Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
természetesen!
Én értem!
A szitu mint nekem régen :
IC-7 és 2.6 HT P4 , 2x512MB Hynix rammal. A Proci vége 3500MHz körül volt, amin még tudtam tesztelgetni az 13x270 volt. Én itt sokkal gyorsabb voltam visszaosztott ramokkal, 432MHz-en, mint pl 240/240-ben. Nagyo érződött, nem tesztekben, hanem a windows pattogósabb volt ( valszeg a jobb időzítések miatt ), és a gammák is szemmel láthatóan gyorsabbak voltak ( szerintem a magas FSB miatt ). Tehát én a magasabb FSB-re, és visszaosztott ramokra szavazok!
U.I.: Na jó, inkább a magas FSB-re ( >270 ) és a szinkron ramra, de csak akkor , ha Winbond BH-5-ös ramok vannak! Mert P4 mellett a jobb időzítés szerintem fontosabb, mint a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Core i3 10105F processzor
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest