Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
A chaos dmg nem elemental, a 21% ele res semmit sem ér a chaossal szemben.
A phys dmg-et biztosan növeli a phys catalyst, az attack catalyst nem tudom, mennyire működik. próbálj rá két-három darabot, ha hat rá, akkor annyinál már látszania kell.
Szerk: attack catalyst is növeli sebzést. -
zsirfecske
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
az all elementalból jövő 21% chaos res-t is boostolja a chaos-os catalyst? ugyanígy felvilágosíthatnál a fenti physical kérdéssel, mivel sehol nem írja a tooltip, keresésre se adja ki, nem akarok összevásárolni mindent és próbálgatni ha nem muszáj.
szerk:
igen, túllőni sejtem hogy érdemes, mint dio2-ben a conviction aurás über boss ugye. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
21 all ELEMENTAL resistance
Egyébként meg ezt az "annyi már nem is kell szinte" mondd majd egy ultimatumot futó hibrid karakternek. +50% extra chaos dmg, minden monszta mérgez, stb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
Chayulas Catalyst? de mivel van rajta alapból 21 all res, így +37%-ot csak ez a gyűrű chaos-ra, annyi már nem is kell szinte
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én inkább a chaos resistet tolnám fel, azt a legnehezebb szerezni
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
illetve bocsánat, ezen inkább a Physical Damage to Attacks stat-ot kéne turbózni a dmg miatt. viszont ez nekem talány, most akkor az Uul-Netols Catalyst vagy a Reaver Catalyst boostolja? mindkettő benne van a stat névben, szóval Attack vagy Physical quality számít itt ennek?
illetve akkor már, a gyűrűn a phys dmg hogy scale-el a többi cuccal/skillel? ha grenade alapból is mondjuk konvertál az xbow phys dmg-ről mondjuk fire dmg-re, akkor ez a gyűrűs phys előtte vagy utána lép be? nagyon nem mindegy ugye.
-
-
nanofocus
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Sziasztok!
Mi igaz a februári wipe híresztelésből? Ennek fényében már nem igazán kezdenék új karit.
-
zsirfecske
addikt
vettem egy gyűrűt:
a quality-zést még tanulom jewel-eken, mit érdemes rajta tolni szerintetek? mana és defence olcsó, felteszem azt.
-
pomk
őstag
Funny Story:
Tegnap az új frost sorceress karakteremmel Lvl. 21-en (~400 life és ~400 ES) megpróbáltam a Trial of Sekhemas-t. Ahogy gondoltam is, a boss-ig 1-1 résznél volt egy kicsit nehezebb, de igazából nem volt kritikus helyzet. A bosstól kicsit tartottam, de közvetlen a boss előtti állomáson ott volt Baryas. Általában felesleges és haszontalan dolgokat szoktam nála látni, erre közvetlen a boss előtt mit árult..."You can't be damaged until you complete the next room"
3x is elolvastam, mire elhittem hogy azt látom ami oda van írva.
Így azért elég könnyen lement a boss ...
-
prokxy
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nekem van egy, Una-s cucc, de hiába mászkálok ott, nincs a kunyhóban semmi. 2x takarítottam ki a mapot azóta. A jelzés ott van, hogy csinálnom kéne pedig. Szóval rip.

A lenti témához, hogy ki mekkora ász a játékban vagy nem az: már letettem róla, hogy "top" ligában legyek, mint anno a Dio3 esetén, nem izgat a leaderboard, sem az, hogy kimaxoljam a karaktert. Legyen a fejlődés folyamatos, legyen miért belépni és élvezzem amit csinálok. Lehetne ezt sokban optimalizálni és aki megteheti, csinálja, ő dolga. Persze nekem is jó lenne 3map/div, de eddig 2 esett 125 óra alatt és egy perfect lesser's orb (ami néha 3 div-et ér), szóval nem panaszkodom. Rarity-m 20%
Az egyik charm-on van, máson semmi. De örülök, hogy egyáltalán sikerült összerakni úgy a karakterem, hogy T15+1-es, sárga, szívatós mapokat is szépen viszi 
Most jön az a rész, hogy lehet finomhangolni, mert a Crit chance-m csak 31%, a Crit dam 402. Ki akarom rakni a "Stormcharged" passzívot az amulettre, de a Fear anyag borzasztó drága.
-
válasz
Har_melin
üzenetére
En ma gondoltam kiprobalom a szakkmajesszt, ha mar ennyire szidja mindenki. Azt kell mondjam, h a minyonos build gusztustalan, siman lement, bar 22k honorom volt a vegere, illetve kerestem a movement speedet is, de azt nem adta be, illetve sikerult a nagyon gaz rontasokat elkerulni.
-
Har_melin
addikt
trialmaster letudva, 7-8 pont bezsákolva carry nélkül.
-
Seprioth
csendes tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Figyelj én tégyleg türelmes vagyok meg minden de te orvosi esett vagy utoljára leìrom sehol nem írtam hogy én exploital élnèk.
3map 1div-et nem azèrt ìrtam hogy menőzek csak adat miatt meg ez egy szóló játèk itt nincs èrtelme meg egyèpkèntse.
GGG nem akartam szidni èrdekes mindenki ezzel jön redditen is nem is èrtem, ezt a trendet mondjuk én d4 jövök nekem fura ez Poe közöség kicsit ilyen márka hűek vagy nem is tudom rá a megfelelő szót talán fanboy

-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Seprioth
üzenetére
Oh hat bocsanat en hencegtem a 3map/div hatekonysagi ratammal ugyebar? Hiszed vagy sem kicsit sem erdekel sem a szemelyed sem az ingame vagyonod, az egyetlen dolog ami erdekel altalaban egy jateknal az hogy ha lehet jatszunk tisztan, h valakinek kell az ilyesmi amivel te is tolod az megtalalja ha akarja en viszont nem szeretek belerugni abba aki a foldon van. Ja a GGG-re gondolok igen, a mai hotfixes mizeria megint mutatja hogy mennyire urai a helyzetnek, a supportos magyarazkodas melle.
Az hogy te mit csinalsz magadnak az a te dolgod amikor elkezded terjeszteni mar nem csak a te dolgod. EN ennyit tehetek hogy megszolitalak erte, jobb esetben eleg...
-
Seprioth
csendes tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Okoska ki írta hogy duplikálom látom rossz indulat megvan.
Az hogy leírtam hogy most mièrt van felborul a piac nem hiszem hogy olyan nagy bűn.
Különben szóló játèk neked nem lesz drágább a kenyèr.
Akkor a különbözö piac figyelő össze hasonlító progik is csalás most akkor èn mint konzolos sîrjak?
-
-FreaK-
veterán
Áruljatok már el valami trükköt amivel gyorsan tudok pár ex-et szerezni, mert nekem nem akar menni. Néztem videókat, a kereső meg a weighted sum haszálatáról, de amikor végre feldobott valami jót az active search, akkor 3mp nem volt elég, hogy én vegyem meg..
Hirdetek vagy 200 cuccot, de csak nagy néha megy el 1-1.Túl sok idot mondjuk nem fektettem bele eddig, a kevés időt inkább játékra fordítom.
-
Sunrider987
aktív tag
-
Seprioth
csendes tag
válasz
freddirty
üzenetére
Tornyokba teszel min 20 % Quantity of items found in your maps statos tabletet ès föleg 3,4,5 toronyba be boostolod az elèg durva.A Quantity állitólag erősebb a raritynál ès %-osan ráèpül kínai fórum szerint így lehet elèrni 1000+rarity szintet....3map egy div az átlagom..ezt nem lehet szerencsère fogni meg hogy random.
Mondjuk most a piac úgy is fel van borulva a duplikál mirriorok miatt sok kínai játèkosnál most 100+mirrior meg duplivált cuccok vannak..... -
freddirty
senior tag
válasz
Seprioth
üzenetére
Háát én nem éreztem azt a nagy különbséget. 150 rarityvel játszogattam már december óta. Tegnap kipróbáltam hogy felpattintom a rarity-s shieldet mert a corrupt beadta a 3. Socketet rá. Ez úgy +180% rarity tehát 300 felett vagyok. Nem látok olyan durva kbséget. Nem hullik a div mint a hó, picit több az exa és több magasabb tieres rare item esik. De ennyi. Megkockáztatom a +61 spirit az oakswornból többet ér mint a plusz rarity.
-
Seprioth
csendes tag
Sziasztok!
Akinek kell ingyen T10,11,12,13 map az írjon mert rengeteg van.
A másik kb 150db mapon teszteltem és 120 ès a 200 feletti rarity find nagyon durva külömbsèg van.Szóval nem igaz amit sok helyen ìrnak hogy 80-100 elèg. -
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem is mond, amit endgamebe értem és elkedztem magamnak tradelni cuccokat rákaptam durván.
Mondjuk elég jövedelmező mert 50exből csináltam 800at + 17div + kb 60div eladó cucc...
-
Har_melin
addikt
Kicsit lassú lesz ez a 7-8. pont, de legalább nem stresszes. Hat ultimatum, 3 coward, 3 victorious fragment. Most egy kicsit belefáradtam, majd még este visszamegyek venni pár ultimatumot, előbb utóbb csak beadja a deadly fragmentet is.
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Hétvégén veszek div-et, azt eladom hétközben ex-ért

-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Dettó, néha én is ezt csinálom, eltelik 1-2 óra azt meg 1 mapot nem nyitottam

Szóval átérzem, de a Trade része ettől függetlenül tetszik és mókás. Általában normális a másik oldal is, volt, hogy kipróbálhattam a fegyót vásárlást után, majd visszaadta az ex-et ha nem volt ok. De sok a bot is, ezt látni. -
zsirfecske
addikt
hát játszani úgy a legjobb, a trade teliberakja az élményt. mondom ezt úgy hogy 3 nap alatt nem jutottam ki cruel elejéről sem, mert folyton exákat termeltem. ok, meglett a 250 ex több száz trade után, de függőséget okozott és csak erőszakkal tudtam rávenni magam a játékra (szerencse, hogy a gold elfogy alvánál hamar a currency exchange díja miatt, olyankor menni kell pár kört és vendorozoni mindent). tehát cuccra most van della, de inkább menni kéne ssf-be zárva semmivel nem törődve.
a két oldalt asszem ezzel vázoltam is.
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
Van most valami spirit bug, vagy nálam hülyéskedik, vagy lemaradtam valamiről?
Monkom alap spiritje 100, tegnap még ment a build-emmel (100+105) minden szépen. Most beléptem és a karakter képernyőn csak 157-et látok.
Ha leveszek mindent és egyesével pakolok minden vissza jól, pl. az amulet (48 spirit) hozzá sem adódik...
-
Andor22
aktív tag
sziasztok !
kezdő vagyok ,hogy lehet berakni 11 aktív skillt ahogy itt van
[link]
köszi előre is -
_drk
addikt
Milyen állapotban van az SSF mód?
Olvasok rosszat is, jót is...
Elvileg még nem lehet menetközben váltani így félek belekezdeni egy nagyon bezártkariba. -
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
igen, legalább is ha most is úgy működik, mint az egyben. Ezt elvileg nem érinti se a csökkentett life regen, se a no regen, mert ez nem regeneration.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Durva.....
-
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Biztos megcsináltál mindent?
Permanent stats from the champaing -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Erre gondltam. -
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
én ilyeneket vettem, darabját 2 ex-ért:

szerintem a % increased recovered és a %reduced charges per use a jó statok, így nem fogy ki elnyúlós boss fightoknál se (de endgame-ben ez lehet változik).
a quality rá drágább volt, kb 35 glasblower, ami most kb 8 exet ér alvánál.
ha unique flaskákra gondoltál, akkor nem szóltam
amúgy megvan az endgame body armor-om a fegyver mellé, 40ex, elég ba**ós. így árulták ahogy látni, csak a rúnákat tettem én bele:

(gondolom ha nem 3 socket, már kuka is volt az eladónak, de sztem a recoup life hasznos stat lehet később) -
Har_melin
addikt
Én vagyok vaksi, vagy az ulti trialnál nincs láda a végén, csak ha kilépek a portálon? Most ott kellett hagyjak pár jónak tűnő cuccot, mert amik közben estek, azokat fontosabbnak ítéltem.
Második tízes ulti próbálkozás volt, most sokkal rosszabb választékkal, de így is lement érdemi veszély nélkül. a fragment is más lett, mint ami az elsőből esett, remélem fog ez menni. -
-FreaK-
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Csak az a gond ezzel, hogy a herald of ash-hoz (ha jól emlékszem) 6os szintű gem kell legalább, és az nem tudom, hogy hol esik. Farmolás, meg próbálkozás helyett esetleg vedd meg trade-en, 1-2ex-től indul az unctut spirit gem lvl6, valszeg pont azért ilyen drága mert sokan keresik.
-
Remiel
őstag
Ezt a kicseszett citadell bugfot javíthatnák, nem csilivili towereket kéne betenni, meg szépítgetni, hanem megoldani, hogy ha megcsináltad a citadell akkor legyen is complete, mert failedre teszi és lehet kerülni a világ végén hiszen arra nem enged tovább.
-
_drk
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Persze.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
A pénteki patch előtt sokáig így volt.
Más.
Traden nézem a flaskákat, rengeteg van...
Melyik a legjobb life/mana flaska?
Én még a sztoriban, a questben kapott flaskákkal megyek.
-
_drk
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tegyél bele kis gemet. Minél nagyobb gemet teszel bele, annál nagyobb a szintje és követelménye.
Egyébként azt én se használtam. Elég gyors a kari anélkül is. -
-FreaK-
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen, ahhoz viszont érdemes, eléggé megdobja a sebzést.
Arra figyelj, hogy ezeket a buff skilleket az elérhető legkisebb szinten csináld meg először, mert a szinttel nő a stat követelmény is. Szenvedtem vele én is sokat, elég későn kezdtem csak el használni, mert nem volt alacsonyabb szintű gem-em. -
-FreaK-
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ezzel mentem én is, és sose használtam a shield charge-ot
De ha mégis szeretnéd, akkor tudsz venni geart amin van str, illetve a passzív fán a stat node-okat bármikor tudod változtatni. -
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Ezt a leveling buildet próbálom építeni: Gas Arrow Deadeye Leveling Guide aminél nem olvastam el a szép pirosan kiemelt részt, hogy minél előbb szedjem ki a shield charge-ot, hogy elkerüljem a magas strength követelményt. (Mondjuk ez vonatkozik szerintem a herald of ash-ra is) Szóval, nem szedtem ki, azt hiszem 24-es vagyok és kábé ilyen 43-as strength a követelménye az éppen eső skill gem-ekben, van rá megoldás, hogy valahogy mégis kivegyem azon kívül, hogy feleslegesen kistesizném a karakterem?
-
-
Har_melin
addikt
Nem bleed immun a CI, pont ezt írtam. Chaos immun, tehát ha 0 ES van rajta és meglövik egy 1000 chaos sebzéssel (aminek semmilyen más sebzése sincs, csak chaos), akkor életben kell maradjon. (legalább is a mechanika leírása alapján)
A bleedre nem immunis, csak egy másik mechanika (a CI) azt írja elő, hogy amíg van ES, addig csak abból sebződhet. A bleed meg azt, hogy ő csak life sebzést vihet be, ES-ből nem tud sebezni. Vagyis amíg van ES, addig nem hat a bleed, de ha elfogy, akkor kakukk, véged. Ha tényleges immunitás lenne, akkor ES nélkül sem hatna rád.
A belinkelt tooltip képre meg már írtam, hogy az a NORMÁL, hibrid life+ES karakterekre vonatkozik. A CI viszont nem a normál működés, hanem egy egyedi rendszer, amire nem a normál szabályok vonatkoznak.
-
Remiel
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
A toolip szerint ez nem így van, hiszen épp azt írja, hogy a bleed átmegy az ES-en és közvetlenül HP-ból sebez, ezért is írtam, hogy ebben az esetben minden CI kari hullana el minden sarkon ahol bleedet tesz fel mob. Vagy a tooltip szar, vagy totál bleed immun a CI, ezt viszont sehol nem írják le, de mondjuk ez legyen a legnagyobb hiba a játékban
-
Har_melin
addikt
Egyébként a magyarázata a dolognak valószínűleg ott van, hogy a bleed a life egy bizonyos %-át sebzi. A CI esetében viszont amíg van ES, addig abból fogsz sebződni. A képen szereplő leírás a hibrid (life+ES) karakterekre igaz, azoknál mivel van life, a bleed elvesz belőle. A CI-nál viszont csak akkor tudja elkezdeni sebezni, ha elfogyott az ES. Nem tényleges immunitás, csak működésbeli, ha elfogy az ES, akkor a bleed (is) megölhet.
(Érdekes lenne kipróbálni, hogy ES nélkül, pucéran az 1HP-t sebzi-e a chaos dmg? A szövegezés szerint nem szabadna.) -
Har_melin
addikt
Hogy Csodabogárt idézzem: "én nem tudom, mitől megy, én csak vezetem". Felőlem írhat bármit a tooltip vagy a wiki, ha egyszer nem sebződök tőle.
(Egyébként a CI kariknak pont akkor nem lenne semmi értelme, ha a bleed hatna rájuk, hiszen immunitás nélkül 1HP-t pont ahogy írtad, bármilyen szintű mob lekap, folyamatos onehit lenne számomra. Arról ugye nem akarsz meggyőzni, hogy úgy 100 mapon soha, egyetlen egy bleedes monszta sem került a közelembe...) -
ProEvoFan
nagyúr
Amit nézek guidot, ott a srác lvl86os. Én lvl88, és nem tudom kirakni azt a passzív skill fát, amit ő igen. Hiányzik kb 4 skill pontom. Nem értem, sztoriban mindent megcsináltam.
-
Lokids
addikt
Létezik, hogy az én mapom nem generált egyáltalán citadelt? Sehol se találtam még.
-
Remiel
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Na akkor mutatok valamit, ami ha igaz lenne a CI kariknak értelme sem lenne. Nézd meg az utolsó sort:
E szerint mivel CI-vel 1 azaz egy HP-d van és a bleedind átmegy az energy shielden halottank kéne lennem ha bármilyen bleed rám kerül... akár egy lvl 1 -es mobtól. A poison nem számít, mert azt ugye nem kapom meg. És a wiki semmit nem ír arról, hogy bleed immun lennék.
és íme a bleeding:
Bleeding, or bleed, is an ailment that deals physical damage over time to the affected target
-
Har_melin
addikt
A számolási módjához (mármint, hogy az 1HP-t miért nem érinti) nem értek, de tény, hogy a bleedre nem vagyok érzékeny egészen addig, amíg van ES-em. Ha meg az elfogy, akkor ugye eleve mindegy... (Nálam okosabb streamerek szerint sem érinti a bleed a CI karaktereket, csak a corrupted blood.)
-
Har_melin
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
- csak szólóban, a multiban erősebbek az ellenfelek és a honor sebzésed is nőni fog.
- ha az invokernél CI buildet csinálsz, akkor egyértelműen az ultimatum a nyerő. Akármi volt az első négy pont, ebből kettőt tegyél át Meditation-re, ez megduplázza a ES-t. Akár a trialok közben is visszatöltheted és immunis leszel a chaos, poison és bleed modokra.
- Ha nem CI build, akkor talán a sanctum egyszerűbb, de én oda is már majdnem a CI szintű ES-sel mentem, és emlékeim szerint olyan 5k körüli honorral futottam neki. (A honor a life+ES értékből származik). Meg persze az összes berakható honor res és maximum honor reliccel. -
válasz
Dictator^
üzenetére
Én pont most délután toltam le egyedül egy ugyan ilyen lvl67-est, elsőre meglett gond nélkül, gyakorlatilag honor vesztésem se volt , 85-ös witchhunter mercenary vagyok! Amúgy azt vettem észre, többen sokkal nagyobb szopás, eleve a sok effekttől nem látni a fától az erdőt, elég ha alád pakol valamit egy enemy és nem veszed észre és RIP! Szóval én egyedül próbálkoznék a helyedben...
-
Dictator^
veterán
Ascendency 3 fázisához hanyas szintűek kéne legyünk?
Djinn Baryja 66-ot próbáltunk tegnap, de mindig offolt a honor, illetve a 3.trialos maprészhez át sem értünk.
Inscribed 75öt próbáltunk, 2. trialrészbe kaptam egy instant halált.
Mennyiek kéne legyünk?
Honor Resist és Max Honoros reliccel próbáltuk.Én Monk LV78, Invoker Falling thunderrel, haver Mercenary LV78 Witch Hunter lightningos builddel.
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Aha oké, sajnos én nem tudok tradelni ProEvonak írtam privátban miért, itt most nem fogom ecsetelni, ez van nekem ezt dobta a gép...
-
Har_melin
addikt
A Trialmasterhez ha megvan mind a három fragment, akkor közvetlenül is be lehet menni, vagy csak egy újabb tízes ulti végén? (Még nincs meg, csak tájékozódom.)
-
Har_melin
addikt
Stressz teszt a monkkal: lvl80 Abyss boss. Már megint elszúrtam a harangot (nekem valamiért soha nem oda kerül, ahova leraknám és utána úgy az esetek 20%-ában találom el, ha elsőre nem sikerül. Végtelenül béna vagyok), és az a giga csontváz azért elég erősen sebez. Kétszer kellett megállnom harc közben(!) a meditationnel újratölteni, de gondolom a magas evának köszönhetően mindkétszer sikerült olyan 6k fölé felnyomnom és végül megpusztult. (Amikor jól raktam le a harangot és el is találtam, akkor sebződött szépen.)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
A hét közepén 105ex volt 1 div.
Hétvégén felmegy.
Remélem jövő héten marad ez a trend.
Más.
Kinyitottam 2 citadelt. T15 mapok nagyjából mennek. Ebből kiindulva, van esélyem odabent? -
zsirfecske
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
én vagyok aki az elején írtam, hogy de jó, hogy level 25-ig nem lehet trade-elni, mert megöli a játékot. aztán most ez van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hogy hogyan? mint mindig, olcsón kell venni és drágán adni

ProEvoFan:
kösz a tippet, ha lesz még ilyen, megfogadom
bár én úgy láttam konstans felfelé megy az ex/div árfolyam mostanában.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Előbb esett egy perfekt jeweller's.
Eladtam 301exért, mert nem kell a buildomba.
A div váltást exalted orbra azt hétköznap kell kivitelezni, mert akkor olcsóbb. -
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez oké de például, hogy szereztél ennyi ex orbot ha még a sima játékot sem toltad le, érdekes 🤔 Mapozásnál dobálja ez oké, de nekem összesen nem dobott a sima játék 100 exet sem a 270 óra alatt (most már van több mint 200, de a mapozas miatt), 3 karaktert húztam párhuzamosan és mindhárom endgame-ben van😳
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Micsoda, hogy te még a cruel 3-at sem toltad le, én már azt hittem T15-ös mapokat csinálsz 😂Hát nekem amit korábban beraktam ide Crossbowt, a mai napig azzal tolom, tegnap már T12-ig eljutottam, és eléggé szépen haladok gond nélkül 😳 Hová akarsz te ennél jobb cuccot?🤔
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
eltöltöttem egy napot endgame közeli bombard crossbow kereséssel, így megosztom a tapasztalataimat, hátha hasznos másnak is.
egyrészt a craft esélytelen. normal itemből biztosan (fél tucat level 81+ expert bombard-ból egy sem jött még közelébe sem bármi értékesnek), de chaos-oztam el 9 ex-ért vett rare xbow-t is (az orb T9 flat dmg stat-ot cserélt le T4 flat dmg-re, 6-ból az egyetlen stat-ot ami érintetlenül kellett volna)
tehát maradt a trade, ott ki lehet fogni jó deal-eket, de az igazán jó xbow 10 divine-tól indul, amire próbáltam ajánlatot tenni a végén 90 ex körül végül 150 div-ért került fel...
szóval úgy döntöttem nem görcsölök többet az ügyön, adott volt két közepes, nagyon hasonló, dupla phsy dmg + life/mana xbow, amiknek darabját 3 ex-ért szereztem. ezen keresztül próbáltam megnézni, mi ad jobb eredő phys dps-t, a magas flat+alacsonyabb %increased vagy fordítva, ezért dokumentáltam és egy képre összeraktam az upgrade folyamatát:
azzal, hogy mindkét vaal-ozással oltári mákom volt, tökéletesen hasonlítható a két út, és kiderült, hogy gyakorlatilag mindegy hogy flat vagy %increased felé megyünk, ha az alap fizikál dps közel egyezik. ez meglepett, mert a matek alapján arra számítottam, hogy a magasabb +flat phys értékre (+44.5 vs +24.5 átlag dmg) előtt +60% phys increase (socket+vaal) kimutathatóan több szumma damage-et hoz majd, mint az alapból 56%-kal magasabb +phys dmg érték az alacsonyabb flat dmg xbow esetén.már csak egy kérdés van: a life/mana per enemy kill vs leech páros közül melyik bizonyul hasznosabbnak majd mondjuk mapozás alatt? (direkt nem crit dmg-re vagy attribokra mentem a suffixeken, hanem sustainability-re)
hamarosan kiderül, már ha trade helyett talán játszanék, és végre letolnám cruel act3-at
-
ProEvoFan
nagyúr
Meglevő itemre tudok rakni, pl dexet, mert nekem az kell? Vagy csak random adja pl exalted orb-al.
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Az ulti fragmentek nem egysékes drop rate-el rendelkeznek. Nem véletlen az ára a deadly fate-nek (40ex) és a coward és victorious fate-nek (10ex).
Mondjuk xboxon reggel a 15 ultiban kb. egyenlő arányban estek. Ezen csodálkoztam is, de mondjuk az a 15 nem egy nagy sample, lehetett mák is. -
ProEvoFan
nagyúr
Végre kiesett az első div.
220 óra kellett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Így azért elég könnyen lement a boss ...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)