Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Néhány hozzászólással ezelött írtam, hogy nem megy az E0-s Prescott még 3750MHz-et sem stabilan 0.2V emeléssel sem.
Már majdnem biztos vagyok benne, hogy a tápom volt a hibás...
Azóta vettem egy telekondis NW-t, ami nálam is megy fesz emelés nélkül 3600-at.
Ez szupi, főleg azért, mert nem kell min. 7-8 ronygyot költenem egy rendes tápra, plusz egy nagyobb hűtőre...
A kérdés a köv.:
Épp megy a prime95... még sosem hsználtam ezelött ezt a progit, és nemtom, vajon jól állítottam be. simán felraktam, és az options menüből kiválasztottam a ''Torture test'' menüpontot. Ott beállítottam, valami olyasmit, hogy max. hő, és max fogyasztás. Gondolom ez izzasztja legjobban a procit.
Jól csináltam? Ezzel lehet kipróbálni, hogy stabil-e? Mit fogok látni, ha netán téveszt?
A windows task manager-ben csak 50% körül van a prime95.exe procihasználata. Ez OK?
Köszi!!
Ja, azt elfelejtettem, hogy kb. 5-6 perce mehet a progi, és a CPU az Everest szerint 64 fokos.
És a tápom is hallhatóan magasabb fordulatszámra kapcsolt...
Normális ez?? Gondolom igen... Remélem!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És a tápom is hallhatóan magasabb fordulatszámra kapcsolt...