon #1002 üzenetére
El is engedtem, mert nem hiányzik az idegeskedés. Inkább nekiugrottam a Wukongnak.
-
Peace
nagyúr
válasz
BoneDragon #993 üzenetére
Az volt az első, hogy vulcan-ra raktam, mert már a legelején írták, hogy anélkül folyamat fagy. Akkor ezzel nem tudok semmit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest