Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
áá, gyűjtögető vagyok, inkább megtartom
. Meg a POE2 még nincs kész messze, szóval bármi lehet a jövőben, én pedig a POE1-ben is standardon játszottam az időm több mint felében, ergo ha nem unom el a POE2-őt nagyon akkor jó lesz ez még. Szóval egy ritka unique bezsebelve és kipipálva
Más: lehet quality egy charmon is! Legalábbis találtam egy topaz charmot amin van. Ezen felbuzdulva azt hittem glassblower jó lesz a golden charmomra, de nem. Nincs currency amivel lehetne charmot qualityzni. -
HugóBoss
tag
lvl15 vagyok, esett 2 exa de nem tudom megvenni a 2 bis leveling cuccot, mert senki sem válaszol
Az egy másik dolog, hogy azt sem tudom, hogyan működik itt a trade... -
freddirty
senior tag
válasz
0karmacoma0 #1496 üzenetére
Self curse temp chainhez kéne még unique, ami reflektálja a curse-öt, valami ami a movement speedet nem engedni base alá. Nem jönne ki a matek szerintem. haste-es rare-el nem találkoztam még, most futottam pár mapot meg két breachet, volt pár mp amikor több rare-nek a módosítói voltak rajtam de ennyi. Nem éri meg, nem endgame item egyenlőre, csak egy fun maradvány a régi időkből. De ha már felszuszakoltam akkor most már marad a karin, nem konfigolok vissza. De egy ingenuity belt + két jó ventor gyűrű sokkal többet hoz a konyhára.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
freddirty #1492 üzenetére
Ja ezért kérdeztem a self temp chaint. Azzal talán ki lehetne tolni még 5-10 másodperccel. Farmoltam anno headhunterrel a nemesis mod wipe előtt, de ott csak egy módosítót vett fel. Mondjuk elég is volt.
Itt elég lenne egy hasted, ami a Deadly evolutionnal már elég gyakran össze is jöhetne, hogy elinduljon a snowball. Mondjuk egy Vaal Factoryn nagyjából mindegy mennyivel futok vissza a másik sarokba.
-
tibee77
őstag
Majd vegyel fel friendlistre, tonna piros mapom van.
-
Lokids
addikt
Nincs valakinek elfekvőben pár felesleges T11-12 map? Nekem nem akar esni.
-
freddirty
senior tag
válasz
0karmacoma0 #1490 üzenetére
igen, de ez inkább egy POE1 item mint POE2, csak ugye benne volt a POE1-ben és amikor elforkolták akkor nem vették ki és nem igazán foglalkoztak vele. POE2-ben rare-ek elég ritkák, nagyon gyors build kellene hogy két rare között kitartson az a 20 másodperc. POE1-ben a rare-ek nem voltak ritkák, a movement speed is messze jobb volt, egy gyors kari simán magára szedett annyi módosítót hogy immortalon tolta végig a pályát szánkázva. Igazi endgame item volt. Most az hogy 20 mp-re megkapom a módosítókat nem igazán hoz lázba. Hm, esetleg breachre jó lehet, ott sok a rare. Na lehet tradeelek egy gyűrűt és egy amut str és dex helyett resivel és kipróbálom az övet.
-
freddirty
senior tag
éés HH natural drop:
nem is volt felpimpelve a map egyáltalán, csak útközben két toronyba raktam item quantot. Rajtam sincs extrém rarity csak 150%.
/Ilyen POE1-ben is talán csak egyszer volt, pedig arra ráment 4-5 év játék 2021-ig./ -
Edge
veterán
válasz
freddirty #1487 üzenetére
Köszi, már néztem okosságokat erről, mindig vmilyen belső tavacska partján van a citadel, ezeket kell felderíteni, csak kicsit fura endgame ez, mert inkább farmolnám a jól betornyozott mapokat a tonna módosítókkal minthogy lemásszak a térképről olyan mapokat runolva amik alig adnak vmit. Úgyhogy inkább kifarmolom a tápos mapokat és csak aztán haladok tovább a térképen.(Áthozhatnák poe1ből, hogy a quest lineokat összelehessen csukni mint a map módosítókat)
Fagyás téma vulkannal tolom eleje óta, konfigom a profilomnál intelem van, amit neten fellelni mindent kipróbáltam már, visszaszedtem w11 updateket stb. Ettől még néha előfordul, hogy csontrafagy a game ki se lehet lőni. Tegnap óta a ggg saját kliensével nyomom egyelőre semmi gond nem volt, kopp-kopp.
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1481 üzenetére
bent is van az inspiration, a skillek közt kijelzett 41 helyett 30-ra esett a lev11 gas grenade effektív mana költség, ami azért fura. valami nem kerek még a számokkal, vagy legalábbis a tooltipekkel, vagy valami módosító bent van amiről nem tudok
na mindegy, akkor már megnéztem, az alap 3.0 s skill cooldown 2.2 nálam jelenleg, 4 charge mellett, miközben 0.88 sec egy attack, azaz ilyen konfigban elvileg az 5. gránátdobás után még mindenképp várnom kell, azaz a +attack speed egyelőre nem túl hasznos.
-
zsirfecske
addikt
oh kösz az inspiration tippet (ez a d2 insight megfelelője kvázi), ezt már most be fogom tenni
az attack speed-nek meg utánaolvastam kicsit, az van amit mondunk, mindkettő igaz: ha van elég cooldown reduction akkor igenis számít az attack speed, gyorsabban tudsz dobálni, de először a cdr kell, no meg manával sem árt győzni. szóval vsz a három stat közül az attack csak a harmadik a sorban.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #1478 üzenetére
np, ofc arra jó lesz, a +proj sk miatt magas mana költséged lesz arra figyelj majd, kesztyűre addigra szerezz mana per killt, vagy a grenade-hoz használj inspiration support gemet.
AS az arra kell hogy a gránátokat hamar ki tudd lőni egymás után, ami pl. boss harcnál számít. -
zsirfecske
addikt
köszi mindenkinek az infókat
tudom, hogy bombard crossbow, azt is vettem, és persze nem endgame-re, hanem majd lev59-től levellingre.
viszont az attack speed dolgot nem értem, az itt mit számít? cooldown-os minden használandó gránát skill, nem?
azt hittem a +proj skill dps-ben bazi sokat ad, többet mint más stat, a mana pedig megoldható lesz később (de akkor látom, hogy +mana/kill az útja, felteszem még +proj skill nélkül is fontos stat). mondjuk 1 ex-ért a +physical és +%pyhiscal sebzés ezen a szinten elég jó deal-nek tűnt még socket és up előtt. kíváncsi vagyok milyeneket fogok találni/vendorozni/craftolni ehhez képest majd ezen a szinten. nyilván nem 222 div kategória a célom
juteszembe az item level ugye nem változtat az alap sebzésen és a level req-en (épp mint diabloban)? tehát egy ilevel69 cucc mindig ugyanaz lesz mint egy ilevel80, kivéve, hogy sokkal kisebb értékűek lehetnek a stat-ok rajta (tier), kisebb level req mellett. gondolom a legjobb dps mindig az lesz ami a legmagasabb map-eken esik a legnagyobb levelű moboktól, persze ha az optimális kombóban jönnek a statok a legjobb rollokkal. és ennek az ára az, hogy nem is lehet alacsonyabb szinteken használni, ha trade-el is az ember ilyet.
szerk:
jajj, most veszem csak észre, hogy az enyém advanced bombard, nem expert bombard xbow. akkor ezért alacsonyabb a base dmg és a level/attrib req is, nem pedig az item level miatt. az nem is hat ráugye d2-ben a magasabb tier-ű stat mindig emeli a level req-et is.
-
Sunrider987
tag
Cruel act3 Ziggurat refugee past WP-n Alvanal mar lehet gamblingezni. Hideoutban jelenleg nem lehet es a tobbi vendor kinalata sem passzol azzal amit refugee beli megfelelojuknel fogsz latni. Par nap mulva(sokan januar 6-ra varjak) jonni fog patch es hatha ezzel is foglalkoznak majd.
-
Lokids
addikt
A Mapon mire jó a Reamlgate és a reliquary?
Továbbá hogyan lehet HO-ban gamblezni goldért?
Alva-n nincs ott az opció. -
Edge
veterán
válasz
Anti-Hero #1471 üzenetére
Pontosan, grenadiernek nem kell a +proj mert akkora mana költséggel jár hogy broken lesz a build tőle.
Remiel, engedelmeddel kicsit korrigálnám amit írsz, én xbowos gasgrenade witchunterrel t15öt farmolom jelenleg, szóval a tapasztalás itt megvan, tehát:
zsirfecske, ha xbow-ot keresel grenadier witchunternek akkor, bombard crossbow legyen, lehetőleg mana per killes, vagy kesztyűn legyen mana per kill és phys. dps szerint rendezd traden(add meg mennyi a max költség amit rászánsz és abból vadássz a legnagyobb sebzésűre), csak ez számít semmi más, nem kell + proj sk.
Ja és a physdam leech nem hatékony, mert sok phys convertet használ a build(as fire).
Brutál xbowok vannak trade-en.. de nem kell ilyen drága cucc, én t15-öt farmolom(boss atlas pontokkal nehezítve) a kb. egy hete vett 2 dives xbowal aminek a phys dpse 509. Bőven elég mindenre, de tényleg. -
Remiel
őstag
válasz
zsirfecske #1463 üzenetére
A phys dmg kicsi, kéne rá attack speed, esetleg elemental dmg
pl ez is 1 div, bár nem játszom crossbow-al, az én mercenarym botos, de ez jobban néz ki
persze az 1 div nem sok, bekorlátoz.. ja most nézem lvl 75
de majd később ezeket a statokat keresd
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #1463 üzenetére
+6 projectile..vigyáz az ilyennel. Mannád megeszi.
Voltam bajba én is lvl79en +6os projectel..de aztán passívból úgy ahogy megoldottam.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #1468 üzenetére
Ok, köszönöm mindenkinek.
Akkor lvling közben nem lesz ascendarym. -
Har_melin
addikt
Mai teszt eredmény: a sörözés(től kicsit belassult reakcióidő) és a PoE nem fér meg egymással.
Ön dönt: iszik, vagy játszik? -
zsirfecske
addikt
elkapott a trade, még a level req-je felénél se vagyok, de vettem 1 ex-ért egy ilyet:
jól sejtem, hogy alapból itt csak +20% quality upgrade és 2 artificier's orb egymás után + 2x iron rune socketelés a teendőm? kinövesztett herékkel meg lehetne chaos orb-ozni, de azzal mondjuk 50%-ban olyan statot kapna le ami nélkül semmit nem ér a cucc?accuracy rating felteszem gránátos merc-nek felesleges, emiatt dex is nudli, mana leech az lehet jó stat, csak nemtom később szükséges-e (egyelőre normalon nem győzök mana flaskázni, de gondolom ez később más cuccokból megoldódik.), illetve hogy ér-e bármit (az eddigi gránátos skilljeim nagy része konvertálja a fizikál dmg-t másra, úgy meg akkor useless).
-
fgo
tag
Most szeretném kezdeni az endgemet, passive skills párhelyen újra osztottam.Nem tudom itt rontottam el valamit ,vagy mi a fityula van de eltűnt 34 spiritem.Eddig volt 169(küldetések 100, felszerelés 69) most pedig van 135.Mit csesztem el?
-
Edge
veterán
Szokott fagyni a game nálad? Gondolkodom, hogy áttérek a sima kliensre mert ez az epic launcheres akármit is állítok be a nagykönyv szerint(igen már komoly tudásbázis van a neten mit kellene csinálni azért hogy ne fagyjon le a game gépestül), bizony néha csontrafagyasztja a mindent is és csak a gép kinyomása marad.
-
Remiel
őstag
válasz
HugóBoss #1455 üzenetére
Én a poe 1 steamen játszottam, de amikor indult a game a szarakodás miatt leszedtem direktbe a kliens és beléptem köztes program nélkül. Annyi volt, hogy a GGG-nél adnom kellett egy jelszót, de egyébként felismerte az accountomat steam nélkül is. Ma már nem is mennék steamre, mert minek? Az égvilágon semmi előnye nincs (számomra)
-
HugóBoss
tag
Megvettem, hiszen írtam, hogy megvan.
Aktiváltam a kulcsot.
Játszottam pár napig. Aztán indításnál ez fogadott [kép]
Mivel nem találtam semmi infót, hogy mi lehet, és a GGG sem válaszolt, így arra gondolok (és erre utaló nyomokat találtam a neten), hogy a steam-hez linkelt accounttal lehet a baj.
Elvileg akkor működne, ha a steam fiókhoz kapcsolnám a poe2 fiókot, viszont a steam fiókhoz hozzá van kapcsolva egy 2011ben létrehozott fiók, aminek már az email címe sem él.
Ezt az összelinkelést kéne eltávolítani, de nem lehet, mert csak a GGG tudja, aki kb 1 hét alatt nem reagált az emailekre. -
Argh!
aktív tag
-
zsirfecske
addikt
válasz
Anti-Hero #1444 üzenetére
köszi, igen evasion kéne, de végülis van még két esélyem rá később. amúgy mivel érdemes upolni? nem csak ex, esetleg valami spéci material? ugye jeweleknél is 6 stat lehet a rare? bocs de nem találtam infót ezekről.
pahyjozsef:
köszi, tényleg ennyire értékes?
akkor tényleg óvatosan kell hozzányúlnom, főleg hogy nem vágom a mechanikákat még. -
lafaty80
addikt
hajhó, valakinek nincs egy lvl 8 spirit gem-je?
tudom... de most egy másik karival sikerült egy lvl4-est kiszednem act2-ben, de azt már nem tudom használni, mert lvl8-ast kér a cast ...
-
tomazin
veterán
válasz
freddirty #1391 üzenetére
Koszi a tippeket.
Atpakoltam a skilleket.
Flamewall a korrel, skeleton felszuros cucc, meg fire resi minuszolo curse, meg a gazfelho az archerektol.
Viszont igy, h elhagytam a bone constructos skillt (unearth talan) gyakram rajtam van az ellen, igy meg a zombikat is beraktam, h tankoljanak.
Egyelore probalgatom, mert lehet nem all kezre, de az is lehet ez igy suboptimalis. -
FuRiONight
addikt
Hali!
Van discord csatorna esetleg?
Illetve a ascend of powernél elakadtam, már nem tudom hanyadszor esek neki.
-
boogie84
veterán
Első monkom. Elkezdtem egy Tempest Flurry Invoker Leveling-et, de nem akartam elengedni a fagyit így ez lett: Ice Strike Monk Leveling. Sokkal sokkal jobb mint a TF.
Ezt is javaslom. Eleje nehézkes, be kell mákolni egy jó warstaffot, vagy vadászni a unique-ra. (utóbbi nálam kiesett a witch-nél). -
pahyjozsef
csendes tag
válasz
zsirfecske #1435 üzenetére
Na ez szépen sikerült 🙂
IIlyeneknek legalább 1 div lehet az ára. Egyelőre 2 jewelt használok, de ezt meg se közelítik. -
HugóBoss
tag
Hali!
Megvan a játék, de nem tudok játszani vele, mert egyik napról a másikra azt írja, hogy nincs aktiválva poe2 az accomon.
Addig eljutottam, hogy még 2011-ben csináltam egy poe accot, ami linkelve lett a steamhez. Így ezt az új poe2-t nem tudom hozzácsapni. Viszont eltávolítani sem lehet, csak a GGG tudja. Őket viszont csak emailben lehet zargatni, amire nem válaszolnak + nem szedik le az accot sem...
Van ezzel valami tapasztalat? Mert így nem túl kóser -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #1435 üzenetére
Na az már szép jewel. Tegnap ilyeneket vadásztam trade oldalon..meg ugye +evasion is kell nekem.
Használok már 5 jewelt, de még lesz 6. is.
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
LVL 70 Titan vagyok, kijártam a Boneshatter leveling buildet. Tudnátok ajánlani haladós endgame buildet? -
Har_melin
addikt
Tegnap übermákom volt, esett egy Polcirkeln gyűrű, pont ami a monk buildhez kell. Így már "csak" a CI páncélra kell összegyűjtenem azt a kb. egy div-et...
Lement az első tízes T1 is, a mapozást még meg kell tanulnom, hogy melyik jelzés mit jelent. Most pl. valami b*om nagy meteorok jöttek a semmiből, amikor éppen két packot próbáltam hidegre tenni, persze meghaltam. Az nem öröm, hogy ilyenkor nem csak a mapot bukom, hanem úgy látom, a ponton lévő extrák (boss, etc.) is eltűnnek. -
tibee77
őstag
[link] Itt van egy video a buildröl.Mint mondtam en sokaig ugyanezzel a skillel mentem mint a srac a videoban, nagyon jol nez ki, nagyon hatasos de nekem igy is tul lassu.Neha meg hasznalom, pl. mikor nem jo ha tul sokat mozgok egy ritualban, mert ilyen robbanaos chaos szarok vannak a földön.Na ott jobb, ha egy helyben allok, spammelem a skillt es nincs veszely.Persze mikor az a jobb, hogy mindent elkerüljek, akkor valtok flurry-re.Viszont a video cime is elarulja, ez a build nagyon draga es nem fog kis budget-en müködni.Az alap koncepcio az a kesztyü es a staff op komboja miatt müködik.Amugy van egy masik build aminek en a tree-jet hasznaltam levelingre, ez csak str-et stackel. [link] Nincs benne a draga kesztyü, csak olcsobb dolgok es meglepöen jo.
-
tibee77
őstag
Na tettem fel videot ket maprol is.Nem a legjobbak, mert nincs olyan hu de nagy mob sürüseg igy nem latszik hogy mit is tud a kari de azert az alapok ott vannak. [link] Sokaig a stormweaver skillel mentem sokaig, tetszett a nagy giga aoe , meg hogy csak ütök egyet es elhullik a fel kepernyö, viszont kesöbb miutan több dex-et szereztem atalltam teljesen a flurry-re.Olyan a skill kb mint a cyclone a poe-ben, legalabbis a koncepcio, olyan sok az attackspeed, hogy folyamatosan nyomva tartom a skillt amivel gyorsabban haladok mintha futnek (csak 30ms csukam van de 35össel se mennek ilyen gyorsan az tuti) es közben minden elhullik majdnem hogy az egesz kepernyön.Nagyon op lett igy a kari.
-
0karmacoma0
senior tag
Amúgy ez a POE 2-re tök jogos, mert konkrét subcalssok, védelmi mechanikák, gem típusok és fegyverek használhatatlanok. Baromi gyorsan rendbe kell hozniuk az armort, megtalálni az ideális középutat a mace skillek esetében, kitalálni mi a helye a chronomancernek a játékban, illetve nem ártana a leechel, channeling supportokkal(van kb 5, minden más coming soon), dot skálázással kezdeni valamit. Utóbbi rohadt gagyi. D3-at idézi ez a dmg=nagy crit hülyeség. Az egyben ez is sokkal elegánsabb, nüanszosabb volt.
Mindezekkel együtt érdemes más szemmel tekinteni a buildekre és magára a játékra. Ha van valami elképzelésed, mit szeretnél játszani, akkor ne a top buildekhez mérd magad. Minden POE 1 ligában volt 4-5 meta build, ami megbízhatóan és elérhető mennyiségű farmolás után bírt el a top contentel, de végtelen mennyiségű "ok" build volt. Utóbbiakkal az a baj, hogy néha eszetlen sok currencyt kell beléjük ölni, hogy hozzák a meta buildek szintjét, vagy pedig 1-2 dologra szimplán csak nem alkalmasak. Voltak teljesen trash asscendancyk, amikről egyszer csak kiderült, hogy van valami titkos rohadt erős buildjük, vagy senki által nem használt skillek, amikkel valaki halálra farmolta magát, csak persze előtte elköltött rá 3 mirrort.
POE2 jelenleg rendkívül primitív az elődjéhez képest, de még így is naponta látok új buildet olyan dolgok köré, amire a community már idejekorán rácsapta a trash jelzőt. Találtak már brutál erős detonate dead buildet, jó clearspeeddel rendelkező chaos DOT cuccot, nem felhőrobbantó poison karaktert, Acolyte Monk buildeket, stb. Mindről azt hallottam az első hetekben, hogy használhatatlan. Érdemes függetleníteni magad. Én pl továbbra is a saját fejem után megyek. Nem alakítottam át a cold Monkomat, arra amit közben a community kiokoskodott. Természetesen valamivel gyengébb, de így is elvisz minden contentet, és 5 év múlva jó lesz ránézni, mint első karira.
TLDR: Ne yt videókhoz, meg reddit postokhoz mérd a karaktered. POE 1 is úgy működött, hogy érdemes felszintezni valami meta karaktert, ami gyorsan és könnyen letarolja a contentet, aztán miután szétfarmoltál mindent, a világ pénzét belenyomni valami szerelemprojectbe. -
zsirfecske
addikt
válasz
Anti-Hero #1405 üzenetére
hopp, craft-oltam egy ilyet:
1 ex-ért vettem a kék base jewelt (max +xbow dmg és közepes 5% blind on hit chance), aztán úgy döntöttem tököt növesztek: regal-oztam, jött rá egy useless stat, ezért chaos orb-oztam, bejött az 1/3-ad és beadta a mana recovery-t (majdnem useless), végül ex-eztem és beadta a majdnem max-os projectile dmg-tez így konkrétan +20% effektív dps most nekem, egyelőre hagyom így, de ez szerintem már most jóval többet ér mint a 2 ex + 1 chaos amit rá költöttem .
-
ProEvoFan
nagyúr
Kontrollerrel tudtok targetelni ellenfelet?
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Hol kéne farmoljak, ha lvl6-os uncut spirit gem-et szeretnék? -
tibee77
őstag
Levelingre meglepöen op volt maga a staff, ami ugye fillerekert megy.(3 socketes kell) a lenyeg, hogy legyen a cuccaidon flat dmg.kesztyün lehet flat dmg-et hozni , ringeken.elejen semmilyen attribute nem kell kb sehova, mert a färol minden pont szinte strengthre megy, amitöl rohadt sok lesz az life meg az increased dmg is.Igy tenyleg csak azzal tudod növelni a dps-t leveling alatt, hogy mindig egy picivel jobb rollos flat dmg-es cuccokat veszel fel.(az a legjobb ha mindenfele element van) illetve attack speed-del.
-
Argh!
aktív tag
-
Har_melin
addikt
melyik npc-nél lehet upgradelni a mapokat (3 => 1)
-
Tatyla
őstag
én sima PS5-ön játszok immár 130 órája,de teljesen jó ha laggol szervert váltok és nyomulok tovább,kinézetre is teljesen elfogadható,csak emiatt meg egy. Prót biztosan nem veszek…
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
tibee77 #1421 üzenetére
Szerintem aki komolyan gondolja az eljut az endgameig.
Teljesen tudatlan voltam/vagyok a Poe világában. De azért jól haladok..azt nem mondom, hogy könnyen értem a mapozásig..mert nem.
Első fal nálam lost city volt act 2-be. Ott elbasztam 2 napot is..majd addig kutattam a buildeket meg a dolgokat..hogy utánna Cruel act 3.-ig kb ment minden.
Mapozás elment t3ig. Úgy, hogy addig 0 tradem volt.
Azután kellett ezt a trades dolgot is "kitanulnom". Mert anélkül nem esett megfelelő felszerelés és csak haltam kb.
Szóval röviden: igen nehéz játék. De aki komolyan veszi és utána néz a dolgoknak az tud haladni azért.
-
tibee77
őstag
Ja amugy lejart a szerk. idö, ha valakinek kellenenek piros kis mapok (t10-töl 13-ig), mert elakadt a progressben akkor siman tudok adni, van egy rakat.
-
tibee77
őstag
Az a baj (vagy nem baj, legalabbis szerintem), hogy ennyire nem akarjak majd megkönnyiteni a dolgunkat.endgame-ig eljutni mindenkinek az kb. sose lesz opcio.
Edge: igen, waggle buildjet tolom.az ö lowbudget buildjet kezdtem el es mindig fejlesztettem egy picit rajta.nagyon pricey amugy tenyleg, kihizni a resisteket ugy hogy mellette meg attribute is van, hat ja....brutal
-
Edge
veterán
válasz
tibee77 #1417 üzenetére
Hát mit mondjak erre van amikor a pro-k is benézik
Én is elbizonytalanodtam elején a merccel és indítottam egy rangert aztán végül visszamentem mercre.
De örülök, hogy már egyenesbe értél. Ismerem a gremlin stackert másik topikba pont én tettem be a videt, de már nem azért de az astramentis amu egymaga 100div... beteg árak vannak. Dsfarblarwaggle nyomja, melyik buildjét csináltad meg? Van egy low budget is neki, nálam is tervben van egy ilyen építése, bár most a witchhunterrel elvagyok. -
_drk
addikt
válasz
tibee77 #1417 üzenetére
Ez inkább játék technikai meg elméleti szinten nem jó működés, hogy csak pár build működik.
Az okés, hogy minden skill nem lehet jó mindig, az már kérdéses, hogy ha én villámokat akarok szórni varazslónővel és nem tudok, mert jelenleg szart nem ér az úgy jó-e.
De mikor konkrét kasztot felesleges indítani az már baj!
És itt jöhetnek azzal, hogy ez a POE és ha itt csak gránátok érnek valamit akkor ez így van jól, de ez faszság.
Balanszolják ki szépen, hogy minden kasztnak legyen működő képes buildje! Persze nem S tierben az összes, de legyen pár A tier amivel late end game-ig ellehet jutni, aztán hogy mik a legerősebbek megint egy más kérdés. -
tibee77
őstag
Azert ezzel nem ertek egyet.en is giga kocka voltam/vagyok poe1-ben de a ligastart nagyon nagy szenvedes volt.vagyis legalabbis magamhoz merten, egy poe1es ligastarthoz kepest.ket kari utan ugy voltam vele ,hogy hagyom a jatekot a *csaba, nem kell ez nekem.nagy lutri volt a start , mert ha nem volt szerencsed a kezdö karival akkor elegge szar volt a jatek.aztan hirtelen felindulasbol inditottam egy harmadik karit, egy minion abusert.hat igen, hirtelen poe2 lett a kedvenc jatekom.
sokkal több volt a sikerelmeny, a kari szarnyalt a kampany alatt aztan endgameben is.szedtem össze vele annyi penzt ,hogy mostanra egy olyan kariv jatszok ami vagy 50 divbe került, olyan sebesseggel tolom a watchstoneokat mint anno az elsö reszben.(Stacker gemling, op mint allat, csak sokba kerül) Majd teszek fel rola videot.szerettem a minionosat is mert az atomtank volt es mindent vitt de lassu volt mapra.meglatjuk meddig hagyja ggg hogy ilyen karik is letezzenek mint a gemling stacker.remelem meg januar elejeig igen.
-
ProEvoFan
nagyúr
The Colossus megakasztott.
A gránát dobolás nem a legjobb opció ellene.A fele leesik a semmibe. Eddig sima volt, most meg a játék mechanika megakaszt.
Ti hiva állatok gránátos mercenaryval hogy rendesen kapja a sebzést? -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #1412 üzenetére
Ja ez az.
A többi kérdésedre a válasz az, hogy én most endgamebe build alapján keresek minden cuccot.
Sokmindent nem értek még én sem...mi, mivel scalel néha ..Ezt követem: [link]
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #1411 üzenetére
na közben csak megtaláltam, akkor nincs más, csak az irone rune ad 20% evasion rate-et.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Anti-Hero #1405 üzenetére
oh, van xbow dmg affix is? és ez is scale-el grenade skillekre? ja és ezeket a rare jewel-eket is lehet orb-ozni, sőt a kékeket is. imádom ezt amúgy a játékban, hogy minden craftolható tovább, lehet akkor nekem is érdemes lesz ex-elni a fenti jewelt.
na de milyen rúnát tennél bele evasion-höz? trade-en nem tudok vmiért keresni erre, néha béna a site, ki kell tapasztalni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1409 üzenetére
Ha nem lélek nyugtatás lenne akkor csöndben maradnál és élveznéd a játékot ha pcd van ha ps5 prod ha sima ps5, és nem ilyen gyerekes hozzászólásokat Írnál. Le lehet Írni, hogy jobban fut a játék, én el is hiszem, mert erősebb a gép, de ezek a pcs dolgok senkit nem érdekelnek. Ott is jobban fut a játék.
de pénz kidobás, inkább PC upgrade 5-600K-ért😂😂😂
Annyi jó van ebben, hogy a végén legalább ki is neveted magad.
Részemről lezárva -
válasz
Bencus88 #1408 üzenetére
Én is tudnék, de ez nem lélek nyugtatás ezek tények, mivel ezzel foglalkozom nekem "ingyen" van a Pro gép, tehát nem azért mondom, hogy ön igazolást gyakoroljak és nyugtasson a tudat, hogy nem hiába adtam ki 300K-t😳 De ezt neked kellene tudni a legjobban, de úgy látszik már nem vagyunk "barátok" és támadni egyszerűbb,de nem is baj már megszoktam az ilyen embereket 🤔 BUÉK mindenkinek, én léptem👍😅
-
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
zsirfecske #1403 üzenetére
Ez nem rossz jewel.
Én ilyeneket vadászok.:
Csak hát drágák..így a rosszabb verziókat használom egyenlőre. -
zsirfecske
addikt
köszönöm, quality-t nyomom akkor + én is evasion-ra gondoltam, ha már a majdnem perf 99% base értékre mentem. csak ennél nemtom mi a jó rúna, az iron rune az low level és ott 20% armor/evaison/energy shield a tooltip. ez picit zavaros, nincs ott a 20% evasion rating amit említesz. általánosan az itemeken nem annyira egyértelműek ezek, hogy mi mit módosít, főleg ha nem pontosan ugyanaz a szóhasználat.
pl. itt van ez a jewel, beraktam az első jewel slot-ba a passzív fámon:
mivel grenade build, azt látom, hogy a gas grenade dps 99-ről 104-re emelkedik vele, és hogy a main hand critical hit chance 5%-ról 5.6%-ra. ezeket értem, az 5% base chc-re kell érteni a +12%-ot, az pont 5.6% (ez követhető jól a skill panelen a critical hits alatt), a projectile dmg viszont nem igazán látszik külön. jó, a végeredmény +5% total dps, de jó lenne látni a passzív fáról jövő projectile dmg szummát, ha már az az egyik legfontosabb sok ranged build-nél. vagy csak én vagyok vaksi -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1395 üzenetére
PS5el játszok.Ronda?
Kibaszott szép a játék. Néha akad,, laggol, de inkabb csak a nagyobb városokban vannak problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest