Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
-Bakker semmi-
-
-
la_cc
addikt
Bő fél éve rá se néztem a game-re, most adok neki esélyt.
Ugye van már rendes loot a game-ben?
Az előző campaign-nál még kék cuccok is voltak a karin, mert annyira nem esett lfsz se. -
Argh!
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szerintem is sokkal rosszabb lett a jaték élmény. Pár óra játék után léptem is. Majd fél év mulva talán ismét benézek. Viszont várom hogy a trade legyen poe 1 ben is .
-
-
Bocsi a bot kérdésért de megvettem pár hónapja és nem igen játszottam, van egy karakterem de most az új szezonnal új karit kell csinálni vagy, hogy megy ez?
-
kerepesig
csendes tag
Van már valahol frissített tier/ build lista? ( Ne kövezzetek meg, kevés időm van játszani)
-
BoneDragon
veterán
Igaz nem játszottam kb január óta, de emlékeim szerint nem volt ekkora szopás a játék, vagy én lettem balfasz. Simán lehet az utóbbi. Azért 3-4 karaktert felhúztam nagyjából anno, most mercenaryval inditottam és...mi ez a sebzés? Állandóan fekszek, főleg amiatt mert beszorulok egy pack közé és ki se lehet rollolni.
Amúgy ezt a részét rohadtul gyűlölöm a játéknak, a roll mechanikáját. Szerencsétlen nyomorék karakter mindenhova beragad. Nagyon remélem ezt kiveszik a véglegesben, mert ha nem játszok ezzel, akkor emiatt lesz. -
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nézem, hogy nem fut túl jól a játék, meg nem is túl éles a kép, átnézem a beállításokat.
30-40 fps-el fut (5800X3D, 6800XT, 3440x1440), ez elég kaka. Mindezt úgy, hogy be volt kapcsolva felskálázás, amit tuti nem én állítottam be. Na mindegy, játszok a beállításokkal, hát több fps-t nem tudok kicsikarni, csak kevesebbet, natívon 24-25fps

Dynamic downscaling-el 40fps, de nagyon szarul néz ki hogy nem natív felbontás.
Mondom kipróbálom ha dx12 helyett vulcan-ra állítom, kérdés nélkül újra tölti a játékot, de úgy hogy elsőre kidobott a login screenre, majd több percig töltött és visszaállt dx12-re.
Következő próba: már nem login screen, de újra sokat töltött, majd a játékban 24fps..Egy rakás szar ez, nem játék.
Karakter stash miért ilyen kicsi? két lépés után tele van.. és ugye az elején mindent el akarsz rakni, mert kell a gold.. quest item miért 4x4?? miért nincs külön tab nekik?
Megölöm a rust kinget, esik egy uq belt ez jó, mellette három rare, ami teljesen használhatatlan számomra. Miért nem lehet, hogy legalább egy class specific dropp legyen??
na jó, nem folytatom, asszem elég volt mára ebből a trágyahalomból.
-
-FreaK-
veterán
Nekem elég rosszul indult a dolog, idegrohamot kaptam közben...
Monkot indítottam, egy gyenge szar az elején. Kijövök a townból, első farkas kupac megöl. Nincs sebzés, a mobok meg túl erősek. Egyszeuen nem értem, hogy hogy a jó életbe nem tudják ezt rendesen balanszolni.
Tovább mentem, az első boszit leöltem, igen találtam egy staffot és az azon lévő skillel nem sajátokkal.
Megyek tovább, következő zóna, frost boszorkány, vagy 5x haltam meg, itt már majdnem beleküldtem a billentyuzetet a monitorba.
Kicsit fejlődtem, meg kitisztítottam a mapot, utána már lement.Esett már minden fegyver, de quarterstaff addig se eddig... miért???
scroll of wisdom meg identify 2025-ben bazdmeg?! mi értelme van??
gold alig jön, hogy tudjál venni cuccokat
healing poti nem nagyon akar töltődni a mobok ölésétől, egy kalap szar ez a mechanika is
a mobokat alig látod, mert sötét minden, nem rakja föléjük a healt bart csak egész közelről.
A célzás sokszor félre megy, hiába van a kurzor a mobon, másmerre lő
portal a townba, aztán mennék vissza és resetelte a mapot, miért kell??
Komolyan, hogy büdös faszba gondolja ezt így a GGG? így akarják megfogni az új játékosokat? (nem új vagyok, csak ez volt a tervük, emlékszem rá)
Egy Last Epoch-ban tudsz haladni, folyamatos a progress, érzed hogy erősödik a karaktered, a skillek erősek, nem öl meg minden kibaszott béka.Itt meg? küzdesz a túlélésért minden egyes sarkon..
Tudom, később már jobb lett, meg jobb is lesz még, de itt az eleje nagyon el tudja venni a kedvem az egész játéktól. S1-ben is ez volt, akkor sorcal kezdtem, egy gyenge szar volt az is, váltottam is deadeye-ra, az már haladósabb volt, de az egész játék egy szenvedés az elején..
sorry rant-ért, de ennek most ki kellett jönnie..
-
Hokunda
senior tag
Lvl 16-nál dobtam el először, a gemekkel igencsak variáltak, itt nagyon át kéne néznem mit teszek be. Meg az Abyssalos részek is elég kemények így az elején, de mára ennyi.
-
nightwolf37
tag
Eddig nagyon baba a játék. The Bloated Miller és Beira lenyomva. Halál nélkül

-
Remiel
őstag
Na első bug... kukacnál beragadtam a sárba... kijönni nem lehet sehogy
-
Edge
veterán
-
rumkola
nagyúr
Indul a buli
-
Mad_Wolf
aktív tag
én csak 1999
amúgy nekem is lefagyott vagy 3x letöltés közben, viszont olyankor nem újrakezi hanem folytatja, ennyi belefért. -
Remiel
őstag
hát vagy 15x újraindítva lejütt... 14877. vagyok a sorban, nem mintha számítana, úgyis kidobál majd
-
rumkola
nagyúr
Queue 9160. Csak a szokásos.

Mondjuk az felháborító, hogy háttérbe téve, sima login screenen is 100%-on pörgeti a 7800X3D-t és az 5070 TI-t is, a gép mindjárt felszáll.
-
Har_melin
addikt
én most fixen skippelem a nyitányt, 40GB letöltése után kidobott, részemről mára ennyi. Majd indulás után belenézek az agybajba, de egyébként majd talán hétfőn megpróbálom. (A mérethez: a Last Epoch elfér 38GB-on. 122GB egyszerűen értelmezhetetlenül sok, eddig nem is figyeltem rá.)
-
Har_melin
addikt
50 GB a telepítő? elment ezeknek a józan esze? 70 GB üres helyem van a lemezen, ha ez nem lesz neki elég a kicsomagoláshoz, akkor itt a vége részemről a PoE2-nek. már most is 122GB-ot foglal el az 500-as meghajtón.
-
savior
őstag
Lehet tölteni a patchet. 45gb
-
Edge
veterán
Egyébként sztem minionos buildel nem nagyon lehet mellé lőni majd most sem, csak én speciel már unom

Egyébként meg pl.:
Path of Exile 2 League Starter Builds Mobalytics - Updated on 08.29. -
nightwolf37
tag

Én már készen állok az indításra. Még a parancsikont is kicseréltem.
-
_drk
addikt
Én Sorcit akarok indítani. Elvileg érdekes dolgokat lehet majd vele kezdeni a gem upgrade miatt.
Vagy van bármi hír, hogy most nem lesz jó az? -
savior
őstag
Most hogy is lehet ujraosztani az ascendancy pontot? Csak gold kell hozza es mar lehet is?
-
Edge
veterán
Én sztem várok 1-2 hetet.
-
Remiel
őstag
válasz
wiggen123
üzenetére
Hát legalább meglepetés lesz és a profik sem indulnak akkora nagy előnnyel. De úgyis annyi szervercrash lesz, hogy lesz idő nézegetni.
Amúgy ránézésre Deadeye liga lesz, nem lepődnék meg ha vagy 80% azzal menne.
POB meg tuti nem lesz 1-2 hétig, valamint azon se lepődnék meg ha napokon belül jönne pár kisebb patch
-
wiggen123
senior tag
Se passiv tree, se full gem változás lista. Ejnye - ejnye...
Én első körben valami poison pathfinder-re gondoltam, mivel nem lesz meta első héten biztos.
De tetszik az új ballista is, de azt jó későn lehet átváltani.Ti milyen irányba kezdtek?
-
Bennyboy
őstag
Én szombaton próbálok rá. Pénteken úgy is dolgozom sokáig. Remélem felkészülnek a rohamra. Holnaptól megint lesz 2 ingyenes skin a twich-en:
Early Access Announcements - The Third Edict Launch Twitch Drops and New Discord Quest - Forum - Path of Exile -
-
Mrdevil
addikt
Meg most asszem free is szept1-ig.
-
Bennyboy
őstag
Most rengeteg újdonság jön. A patch notes kb 3x akkora mint egy diablo kiegészítőé
-
LittleBoss67
aktív tag
Amazon twister vagy valami totem
-
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
Az első megjelenés pillanatától változott annyit, hogy érdemes legyen új karakterrel elkezdeni? Több ACT, újabb mechanikák, cuccok, stb? -
-
_drk
addikt
Itt hogy működik a liga?
Gondolom érdemes azt kezdeni.Ki-mit indít? Mi néz ki most erősnek?
-
Ellia
addikt
-
-FreaK-
veterán
Én az unarmed-et akarom kipróbálni monkkal, de előbb végig nézem ezt a videót

[PoE 2] BEST Ascendancy for UNARMED Build? - Hollow Palm League Starter in Path of Exile 2 -
-
Piistii
tag
Tudtok mondani pár streamert akinek a buildjeét érdemes nézni ?
-
-FreaK-
veterán
Ezt azért még ajánlom megnézni:
POE2 0.3.0 - Trade Scams Aren't Going Away. How To Avoid The New Ones. Third Edict Path of Exile 2 -
Bennyboy
őstag
Ki milyen karit kezd majd? Én már kicsit kiégtem annyiszor kezdtem már újra de most tényleg lesz benne sok újdonság. Jó lenne vmi kari ami op, nem unok rá és végre eljutok vele endgamig
-
savior
őstag
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz, ha valaki alul áraz. 50-en berongyolnak a hideoutjába?
-
Har_melin
addikt
úgy néz ki, nem csak tradelni lehet majd könnyebben, hanem keresni is - végre lett a játékban közvetlenül (weben böngészés nélkül) elérhető piaci kereső.
-
_drk
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Bemelegítésnek jó, meg átnézni majd mennyi minden változott.
Durván hozzá nyúltak mindenhez. -
kerepesig
csendes tag
Teljesen kimaradtam az elmúlt hónapok poe2 híreiből, ma 0 utánajárással telepítettem és kezdtem új kalandba.. Jól gondolom, hogy aug 29-én a 0.3-mal a most kezdett karakterek "standardba" kerülnek? Kvázi ha progress-t akarok és nem az "út a cél" akkor jobb ha aug 29től ölök bele időt, addig még pecázzak?

-
Har_melin
addikt
nem hiszem, hogy bele fogok kezdeni, a szeptember elég zűrös lesz ahhoz, hogy a játékra tudjak koncentrálni, de az újdonságok örömteliek.
Az új trade rendszer nekem egyértelműen a némber one. Sokkal könnyebb lesz (remélem) új buildet kezdeni, az induló cuccokat összeszedni hozzájuk. Ha valaki nem kezd azonnal a liga elején, akkor is hozzájuthat jó cuccokhoz.
Jó, hogy kivették a fajtánként egy db support gem megkötést. Ezzel persze nyilván egy csomó support ki fog esni a pixisből, mert nem fogják ha ló nincs a szamár is jó alapon használni őket, de ezt lehet, hogy az I-II-III szinteknél (főleg a legfelsőnél) elérhető bónuszok ellensúlyozni fogják.
A craftolás módosítását még nem igazán látom át (már megint jön egy kupac új craft currency), de nekem bármi, ami tervezhetőbbé teszi, jöhet. Örülök, ha nem vagyok rászorulva a trade-re (bár ez most lehet, hogy változni fog), de utálok vaktában craftolni. -
malacka87
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én is ezt néztem!
Gondolom ez is egy stressz teszt lesz! -
CptAdamica
veterán
Amúgy az biztos jó ötlet, hogy augusztus 29-én egy ingyenes hétvégével startol a cucc? Előre is RIPsz szerverek.
-
dante3
addikt
Tetszenek a minionos változtatások, nem kell nekik pontosság, mindent eltalálnak. Ezáltal elvileg erősebbek lesznek a közelharcosok.
-
-
Argh!
senior tag
Végre lessz normálisabb trade ... Ennyi év POE után összehozták, hihetettlen. Nem egy aukciós ház de mindenképp elöre lépés
-
Ellia
addikt
Path of Exile 2: The Third Edict Content Reveal
Nem néztem még végig de úgy tűnik nincs új class.
-
Win-T
őstag
"Buy items when sellers are offline"... oké, ezzel engem meg is vettek.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az előző campaign-nál még kék cuccok is voltak a karin, mert annyira nem esett lfsz se.

amúgy nekem is lefagyott vagy 3x letöltés közben, viszont olyankor nem újrakezi hanem folytatja, ennyi belefért.
Gondolom ez is egy stressz teszt lesz!