Hirdetés
- VR topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
A 02.21i 2029/l-es allampapírnál appon amikor rakattintok a jovobeni kamatra akkor a rendelkezesnel tudok rendelkezni ujrabefektetéssel.
A 02.20-i 2030/l-esnél meg csak pénzszámla és banki utalás jön fel...
Mit csinálok rosszul? -
Lmh
őstag
Performance/net stabilitás/ping ügyben nem varható változás? Vicc hogy guild wars 2 wvw-t tudok játszani ahol 60vs60 pvp fightokat le bír követni wifimen a steam deck, a poe2 meg single player játékként fossá laggol a szar szervereiken.
Kb emiatt nem inditottam el a játékot 2 hete. -
Lmh
őstag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Megnézem, mert nem emlekszem kardra, annyira az arcában vagyok. Ilyen kerek platformon vagyok, a colossus meg ilyen kessel csapdos meg a karjával seper, meg néha ilyen piros szarokat kopkod, meg lézer szerű vmit. De szinte semmi nem érint ha kozel maradok hozzá. Warriorként kell is a kozelség...Mondjuk a nagy halálos csapás előjelét nem véltem felfedezni még.
-
Lmh
őstag
Colossus full easy boss (lenne), baromi sok hp-val, arcába állok és ütöm 10 percig... lassan megy le az élete minden ok, DE fél hp-tól kb van valami baromi nagy területi skillje ami kb nullba tolja a hp-mat. Ezt valaki meg tudja mondani hogy milyen sebzes, mert akkor arra a resistre rágyúrnék. Vagy ha védhetetlen, akkor hp, kell vagy valami....
-
Lmh
őstag
amúgy azt nem lehet megtudni hogy mibe hal bele az ember?
Last Epochban halálkor kiírta hogy milyen tipusu sebzésből mennyi kaptál be, ez tök jó volt, tudtad merre kell fejleszteni, milyen rest kell ott többet felvenni.... -
Lmh
őstag
Ez azért szopó mert kb annyi időm lenne naponta játszani, amíg ezt letölti
2026-ra tervezem az act 3 elérését xD -
Lmh
őstag
minden este elindítom a játékot: 1,3 gb-os "shader előtöltési frissítés" van.
ez van másnak is, vagy csak a steam deck miatt lehet hogy valamit folyton újra meg újra letölt? -
Lmh
őstag
Minden áldott nap 1.2 gb-os frissítés érkezik vagy csak a steam deckem szivat? Gyanús már ez nekem....
-
Lmh
őstag
Ami nem értek, hogy folyton amikor elkezdek játszani, akkor kezdi el frissiteni a jatekot. Mindenféle steam beállítást probáltam, elvileg tiltva van a jatek kozbeni háttérfrissítés is.
Milyen beállítás kell ahhoz h ne frissítsen játék közben? -
Lmh
őstag
Ez a sok pause game, lagg és connection okok miatti kidobálás ez másnál is van, ugye?
Csak h el tudjam dönteni hogy a netem, a steam deck problémája vagy szerver oldalon van a ludas. -
Lmh
őstag
Nagyobb discountok nem szoktak lenni a shopban? Szeretem -30-50%-on venni a dolgolat
-
Lmh
őstag
A stash egy dolog, de inventoryt is lehet bővíteni? Az is baromi idegesítő :S
-
Lmh
őstag
Steam decken a hátsó 4 gombra lehet valahogy skillt bindelni? Kicsit gáz lenne hogy van steam deck profil de nem használhatóak ki a gombjai. Remélem lehet valahogy..mert még a grim dawn is tudta kezelni.

Illetve más:
A fegyver slot mellett balra és jobbra van 1-1 kisebb fegyver slot. Az hogy működik? Az a másodlagos? Az hogy érvényesül, mert úgy látom váltani konkrétan nem lehet közöttük... -
Lmh
őstag
Amikor készültem a játékra, akkor megnéztem 1-2 "beginner tips" meg "good to know" videót, meg beleolvastam 1-2 cikkbe, aztán az lett a legszimpatikusabb tipp, hogy "játsz lassan, take your time, fedezd fel magad a játékot, élvezd... hagyd a guide-okat..."
Ebben a szellemben is kezdtem játszani, de azért érdekelne, hogy van-e visszafordíthatatlan vagy javíthatatlan rész egy karakter buildjében? Mert jól hangzik ez a lassan ,nyugi, nem kell guide... de azert ha beleteszek többszáz órát és kiderül hogy totál elcsesztem valamit és kb új karit kell indítani....na az felcseszne nagyon.
Pl már most bánok 1-2 skillt amit unlockoltam vagy nem nagyon merek ilyen support gemet ellőni mert olyan ritka, h nem akarom elcseszni
sajnos nem is mindig értem még a mechanikákat, hiába olvasok el mindent, tooltipet is.. -
Lmh
őstag
Köszi, hasznos infók.
Hogy őszinte legyek amúgy nem értem minek craftolás ezekbe a játékokba
Pláne ilyen féle kraftolás. Nem sok értelmét látom. Valakinek biztos hozzáad a játékélményhez, de nekem se itt, se mondjuk Last Epochban agy a Grim Dawnban nem hiányzott, hogy a sok szemét loot és pici inventory mellett még ezzel is szöszmötöljek. -
Lmh
őstag
Köszi Harmelin a sok infót.
Ha csak a színeket nézem akkor tiszta lenne. szürke felejtős, kék eladásra, sárga disenchant, narancs hordva jó vagy félrerakva más karinak
A foglalatosok látszódnak valahogy már a földön? Igazából csak a stashben lépkedve vettem észre, hogy néhány félretett armorom foglalatos.
Ebben nem érzem túl felhasználó barátnak a poe-t. jellegtelennek tűnő dolgok lehetnek értékesek. Pl amikor valami orbbal próbálok aktívkodni, akkor is sokszor nem értem, hogy bizonyos itemekre miért engedi rárakni, bizonyosra meg miért nem. pedig elolvasom a leírást.
Lehetne jobban jelezni ha valami fejleszthető. Ott lehetnének ilyen üres helyek a statoknak, vagy valami 1/5 vagy 1/6 vagy 2/4.... hogy mennyi van kihasználva a lehetséges maxból....vagy ilyesmik.
Egyelőre ez a rész nagyon ködös nekem. -
Lmh
őstag
Én full kezdő vagyok, szar gamer is vagyok, öreg, ügyetlen, steam decken és mégsem tartom nehéznek a mobozást. Pont jó. Kell az 1-2 kombó 1-1 jo dodge-dzsal hogy értelmes sebzést lehessen kiosztani, sebzés bekapás nélkül. Nem kell agyonelemezni a mobok mozdulatait, de egy pici mozgás, minimál tervezés pont elég. Agyfárasztónak nem mondanám, de legalább van értelme a dolgoknak.
Ti melyik unidentified geart identifyoljátok?
-
Lmh
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy a sok lootal mit érdemes csinálni az elején?
A szürkéket fel se nagyon szedem, max ha kb semmi vagy valami nagyon gagyi van abban a slotban és tudom magicre upgrade-elni. unidentified dolgokat általában identifyolom mert van elég tekercs hozzá és ezáltal picit nagyobb lesz az értéke és el tudom adni vendornál.
DE érdemes mindent eladni (szürkét, kéket ami nem kell a klasszomnak)? Vagy mennyit/mit érdemes disenchantolni?
Ti hogy csináljátok?
-
Lmh
őstag
Semmi gond, megértjük a kezdeti problémákat, de azért 3 féle szidalmazó sablon hozzászólást már bekészítettem, hogy már csak beilleszteni kelljen steamre és hivatalos fórumokra.
3 csillaggal is készülök, ezt három különböző platformon fogom igazságosan egyesével szétosztani a játékot értékelve, feltéve HA NEM KAPOM AZT AMI NEKEM JÁR A PÉNZEMÉRT!
-
Lmh
őstag
Én steam decken tervezem majd játszani, mert a gépem nem bírná, meg amúgy is...
Kontrollerrel mennyire volt játszható a poe1? Hátrány a bill+egérhez képest? -
Lmh
őstag
character slot lesz bőven? hogy ki lehessen próbálni sokféle karit...?
-
Lmh
őstag
Csak könyörgöm ne legyen tul bonyolult! Szeretném ha nem venné el a kedvem a játéktól az hogy feleslegesen tulbonyolitják a craftot.
Vagy valaki vállalja hogy 3 havonta ránéz dc-n az inventorymra és megnézi mit lehet belőle főzni?
Amúgy valami multys élmény lesz itt poe2-ben? Vagy mindenki solozik majd?
-
Lmh
őstag
Komoly endgame tartalom is lesz bent en ugy tudom...
ilyenkor gyakran elgondolkodom hogy amúgy - még ha csak a legnagyobb europai piacot is nézzük - egy német órabér 19-23euro kozott van.
Sokszor olyan fura olvasni/hallani nyugat europai szemszogbol a jatekpiacon hogy mi milyen drága... aztán belegondolok hogy ő azt 1-2-3 óra alatt megkeresi. Pl egy AAA játék árát is.
Akkor mit szóljunk mi magyarok.... Milyen fura lenne elképzelni hogy drágállnánk-e játékokat, amik 1-2-3 órabérünkbe kerülne. Pl egy AAA játék 6-7000Ft- ba kerülne max.
-
Lmh
őstag
de amúgy free to play lesz ez is, ugye?
csak az earlyért lehet fizetni...? -
Lmh
őstag
Steam deck kompatibilitásról tudni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mar azt hittem álmodtam h megírtam de akkor csak félálomban rossz helyre ment