Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Szerintem elég gyenge ez a templom. Nekem még sose dobott semmit. Szörny alig van benne. Unalmas fel alá futkorászás az egész. Még ha egy folyosón kellene végigmenni, de ehelyett összevissza vannak a szobák. Elhiszem, hogy ha valaki elvégzi a templom egyetemet, akkor jókat dob, de én mezei játékosként csak játszani szeretnék.
-
savior
őstag
Ha valaki erős és olcsó buildot keres: whirling assault build. 1 gombos. Letakarítja a képernyőt 1 támadással. Erős a védelme. 1-2 divből felcuccolható t15-re. Bossoknál lekell rakni a harangot és úgy whirling assault skill. Olvadnak. Titánra van a build, de én a sámánomat alakítottam át arra és így is jó.
Olyasmi mint a diablo ww barbárja, csak itt jóval nagyobb a támadás sugara. Csak annyira kell ügyelni, hogy legyen valamelyik cuccon life meg mana szívás. -
savior
őstag
válasz
Walter_White
üzenetére
40 percbe került, mire egy egyedi nevet kitudtál találni?
-
savior
őstag
Hát ez a vaal temple egy gólyafos a levegőben. Semmit nem ad. Elmentem az egyik fő teremig a boss 1 hitelt egyből, és vissza se tudtam menni a templomba.
-
savior
őstag
Nekem ebbe a druidába beletört a bicskám. Kipróbáltam 2 buildot is, element rá összes goldom meg currencym, de meg a fehér t1 mapot se tudtam letolni vele. Új karit meg nem kezdek. Egyik ismerősöm ugyanígy járt. Ő indított egy witchet végül.
-
savior
őstag
Druidára tud valaki endgamere alkalmas buildot? Jelenleg macival megyek és maul+furious slam, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy a végéig elég lesz, illetve hogy nincs ennél jobb build. Maxrollt szoktam nézni, de ott még semmi build nincs rá.
-
savior
őstag
válasz
Walter_White
üzenetére
Sok nev foglalt. Foleg a hetkoznapiak. Probalj meg olyan jellegut esetleg mint pl HarcosWalter.
-
savior
őstag
Megy már az új szezon?
-
savior
őstag
Templomnál nálam az a gond, hogy megakasztja a játékmenetet. Meg nem csak végig kell ütni, hanem építgetni. Fél órán át magyarázták a működését, nekem meg nincs egyetemi végzettségem ehhez.
-
savior
őstag
Látom ez ilyen molyolós liga lesz. A templomot az első részében se játszottam sose, de ahogy tapasztaltam más sem. A druida se tetszett. A medve formája olyan lesz, mint most a warrior: mire megütne valakit 2szer lecsapják.
Közben mutatták, hogy optimalizálják a játékot és több fps lesz. Ennek viszont örülök. -
savior
őstag
Esett egy level 16os pancel. Arazo progival megneztem es sok divet irt. Rakerestem marketon, errefel 1ex. Aztan latom hogy 3 socketes. Rakeresek es 1 div. Utana eszrevettem, hogy nem corrupted. Vegul 15 div-ert ment el.
-
savior
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Onnan ezer eve kitettek a szurom es kesobb nem vettek vissza. Azert koszi a tippet.
-
savior
őstag
Ha valaki tud egy jo magyar klant, akkor az irja mar meg legyszives.
-
savior
őstag
Tudtok valami jo magyar klant? Amiben voltam letiltottak szinte minden tagot a guild stashrol.
-
savior
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kozben talaltam egyet. 1 annulment meg 1 normal heavy belt esett.
-
savior
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Es mi az a Jade isle?
Marmint hol talalhato? -
savior
őstag
Witchel van olyan build, ami siman viszi a t15-t? Egy sparkos blood magem van, de valamiert eleg keves a sebzese es papir is. Esetleg kiprobalnek valami summoner buildot, ha erdemes.
-
savior
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szép fogás.
-
savior
őstag
Titanal ha sundert hasznalok, akkor osszetudom valahogy hozni a break armour hatast?
-
savior
őstag
Currency gyujtogetesre van valami pro tippetek? Akinek szepen gyulik az adhatna tanacsot. Jelenleg t10 kek/sarga mapokat megyek. Habar nem vagyok csoro, de azert a jotol messze allok currency farmolasban.
-
savior
őstag
Huntressnek melyik skillje jo endgamere? Lightning spearrel probalkozok, de nagyon harmatos a sebzese. Nem tudom erdemes e raforditani az osszegeket.
-
savior
őstag
Közben maxrollon frissült a boneshatteres build, így azzal tettem még egy próbát. Habár nem volt minden passzívújrarakáshoz goldom, de így is tetszik az a verzió.
-
savior
őstag
Warriort inditottam, de act4-ben ugy dontottem feladom. Nincs semmi normalis skillje ami tetszene es gyenge is nagyon. Masik karival meg megegyszer nem szenvedem vegig a sztorit. Azt hittem majd magasabb szinten beindul a dolog es jobb lesz, de tevedtem.
-
savior
őstag
Szerintem ez az uj sprint borzalmas. Bukfencezzek egyet hogy futassak? Nekem egyaltalan nem all kezre a hasznalata. Plusz mindig felakadok valamiben. De lehet csak en vagyok bena.
-
savior
őstag
Lehet tölteni a patchet. 45gb
-
savior
őstag
Most hogy is lehet ujraosztani az ascendancy pontot? Csak gold kell hozza es mar lehet is?
-
savior
őstag
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz, ha valaki alul áraz. 50-en berongyolnak a hideoutjába?
-
savior
őstag
Állítólag jön a druida is.
-
savior
őstag
Egy lich-t szivesen kipróbálnék, de hogy nem fogok 30-40 órát kampányozni emiatt az is biztos. Egy huntresst meg egy smithet elvittem mapokig. Nem rosszak, de jobbra számítottam. Ha nem figyelek oda, akkor összecsomgolnak még kis mapokon is.
-
savior
őstag
Sziasztok.
Amazonnal endgamere mik a lehetosegek? Melyik buildek azok, amikkel fluid ott a játék?
Egyelőre lightning spearrel szintezek, és lassan eljutok a mapokig. -
savior
őstag
Köszi a válaszokat.
-
savior
őstag
Az miért van, hogy a loot filter fehér gyűrűknél, öveknél úgy szól, mintha unique esne? Párat felvettem beárazni, de ilyen 1 ex körüli áron voltak kirakva, ami nem egy nagy eresztésre vall.
-
savior
őstag
Titánnal melyik skill vagy build az, amelyikkel pörgős a játék?
-
savior
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Úgy tudom hogy többször is fellehet majd éledni a mapon a halál után.
-
savior
őstag
Valakinek van benne tapasztalata, hogy a warbringerrel vagy a titánnal könnyebb, élvezetesebb a játék? Van egy warbringerem, ami nagy kedvenc, de jó lenne tudni, hogy a titán mit bír. Meg aztán jön egy új warrior ascendancy is.
-
savior
őstag
Sziasztok.
Az új szezonnal érkező dolgokról tudni már valamit? Balance is érkezik? Ki mit indít? -
savior
őstag
Én általában ott adom fel az ilyen játékokat, hogy napi 5-6 órát belerakok, de nem esik semmi értelmes. Ez megy néhány napig aztán inkább lelépek.
-
savior
őstag
Akinek több 10 vagy 100 dive van az miből szedte össze?
Nem kevés órám van benne és eddig esett 2-3 div, meg kb ugyanennyit gagyi currencykből összeraktam. -
savior
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Download | Exiled Exchange 2
azt hiszem ctrl+alt+d a tárgyra és ott írja majd a dpst. -
savior
őstag
Kezdem úgy érezni, hogy a sárga cuccokat felesleges felszedni. Hetente 1 olyan cuccot találok, amit megvesznek. Uniqueból meg mindíg az 1 exasak esnek ki.
Ti hogy vagytok ezzel?
PoE 1-ben ugyanez volt, csak ott 10szer ennyi felesleges cucc esett. -
savior
őstag
Eléggé leálltak a készítők. Már 1-2 hete semmi új hír, se patch.
-
savior
őstag
Hand of Wisdom and Action kesztyűt nem ad el valaki véletlenül? Valami gagyi is megteszi. 1 divinem lenne rá.
-
savior
őstag
Hogy mutogattak, hogy a warrior mekkora kiraly lesz, mert tud majd vedekezni a pajzsaval.
-
savior
őstag
Fél órán keresztül próbáltam egy tré unique cuccot megevenni, de senki nem jelzett vissza. A végén már nem is vártam az üzenet után, egyből copytam a következőt, de semmi. Nem tudom mi lesz itt, ha még a hozzáértők is letojják a trade üzeneteket.
-
savior
őstag
Masodjara mar vegiglehet csinalni 10 ora alatt. Legalabbis random csapatokkal megvan. Soloban nem tudom. Annyi hogy a boss fightok sok idot elvesznek, mert van aminek 10szer is nekikell menni. Meg nem kell minden palyat, bosst vegiggyakni.
-
savior
őstag
Grafikara azt sikerult kitalalnom, hogy 60rol 45re veszem a target frame-t. Igy meg nem szaggat es a grafika se romlik le sokat csata kozben.
A minionos buildel valo szerencsetlenkedesem meg ugy latszik megoldotta, hogy vettem +2 minion skill sisakot es sceptert. -
savior
őstag
Nekem summon witchel eddig se ment a mapozas(t1-et se tudom vegigvinni), most meg nerfet is kap. Nagyszeru.
-
savior
őstag
Ahhoz kepest, hogy kezdo baratnak titulaltak a jatekot szerintem rohadtul nem az.
Plusz akinek nincs eromuve az az elso resznel is csunyabb grafikaval kenytelen jatszani.
Sokszor olyan pixeles/csunya a kinezet hogy nem is latom mi tortenik, de legalabb az fps is alacsony.
Mindezt ugy hogy a diablo 4 pl magas grafikan fut es nagyon jol nez ki. Es ugye ott tobb a szorny is amit meg kell jeleniteni. -
savior
őstag
Mapozasig elvittem 2 karaktert: warriort es witchet. Viszont nem megy le egyikkel sem meg a t1 terkep sem. Szamomra a jatek baromi nehez es igy eleg alacsony a szorakoztatasi faktora. Warriorral szerettem volna jatszani, de marha gyenge es a skilljei kotvanyak. A witch allitolag a legerosebb, es ezert kezdtem el egyet. Dehat 5 percig nem lehet eletben maradni, mig a terkepet vegigvinni 1 ora. Valamit mindig benezek es meghalok.
-
savior
őstag
8 exaltedert bevasaroltam ugy hogy vedelem centrikus legyen a dolog. Errefel az elso mapon az elso ellenfel leutott. Ez most komoly? 35% az immunok es 50% az armor, 2k life.
-
savior
őstag
Az új patch sikeresen kinyírta a boneshattert. Most ott állok, hogy nincs warbringerrel egy normális támadó skillem se. Választhatok hogy vagy lomhán támadok és szétütnek mire sebeznék vagy nem sebzek lópikulát sem. Lassan végzek cruel act 3-al, de nem látom most a kiutat. Soloban eddig is béna voltam, de csapatban a boneshatterrel tudtam azért hozzátenni a csapathoz. Most meg semmi. Ha valakinek van bevált módszere warbringerre az ne tartsa magában.
-
savior
őstag
Van már valami program a játékhoz? Olyanra gondolok, mint pl beárazó, tradelő, vagy pob.
-
savior
őstag
Warriorral tolja valaki magasabb szinten? Warbringerrel vagyok, olyan 45 szint korul, de egyelore van par gondom. Kicsit papir vagyok es a bossokkal meggyulik a bajom.
Amugy csapatban nagyon jol lehet haladni. Probalja ki aki elakad vagy nehezen megy.
Ha van itt profi warbringeres az irhatna par pro tippet hozza. -
savior
őstag
Örülök hogy lecserélték a labirintust... egy dupla olyan tróger dungeonra.
-
savior
őstag
Frankfurt szerverrel ne probalkozzatok.
-
savior
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Fordítva tették be a ramot.
-
savior
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
A nagy érdeklődés miatti problémák még ezután jönnek.
-
savior
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
És az mit jelent, hogy relativitás immunitás?
-
savior
őstag
Még 3 órát várok, aztán megyek aludni.
-
savior
őstag
All Reviews: Very Positive (91)
-
savior
őstag
19:45kor eszükbe jutott, hogy az adatbázist rendbekellene tenni.
-
savior
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
csak vicceltem

-
savior
őstag
Vállal valaki kari húzást?
-
savior
őstag
Hozzánk este 8kor jön a mikulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Networking N2024 24 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Marmint hol talalhato?