Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fish71
csendes tag
Most hétvégén akciós volt az mm-ban a Panasonic VIERA TX-50EX700E (184.790 ft) Ennyiért nagyon jó áron volt szerintem.
-
z123456z
őstag
Appokat lehet törölni? Az egyik mintha ilyen felnőttfilmes minta képeket dobott volna fel. Nem néztem meg jobban, mert gyorsan kikapcsoltam, ott volt egy rokon gyerek, amikor próbálgattam. Ezt törölném, mert a lányomnak lesz, még ő is gyerek.
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni a tv-be beépített firefox-ban azt a funkciót hogy ne olvassa fel a szöveget egy női hang ha ráviszem a távirányító mutatóját? Iszonyat idegesítő -
speedmetal
tag
Kalibráltathatod profival, pénzért, vagy megcsinálhatod magad is: szemre, kalibráló képekkel vagy kalibráló programmal. Ha van lemezes lejátszód, akkor megveheted és használod, vagy letöltheted (alternatív) és kiírás után használod.
-
sting2
addikt
Azért kíváncsi lennék arra, hogy ki hogyan lövi össze az X700 - X 780 képét.
-
hunaqua
addikt
Urak
PANASONIC TX-65EX700E
Ez ajánlott cucc? Van róla tapasztalat? -
DonThomasino
veterán
válasz
speedmetal #5891 üzenetére
EX700 esete érdekelne ...
-
speedmetal
tag
válasz
DonThomasino #5888 üzenetére
Ha azt feltételezzük, hogy a 780-as modellre gondolsz, akkor a válasz: igen van, nem működik.
-
sting2
addikt
válasz
tomspice72 #5889 üzenetére
Akkor te rendesen kiismerted már a készüléket.
(Azért az eladó rám akarta sózni nekem is pénzért.
Persze elutasítottam mert tudtam, hogy van ez a lehetőség.) -
DonThomasino
veterán
BT os fejhallgatókkal van vkinek tapasztaalta ?
-
sting2
addikt
Köszönöm sikerült is.
Van valami perverz érzés abban, hogy a EDigitalban mindez komoly ezrekért megy (Gari bővítés), Én meg haza jövök és két klikkel 5 évre hosszabbítom az alap 2 éves periódust...A Pendrive-ot, amelyet telepakoltam Demó-kal, azóta sem látja egyik slotban sem, ez van majd szerzünk másikat.
-
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
200k-ért mennyire jó vétel a Panasonic TX-55EX600E?
Jobb mint a hasonló árban lévő samsung és lg tv-k? -
janman
csendes tag
KÉrdés: az EX780E-s tévékben mekkora LAN van? Sehol nem találom... 10/100 vagy gigabites? Köszi!
-
janman
csendes tag
Per pillanat annyira tele van a hócipőm a DLNA-val, hogy úgy döntöttem, hogy a tévén eleve ott lógó külső USB-s meghajtómra (1TB) fogom másolni az összes olyan filmet, amit majd meg akarok nézni a tévén. Onnan teljesen jól játssza, akadozás mentesen. Csak az oda másolás megy marha lassan (ca.60 mbit/sec-el), háló kábel ide vagy oda... Lehet, hogy cserélnem kellene a router is, mert a jelenlegi csak 10/100 mbit/sec-es. A wifije meg max 300mbit/sec-es, de ez utóbbi érték asszem csak vicc. TP-Link TL-MR3420.
-
janman
csendes tag
Csatlakoznék a PEN-es beszélgetéshez. Éppen most próbálgatom a [link]-ról letöltött mintavideókkal, hogy mit tud a lejátszó. Érdekes dologra lettem figyelmes. Van egy .m2t kiterjesztésű fájlom (Barcelona focis), amit a tévé nem mutat, ezért kiválasztani és lejátszani sem tud. Nos átneveztem .mp4-re, és máris látszik a videók között, és szépen játssza is a tévé.
Vicces!
Pen-drive-ról megy a lejátszás, de DLNA-n ezeket a nagy bitrátájú videókat már nem tudom akadozás nélkül lejátszani... Szóval keresem a megoldást a jó DLNA szerver kapcsán a lapitopimra. Eddig az UMS volt a befutó, de ezekkel a 4K-s videókkal már nem boldogul. Pedig a tévé és a laptop is vezetékkel (LAN) van összekötve a routerrel. -
speedmetal
tag
Bedugod - jobboldalt alul kiírja: USB eszköz észlelhető - HOME - eszközök - utolsó karika (türkizkék) az USB eszköz.
Ha nem találod, akkor valami nem stimmel, mert most próbáltam ki (50EX780E) 3 pendrive-val, amiből az egyik alig fél éves USB 3.0-ás a másik egy 8 GB-os a középkorból és egy 2 GB-os az őskorból, s mindhárommal működik. -
sting2
addikt
Az eddig demózásra cipelt Pent nem ismeri fel, rádugtam egy 1000 éves HDD-t azt azonnal megjelenítette..
Nem értem... -
sting2
addikt
válasz
tomspice72 #5871 üzenetére
Vágom, de Usb 1 - 2 - 3 nem szerepel a képernyőn...
Csak ezt látom ilyenkor :
hdmi 1 - 2 - 3 -4, AV, tükrözés -
z123456z
őstag
Én sem találtam a média lejátszót a 633-on az alatt a fél óra alatt, míg próbálgattam. De mintha azt olvastam volna, hogy az options vagy a home gombot kell megnyomni? Én már visszacsomagoltam, várja a Jézuskát, de próbáld meg.
Jobban belegondolva nem is tudom, melyik az a 780, a 700-ra asszociáltam hirtelen.
-
sting2
addikt
EX780
A kép beállítások sokaságának kitapasztalása is elég feladatot ad majd az utóbbi napokban, ezt már most érzem.
De, az meglep, hogy nem találom a bedugott pendrive-ot, vagyis érzékelte mert kiírta de nem tudom hol keressem.. -
z123456z
őstag
válasz
Pro Koryak #5867 üzenetére
A displayspecification.com-on találtam ezeket, gondolom igazak. De átlagos célra történő felhasználásnál szerintem túl van misztifikálva ez az ips/va dolog, még a nyers adatokat látva is. Nincs olyan hülye, aki egymás állítja és úgy nézi.
-
z123456z
őstag
válasz
Pro Koryak #5864 üzenetére
A 40" 600-asok mva panelesek, pontosabban pont a 633-nál nem írják, csak a háttérvilágítás fajtáját. Ez és ettől felfelé edge, ez alatt direct. Nem tudom ennek van e bármi jelentősége. Viszont, mivel nekem ips van, mikor megvettem, hazavittem és kipróbáltam a 633-ast, szembetűnő volt, hogy mennyivel másabb az a fekete. Olyan, mint a fiam régi. 32C6000 samsungján. Ebből gondolom, hogy a 633 is va, pontosban mva.
Amire te gondolsz, hogy ips, az a 49" ha jól emlékszem.
-
-
z123456z
őstag
válasz
Pro Koryak #5862 üzenetére
Akkor meg főleg értelmetlen ezzel eltántorítani valakit.
Amúgy ezt hol olvastad? A 600 az va direct, ennél kimaradt a panel fajta, csak annyit találtam, hogy edge. Mondjuk nekem pont mindegy, nagyon tetszett amit láttam, nickelodeon ra jó lesz mindenképp. Sosem értettem azokat, akik állandóan a hibákat keresik vásárlás után.
-
Kys
csendes tag
Sziasztok!
Azt hittem mire oda kerül a sor, hogy lesz lehetőségem venni új tv-t addigra egy határozott kép alakul ki bennem, hogy mit is szeretnék. Azt persze, teljes bizonytalanság és zűrzavar...
Hétvégén MM-ban nézegettük őket, LG, Samu kiesett a kosárból mert emellett: http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_sony-kd-49xe7005baep-smart-led-telev%C3%ADzi%C3%B3-1236192.html?rbtc=aru%7Cpf%7C1236192%7C%7Cp%7C%7C totál fakó és élettelen képük volt. Akkor ott be is indultam a Sonyra, de itthon olvasgatva láttam, hogy sokan szidják a kontrasztarány miatt, ami nekem, ott laikusnak fel sem tűnt. A kép szép volt de a sok negativitás miatt elment a kedvem egyelőre és tovább bújtam a netet majd rátaláltam erre a tv-re:
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_panasonic-tx-50ex700e-4k-ultrahd-smart-led-telev%C3%ADzi%C3%B3-5-%C3%A9v-garancia-regisztr%C3%A1ci%C3%B3hoz-k%C3%B6t%C3%B6tt-1233105.html?rbtc=aru%7Cpf%7C1233105%7C%7Cp%7C%7C
Sajna őt nem tudtam megsasolni így youtube és a fórumok maradtak. Mik a tapasztalatok ezzel a tv-vel? Egyetlen dolog ami jelenleg kérdéseket vet fel bennem ezzel a készülékkel kapcsolatban, mégpedig az, hogy fényes a kijelzője. Ha a laptop monitorból indulok ki az is tud néha zavaró lenni, nem még ha egy nagy képernyő...
Mi a véleményetek ez mennyire zavaró ha a helységben hangulatvilágítás mellett szeretnék tv-zni fog az nagyon tükröződni? Vagy mondjuk nap közbe besötétítetlen helységben?
Továbbá szerintetek ebben a kb 200ezres árkategóriában mi az ami jó vétel lehet manapság? Amit szeretnék 4k, elsősorban filmezés később esetleg konzol, smart nem elsődleges, 125cm körüli képátló, nappaliba lenne.
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Köszi, hogy elolvastad! -
janman
csendes tag
Ma megérkeztek az Irdeto kódolású CI kártyák.
Betettem a tévébe a CI foglalatot és bele az UPC okoskártyát. Tévé észlelte, hogy új CI kártya van a tévébe, és gond nélkül fel is ismerte. Rákerestettem a műholdas csatornákra, és a Thor műholdon talált is vagy 7xx csatornát + egy rakat rádiót. A UPC csomagban lévő adókat ki is kódolja az Irdetó kártya, eddig nincs is gond. Csak most ki kellene gyomlálnom a többi kódolt csatornát, vagy összegyűjteni a használatban lévőket.
Tudtok adni valami tippet, hogy melyiket egyszerűbb? Köszi! -
sting2
addikt
Ma megrendeltem a 65EX780-at - Szerdán hozzák.
Megbékéltem. -
Baky1987
tag
válasz
Szupercsirke #5850 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom - lehet rosszul - , hogy a 2.0-ás HDMI csak 60mhz-t tud.
Én ilyet vettem, csak 5méterest (vmi 5k volt):
https://perfektpc.hu/szamitastechnika/kabel/hdmi-kabel/hdmi-kabel-2014-02-22/sandberg-kabel---hdmi-10m-hdmi-20-4k-uhd-fekete_148994-reszletes-adatai
Tudtommal ez is visz mindent.
Remélem tudtam segíteni.
-
cujo69
tag
Nem teljesen idevág,használja valaki EX780 on az ARC funkciót?Összekötöttem az LG házimozimmal,ami szintén tudja,de valamiért nem szól rajta a tv hangja,elvileg mindent jól állítottam be...
-
cujo69
tag
válasz
crissprivat #5847 üzenetére
Nekem előtte, Samsung UE50H6200 volt,azon semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
-
cujo69
tag
válasz
tomspice72 #5846 üzenetére
Film közben nálam se,ma néztem 3D ben a Múmiát,ebben sok a sötét jelenet,igazából a bal alsó saroknál erősebb,mint máshol,nagyon sötét jelenetnél látom kicsit,bár a szemem rá van állva nagyon,most hogy tudok róla.
-
Szupercsirke
tag
sziasztok eza kábel megérné az árát?
https://www.hdmishop.hu/HDMI-kabel-2-0A-HDR-2xHDMI-aranyozott-dugo-Premium-5m.html?tag=4K-60fps
és ha rákötöm a gépet akkor működne 4k 120 hz en? ex780 hoz lesz -
Trash
tag
válasz
Piftuka #5816 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Nekem ez lesz igazából az első saját tv-m, 3 éve költöztem albérletbe egyetem miatt, aztán azóta nekem kiamaradt a tv az életemből.
Lehet, hogy mégsem olyan fontos számomra a blue. Jobban tetszik a pana, meg megbízhatóbbnak tűnik.
Azért ezt a 2 típust szemeztem ki, mivel telekomos otthoni előfizu mellé vennénk a tv-t, és ott ebben az 50" körüli méretben ezek vannak elfogadható árban. 130-140 K körül szeretném megúszni.
Főként játékra használnám, de természetesen néznénk rajta filmeket, esténként általános tévézgetés lenne.
2-2,5 méterről kb. -
senki66
senior tag
válasz
qwzsolt0101 #5802 üzenetére
Tudtommal nem dolby license hiány van, hanem DTS licence hiány, nem mindegy.
-
tomspice72
tag
válasz
szerintem ne gondolkodj, vegyél Panát. Nem lehet kérdés.
-
sting2
addikt
Nekem, a jelenlegi tévémnél (sharp 60LC 635) volt egyszer egy olyan időszak, mikor már majdnem visszaakartam küldeni olyan fehér felhők voltak sötét tartalomnál.
Aztán egy átfogóbb beállítás,a csúszkák (amely kiterjedt a helyes" színtartomány - megvilágítás erőssége - kontraszt - képjavítók, stb,) tüzetesebb összehasonlítása után, szinte teljesen homogén, az IPS panel határait feszegető képi világ lett a jutalmam.Fontos a kiegyensúlyozott beállítás!
4 évig makulátlan képet néztem, az utóbbi időben kezdtem felfedezni rajta egyfajta "panel öregedést".
Az Edge Led teknóból fakadó anomáliák elkezdtek itt, ott, látszani már pedig nem nyúltam a beállításokhoz vagy 2 éve.
Ezért is váltam meg tőle még viszonylag jó áron.. -
cujo69
tag
EX780 tulajok,másnál nincs fekete háttérnél,világos foltok?Ma tüzetesebben vizsgáltam,nálam vannak sajnos
-
topyjo
aktív tag
-
cujo69
tag
5 év gari kiterjesztve EX780 ra!
-
janman
csendes tag
Délután kicsit tovább ismerkedtem a tévémmel. Feliratos filmek lejátszása WIFI-n keresztül, laptopról.
Kicsit ez már döcögős volt. Első blikkre a win7-es gépem alap DLNA szerverét ugyan láttam a tévén, de a megosztott mappákból csak párat, és azon belül a fájlokból is csak párat látott a tévé. Visszaolvastam a fórumban, és láttam, hogy nem egyedi probléma ez. Kipróbáltam pár más média szervert (Serviio, Playon, UMS), és nekem legjobban az Universal Media Server (UMS) jött be eddig a legjobban. Jól teszi ki a feliratot, ráadásul a felirat egy csomó tulajdonságát tudom változtatni (nem mintha az alapbeállításon kellene bármit is változtatni).
Épp most néztem meg egy Chicago-PD részt, és minden tökéletes volt.
Ismerkedést folytatom... -
kmaro
csendes tag
válasz
Lalikaw800i #5810 üzenetére
Igen IPS szebb a szín rajtaja a betekintési szög majdnem 180 fok gyors a input lag stb. Feketéb szín stb.
-
kmaro
csendes tag
válasz
Lalikaw800i #5808 üzenetére
Szia a panasonic saját gyártású már panel minden semt nem vásárol senkitől pláne nem a LG tol ami RGBW 3K.
-
sting2
addikt
válasz
Piftuka #5819 üzenetére
Elfér a 65" is persze, de 2,5 méterre ülök tőle, ez most egy darabig marad is így.
Sajnos egyik készülék sem volt , talán 3 hét múlva, de addig annyi minden történhet - meg nagyon tetszett ez a kamatmentes(tényleg semmilyen költség nem rakódott volna rá.) 10 egyenlő részletes lehetőség, 10 %-os kedvezménnyel.
Az 58" ára a zsebemben, de már a 65" összege nem lett volna meg, sem most sem holnap..Nagyon haragszom a gyártókra, hogy eltűnt a 60-as méret.
Napok óta ezen dilemmázom mert jelenleg 60" tévét nézek és nem akarok már kisebbet. -
Piftuka
veterán
"Holnap reggelig azt kell eldöntenem (mert rendelésre hoz a MM), hogy 58" vagy 65"?..."
Ha választani lehet, elfér a készülék, és megengedheted magadnak, akkor a nagyobb képátlójú modellt válaszd!
Azt azért nem árt tudnod, hogy míg az 58 colos változatnak állítható magasságú és forgatható talpa van, a 65-ösönek már "csak" magasságában állítható. (A 75 colos példánynak pedig már fix.)
-
Piftuka
veterán
A Philips 43 colos képátlójú változatánál 30 ms-ot mértek.
Ez nem "szentírás" arra nézve, hogy az 50-es méretben is ugyanennyi. A Philips tévék esetében nagy a szórás, ami az egyes modellek input lag értékét illeti.
Ráadásul az alábbi oldalon IPS panellel szerelt tévének írják!
Ha viszont csak ez a két típus jöhet szóba, és számodra fontos a Bluetooth, akkor nem kérdés, hogy melyik a helyes választás.
(Egyébként miért éppen ezt a két típust nézted ki? Milyen tévéd volt eddig? Mennyi pénzt szánsz a vásárlásra? Milyen célra használnád? Csak konzol játék, vagy más feladata is lenne?)
-
Piftuka
veterán
válasz
crissprivat #5737 üzenetére
.
-
Piftuka
veterán
válasz
crissprivat #5737 üzenetére
Jól teszed, ha vársz. Év végéig lesznek még akciók, ráadásul jövő év elejétől várható egy árcsökkenés, majd június környékén jönnek a 2018-as modellek (február-március magasságában is várható néhány újdonság, de "A" sorozat váltás mindig június-július magasságában történik meg a hazai üzletekben)...
Ez hatással lesz a még készleten lévő 2017-es modellek áraira is.
Ha lesz lehetőséges a Panasonic OLED televíziói közül valamelyik modellt megvásárolni, azzal jól jársz. Jelenleg talán a legjobb OLED készülék mindent figyelembe véve. (Viszont 3D technológiával nem rendelkezik, így ha az fontos számodra, akkor az EX780 a megfelelő választás.)
Azt viszont fontos tudnod, hogy a Panasonic árpolitikája (különösen a prémium szegmensben) nem kedvez a vásárlóknak. Az ő termékeinek az ára csökken időarányosan és összességében a legkisebb mértékben.
Ez van sajnos!
-
hozelujiz
tag
Valaki tudna nekem segíteni?
Sorozatszámot a tv (EX780) hátulján kívül meg lehet tudni valahonnan?
Talán a dobozon az NG-7510XXX az lehet?
Vagy a Főmenü/súgó/eszközinfó alatt az ESN? (PCTV000172==7F57D0...)Köszöntem.
-
janman
csendes tag
Nos tegnap megjött az 50EX780E-m. Első benyomások:
Szép formájú a tévé. A tartóláb impozáns, és tök jó, hogy állítható magasságú, és forgatható. Ez utóbbi azért jó, mert oldalról nézva a tévé képe kissé fátyolos. Szemből minden ok, de oldalról nem annyira (a meglévő Pana plazmámhoz képest). Tehát ha oldalsó irányból nézi az ember az adást, akkor jó hogy az állványán elfordítható. SD adás képe elmegy, HD adások képe rendben van, 4K-HDR-es meg egyszerűen lenyűgöző! Planet Earth 2 egyik részét megszereztem, hogy megnézzem a 4K-s adást, de tátva maradt a szám. Minden csodaszép!
3D-s videókat is nagyon jól játszik le, ezeket Samsung aktív szemüveggel néztem. be lehet állítani, hogy egymás melletti képekből, vagy egymás alatti képekből rakja össze a 3D-s képet. 2D-ről 3D-re is meglehetősen jól átalakít, de ezért biztosan nem fogok szemüveget hordani, mert annyit azért nem ér meg. De ez még változhat.
Üzembehelyezés gyakorlatilag pikk-pakk megtörtént. Egyenlőre csak a földi, szabadon fogható adásokat tudja a tévé a saját tunerével fogni, és itt a csatornák keresése gyors volt és szépen meg is talált mindent.
Az iker tunerről még nem tudok nyilatkozni, mert a UPC Direkt smart kártyámhoz csak hétfőn jön meg a CI+-os, Irdetó foglalat. Rendeltem mindjárt kettőt, és fogok a meglévő UPC kártyámhoz egy társkártyát is kérni, hogy ki tudjam az ikertuner összes lehetőségét használni. Igaz a parabola fejet is cserélnem kell ikerfejesre.Tapasztalataimat majd megírom hétfő után.
Mobil alkalmazás is faszányos, a tévé tök jól kiadja a mobil eszközökre a kért csatorna tartalmát. Magával a mobilos alkalmazással egyébként egy újabb távirányítót is kap az ember, ahol például a szöveget sokkal könnyebb az adott helyre begépelni, mint a tévé távirányítójával a tévén belül léptetgetve begépelni.
Külső USB-s meghajtómra (Sony, USB3, 1TB) nagyon jól tud felvenni, igaz itt előbb a külső meghajtót a tévé formázta, és csak ezután volt képes felvenni adást. -
Lalikaw800i
csendes tag
válasz
Lalikaw800i #5808 üzenetére
Az EX700 Már MVA , csak az EX600 IPS
-
Lalikaw800i
csendes tag
válasz
A Pana jobb műszaki tartalommal bír: 120Hz, valós 10bit, 3D. Lg 60Hz, 8bit+FRC [Itt] egy manapság kedvelt teszt oldal összehasonlítása. Ha a DTS, és a magic remote fontos , lényeges számodra mindenképpen LG-t vegyél.
-
kmaro
csendes tag
válasz
senki66 #5804 üzenetére
Akkor ezek szerint semmit sem spórolnak a (w) vele mert ezért lett a (w) hogy világítson + és
Így energiát spórol megadott. Led világítási olyan nem? 😅😆😊 akkor minek a RGBW Nem értem egyedülni 3K gyártás végett mert amúgy jobban utána jártam kizárólagos gyártó a LG mármint a RGBW struktúrában le védetté 😅😆😊😃😂 csak ö gyárthat RGBW-t na ez a nember semmi meg látod a panát mennyivel lesz szebb képe és feketéje meg a felbontás. ex600 a leg kisebb is veri a Lg-T amit vissza küldtél. -
senki66
senior tag
Ez a kisebb energia fogyasztás, amit mindig felhoznek az RGBW védelmében, ez sem igaz minden típusnál.
Az igaz hogy az LG 55 UJ701V kevesebbet fogyaszt:
Energiafogyasztás bekapcsolva 83 W
Éves energiafogyasztás 115 kWh/év
Energiaosztály ADe például az ugyan akkora 55UJ6307, ami nekem is volt már ugyanannyit fogyaszt mint a Pana55 EX600E, ami ugye RGB paneles, valószínűleg a 701V sem az RGBW miatt fogyaszt kevesebbet.
LG 55 UJ6307
Energiafogyasztás bekapcsolva 107 W
Éves energiafogyasztás 148 kWh/év
Energiaosztály APana 55 EX600E
Energiafogyasztás bekapcsolva 107 W
Éves energiafogyasztás 149 kWh/év
Energiaosztály A -
kmaro
csendes tag
válasz
Annyi a LG nem 4k csak 3K írd be a google-ba LG RGBW olvasd el. Nem az alap 3 szint használa R=Red piros G=Green zöld B= Blue kék ez lenne a RGB minden gyártó ezt használja kivétel az LG.
Az összes LG-k RGB+W azaz W=White fehér semmit nem tud a fehér megjeleniteni csak világítani így spórolnak az áramon így lesz a LG!A+ A panasonic meg A.
És ezért a (W) nem lesz 3840x2160 csak 2880x2160 azaz 3K ezzel nem farmolni akarok vagy mi... szép a 3K-s tv is nekem is volt LG 3K tv-m 6207-es és tényleg szép volt a képe csak zavart a 3K meg azért egy valós 4k adaton látszik azért 3K bőven de 4k alatt nem veszed eszre.
Meg inkább xbox one s UHD felvonásban homályos egy kicsit a 2880x2160 felbondás végett. -
qwzsolt0101
csendes tag
Sziasztok, nem tudom eldönteni hogy a 50EX780E vagy az lg 55uj701v ;
ex780 jobb-szebb kép , de kisebb, dolby license hiány, a menü nem olyan kiforrott mint az lg; és a magic remote is az lg nél van, 30e a különbség ami most nem számit
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- E-roller topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest