Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duda13
csendes tag
Megjött a DS630. Szokni kell az lcd-t, de tudom ajánlani, megitélésem szerint jó választás.
Még ismerkedünk, az egyik külső merevlemezt nem ismeri fel, pedig azonosan formázott, az most külső lejátszóról üzemel. Táblagéppel is jól kezelhető.
Azt hiszem itt is fontos a képminőség, és nem csak a felbontás stb., hasonlóan a hanganyaghoz, aranyat ér a jó hangmérnöki munka.
l -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Gondolkodom TV cserén. Most egy pana plazma tv-nk (106cm) van, de nagyobb kellene.
A méret 50" körül és max 200k. 3D nem kell, az halott technológia.
Tudtok valamit ajánlani?
köszi. -
oleeka73
csendes tag
Sziasztok!
TX-40CS630E van. Bizonyos codec-el konvertált filmeket nem igazán szereti, szaggatva játsza le, vagy egyáltalán nem. Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy melyek ezek a codec-ek. 1080p, 720p, teljesen mindegy. Tudja valaki? Esetleg egy beállítás után menne minden?
Előre is köszi a választ! -
7s26c
őstag
Tx -40dx650 e a Kedvencek menüben nem a beállított sorrendben jonnek a csatornák, hanem ahogy ő gondolja. Mi lehet a hiba? Nem folyamatosan emelkedik a csatornakiosztás. Köszi.
-
Minimax
újonc
Sziasztok!
Fura kérdésem van: ds 500as tvre kívánnék smart iptv appot letölteni. Gyakorlatilag elképzelésem sincs, hol, hogyan lehet... ez valami bonyolult dolog, vagy ennyire hülye vagyok???
Kösziii -
Duda13
csendes tag
https://edigital.hu/led-televizio/panasonic-tx-50ds630e-fhd-3d-smart-led-televizio-p421531
Panasonic TV-k 5 év gyártói garanciával és 10% kedvezménnyel!
-
Septum15
aktív tag
válasz
Rambovits #5185 üzenetére
Szia.
Köszi a választ.
Próbáltam keresgetni, de odáig jutottam, hogy a "128 bites titkosítás használata a fájlmegosztási kapcsolatok megóvása érdekében (ajánlott)" helyett a "40 vagy 56 bites titkositást használó eszközökkel való fájlmegosztás engedélyezése" módot kapcsoltam be.
Igy a hang tökéletesen megy egy 8 Gb-os filmnél, de a kép az elején sötét, ha ele tekerek, akkor meg meg áll 2 mp után.
Jó helyen kerestem, vagy máshol kéne lennie? -
Rambovits
senior tag
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy TX-40DS400E TV.
Szeretnék HD filmeket nézni rajta, de a 4gb-nál nagyobb fileokat nem akarja le játszani.
Az alap setup az úgy néz ki, hogy van egy router (netgear WPN824v2) és Lanon keresztül van össze kötve a gép és a TV. Sima windows DLNA szerver van használatban. Így csak max 4 GB-os fileokat játszik le.
Próbáltam pendrive-al, de mivel a TV csak fat32 formázást ismeri fel, így ott is 4 GB a határ.
Próbáltam a filmet MKVToolNixGUI-val több részre csapni, de amikor megnyitom a filmet a TV-n akkor csak feketeség látható.
A kérdésem az az lenne, hogy maga a TV képtelen 4GB-nál nagyobb fileok lejátszására, vagy valahol máshol lenne a gubanc, és ha máshol, akkor mi lehetne az. -
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem a Panasonic VIERA TX-40DS630E TV-t. Milyenek róla a tapasztalatok?
Samsung TV-ket is néztem, de ott csak UHD van meg ívelt kijelzős TV a középkategóriában 6xxx széria. Lg Uh630V-t néztem még 40 colosból.
Az UHD-t nem igazán ajánlják, csak annak aki szinte csak azt néz, de én leginkább FHD filmeket néznék rajta, meg youtubeot a telefonról kiraknám a TV-re.
Köszönöm előre is a segítséget! -
APONE
tag
Az avplanetből rendeltem de nincs raktáron azt mondják, meg csak ígérgetnek hogy ekkor meg ekkor hozzák..itt is ingyen szállítás van..de lehet csaló az üzlet...a másik meg az hogy sajnos sehol sincs már raktáron kérdeztem 3 másik web áruházat is és azt mondták h -3-4 hét a beszerzési ideje...[link]
-
APONE
tag
sajnos úgy látom a Panasonic - TX-50DS630E nem lesz semmi, mert már 3hete leadtam a rendelést és még a mai napig nem kaptam meg
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Ez a TV milyen lehet?
TX-49DSU501
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
keresgéltem a topicban, hátha valakinek volt válasza a problémára, de nem találtam semmit.
Adott egy TX-40CS520E, a probléma a videólejátszással van. Ha usb-ről akarom lejátszani, akkor attól függ, hogy DTS-es az MKV vagy sem. Nálam azokat játssza le, amik DTS-esek. Ez érdekes, mert ahogy olvasom, pont a DTS codec-et szokták kifelejteni.
Korábban nem vettem észre ezt a problémát, viszonylag keveset játszottam le USB-ről, mert HDMI-n a gépemre volt kötve a TV. Ezzel együtt kizárt dolognak tartom, hogy az egy év alatt ne játszottam volna le vele ilyen meg olyan videókat is (tudom, meg van rá az esély, de csekély). Most viszont muteréknál van kölcsönben, mert bedöglött az övéké. Mielőtt behangoltam volna, gyári beállítás, és mindent elölről. Okozhatott ez valami zavart? Lehet ez a probléma?A második kérdés, tplink wd1043-as routeren bekapcsoltam a media servert, és onnan akartam mkv-t lejátszani. Egész egyszerűen kiírja, hogy a file nem támogatott. Erre van valami megoldás? Vagy ez ilyen? 140k-s TV ezt tudja, törődjek bele?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
amadeus11
senior tag
válasz
RockE46_323 #5165 üzenetére
Káva pattog.
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok! Valakinek van ezzel a modellel tapasztalata? Ajanlott modell?
Panasonic TX-65DXW784 (Vagy magyar megfeleloje: PANASONIC TX-65DX780E)
He nem ezt akkor mit ajanlanatok minimum 65" meretben (4k, HDR)
Elore is koszonom
-
junior11
veterán
válasz
Hát ilyen szerelőre sem bíznám a tévém
Ahogy írtad, bekapcsolás után amíg bemelegszik és kikapcsoláskor, amikor lehűl szokta csinálni, úgyhogy ez szerintem tutira nem alaplap hiba, hanem a melegedés és lehűlés okozza, nálam még ma is szokta csinálni, pedig a tv már 6 éves lesz idén.
-
ht42
senior tag
válasz
Valahol egy csavar nincs meghúzva.
Valahol egy csavar túl van húzva.
Valahol maradt egy műanyag sorja, ami táguláskor karcol valamit.
Gyártáskor benne hagytak valamit a kütyüben ami mozogni tud.És még egy csomó lehetőség. Fokozatosan szét kell kapni az eszközt, minden fázis után bekapcsolni, és figyelni. Lehet, hogy a talpazat eltávolítása után szűnik meg a hang (apropó: talponálló vagy falonlógó a tévé?), lehet hogy a hátlap eltávolítása után, lehet hogy csak azután, hogy kimászott belőle a macska
A gyárban elképesztő dolgok történhetnek. Egy példa. Én úgy kaptam meg a tévémet, hogy az lcd panel egyik sarka 1.5 centit kiállt a keret sarkából. És ez a gyárban (cseh gyártmány) nem tűnt fel senkinek. Hajlított képernyőt kaptam és még nem is kellett pluszban ráfizetnem...
Természetesen cserélték a cuccot.
Szóval ess neki, szedd szét, a szerelőket meg küldd el a 3.14csába. Alaplaphiba az apja kasza.
-
RockE46_323
újonc
Közben felvettem a kapcsolatot egy tv szerelő szakival.. aki szerint előforduló hiba.. alaplap csere de nem érné meg mert 100.000ft körül van az alaplap.. Ebben csak az a számomra érthetetlen ,hogy nem szar kategóriás tv ami igen drága.. akárhol kerestem külföldi fórumokon nem találtam egyetlen meghibásodásról se panaszt.. se recsegésről .. viszont azt megnéztem ,hogy ebayről kb 20k a tesztelt működő lap hozzá. viszont egyéb hibát nem észlelek... kép tökéletes..nincs villogás nincs semmi hiba egyáltalán. szóval valószínűleg marad így amíg bírja. mindenesetre elég kiábrándító...
(A tudása viszont tökéletes a számomra szóval remélhetőleg a következő is Pana lesz
)
u.i.: Azóta megfigyeltem ,hogy ha már "üzem meleg" 20-30 perc után.. meg se nyikkan.. csak ha kikapcsolom és elkezd hűlni szóval erősen kétlem ,hogy műszaki jellegű probléma áll a háttérben. -
dualcore
őstag
Köszi. Sajnos nem jó ez a lehetőség.
Mindegy hogy mibe van. Sem a FAT 32, sem az NTFS nem teszik neki.
Több merevlemez és usb ki lett próbálva ezen a készüléken és semmi, míg ua. meghajtó másik készüléken szépen működik.
Táp fesszel ellátja, az usb ledje folyamatosan villog, de adatot nem hajlandó felismerni. -
dualcore
őstag
Üdv urak.
Ismerős tv-je (TX-DE 630E) USB-rő semmit nem hajlandó elindítani. Sem mp3, sem Jpeg, sem MP4, és ne adj isten komolyabb formátumok.
Az usb-t bedugva kiírja hogy usb csatlakoztatva, de sem a menüből sem máshonnan nem lehet elindítani semmit. A menüben csak annyi, hogy usb leválasztása és kész.
Valami SOS ötlet eme jelenségre??? -
7s26c
őstag
válasz
junior11 #5157 üzenetére
azért gondolom, mert ha az alkalmazott anyagok miatt lenne így, akkor mindegyik így cselekedne. lehet egy kicsit feszesebbre húzott rögzítés és máris ez történik, érdekes mindenesetre. persze kérdés mennyire zavaró. régi crt Panám pattogott mikor hűlt, elviselhető volt. (sőt, bekapcs után pontosan 25 perccel villogott 10 másodpercig)
-
junior11
veterán
válasz
RockE46_323 #5154 üzenetére
Melegedés miatti hőtágulás lehet, nekem pl. a Sony már a kezdetek óta néha pattog, reccsen egyet, amikor kezd bemelegedni, kihűléskor.
-
RockE46_323
újonc
Sziasztok.Hülye kérdéssel fordulok hozzátok.Bárkinél bármelyik típusú Panasonicnál valaki tapasztalt recsegő hangot magából a készülék házából? Konkrétan olyan mintha a műanyag recsegne .. az idegeimre megy.Panasonic tx-50cx802-ről van szó. Gari már nincs. Valakinek van ötlete ,hogy mi a frász lehet ez? Ennyi pénzért .....kezdek mérges lenni. Köszönöm. Üdv:Imi
-
Esélytelen. A TV-d nem is Panasonic gyártmány, hanem bérgyártó TV-je. Frissítést nem fogsz sehol hozzá találni, mert nem támogatott. Egyébként nincs is sok értelme frissíteni, mert mi változna? A TV SMART rendszere egy kalap kakit sem ér. Én visszavittem a boltba 3 napon belül és visszakértem a pénzt. A képminősége is nulla.
-
tyukee
csendes tag
válasz
Danken1 #5132 üzenetére
szia! én is most veszek egy ilyen 3d tévét mint te. biztosan jó a samsung SSG-5150GB szemüveg a panasonic tx50ds 630e tévéhez?? esetleg nem tudod a mm-ben enedik kipróbálni??? több helyen csak a ssg-5100gb szemüveget találtam a kínálatban, szerinted az is jó hozzá? vagy mi a különbség? esetleg valaki az ali-ról vagy kínából rendelt már ilyet? azzal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Köszi a választ.
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Van egy Panasonic TX48-C320E televízió és szeretném frissíteni a firmwaret ha lehet, de a tv nem tud csatlakozni a szerverhez én pedig nem nagyon találok semmit a panasonic oldalán!
Valakinek valami ötlet?Köszi
-
bhorvath09
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy kb mennyiért lehetne eladni?
Panasonic VIERA TX-42ASM651E 2 év média garis, másfél éves kb. Hibátlan állapot, minden tartozékkal, adnék hozzá forgatható fali konzolt is.
Előre is köszönöm! -
GeryG86
csendes tag
Heló,
ha jól értem akkor őt még nem ajánljátok: Panasonic TX-40DS400E Full HD Smart WiFi LED televízió 40" (102cm) 113 980 Ft
ez ugye a 400as szériade őt már igen: Panasonic TX-40DS630E Full HD 3D Smart WiFi LED televízió 40" (102cm)
146 490 Ft
ez a kezdő 600as szint?G
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A TV (Panasonic TX-46CS630E) össze van kötve géppel (i5-2500K, 8 GB RAM, Sapphire HD5850 Xtreme 1 GB DDR5).
Videózás közben a filmek egyes részeinél a kép elkezd akadni, szaggatni.
VLC-vel és Kodi-val próbálkoztunk, ráadásul a Kodiban a képfrissítési frekvencia igazítása is be van állítva.
Tudnátok ajánlani egy jó videólejátszó programot, amivel érdemes lenne még megpróbálni?
Milyen beállításra érdemes még figyelni?
Mi okozhatja a problémát?Üdv,
GBoy -
forcegt
csendes tag
A PanasonicTX-58DX750E saját médialejátszója elboldogul a 3d tartalmakkal is ugye? (bocs, ha hülye a kérdés)
-
W.Wilson
aktív tag
Üdv
Van egy DS630E tévénk, Digiről jön rajta az adás. Ahol több hangsáv is van, általában az angol az alapértelmezett. Átállítom magyarra, de egy csatornaváltás után visszaáll az eredeti nyelvre. Hogyan lehetne elmenteni a magyart?
-
forcegt
csendes tag
Szerintetek melyik a jobb tv? Samsung UE55KS7000 vagy Panasonic TX-58DX750E? (most azt ne nézzük, hogy utóbbi 3d-s) Főleg film és sport nézésére lenne használva. Köszi!
-
Minimax
újonc
Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem! A téma nem kifejezetten Pana specifikus, bár a készülék egy DSW504. Egy hete vettem, nagyon tetszik,viszont pár dolog nem megy rajta. Hozzá tenném hamar, hogy szinte teljesen laikus vagyok felhasználói téren és lehet innen fakad a gond. Először is valamiért a DVB-s nem talál egy árva csatornát sem: parabola a tetőn, beltérivel a régi tv-n ment, csatlakoztatom az antennakábelt a megfelelő helyre és semmi (Németország a helyszín, bár ez szerintem mindegy, vagy??) Aztán a következő dolog: egy internetes felületet használok magyar csatornák nézésére és a számítógéppel ellentétben a tv-n szétesik a kép, egyetlen csatorna, az RTL-klub kivételével, de itt ha jól tudom valami spéci lejátszót használ az oldal. Próbáltam az oldal üzemeltetőjét kérdezni, de egy címeres bunkó az ember, le se szarja mit akarok, még jó, hogy fizetek a szolgáltatásáért. Ugyanitt lehetőség van SMART IPTV szolgáltatás igénybevételére, persze felárért, de azt sem volt hajlandó elárulni, ez mit takar, van e valami minőségbeli különbség, vagy miért lenne ez jó nekem...ha bárkinek van tapasztalata ezen a téren ,illetve bármely problémára van ötlete, kérem segítsen rajtam!!Köszönöm!!!
-
Flashget
félisten
válasz
junior11 #5133 üzenetére
csak nagyon kell vigyázni vele, mert az 5100-as széria törik mint a hurkapálcika.
ha tud keressen 3100-ast..csak külsőben térnek el a samsung szemüvegei.
ez masszív tartós darab esetleges oldalsó zavaró fénytől is védve van a szem. -
Danken1
csendes tag
Sziasztok. Kis infó. Vettem ma szemüveget a Tx-50Ds630E tévémhez. Samsung SSG-5150GB a szemüveg típusa, de tökéletes a tvhez. Médiában vettem 4.999.-ft/ db. Remélem hasznos az infó.
-
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
200 ezer- 260 ezer forint körül tudtok nekem mondani jó 4K-s tévét? kb 123-139cm
köszönöm. -
sakal83
addikt
Azt az 5.1-et inkább hagyjad, annyiért meg pláne. Ha nem félsz a használttól és bögreszettet szeretnél keress BOSE és KEF-et. Ez például brutál ár, nem is értem...
De ebben a fórumban kiokosítanak, de a fejmosásra készülj fel
-
APONE
tag
válasz
junior11 #5120 üzenetére
gondoltam ha a tv pana lesz akkor a házi mozit is ilyet kéne nézni ..az alsóbb kategóriás pana házimozikról elég rosszakat írnak! a legolcsóbb helyen 235
letöltöttem a használati utasítását.. elég sokat tud pl: vezeték nélküli hátsó hangszórók ami nagy előny.. nem tudom mennyiből jönne ki az általad említett megoldás? BD lejátszó----házimozi erősítő + 5.1 hangfalszett ...
-
APONE
tag
ÜDV!!
énis most készülök venni egy ilyet: Panasonic TX-50DS630E 1-2 hét múlva.. szerintetek ez a házi mozi jó lenne hozzá? PANASONIC SC-BTT885 ez a csúcs a pananak jelenleg
-
DoItYourself
addikt
válasz
Danken1 #5117 üzenetére
Persze, nagyon szívesen. Itt olvasgass egy kicsit. Router, NAS, vagy Windowsos PC kell hozzá. Ahány eszköz, annyiféle helyen lehet ezt a típusú megosztást bekapcsolni és konfigurálni. Windows PC esetén média adatfolyam néven keresd a Media Player-ben.
-
Danken1
csendes tag
válasz
DoItYourself #5116 üzenetére
Elmagyaráznád??
-
Danken1
csendes tag
Megjött a ds630 tv-m. Tudna-e valaki segíteni abban, hogy ha hálózaton néznék mkv filmet, akkor arra azt írja hogy a file nem támogatott. Ha pendrivra másolom és azt dugom a tvbe akkor meg lejátsza. Most minden filmet tegyek adathordozóra????
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Vennénk egy tv-t a szülőknek. Panasonic VIERA TX-40DS400E
Nem lenne ez rossz választás?
Mert olvasva más forumot, nem nagyon ajánlják. Szinte csak a Samsungot dicsérik.
Nagyon nem vagyok képben a készülékekkel.
Vagy esetleg akinek van, az írna róla pár sort?
Köszönöm! -
Danken1
csendes tag
Sziasztok. Ehhez a tvhez tudnátok 3d szemüveget ajánlani elérhető áron? Nem 10 felettire gondolok. Olcsó és jó. 😀 Panasonic tx-50Ds630E Full hd 3d led tv
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Cserére érett a Panasonic et60am sajnos.
Milyet ajanlotok a tavalyi modellek közül 50-ben?
Mikor kezdodika tavalyiak kiarusitasa illetve az 5 ev kiterjesztett gari Meddig tart?
Egyedul ami erdekel az a képminőség főként kabelteven.
-
punish3r
aktív tag
Sziasztok.
Karácsonyra kaptam egy tx-40ds400e tv-t (tudom hogy belépő kategória) és nem sikerül megjeleníteni pendriveról a feliratokat. Próbáltam avi, mkv formátumot, mellé ugyan azzal a névvel az srt fájlt, de nem jeleníti meg. mkvtoolnix-al összemuxoltam de úgy sem jó. lehetséges hogy nem tudja, vagy csak én vagyok béna hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Warhammer 40.000
- BestBuy ruhás topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest