- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddudas
tag
válasz
Maxell014 #3950 üzenetére
Érdemes körülnézni avforums-on. Én pl ebből indultam ki, mert nekem is AS640-em van csak más méretben.
https://www.avforums.com/threads/panasonic-as640-tx-48as640-reviewers-recommended-best-settings.1888454/ -
ddudas
tag
Ez elfogadható magyarázat arra, hogy a content is tehet róla, viszont az a tapasztalatom, hogy a közepes távolság vagy afelett dupla kontúrok jelennek meg, és ez összevág azzal, amit az AS640-es review-kban is olvastam. Minden beállítás defaulton van, mert ha a 3D effektet próbáltam állítani a háttér ugyan javult, de az előtér lett áthallásos, nem volt arany középút.
Sajnos nincs 3D BD lejátszóm, de nem várnék tőle csodát, legalábbis nem találtam olyan tesztet/értékelést, ahol csak az OU/SBS-sel lett volna gondjuk.
Nem gondoljátok, hogy az AS640 3D képességei egyszerűen nem 10 pontosak és ennyi a gond? Biztosan a content a ludas? (személy szerint én a TV-re gyanakszom, és azon belül sem egyedi hibára)
-
-
ddudas
tag
Vettem egy Samsung SSG-5100GB szemüveget az 55AS640-emhez,többen is írták már korábban, hogy nekik működik vele, nekem csúnya áthallás van. Van bárkinek tapasztalata ezzel, hogy lehetne rajta javítani? TV vagy a szemüveg a ludas?
-
ddudas
tag
Sziasztok, egy VA paneles AS640-em van, és az lenne a kérdésem, hogy tudnám a legjobban belőni a képbeállításokat, ha nincsenek hozzá eszközeim és tapasztalatom? :-) Van esetleg valami jó minta tuning?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest