Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz 0karmacoma0 #1106 üzenetére
2026 tavasz reálisabb amúgy. De azért remélem addig kerülnek be új dolgok azért. Még, ha teszt szinten is.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Khaosz55
addikt
válasz 0karmacoma0 #1079 üzenetére
Nekem konkrétan a benne áll végig 3 alkalommal kirohan kicsit keménykedni. Eddig mentek a bossok it az időhiány az a tényező ami miatt majd 4-5 szintel később visszatérek. Illeteve kipróbálom a másik buildet.
-
Remiel
őstag
válasz 0karmacoma0 #1047 üzenetére
A 4. trialt próbálgatom. Nem vagyok hajlandó kifizetni 40-45 ex hogy más lehozza. Már csak azért sem, nem azért játszom, hogy a nehéz dolgokat más oldja meg.
Kezdek ráérezni a sanctumra. A sok try alatt összejött annyi relic, hogy 9600 honorral indulok, ez ha mákom van felmegy kb 12.5k-ra menet közben, szóval a honor nem probléma. Már 2x voltam az utolsó bossnál, de mindig a homokórák csesztek ki velem, egyébként simán lement volna, de mindkétszer az utolsóhoz nem értem oda, így a boss kivégez. De meglesz, már közel sem olyan nehéz, mint amikor nekifogtam."Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Sunrider987
junior tag
válasz 0karmacoma0 #887 üzenetére
"az EA jelenlegi állapotában sokkal jobb ötlet kitalálni egy buildet, összetradelni gyorsan ami kell hozzá, aztán ha kipróbálta az ember az összes ötletét, menni a másikra"
Valoszinuleg igazad van de zsigerbol utalom a tradet. A ligakkal majd erkezo rendszerek valoban sokat faraghatnak az osszkepen de most nincsennek, jelenleg a craft szimplan gambling, amennyi exaltedet/chaost elcsesztem abszolut okorseg hogy kiszedtek az alterationt, a scouringot es bar anul az allitolag van de en meg nem lattam es az is 50% eselyel a nem megfelelo affixet szedi le mint az uj chaos orb. Ez egyebkent ongol: anul + exa = chaos orb?
-
veterán
válasz 0karmacoma0 #887 üzenetére
Tyűha na nekem például ez teljesen kínai amiket ide leírtál😂 Én teljesen szűzként kezdtem neki ennek a játéknak, először witch karaktert indítottam, de az nekem túl bonyolultnak bizonyult a minionok menedzselése stb... eljutottam az act 3-ig, de elég kínkeserves volt😂 Tegnap indítottam egy íjász karaktert, na ez az én világom, tegnap kb 6 óra alatt ott voltam a 3. actnál ami a witchel több mint a duplája volt! Én csak próbálom élvezni többé kevésbé ezt a gamet, ami szimpatikus támadás+képességek azokat kivalasztom és kb ennyi, soha sem voltam jó ezekben a build építésekben és itt pluszban akkora ez a skillfa, hogy ember legyen a talpán aki ki igazodik rajta😂 Ja és soha nem nézek ilyen leírásokat stb, mert szeretem magamtól felfedezni és kitalálni a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz 0karmacoma0 #103 üzenetére
Úgy legyen! Én a 60 dodós packet vettem. Lehet h később ha tetszik akk +40 dodóért upgrade-elem a King of the Faridun-ra. Csak legyen jó!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zsirfecske
addikt
válasz 0karmacoma0 #98 üzenetére
abszolút, csak én ugye a full új arcokat képviselem, azért látatlanban, poe1 múlt nélkül talán kevesebben ugranak be 30$ supporter felett. jó is hogy mondod az upgrade-et, ezt el is felejtettem, hogy fel lehet majd lépni később is.
skin tekintetben én is boomer vagyok, azért a $160 supporter tier még akkor is erős lenne kezdésnek nekem, ha már évek óta fan lennék
de most ördögi tervem, hogy bevonom a gyereket is és együtt játszunk (nekik ugye fortnite meg brawlstars miatt ez a league pass meg skinek pénzért már alap). imádnám ha sikerülne, diablo2 resurrectedben volt, hogy odajött és csinált helyettem poison necroval egy town run-t, de láttam nem köti le annyira.
most már kampányolok neki, csinálom a kis mini hype-ot, megbeszéltük hogy mik lesznek a karik (én merc, ő meg tankol majd warrior-ral) és már a neveket is előre eldöntöttük. sajna a mai kölyköknél amiről nem raknak ki yt-ra nekik szóló fiatal streamerek videókat, azt már nem igen akarják tolni. kíváncsi leszek amúgy, hogy mennyire ugrik rá a hazai streamer társadalom, mert igazán széles bázisa szerintem csak akkor lesz majd ha nagyon tolják ők is.
-
zsirfecske
addikt
válasz 0karmacoma0 #90 üzenetére
köszönöm szépen a részletes válaszokat, nyilván még nem minden részét értem, de értékelem.
tehát akkor sale-ig várni mindenképp és currency tab nobrainer, valamint néhány stash tab akcióban/6db bundle-ben, ami ha olcsó éppen, lehet premium stash tab csomag is. de gondolom annak idején itt úgyis lesz még szó róla mit éri meg shoppingolni
-
Szeszkazán
senior tag
válasz 0karmacoma0 #65 üzenetére
Hát igen, a kenyérnek is más lett az íze a múltheti bemutató óta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest