Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
Üdv,
panánál is házhoz jönnek ha garis probléma van a tévével? úgy tudom samunál és lg-nél igen.
-
Messss
csendes tag
Sziasztok!
Én is TV-t szeretnék vásárolni (kb 150k +-20k) és hallottam, hogy a Pana képminőségben talán a legjobb.
Viszont engem az érdekelne, hogy a smart funkciókban mennyire erős?
A firefox OS elég jó már? -
tomama
aktív tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és érdekelne,hogy panasonic-ból mit ajánlanátok.
min.48coll,smart 3d nem érdekel
keret:kb.200.000ft
4k-t érdemes ilyen árba nézni?pl.ez? -
maxika2004
őstag
próbáltam állítani, csak ott lehet ...ahol a mélységet lehet állitani, ott változik a szellemkép mérete, de mindig marad egy kicsit, és halványan........
Probáltam bd isokat pc ről...
Power dvd -vel hát ott elakadtam.... kiment a kép, meg minden, de nem volt 3d sima fullhd és tükör tiszta....azt pl nemtudom hogy 1.4 es a hdmi kábelom van e ...
de a pdvd ezt irta ki az automata 3d beállitások alatt :
power dvd 1.4-es grafikus kártya szükséges egy nvidia Gigabit 550 ti van.....
amugy a bdiso-nak egy 2d-s monitoron hogy kell kinéznie? kicsit szellemképesen, mintha a 3d-t szemcsi nélkül nézném? -
blakey
titán
válasz
maxika2004 #4294 üzenetére
Igen, lehet állítani, Blu-rayeket nézz
, ezek a Half mkv-k nem jók, én 3 ilyet néztem még régen, nem volt velük különösebb gond, de a Blu-ray 3D-k azért jobbak.
-
maxika2004
őstag
Hello mindenkinek !
első benyomás: van ebbe annyi minden hogy fele is elég lenne !
szép és jó, de a 6 éves G20-as plazmát nem éri fel , mozizásban !gyors 3d próba inkább kiváncsiságképp:
hááááááááát , egy kicsi, kb 5mm-es szellemkép van a filmek 80 %-nál...
"kicsit " olyan mintha szemüveg nélkül nézném !
ezen lehet állitani, vagy ilyen... ?
1080p.3D.BluRay.Half-SBS .t probáltam, még csak ! -
NavySeal
senior tag
válasz
maxika2004 #4289 üzenetére
Szerintem jól döntöttél. 😄 Én 2 hete 136k-ért vettem az Euronics-ben a 40CS630E-t és volt 0% THM is.
Majd írd meg az első benyomásokat. -
sakal83
addikt
válasz
maxika2004 #4289 üzenetére
A 3d nem az asztalom
A többiek szerintem segítenek
-
maxika2004
őstag
válasz
sakal83 #4288 üzenetére
köszi mindenkinek....
átrágtam a dolgot, pana lesz.....
azért ha már meglesz kiváncsiságból kiprobálom a 3d-t is...
egy kérdés maradt: milyen formátumu 3d-t játszik le ?
pl egy 2 félképes mkv-t , lejátszik ?
Lényeges hogy egymás feletti, vagy egymás melletti félképes a 3d film?illetve ha pl pc-ről, 1.3-as hdmi-n játszok le ugyanilyet, abból lesz 3d ?
vagy kell a 1.4 es hdmi?Ez kicsit nekem kinai, bocs a sok láma kérdésért !
-
sakal83
addikt
válasz
maxika2004 #4287 üzenetére
én a 3d részét hanyagolnám egy 40-es tévénél. Nem az igazi ekkora méretnél
a youtube a CS630-on simán megy. A formátumok nagy részét is viszi egyébként. Ha valamit nem visz majd, egy olcsó médialejátszó segíthet rajta.
A H6200/6400-et sokan dicsérik, nekem is van személyes tapasztalatom vele. Korrekt kis TV (elfogadható kép, Smart használható), de a CS630 határozottan jobb, kivéve a Smart webböngésző része.
Ha van Auchan a közeledbe érdemes benézni, mert A maradék darabokat kiváló áron adogatják el. (115k volt a 40cs630, de a Samsungok is szép áron voltak. A kerek végződésű árak a kiárusítások )
-
maxika2004
őstag
válasz
sakal83 #4285 üzenetére
Annyira fontos csak hogy egy pl yutub hd-t vigyen és az alap formátumok ból mkv-avi,divx
most csak utána a képminőség ! 2.tv, az elsőn megvan a képminőség !!!a j5500, és a j6200, nem ujabb és nem jobb ?
a 6400 kiesett a méret miatt (91 szélesség alatti kell )
a 6200 meg csak a MM-ban , de 140 ! -
sakal83
addikt
válasz
maxika2004 #4283 üzenetére
Szerintem ha ezek fontosak (böngésző, mediaplayer), akkor samsung ue40h6400-et nézném meg. Elég közkedvelt TV
vagy a H6200 az MM-ben 125k
Egyébként a három közül a Pana CS630 a legjobb képminőségű és 5 év gari
-
blakey
titán
válasz
maxika2004 #4283 üzenetére
Egyik tv-nek sem tökéletes a saját lejátszója, így arra nem érdemes alapozni. A felsoroltak közül a Pana a legjobb választás.
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
3 tv maradt a lehetségesek közül:
Melyiket ajánlanátok ?
Mivel 2. tv lesz, fontos a :
mediaplajer ( mkv menjen) illetve a net persze tudom korlátokkal, de pl
egy yutub, és pl időkép elmegy ?
Csak elöre beállitott lapok vannak, vagy van valamiféle böngészó is ?Samsung UE40J5500
LG 40UF695V
Panasonic VIERA TX-40CS630EElöre is köszi a segitségeteket!
-
sakal83
addikt
válasz
maxika2004 #4279 üzenetére
A cs630 sajnos nem minden mkv-t játszik le.(persze feltételezem, hogy hibátlan az enyém, friss szoftver volt rajta) Tapasztalat. Épp a hétvégén futottam bele több friss mkv-be, ami megakasztotta, és kiírta, hogy nem támogatott. A régebbieket vitte rendben
Böngészője használhatatlan. vagy legalábbis erős idegrendszer kell hozzá. Youtube és társai hibátlanul mennek.
Jobban jársz, ha veszel, hozzá egy minipct (pl. wintel w8) kb 20e és megoldódik minden okosítási gondod, bármely TV-nél
.
A képe viszont nagyon jó (saját ízlés persze), de szerintem egy Samsung, LG-t kenterbe ver ebben a kategóriában. A feketéje és a színei is kiválóak. Én ajánlom.
A cs520-at én kerülném.
-
vycman
tag
válasz
maxika2004 #4279 üzenetére
Szia
CS630E ajánlott. Youtube akadásmentesen megy HD-val, mkv-t lejátssza a tv médialejátszója akadásmentesen... Van beépített böngésző, de sztem szenvedés bármilyen tv-n netezni. Esetleg telefonnal csatlakozol és azon pötyögsz, majd áthúzod a weboldalt a tv-re, így gyorsabb, mint távirányítóval. -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Tv vétel elött állok, ami első sorban lényeges, hogy szélességi mérete 91 cm-es helyre beférjen
a tv pedig minél nagyobb legyen !A pana 40CS630E-t illetve az 520-t néztem ki elsőre....
Mennyire használható a netes rész ?
pl yutubos hd videókat lehet nézni?
Van böngésző is, vagy csak az elöre beállitott oldalak
mint pl a viera cast ?
mediaplayer, mkv-t viszi rendesen ?esetleg van valami más alternatíva ? max 120- 150 e ft ot szánnék rá !
-
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem a Panasonic tv-ket... talán még a 55CS620E belefér a keretbe... Számomra nem utolsó szempont az 5 év garancia. Ezzel kapcsolatban olvastam a promóciós szabályokban, hogy csak a hivatalos Panasonic márkakereskedőktől vásárolt készülékekre érvényesíthető. Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalat? A weboldaluk keresőjében elég soványka a lista a hivatalos viszonteladókról.
-
blakey
titán
-
junior11
veterán
Panasonic TX-50DS630E review [link]
-
junior11
veterán
válasz
d.szabolcs #4266 üzenetére
Panasonic CS630 (vagy az utódja, az idei DS630, bár még nincs sok tapasztalat vele).
-
d.szabolcs
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy oylan Panasonic tv-t ami full HD,3-4 HDMi port van rajta, és tulajdonságai jók. 32" tol nagyobb kéne.
Nem kell Smart nem használnám ki, sem 3D nem kell, sem 4k nem kell.Szóval egy gyönyörű kép minőségű full HD, led tv-t akarok.
Ami Panasonic
-
BTom1970
aktív tag
Panasonic 3D szemüvegből, dioptriás szemüvegre rátehető ez?
http://www.panasonic.com/my/consumer/home-entertainment/accessories/3d-eyewear/ty-ep3d20w.html
Vagy inkább ez:
http://www.tesco.com/direct/panasonic-ty-ep3d10-passive-3d-glasses-pack-of-2-for-et5-series-smart-viera-3d-led-tvs/105-0977.prd
Köszi!
-
sakal83
addikt
(Szerkesztés)
Tudnatok adni beallitast/kalibralast egy 50cs630-hoz?
-
loksi83
csendes újonc
Erről vélemény?
PANASONIC TX-60CX740E Ultra HD
480.000Ft.
Jó vétel lenne? -
redbulz
tag
Sziasztok,
Tegnap láttam egy Pana 50cs630-et 170k HUF-ért. Azért ennyi mert utolsó, bemutató darab. Itt jön is a nagy kérdés: szerintetek ebből egy bemutató darab megér ennyit? A garancia gondolom ugyanúgy meg lesz az 5 év beregisztrálás után, de esetleg meg lehet nézni valahogy, hogy mennyit ment?
-
Fehi85
tag
válasz
junior11 #4247 üzenetére
Annyira nem ragaszkodom.
Elvileg a nyáron már jönnek a 4K-s anyagok, de am hosszabb távra gondolnám. Amúgy a Sony mellett döntöttem, hiába 4K-s a Pana.Flashget: az adások nem érdekelnek, csak filmre meg konzolhoz kell a TV.
blakey: sok különbséget nem láttam a képükön a 755-höz képest, a 3D meg egyáltalán nem szempont nálam..az ár inkább. :-/
-
Fehi85
tag
válasz
#94529552 #4243 üzenetére
A Media Markt-ban illetve az Extreme-ben mindhárom tv 230ezer most.
Sony Bravia KDL-50W755C
Sony Bravia KD-49X8005C
Panasonic VIERA TX-50CX670EJut eszembe, megnéztem a Panát is, és kicsit jobban mossa a képet, mint a Sony. :-/
Mondjuk az sem mellékes, hogy a 55W755C csak 30ezerrel drágább most az 50eshez képest.
-
Fehi85
tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy mennyire jó a Pana háttere és a tv-k megbízhatósága?! Gondolok itt arra, hogy mennyire hajlamosak a meghibásodásra, és a szerviz mennyire segítőkész, illetve gyors.
Egy Sony-t nézegetek még, de bizonytalan vagyok. A Panából a TX-50CX670E ami megtetszett, mert észre vettem, hogy a mellette lévő Sony KDL-50W755C-től intenzívebb színei és feketéje volt egy kicsit. Még nem teszteltem le vitt anyaggal, szóval azt nem tudom, mennyire "mossa" a képet a Sony-hoz képest.
Picit "túlhúzottnak" tűnt, de nekem tetszenek az ilyen intenzív színek.Köszi
-
NavySeal
senior tag
40CS630E tulajok meg tudnátok írni, h milyen beállítást (kép) használtok? Van valami jó módszer, amivel be lehet jól állítani a tv-t?
-
Flashget
félisten
Ismerősöm 40"-os tv-t szeretne venni (bútorba lesz oda ez a méret fér be) 150K-ig a foci eb és olimpia miatt.
én mondtam neki várjon vele, mert biztos lesznek valamilyen akciók, de be van sózva már.
azt legalább megértette miért nincs szüksége samsung J szériás ívelt UHD tv-re. :p
Ezt ajánlhatom neki? [link] vagy esetleg van jobb az idei modellek közül ezzel a tudással? -
bobsurf
őstag
válasz
asanotadanob #4226 üzenetére
néztem, automatán volt.
kipróbáltam a másik 2 opciót is, de nem láttam sok változást. -
bobsurf
őstag
kikapcsoltam minden ilyen cuccot.
képek itt vannak, nem tudom használhatóak e valamire...
http://kepfeltoltes.hu/view/160504/20160504_195359_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160504/20160504_195410_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160504/20160504_195412_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160504/20160504_195537_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160504/20160504_195546_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160504/20160504_195548_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160504/20160504_200709_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
asanotadanob
tag
válasz
bobsurf #4223 üzenetére
Itt írtam, hogy hol tudod beállítani a színteret. Szinte biztosra veszem, hogy kodiban korlátozott színtér van megadva, a TV meg teljeset vár, mivel számítógéptől jön a jel. Nekem pont az a bajom, hogy túlszaturáltnak érzem a színeket, tehát közel sem fakó nálam a kép.
-
bobsurf
őstag
Szerintem bontatlan volt. De a futár tépte fel...
Állítottam én már mindent. Szín, fényerő, háttérvilágítás, színhő, kontúr...Kilógás megoldódott, köszönöm!
A mediaplayere nekem semmit sem visz. Szinte minden film elindul, de pár mp után lefagy, százas hálón...
Tv Anywhere nem müxik...Külső eszköz:
PI2 kodival, ezen nyomtam egy kalibrációt. A régi samuval kurva jól megy.
NAS: Az meg ugye csak a helyet adja...A fő bajom, hogy olyan fakó/matt az egész.
-
bobsurf
őstag
válasz
NavySeal #4204 üzenetére
Sziasztok!
Én is egy CS650E-t vettem, de nekem eddig rettentően nagy csalódás. Bárhogy állítgatom, nekem elég sötétnek és fakónak tűnik a képe. Minden képjavítást kikapcsoltam, de semmi javulás.
HDMIn van rákötve IPTV, meg egy PI2 KODIval. A KODIval lejátszott film kicsit ki is lóg a képből, pedig újrakalibráltam, és a menüt jól is mutatja...Van valakinek valami jó 5lete, hogy mit és hogyan lenne érdemes állítgatnom?
Az 5 éves samsungom eddig agyonveriIlletve ez a tv anywhere csak neten keresztül megy? Valamit reklamált, hogy nem jut át a routeren, belső hálón meg nemajánl fel eszközt...
A Legjobbakat!
-
NavySeal
senior tag
Végül is a 40CS630E-t vettem a hálóba. (136k@Euronics) Első benyomások pozitívak. Sajnos csak wifin lóg a tv még, mert a fali csatit rendbe kell tennem. A CI+ úton a UPC-től, addig is gatya mediabox scart-al(!)...NAS-ról teljesen jól játsza a külsős feliratos filmeket, persze a wifi miatt az 1080p már meg-megakad picit. Menüt szokni kell, de átlátható. Youtube-ot próbáltam 4k-s videókról a kölkök is nyomban hasra estek, annyira szép képe van a tv-nek. Ha meg jön a CI+ meg tudom nézni milyen lesz a HD adással. No és ha lesz LAN próbálom majd a FHD filmeket is. Köszi mindenkinek a segítséget a választásban!
Azt hittem, h jár 3D-s szemüveg a TV-hez, de nem találtam a dobozban...😞 -
vycman
tag
válasz
NavySeal #4199 üzenetére
Itt az előző oldalon pont volt szó erről a 100Hz témáról, olvass vissza. (Szerintem ahogy te értelmezed úgy valós 100Hz) A NAS -ról nem ömlesztve hozza be, de amúgy alkalmazásban azt tudod állítgatni, hogy hogyan kívánod megjeleníteni, milyen csoportosításban stb. A twonky is tud olyat sztem. Nálam a Serviio pl. most külön szedi a sorozatokat, filmeket stb. és ezeken a mappákon belül is részek szerint vannak mappában a sorozatok. Úgyhogy ezzel nem lesz gond.
A vásárlás után bescanneled a számlát, meg bepötyögsz pár adatot a tv-ről a pana kiterjesztett garancia regisztrációs oldalán, és megkapod az 5 év garanciát. Előttem írták, hogy sony-ra lehet venni 5 év garit, ami mindenre kiterjed. Én Euronicsben vettem a TV-t, ott felajánlották nekem Panára is ezt. Pl. beázás, törés, sérülésre. Úgy emlékszem 15e körül volt, de én nem kértem. -
törölt tag
válasz
Dareiosss #4190 üzenetére
Szerintem én itt csak Panát javaslok. Csak csekkolnod kellene.
Mutass rá akkor, hogy hol ajánlottam én itt LG-ket.Vajon ki emlegeti mindig az undoroidos tévéket?!
Egyébként már elmondtam mindent, nem ismételem el, próbáld érteni, ha lehet. Csak javítom utánad a féligazságokat és fals adatokat, amit mondasz, meg az ilyen: ez a jobb-az a jobb, féle mondásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest